Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Vidim Karahodzic na rosteru za Euroligu (2 poena veceras za pola minute u igri) a u ACB ga nema.
Ovog malog treba vise medijski pratit, 96-o je godiste i mogao bi biti na spisku A selekcije vec ovo ljeto...
Gordic , tanak...
Ovog malog treba vise medijski pratit, 96-o je godiste i mogao bi biti na spisku A selekcije vec ovo ljeto...
Gordic , tanak...
imao je jos i 2 skoka,baglama je napisao/la:Vidim Karahodzic na rosteru za Euroligu (2 poena veceras za pola minute u igri) a u ACB ga nema.
Gordic , tanak...
ss.ba do sada nije objavio niti jedan clanak o njemu dok su odma poletili da objave da ce Radoncic "igrati za nas "

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Nece Kenan jos zaigrati za nas.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Biće slična situacija kao sa emiromneno#4 je napisao/la:Nece Kenan jos zaigrati za nas.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa jel igrao za juniore ili kadete srbije? Mislim da nije...
Ako nam trebao neki papir od srbije, a on se nastavi razvijat, pisi propalo.
On je bio prijavljen u FIBA-i kao srpski igrač a on je htijeo igrati za nas dok je obrnuta situacija bila sa todorovićem i pokušali smo ih razmijeniti ali se to iskomplikovalo tako da sada treba sačekati do 21 godine kada će on moći sam odlučiti.baglama je napisao/la:Pa jel igrao za juniore ili kadete srbije? Mislim da nije...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
-
- Kontakt:
Jesi li siguran da će morati čekati do tada? S obzirom da nije igrao za Srbiju, a da su mu oni dali dozvolu zbog razmjene sa TOdorovićem, nameće se pitanje da bi možda bilo bolje da je igrao za Srbiju jer bi onda laše dobio dozvolu. Joj glupe FIBE. Da hoće sve ULEB preuzeti. Uništiše košarku. Ništa jasno nije definisano kao u fudbalu npr. Eno čujem Edin Avdić govori da ULEB neće pristati na one termine reprezentativnih tekmi tj da repke igraju u toku sezone. Bit će tu još belaja. Nadam se samo da je čvrsto, tj kao i EMir, odlučio da igra za nas i da se neće predomisliti, a vjerujem da će Srbi učiniti sve da se vrati njima.nerminh74 je napisao/la:On je bio prijavljen u FIBA-i kao srpski igrač a on je htijeo igrati za nas dok je obrnuta situacija bila sa todorovićem i pokušali smo ih razmijeniti ali se to iskomplikovalo tako da sada treba sačekati do 21 godine kada će on moći sam odlučiti.baglama je napisao/la:Pa jel igrao za juniore ili kadete srbije? Mislim da nije...
DANDY je napisao/la:
Potencijalno jako zanimljiv dječak, na osnovu ovog klipa sa vidnim tehničkim manama. Prije svega jako dobar šut i pregled igre. Osnovni nedostaci u pogledu rada nogu, kretanja odnosno poskakivanja kod vođenja, stava pri šutu. Ali sve se to uz rad da isparviti, samo se treba nadati da ima zdravu klimu u porodici jer to današnjoj djeci fali.
Evo ti primjer jednog Šehića koji je u svakom pogledu zvijer, dobar šut, odlična tehnika, fenomenalno tijelo ali ima jedan problem, a to je da ga stari vidi kao bankomat, a nije ni svjestan da je takvih bilo na hiljade i da ih samo jedna povreda dijeli od moguće propasti.
Zato dječku želim sreću i prije svega puno želje za radom, jer bez toga on je samo jedan od mnogobrojnih.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
kada se iskomplikovalo sa todorovićem iskomplikovalo se i sa tom potvrdom za njega, tako da sada treba cekati kao sulejmanoviczaboljisportuBiH je napisao/la:Jesi li siguran da će morati čekati do tada? S obzirom da nije igrao za Srbiju, a da su mu oni dali dozvolu zbog razmjene sa TOdorovićem, nameće se pitanje da bi možda bilo bolje da je igrao za Srbiju jer bi onda laše dobio dozvolu. Joj glupe FIBE. Da hoće sve ULEB preuzeti. Uništiše košarku. Ništa jasno nije definisano kao u fudbalu npr. Eno čujem Edin Avdić govori da ULEB neće pristati na one termine reprezentativnih tekmi tj da repke igraju u toku sezone. Bit će tu još belaja. Nadam se samo da je čvrsto, tj kao i EMir, odlučio da igra za nas i da se neće predomisliti, a vjerujem da će Srbi učiniti sve da se vrati njima.nerminh74 je napisao/la:On je bio prijavljen u FIBA-i kao srpski igrač a on je htijeo igrati za nas dok je obrnuta situacija bila sa todorovićem i pokušali smo ih razmijeniti ali se to iskomplikovalo tako da sada treba sačekati do 21 godine kada će on moći sam odlučiti.baglama je napisao/la:Pa jel igrao za juniore ili kadete srbije? Mislim da nije...
barem mi je tako rečeno
a nedo bog da uleb odlučuje o reprezentativnoj košarci jer bi se onda sve odlučivalo novcem/ekonomskom snagom saveza, a takmičenja bi bila svake 4 godine da se što manje terete klubska takmičenja
FIBA ovakva očajna kakva jeste je pravednija od uleba
16.10.2014.
Cedevita 63 - 78 Unicaja / Nemanja Gordić - 26 minuta, 4 poena, 2 asistencije, 1 izgubljena lopza i 4 ukradene lopte, index 1
Kenan Karahodžić - 26 sekundi, 2 poena, 2 skoka, index 4
Cedevita 63 - 78 Unicaja / Nemanja Gordić - 26 minuta, 4 poena, 2 asistencije, 1 izgubljena lopza i 4 ukradene lopte, index 1
Kenan Karahodžić - 26 sekundi, 2 poena, 2 skoka, index 4
Zadnja izmjena: Ethel, dana/u 18 okt 2014, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Momak zivi u Kanadi u stvari rodjen je tamo.Trenirao fudbal i kosarku uporedo,medutim sada je samo na kosarci.Ne sumnjam da nece nastaviti sa daljim radom.kim je napisao/la:DANDY je napisao/la:
Potencijalno jako zanimljiv dječak, na osnovu ovog klipa sa vidnim tehničkim manama. Prije svega jako dobar šut i pregled igre. Osnovni nedostaci u pogledu rada nogu, kretanja odnosno poskakivanja kod vođenja, stava pri šutu. Ali sve se to uz rad da isparviti, samo se treba nadati da ima zdravu klimu u porodici jer to današnjoj djeci fali.
Evo ti primjer jednog Šehića koji je u svakom pogledu zvijer, dobar šut, odlična tehnika, fenomenalno tijelo ali ima jedan problem, a to je da ga stari vidi kao bankomat, a nije ni svjestan da je takvih bilo na hiljade i da ih samo jedna povreda dijeli od moguće propasti.
Zato dječku želim sreću i prije svega puno želje za radom, jer bez toga on je samo jedan od mnogobrojnih.
Todic u porazu svog tima imao 8p i 7sk za nesto manje od 20 min
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
17.10.2014.
Barcelona 83 - 81 Bayern / Nihad Đedović - 28 minuta, 19 poena, 7 skokova, 4 asistencije, index 25
Nizhny Novgorod 88 - 86 Sassari / Miroslav Todić - 19 minuta, 8 poena, 7 skokova, index 9
Barcelona 83 - 81 Bayern / Nihad Đedović - 28 minuta, 19 poena, 7 skokova, 4 asistencije, index 25
Nizhny Novgorod 88 - 86 Sassari / Miroslav Todić - 19 minuta, 8 poena, 7 skokova, index 9
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Zaboravio si navesti koliko je imao izgubljenih i koliko ukradenihEthel je napisao/la:16.10.2014.
Cedevita 63 - 78 Unicaja / Nemanja Gordić - 26 minuta, 4 poena, 2 asistencije
Kenan Karahodžić - 26 sekundi, 2 poena, 2 skoka

ko vam se najvise svidja od dostupnih amera?? da li uzeti amera pa poziciji 1 ili 3 ? mozda opet dati priliku Dj Cooperu, brojke su mu sjajne (pogotovo asistencije) ali mislim da taj jos nije igrao neku ozbiljnu kosarku
Jao Jao Hukica,pravi panj

Šta me briga za Slovencem, kada je igrao za reprezentaciju nikad nije bio na nivou igara u klubovima, a kada nam je najviše trebao uzeo ženino državljanstvolumani je napisao/la:Jao Jao Hukica,pravi panj![]()
nerminh74 je napisao/la:Šta me briga za Slovencem, kada je igrao za reprezentaciju nikad nije bio na nivou igara u klubovima, a kada nam je najviše trebao uzeo ženino državljanstvolumani je napisao/la:Jao Jao Hukica,pravi panj![]()
pussy ;)zanima me kako ga prihvate kada navrati u tz

Mah meni dalji rod, nana mi bila hukićkalumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Šta me briga za Slovencem, kada je igrao za reprezentaciju nikad nije bio na nivou igara u klubovima, a kada nam je najviše trebao uzeo ženino državljanstvolumani je napisao/la:Jao Jao Hukica,pravi panj![]()
pussy ;)zanima me kako ga prihvate kada navrati u tz
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 15 gostiju.