Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Jeste zayebani 

Ajax zvani Hajrović 4-5-1.Virtu4l je napisao/la:Ma Ajax se tako pristavi jednom igracu, pa onda nadje drugu zrtvu i tako u krug.

Znači bio sam na tekmi s Belgijom sad. Igra se formacija 4-3-1-2 (kao što i treba), u toj formaciji TSS koji je centralni lijevi vezni treba da igra i lijevo krilo i da nabacuje (jer je i to zadatak centralnog lijevog veznog u toj formaciji). On je to uradio nekoliko puta i to LIJEVOM NOGOM. Ko bi drugi mogao to uraditi? Lulić uopšte nema lijevu nogu, nema nikoga drugoga osim Kvesića (a i za njega nisam siguran je li ljevak) koji ne može igrati u prvih 11 (dakle nema Kolašinca, nema Salihovića).
Koga je drugog trebao staviti tu osim TSS-a onda? Oh, pardon trebao je igrati 4-5-1 "jer je Hajrović u Bundesligi i bolji je od Ibiševića TSS-a samo zato što Ajax kaže da je bolji".
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
- hogarstrasni
Vidim, Susic i puleni iz germanije samaraju, udraju pljuske...2 boda iz tri utakmice, nikada gori start kvalifikacija, TSS beskoristan, Belgijanci i Velsani napravili 15 sansi..
Sve same pljuske i pobjede, sto , samo po sebi, podize letvicu ocekivanja i ambicija, pa cemo u Izraelu napasti cijeli BOD !
Sve same pljuske i pobjede, sto , samo po sebi, podize letvicu ocekivanja i ambicija, pa cemo u Izraelu napasti cijeli BOD !

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Tino je dobar igrac, o kakvim pljuskama pricate? Samo se bezpotrebno forsira 90 minuta, kad lik sa svojih 23 godine nakon 60 minute ne moze hodati. Odradio je sasvim dobro prvih 45 minuta protiv Belgije i Walesa, ali zato u drugom poluvremenu neprimjetan. Zasto smo se onda pobogu oprostili od Misketa, i on vrhunski moze odigrati jos 60 minuta.
Isto tako, za njega nije ova krilna pozicija na kojoj se sada forsira, nego pozicija ofanzivnog veznog, a posto je guzva u veznom redu, Tino bi trebao na klupu, jer su Medunjanin i Pjanic jasno ispred njega.
On treba podhitno u bolji klub i raditi na svojoj fizickoj spremi, ako zeli dalje od prosjecnog Hajduka.
Isto tako, za njega nije ova krilna pozicija na kojoj se sada forsira, nego pozicija ofanzivnog veznog, a posto je guzva u veznom redu, Tino bi trebao na klupu, jer su Medunjanin i Pjanic jasno ispred njega.
On treba podhitno u bolji klub i raditi na svojoj fizickoj spremi, ako zeli dalje od prosjecnog Hajduka.
Momak je većini antipatican,ne svojom zaslugom nego time što ga amidza forsira u prvih jedanaest a momak još nije dostigao taj nivo. Momak nije taraba, i sigurno je da ima potencijala i da treba da se nađe u rosteru od naših 25 najboljih igrača. Također, nema potrebe nužno ga povezivati sa klubom u kojem igra,bitno je ono što pokaže u reprezentativnom dresu. Evo prošlog ljeta dok je Medunjanin igrao u Turskoj bio nam je spor, trom, trut i selili smo ga na tribine da bi transferom u Španiju Medo odjednom morao činiti prvih jedanaest.Da me pogrešno ne shvate njegov napredak je evidentan ali ko nam garantuje da se isto neće desiti sa malim Susicem.Svi su oni naši i vjerujem da im trebamo pružiti podršku, nikakvo zviždanje i skandiranja nije potrebno.Najzad, nisu oni krivi što Safet postavlja nakaradnu taktiku. Mali na svojim leđima nosi ogroman teret i placa tuđe cehove.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ne provaljuj se. Ti prvi si pisao svakakve stvari o igracima pa poslje mijenjao misljenja. Velika vecina stvari koje sam rekao o igracima i selektoru su se pokazale kao istina. Naravno da nisam pogodio 100% stvari jer je to nemoguce. Hajrovic ili Salihovic ili Lulic ( na krilu ) > TSS to je realno momak a ti pjevaj borbene i radi protiv interesa necega u sta se navodno kunes.Virtu4l je napisao/la:Ma Ajax se tako pristavi jednom igracu, pa onda nadje drugu zrtvu i tako u krug.

Koja neznalica i amater. Hajde sad da vidimo golove TSS u reprezentaciji imali li ih ?? Uporedi broj utakmica jednog i drugog. Pogledaj treci vidio Hajrovic postize golove i ljevicom i desnicomGangstaX je napisao/la: problem je što Hajrovićev šut češće ide svukuda umjesto u gol

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uzivaj u gledanju treceg videa momak

Vidi se odma da Hajrovic ima ono nesto "strucnjak". Nije ga dzabe veliki Ottmar Hitzfeld nagovarao da igra za Svicu. Znas to je onaj trener koji je osvojio ligu prvaka sa Bayernom i cini mi se Dortmundom. Samo sta zna on, imamo mi veceg strucnjaka od njega.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj, ako smo skontali da ne valja na krilu i da treba igrati na centralnoj poziciji onda i skontamo.da nema mjesta medju 23 igraca. Dakle, Medo, Pjanic, Salih-aga i Damir. Sasvim dovoljno za tu poziciju. Tu je i mladi Prcic koji igra u jacoj ligi. Dakle po svemu ovome vidimo da je Susic visak. Moze napredovati, ali sad je visak. A igra u prvih 11.
Celik!3,2,2.
Samo uživaj u tih nekoliko golova koje se mogu izbrojat na prste jedne ruke, malo pogledaj kako lik troši lopte i koliko on napada zapravo upropasti iracionalnim šutevima. Ubijeđen sam da su ovi momenti sa videa koje si postavio samo 5 minuta slave koje je imao u karijeri, a on je potrošio otprilike 4 minute i 50 sekundi.Ajax je napisao/la:Koja neznalica i amater. Hajde sad da vidimo golove TSS u reprezentaciji imali li ih ?? Uporedi broj utakmica jednog i drugog. Pogledaj treci vidio Hajrovic postize golove i ljevicom i desnicomGangstaX je napisao/la: problem je što Hajrovićev šut češće ide svukuda umjesto u golDali igrac kojega ti forisiras umjesto Hajrovica postize golove i desnicom ???? Dali je postigao ikad gol desnicom ??
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uzivaj u gledanju treceg videa momak![]()
![]()
![]()
( kakva lakoca postizanja golova
)
Vidi se odma da Hajrovic ima ono nesto "strucnjak". Nije ga dzabe veliki Ottmar Hitzfeld nagovarao da igra za Svicu. Znas to je onaj trener koji je osvojio ligu prvaka sa Bayernom i cini mi se Dortmundom. Samo sta zna on, imamo mi veceg strucnjaka od njega.
U ovom trenutku, posebno s obzirom na formaciju, više je TSS za prvih 11, ako se Salihović vrati protiv Izraela (tj ako se ispune svi uslovi ostali-da je standardan u klubu itd...), mišljenja sam da on treba ići na lijevog centralnog veznog. Uz to je TSS trenutno bolje forme od Hajrovića (klub i liga nisu mjerilo, opet).
I ne znam zašto TSS kritikuješ kada je moja poenta jasna - 4-3-1-2 najbolja formacija za nas, lijevi centralni vezni protiv Velsa i Belgije je trebao biti TSS od igrača koji su pozvani jer Lulić ne zna da centrira lijevom nogom.
P. S. Zašto taj Hajrović nikad ne zaigra za Švicu? Znam ja Hitzfelda, ali znam i Sušića, a valjda ste svi shvatili da imam dosta poštovanja prema njemu (plasman na SP, napadačka igra, fer i sportska borba...). Riješio je to Pape vrlo elegantno, kao i nekad Ćiro sa Pjanićem- klupa za nedorasle.
Dakle, sanjaj Hajrovića i sanjaj tog na profilnoj slici pogotovo.

Miske no. 1
Napisi normalnu formaciju u kojoj Tino moze imati mjesta ako su vec u ekipi Besic, Pjanic i Medunjanin. Nit ima mjesta pored ove trojice, nit nam treba jos jedan veznjak u prvih 11.
Bolje je imati dva prava krila
Bolje je imati dva prava krila

DD
Stvar je jako jasna i jednostavna.GangstaX je napisao/la: Dakle, sanjaj Hajrovića i sanjaj tog na profilnoj slici pogotovo.
1) Meni ( a i mnogima ovdje ) je bolja formacija 4-2-3-1 nego ta tvoja 4-3-1-2. Pa dovoljno je da uporedimo utakmice kada smo igrali 4-2-3-1 ( Obala Bjelokosti, Meksiko, Argentina ) sa ovom tvojom 4-3-1-2 ( Kipar, Wales i Belgija ) pa da je svima jasno puno toga da ne govorim da smo osim rezultata izgledali puno bolje na terenu.
2) Hajrovic je individualno bolji igrac od TSS i veci talenat i skuplji je igrac i puca sa obadvije noge i igra u jacoj ligi sa puno vise jacih utakmica i zabio je vise golova za reprezentaciju od TSS i ima bolji dribling odnosno tehniku.
3) Apsolutno jedini razlog zasto ja ne vidim momka u prvih 11 je jer nema dovoljan individualni kvalitet da pravi razliku na terenu. U nijednom segmentu igre nije vrhunski i bukvalno se slepa uz ovih 8,9 najboljih igraca koji naprave skoro sav posao. I TSS i Prcic su veliki talenti i buducnost ove selekcije posebno ako jos napreduju. Isto tako nevidim ni Prcica u prvih 11 samo to ti vidim ne smeta toliko.
4) Ne sanjam ja Spahu ja sanjam drugi krug ove reprezentacije na EP a poslje daj sta das. Da se iskoristi puni potencijal Dzeke jer jako dugo necemo imati takvog igraca. Pape ima u rukama zlatnu generaciju a mogao je imati jos neke igrace da ih nije odbio. Spaha ce da odigra jos par utakmica odnosno mozda EP ako Pape bude mislio da treba ako ne bude mislio, bice Spaha

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 okt 2014, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
@ajax moracemo i tebi nabaviti dron koji ce nositi poruku "4-2-3-1". Allaha mi bi volio da je Pape postavi protiv cionista samo zbog tebe i to bez Tina. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vjeruj mi, mi svi sto smo protiv Tina i ove formacije bi voljeli da to on postavi radi Reprezentacije. Mi nismo bitni, ali rezultat jest. Ovako nema rezultata i samo se sramotimo. A sramota je ta igra protiv Kipra.Sabinho je napisao/la:@ajax moracemo i tebi nabaviti dron koji ce nositi poruku "4-2-3-1". Allaha mi bi volio da je Pape postavi protiv cionista samo zbog tebe i to bez Tina.
Celik!3,2,2.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vec sam se prepao da ce Nigerija ostati vjecno na repertoaru...slava Kipru... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Koliko ja spominjem 4-2-3-1 toliko on spominje 4-1-3-2. Ne radi se toliko o formaciji jer formacija sama po sebi donosi i izbor nekih igraca i jos puno toga. Znas ti to puno bolje od mene. Nema potreba da toliko pojednostavljujemo stvari niti se ja vezem samo na formaciju mada mislim ( i ne samo ja nego puno nas ) da smo tada igrali najbolji fudbal i da smo stajali najbolje na terenu.
Ako nam je Tino problem da deremo sve redom evo hajmo organizovati sacekusu i polomiti mu obje noge. Samo sta cemo ako se ispostavi da nije do njega?AllGunsBlazing je napisao/la:Vjeruj mi, mi svi sto smo protiv Tina i ove formacije bi voljeli da to on postavi radi Reprezentacije. Mi nismo bitni, ali rezultat jest. Ovako nema rezultata i samo se sramotimo. A sramota je ta igra protiv Kipra.Sabinho je napisao/la:@ajax moracemo i tebi nabaviti dron koji ce nositi poruku "4-2-3-1". Allaha mi bi volio da je Pape postavi protiv cionista samo zbog tebe i to bez Tina.
Covjek sam koji nema unaprijed odredjene krivce za neuspjehe a to se dogadja sa Tinom. Pored par kriticih na terenu od kojih je sigurno bio bolji protiv Belgije samo se o njemu vodi rijec. Yebes to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
AllGunsBlazing je napisao/la: Vjeruj mi, mi svi sto smo protiv Tina i ove formacije bi voljeli da to on postavi radi Reprezentacije. Mi nismo bitni, ali rezultat jest. Ovako nema rezultata i samo se sramotimo. A sramota je ta igra protiv Kipra.

- Juventinisimo
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:
Ako nam je Tino problem da deremo sve redom evo hajmo organizovati sacekusu i polomiti mu obje noge. Samo sta cemo ako se ispostavi da nije do njega?

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Da valja igro bi u jačem klubu i ne bi bio otjeran iz Standarda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Nismo. To su bile prijateljske utakmice. Tu tvoju formaciju smo igrali protiv Argentine i Nigerije pa se desilo šta se desilo. Ako je to za tebe bio najbolji fudbal, onda si u pravu. Šta se desilo protiv Arg kad je ušao Vedo, Hajrović poljubio klupu i kad smo se vratili sa "tvoje" na "moju" formaciju?Ajax je napisao/la:Koliko ja spominjem 4-2-3-1 toliko on spominje 4-1-3-2. Ne radi se toliko o formaciji jer formacija sama po sebi donosi i izbor nekih igraca i jos puno toga. Znas ti to puno bolje od mene. Nema potreba da toliko pojednostavljujemo stvari niti se ja vezem samo na formaciju mada mislim ( i ne samo ja nego puno nas ) da smo tada igrali najbolji fudbal i da smo stajali najbolje na terenu.
Btw, ja spominjem onu koja se i igra, koju je odredio čovjek koji se razumije bolje u fudbal od tebe i mene - Safet Sušić i koji na kraju krajeva zna kako se igrači slažu jedni s drugima. Dakle, golman, dva štopera , dva beka, zadnji vezni, dva centralna vezna, ofanzivni vezni i dva napadača.
Miske no. 1
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, Google [Bot] i 29 gostiju.