Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Jufka dominira, do pocetka sezone mora biti ispred onog glupana Javala.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Moram reći da je Jusufova brzina stvarno zadivljujuća. Ako bude bio radio na svojoj igri, sa njegovom kombinacijom veličine, snage, i brzine, the sky is the limit ko što Amerikanci kažu.
Glavna zvijezda Shaqtin' a fool-aNeutral je napisao/la:who the hell is Javale McGee,
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Mislim da u prvom dijelu sezone nece dobiti toliko minuta osim ako bas ne bude totalno eksplodirao i u ove preostale cetiri utakmice i imao prosjek kao recimo sinoc. Denver sigurno racuna na Nurkica u buducnosti, ali ne vjerujem da ce McGee odmah od pocetka biti treci centar u timu. Denver sigurno zeli McGee-u da poveca vrijednost pa da ga pokusa tradeovat, a ako ga zalijepe na klupu, uradice sasvim suprotno.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Gled´o sam sinoć malo utakmicu, i prezadovoljan sam, ako u prvih 10-ak utakmica bude imao 5-6 min siguran sam da će se minutaža povećavati 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Samo da popusti u odbrani i da ne dobija brze lične i ja vjerujem da će on već u prvoj sezoni dobiti finu minutažu, samo ne treba da srlja, mlad je neka uči skuplja minute i iskustvo i ne brinemo se za njega. Bez velikih očekivanja da nam se ne ponovi ko sa Mirzom đaba iskustvo, znanje, igra prva sezona je za svakog rookie ista i mora da prođe taj period.
Edit.
Postavio vrijedni @vedator video. Hvala legendo
Edit.
Postavio vrijedni @vedator video. Hvala legendo

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nekima treba jedna velika doza realnosti. Jusuf je TEK napunio 20 godina. Jel znate ko je jedino dobijao velike minute sa 20 godina u NBA istoriji? LeBron. Eto ko. Njemu će trebat 2-3 sezone da se uklopi. Ja bi bio sretan kada bi on dobio 10-15 minuta i izbjego NBDL ovu prvu sezonu.
To legendo nasa, bravo 

10minuta po utakmici i puna saka bradeZgemboAdislic je napisao/la:Nekima treba jedna velika doza realnosti. Jusuf je TEK napunio 20 godina. Jel znate ko je jedino dobijao velike minute sa 20 godina u NBA istoriji? LeBron. Eto ko. Njemu će trebat 2-3 sezone da se uklopi. Ja bi bio sretan kada bi on dobio 10-15 minuta i izbjego NBDL ovu prvu sezonu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- anonymousHD
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, ali ovo na klipu, šta radi Taju je stvarno impresivno. Tako mlad, a takva dominacija, svaka ti čast.
Keep up!
Keep up!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Juka i Vedator dominiraju 

Obratite pažnju na 2:10
[youtube][/youtube]
Reakcija, pokretljivost, brzina

[youtube][/youtube]
Reakcija, pokretljivost, brzina

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Preostale predsezonske utakmice Nuggetsa

Odlicna partija Juke, raduje me dobar sut 7/9
, ako ovako nastavi moze racunati na minutazu 

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Ma ne zavisi Nurkiću minutaža od 'standarda' lige, od več viđenog i tradicije, več o njemu samom. On ima kapacitet za velike stvari u NBA, i naravno da ima mnogo da radi i uči, ali ako bude uporan, voljan, i uozbilji se, on čak može i ove sezone da počne da stvara BH mit o NBA zvjezdi.
Nitko normalan ga neče držati na klupi ako im donosi prevagu u skokovima ili poenima, ili cjelokupnom igrom.
Ovo što je pokazao na zadnjoj utakmici izgleda mnogo impresivno da bi se zanemarilo po uslovom da nastavi tim kontinuitetom i da jednostavno igra svoju igru bez respekta prema bilo kome na suprotnoj strani.
Nitko normalan ga neče držati na klupi ako im donosi prevagu u skokovima ili poenima, ili cjelokupnom igrom.
Ovo što je pokazao na zadnjoj utakmici izgleda mnogo impresivno da bi se zanemarilo po uslovom da nastavi tim kontinuitetom i da jednostavno igra svoju igru bez respekta prema bilo kome na suprotnoj strani.
hocel biti kakav link za vecerasnju utakmicu??
Zar utakmnica nije s cetvrtka na petak ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trebala bi biti 

- Londonarsenal
- Kontakt:
Večeras očekujemo Juku preko 22 poena. Neka to bude zdrava konkurencija sa Mirzom
Večeras realno se očekuje prvi double-double 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.