ućeš ti i bez karte samo dođivjesnicar je napisao/la:Hoce li se placati ulaznica za tekmu? ako hoce koliko?Evolution87 je napisao/la:18km za mostar, uplate u kasabi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- primasquadra
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne razumijem zašto se ovdje pominje motiv oko stadiona bb. Motiv Mehi treba da bude Sarajevo, jer tu radi. Ako mu treba neki drugi motiv osim da Sarajevo pobijedi u Mostaru trebao je voditi neki drugi klub, u slučaju ovog motiva koji neki pominju onda je trebao voditi Velez.
Moje misljenje je da se Sarajevo ne treba uključivati u tu priču stadiona u Mostaru, i da mi kao navijači trebamo biti protiv bilo kakvog povezivanja nas sa nekim nerazriješenim računima koji imaju nacionalnu pozadinu.
Moje misljenje je da se Sarajevo ne treba uključivati u tu priču stadiona u Mostaru, i da mi kao navijači trebamo biti protiv bilo kakvog povezivanja nas sa nekim nerazriješenim računima koji imaju nacionalnu pozadinu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Ma niko ga ni ne uključuje, glupa priča totalno. Mehi i ekipi je u glavi jedino pozitivan rezultat.ShofaII je napisao/la:Ne razumijem zašto se ovdje pominje motiv oko stadiona bb. Motiv Mehi treba da bude Sarajevo, jer tu radi. Ako mu treba neki drugi motiv osim da Sarajevo pobijedi u Mostaru trebao je voditi neki drugi klub, u slučaju ovog motiva koji neki pominju onda je trebao voditi Velez.
jeste li vi ikad placali na Koševu ? ako niste , necemo ni miprimasquadra je napisao/la:ućeš ti i bez karte samo dođivjesnicar je napisao/la:Hoce li se placati ulaznica za tekmu? ako hoce koliko?Evolution87 je napisao/la:18km za mostar, uplate u kasabi
Pa valjda je besplatan ulaz i oni kad dodju bude im djaba ne znam sta je problem?
04.10.2009 !!
Stadion je Veležov, sad je privremeno kod ovih kamenjara, a oni se eto ponose time
u svakom slučaju ništa čudno ... U subotu ih čeka bolno prizemljenje
Očekujem nešto drugačiju strategiju, i određene promjene u sastavu, da konačno budemo na nivou europskih tekmi izuzimajući posljednju.
Očekujem nešto drugačiju strategiju, i određene promjene u sastavu, da konačno budemo na nivou europskih tekmi izuzimajući posljednju.
FKS 1946 !
Po vidjenom na treningu vrlo lahko bi Bekic mogao zaigrati od prve minute. Disciplina na zavidnom nivou, svi ko bubice, nema bezpotrebne price. Kodro uveo rezim 
1946
primasquadra je napisao/la:ućeš ti i bez karte samo dođivjesnicar je napisao/la:Hoce li se placati ulaznica za tekmu? ako hoce koliko?Evolution87 je napisao/la:18km za mostar, uplate u kasabi
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Idemo po tri boda
posto ce biti prostora za kontre ocekujem , kallasi i bilbiju u sastavu 
Proteklih dana je nastavljeno takmicenje kadeta na Future Talents Cup-u u Madjarskoj, nasi omladinci su odigrali tri utakmice.
PSV - FK Sarajevo 2-2
Club Brugge - FK Sarajevo 2-0
Ferencvarosi TC - FK Sarajevo 1-1
Prije toga smo u prvom djelu porazeni od Senice 3-0 i pobjedili Maribor 1-0.
Na sluzbenoj stranici imaju svi detalji i kompletna statistika svih odigranih meceva, pa ko ima vremena neka pogleda
http://www.futuretalentscup.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Samo jos da prenesem pozdrave od naseg kolege forumasa @BelminM23, koji je na prinudnom radu u RMU Banovici
PSV - FK Sarajevo 2-2
Club Brugge - FK Sarajevo 2-0
Ferencvarosi TC - FK Sarajevo 1-1
Prije toga smo u prvom djelu porazeni od Senice 3-0 i pobjedili Maribor 1-0.
Na sluzbenoj stranici imaju svi detalji i kompletna statistika svih odigranih meceva, pa ko ima vremena neka pogleda
http://www.futuretalentscup.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Samo jos da prenesem pozdrave od naseg kolege forumasa @BelminM23, koji je na prinudnom radu u RMU Banovici
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jel se rammo vratio ??
Kakvi, udomacio se u Banovicima opasno.HeraklitMracni je napisao/la:Jel se rammo vratio ??
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma tu je ba covjek.Sabinho je napisao/la:Kakvi, udomacio se u Banovicima opasno.HeraklitMracni je napisao/la:Jel se rammo vratio ??
1946
Benko ce unistit zrinski postice tri gola
Samira neće biti u Mostaru. 
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
-
Hordekatedrala
- Kontakt:
Ma njemu je i neophodan odmor, pretjeruje se sa njegovom minutažom plus repka, plus što je igrao za akademce..
Kostić ili Kovačević, ja sam za ovog prvog.
Kostić ili Kovačević, ja sam za ovog prvog.
- Evolution87
- Kontakt:
Jakupovic sudi
Ali valjda nam bude sretan kao i BL
Ali valjda nam bude sretan kao i BL
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
" onclick="window.open(this.href);return false; obratite paznju na 1.12
ko zna mozda je neko u FKS

ko zna mozda je neko u FKS
potvrđujemHead je napisao/la:Ma tu je ba covjek.Sabinho je napisao/la:Kakvi, udomacio se u Banovicima opasno.HeraklitMracni je napisao/la:Jel se rammo vratio ??
FKS 1946 !
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, brojjedan, Djulboni, fks74, Fudo, GIBRA, Google Adsense [Bot], HordasFks, JuricaSpindl, Lavcina, legendarnadruga, MaroonBjelave, Proximic, sekac, TETRAPAK, Toxin, Turo, voltron30 i 216 gostiju.