Da mi popušiš lakše!?krmpotich je napisao/la:Sagni se drugarwarenge je napisao/la: Krmopichko netrazi podrsku jer si dio manjine!!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Da mi popušiš lakše!?krmpotich je napisao/la:Sagni se drugarwarenge je napisao/la: Krmopichko netrazi podrsku jer si dio manjine!!!!
Pa transporter je dobra zastita,da decu ne bace lavovima...krmpotich je napisao/la:Sve ima svoje zasto, da pogledas makar jedan Dnevnik vidio bi da djeca u selima oko i u samoj Mitrovici u transporterima idu u skolu. Ne prije 10 godina nego danasPauk je napisao/la:....cak ni kad su palili zastavu Albanije prije 4 godine u Italiji.
Nek se hebu njihov problem a ne našflagrantus je napisao/la:Moram da vas razocaram.izgleda da ce i miroljubivi Albanci biti zestoko kaznjeni.
Ko ne vjeruje neka pogleda intervju za TF1 predsjednika UEFE Misela Platinija:Sta bi bilo da je dron umjesto zastave nosio bombu,oni koji su ga koristili snose glavnu krivicu za prekid meca!
Albanci su krivi jer nisu zeljeli nastaviti susret,iako im je nudjeno da tribine budu ispraznjene,na sto su bile spremne i sudije kao i svi zvanicnici UEFE koji su smatrali da je to idealno rijesenje!
To su rijeci Misela Platinija ,ne moje.
Da vas utjesim ,bice kaznjeni i Srbi !
Hebe se meni koga će kazniti,bolan nisu bili u stanju spriječiti huligane da uđu u teren a ne da isprazne stadion.Ima li ko lud pa bi nastavio utakmicu u onakvim prilikama.Albancima je sreća pa je Englez sudio a ne brat Grk k'o nama.Vi jednostavno niste sposobni organizirati jednu utakmicu visokog rizika,i imate na tribini huligane sve do jednog.De mi ovo objasni:Odkuda ono bure na tribini molim te?Niste vi krivi krivi su Albanci što su došli igrati utakmicu.Bezobrazi jedni da nisu došli ništa se ovo nebi dogodilo.flagrantus je napisao/la:Moram da vas razocaram.izgleda da ce i miroljubivi Albanci biti zestoko kaznjeni.
Ko ne vjeruje neka pogleda intervju za TF1 predsjednika UEFE Misela Platinija:Sta bi bilo da je dron umjesto zastave nosio bombu,oni koji su ga koristili snose glavnu krivicu za prekid meca!
Albanci su krivi jer nisu zeljeli nastaviti susret,iako im je nudjeno da tribine budu ispraznjene,na sto su bile spremne i sudije kao i svi zvanicnici UEFE koji su smatrali da je to idealno rijesenje!
To su rijeci Misela Platinija ,ne moje.
Da vas utjesim ,bice kaznjeni i Srbi !
Napisah ja jučer da će se ovako nešto pojaviti.Mozambik je napisao/la:
CIA snajka, CIA![]()
![]()
Mozambik je napisao/la:
CIA snajka, CIA![]()
![]()
Joj, sposrtsporta i zutila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.