Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

warenge
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la warenge » 14 okt 2014, 20:18

AllGunsBlazing je napisao/la:
warenge je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:On sve dobro igra, a BiH nikad gora u historiji.

I citam negdje vrhunska predasistencija? Pa 99% forumasa bi odigralo istu loptu.

Zato tih 99% forumasa i jeste ovdje na forumu i prosipaju pamet,jer kada bi znali sa loptom......!? ;)
Sta? Odigrati pravolinijski pas pored igraca? Nema sta, svaka mu cast na tome, ubjedljivo najbolji igrac.

Nije najbolji igrac,al je napravio u zivotu sto ti ni u "SNU NECES"!
Kad bi "TI" sanjao ovakvo nesto,ti bi se upiskio od srece(mozda i zaigrao za Arsenal(rezerve))! :guz:
Zadnja izmjena: warenge, dana/u 14 okt 2014, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2014, 20:20

Sto cu ja to radit? Jesam li ja fudbaler? Ne, ja imam svoje sto radim i neke stvari koji doticni ni u SNU nece moci uraditi i sta sad? Ja i ne moram odigrati taj pas, meni od toga zivot ne zavisi, ja ne zivim od fudbala, a mogu ga odigrati i nije nista strasno. Zasto se to onda njemu racuna kao "vrhunska" predasistencija?
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 okt 2014, 20:30

Ti nikad nećeš imati amidžu selektora kao što ga on ima.
DRUG NEBI TI PUNCA

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 14 okt 2014, 20:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Sto cu ja to radit? Jesam li ja fudbaler? Ne, ja imam svoje sto radim i neke stvari koji doticni ni u SNU nece moci uraditi i sta sad? Ja i ne moram odigrati taj pas, meni od toga zivot ne zavisi, ja ne zivim od fudbala, a mogu ga odigrati i nije nista strasno.Zasto se to onda njemu racuna kao "vrhunska" predasistencija?
Bravo,i za to te kritikuju tvoji nadredjeni!
Vidis on mora i "NJEMU"Zivot zavisi od toga,a da nije odigrao bio bi spaljen na lomaci!
Njemu se racuna zato,sto mu je ovo posao!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 14 okt 2014, 20:43

Sta je ovo jebote :bow:

Tino u normalnim okolnostima nema mjesta u prvih jedanaest pored Pjanica, Besica i Medunjanina. Tino u prvih pored ova tri igraca je nakarada i cisto guranje od Saje, momak je upao u repku kao zadnji vezni, sinoc igra na krilu. Zbog njega je Sajo i formaciju promijenio. :guz:
DD

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 14 okt 2014, 21:11

Besmislen igrač totalno. Ako uzmemo da su sveti trojac Besic, Pjanic i Medunjanin on je elementarni višak,dakle ne vidi se .A ako pape bude opet pokazao svoj bezobrazluk i drskost i stavi njega umjesto Medunjanina mislim da nam u tom slučaju više može štete prouzrokovati nego dobra donijeti jer on jos uvijek nema kvalitet za takvo što. Isto mislim i za slučaj Mujdza -Vrsajevic.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 okt 2014, 21:19

warenge je napisao/la: Bravo,i za to te kritikuju tvoji nadredjeni!
Vidis on mora i "NJEMU"Zivot zavisi od toga,a da nije odigrao bio bi spaljen na lomaci!
Njemu se racuna zato,sto mu je ovo posao!
Da, ali ako je moj posao povezan sa kompjuterom i ja upalim isti nece me niko pohvaliti. Isto tako, ako mi je posao povezan sa ekonomijom i saberem dva jednoznamenkasta broja niko me nece pohvaliti. Zasto onda njeg hvalimo za predasistenciju koja je za fudbalera sto je paljenje kompjutera za programera?
Celik!3,2,2.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 okt 2014, 09:03

Gledam utakmicu po drugi put i dalje ne mijenjam misljenje: Beskoristan igrac. Samo je zauzimao poziciju Hajrovicu, sa kojim smo mogli kreirati sanse i po desnoj strani, no mi smo isli po lijevoj i kroz sredinu. Safet steti nasoj igri forsiranjem ovog igraca, koji ne samo da ne pravi razliku na terenu, nego sprijecava nekog drugog da to uradi. Time pravi razliku na terenu, negativnu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2014, 09:11

Znam da je u Velsu kreirao najvecu sansu na utakmici a u Zenici preko njegove strane uz direktno ucesce u akciji poveli.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 okt 2014, 11:44

Sabinho je napisao/la:Znam da je u Velsu kreirao najvecu sansu na utakmici a u Zenici preko njegove strane uz direktno ucesce u akciji poveli.
Dakle poveli smo i preko Luliceve strane, mozda ne uz direktno ucesce, ali svejedno. Zasto ga onda svi stavljaju medju najgore igrace te utakmice? A u prvoj utakmici je Avdija imao direktnu.asistenciju pa je bio uzasan.

Mada ja iskreno ne znam sto ovo pisem. Ja veca budala jer pokusavam dokazati nesto a znam da to nemas u sebi da shvatis.
Celik!3,2,2.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2014, 11:51

AllGunsBlazing je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Znam da je u Velsu kreirao najvecu sansu na utakmici a u Zenici preko njegove strane uz direktno ucesce u akciji poveli.
Dakle poveli smo i preko Luliceve strane, mozda ne uz direktno ucesce, ali svejedno. Zasto ga onda svi stavljaju medju najgore igrace te utakmice? A u prvoj utakmici je Avdija imao direktnu.asistenciju pa je bio uzasan.

Mada ja iskreno ne znam sto ovo pisem. Ja veca budala jer pokusavam dokazati nesto a znam da to nemas u sebi da shvatis.
Joojj sta cu sad? :( Znam ja kako to ide, predstavljas nekoga kao kloca i onda kad gledas tekmu molis Boga da ne uradi nista dobro da ne ispadnes budala. Isto tako, molis Boga da ne napravi neki dobar transfer jer te to automatski diskredituje kod svake buduce rasprave. Samo polako, doci ce to na svoje, najveca radost ce mi biti jednog dana (u dalekoj buducnosti) kad dodje novi selektor i to neko od ovih koje silno prizivate i uvrsti Tina u prvih 11. :kafa:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 okt 2014, 11:59

Pa, istom logikom je i Vrsajevic odigrao dobro protiv Irana iako je do gola imao problema sa osnovama fudbala, kao sto su stopanje lopte i kratki pasovi. I cuj Tino kreirao sansu.... Dobio loptu i ostro centrirao u peterac. Miske je kreirao, ovo s tim nije imalo veze.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2014, 12:02

Consigliere je napisao/la:Pa, istom logikom je i Vrsajevic odigrao dobro protiv Irana iako je do gola imao problema sa osnovama fudbala, kao sto su stopanje lopte i kratki pasovi. I cuj Tino kreirao sansu.... Dobio loptu i ostro centrirao u peterac. Miske je kreirao, ovo s tim nije imalo veze.
Tino nema nikakvih problema sa osnovama fudbala, tehnicki je izuzetno dobar i jak. Jos malo kad poradi na defanzivnoj i duel igri ocekujem njegov puni doprinos i prelazak u neku puno jacu ligu od Hrvatske.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 okt 2014, 12:09

Sabinho je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Pa, istom logikom je i Vrsajevic odigrao dobro protiv Irana iako je do gola imao problema sa osnovama fudbala, kao sto su stopanje lopte i kratki pasovi. I cuj Tino kreirao sansu.... Dobio loptu i ostro centrirao u peterac. Miske je kreirao, ovo s tim nije imalo veze.
Tino nema nikakvih problema sa osnovama fudbala, tehnicki je izuzetno dobar i jak. Jos malo kad poradi na defanzivnoj i duel igri ocekujem njegov puni doprinos i prelazak u neku puno jacu ligu od Hrvatske.
Slazem se. Dobar je tehnicki, zna zagraditi loptu, odigrati dupli.... i ja mu zelim svu srecu i transfer u jaci klub uskoro ALI, postoje dva problema koja imam s njima:

1. on jos nema kvalitete i nije se dokazao da bi bez pogovora imao mjesto u udarnih jedanaest u ozbiljnoj ekipi kao sto je nasa
2. a kad vec igra, igra na poziciji koja mu ne odgovara i ne pomaze igri koliko bi mogao. Pogledaj mu golove i asistencije u Hajduku, svi su dosli sa pozicije desnog krilnog napadaca (recimo gdje igraju Messi i Robben) i tu njegova lijeva noga i dobar sut dolaze do izrazaja... Na lijevom krilu je obicno igrac manje.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2014, 12:47

Tu se donekle slazem. Ove tri utakmice je bio starter. Vidjecemo kad nam ostali igraci budu fit hoce li biti u prvih 11. Sto se tice Hajrovica, momak zaista nije odigrao cestitu utakmicu od transfera u Galatu sto mi je jako zao. On nije rang Dzeke, Miralema, Spahica, Besica, Kolasinca da mogu igrati uvijek iako u svojim klubovima nemaju minutazu odnosno ovi nabrojani moraju igrati uvijek ako su zdravi dok se ostali moraju oznojiti.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 okt 2014, 13:18

Nije odigrao cestitu utakmicu? Pa on smao da trenira u takvoj jakoj ligi fizicki je spremniji od Tina. Nije klasa pomenutih, ali je klasa za Susica.
Celik!3,2,2.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2014, 13:19

AllGunsBlazing je napisao/la:Nije odigrao cestitu utakmicu? Pa on smao da trenira u takvoj jakoj ligi fizicki je spremniji od Tina. Nije klasa pomenutih, ali je klasa za Susica.
Toliko o tvom poznavanju nogometa. Pitaj kojeg god strucnjaka hoces, igrac bez utakmica= - pogotovo u Izetovim godinama. Daj Boze da on postane standardan. :pray:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 okt 2014, 13:34

Ok, ja ne poznajem fudbal, a ti poznajes i tvrdis da nam u prvih 11 opravdano igra igrac iz Hajduka.

Nego, Hajrovic je odigrao tri utakmice, tri poceo s klupe. Dakle od 8 on ucestvovao u 6. Ima prosjecno 50 minuta po utakmici. I ima jednu utakmicu u kupu. Sloziti cemo se da ne igra :mrgreen: Mislim ovo sad sto aj pisem je sve izmisljeno, on je jos uvijek u Turskoj.

jos jedna stvar da uporedimo:

Tino je igrao protiv- Slaven Belupa, Lokomotive, Zadra, Dinama, Zagreba, Splita, Istre i Rijeke
Izet je igrao protiv- Herthe, Hoffenheima, Bayera, Augsburga, Schalkea i Wolfsburga.

Ekipe gore i ekipe dole iste po kvaliteti.

I jos jedna stvar, Avdija je pokazao da igrac koji igra u Hajduku nije bolji od igraca koji nikako ne igra u Bundesligi(iako sam vec gore dokazao da Hajrovic igra).
Celik!3,2,2.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 16 okt 2014, 13:36

vedator je napisao/la:
Tinooo Susic :!: :bih:
Kako je samo proigrao Pjanketa kod asistencije za gol. Kao sto sam rekao, postaje polako jedan od najvaznijih kotacica nase repke. :bih: :bih: :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 okt 2014, 13:39

AllGunsBlazing je napisao/la:Ok, ja ne poznajem fudbal, a ti poznajes i tvrdis da nam u prvih 11 opravdano igra igrac iz Hajduka.

Nego, Hajrovic je odigrao tri utakmice, tri poceo s klupe. Dakle od 8 on ucestvovao u 6. Ima prosjecno 50 minuta po utakmici. I ima jednu utakmicu u kupu. Sloziti cemo se da ne igra :mrgreen: Mislim ovo sad sto aj pisem je sve izmisljeno, on je jos uvijek u Turskoj.

jos jedna stvar da uporedimo:

Tino je igrao protiv- Slaven Belupa, Lokomotive, Zadra, Dinama, Zagreba, Splita, Istre i Rijeke
Izet je igrao protiv- Herthe, Hoffenheima, Bayera, Augsburga, Schalkea i Wolfsburga.

Ekipe gore i ekipe dole iste po kvaliteti.

I jos jedna stvar, Avdija je pokazao da igrac koji igra u Hajduku nije bolji od igraca koji nikako ne igra u Bundesligi(iako sam vec gore dokazao da Hajrovic igra).
Nadam se da si shvatio poentu onoga o cemu sam pisao. Izet godinu dana stagnira, to se dakako vidi na njegovoj igri. Kako ucestalo mijenja klubove brzo ce on iz Werdera pa necete vise gusiti sa tom pricom protiv koga igra. Evo recimo Pilar igra u Plzenu i bolji je igrac od Izeta u svakom pogledu i to nakon povrede, Werder "Izeta" moze naci koliko hoce.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], jasmin10, mirsonetz, NazorUso, Rimes87 i 22 gosta.