Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
BOG. OTAC. ALLAH. ISUS I MUHAMMED U JEDNOM

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hebo ih termin mor'o sam roletne spustiti da "normalno" gledam utakmicu 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
emil02in je napisao/la:Hebo ih termin mor'o sam roletne spustiti da "normalno" gledam utakmicu
[youtube][/youtube]
od 15.15 o nasoj reprezentaciji, izmedju ostalog i o Mirzi
od 15.15 o nasoj reprezentaciji, izmedju ostalog i o Mirzi
emil02in je napisao/la:Hebo ih termin mor'o sam roletne spustiti da "normalno" gledam utakmicu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredBorden
- Kontakt:
- Institut13
- Kontakt:
aha, a jesi ti ono govorio da je Savanović bolji od Mirze ?nerminh74 je napisao/la:jeste, a ja sam sa njim diskutovao i ubjedzivao ga da je suprotno jer se to prethodno dokazalo u europiBelmin6 je napisao/la:Alem je govorio za Kaspija.
Mirza doktorski, jedva cekam da pocne sezone.
hajde otidzi popij kafu, pa se napij vode pa onda opet lijepo razmisli sta sam ja pisaoInstitut13 je napisao/la:aha, a jesi ti ono govorio da je Savanović bolji od Mirze ?nerminh74 je napisao/la:jeste, a ja sam sa njim diskutovao i ubjedzivao ga da je suprotno jer se to prethodno dokazalo u europiBelmin6 je napisao/la:Alem je govorio za Kaspija.
Mirza doktorski, jedva cekam da pocne sezone.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nije Nermin rekao za Savanovica
Neno je govorio za Savana i Velickovica a ja ga ubjedivao u suprotno
Sto je tice Israelca to je bio Alem,i njega sam ubjedivao u suprotno. Nermin je ako se ne varam govorio za Erazema,ispravi me ako grijesim
Mirzu pratim od Dite ,kao djete je trpao nekih 40 po tekmi,a tadasnji centar Dite Sulejman Wane mi je rekao,ovaj momak ide u nba i imat ce zapazenu ulogu
Bravo Suljo 
da za njega sam govorio da je u doba kada je tek došao u barcelonu bio najbolja EL 4 i što je tada i bila istina, ali od tada on je u kostatnom laganom padulumani je napisao/la:Nije Nermin rekao za SavanovicaNeno je govorio za Savana i Velickovica a ja ga ubjedivao u suprotno
Sto je tice Israelca to je bio Alem,i njega sam ubjedivao u suprotno. Nermin je ako se ne varam govorio za Erazema,ispravi me ako grijesim
Mirzu pratim od Dite ,kao djete je trpao nekih 40 po tekmi,a tadasnji centar Dite Sulejman Wane mi je rekao,ovaj momak ide u nba i imat ce zapazenu ulogu
Bravo Suljo
a ja sam prvi zapoceo diskusiju u vezi izraelca jer je izraelac igrao sa mirzom u europi i mirza je bio dominantan naspram njega
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne treba zaboraviti bitnu stvar, svi nabrojani su dobri igraci.Nas Mirza je dokazao kako je moguce mnogo toga u nba nauciti,ne bitno kada odes preko bare.
Brook Lopez sustained a mild right midfoot sprain during the Nets' preseason game on Oct. 15 & is likely to be out approximately 10-14 days
Lionel Hollins said he didn't even know Brook was injured until yesterday. Early plan is to have Mirza play power forward, KG at center.
Pola dana prespavam da bih rahat mogao gledati Mirzu i onda skontam da je tekma tek sutra vece 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
da se ne bi zeznuo i sutra, utakmica je u nedjeljuOtelo je napisao/la:Pola dana prespavam da bih rahat mogao gledati Mirzu i onda skontam da je tekma tek sutra vece
sve je dobro dok plumlee ne igra kao 1. centarmirzatele je napisao/la:Lionel Hollins said he didn't even know Brook was injured until yesterday. Early plan is to have Mirza play power forward, KG at center.
ne valja se radovati tudjoj nesreci, ali mogao bi mirza opet startovati...mirza PF, KG C...gledao sam malo po stranici Brooklyna i najvise Garnetu zamjeraju kako nije dovoljno agresivan ove sezone, a uz to je i izgubio dosta na brzini
@TimBontemps 3m
Brook Lopez is out and Kevin Garnett is questionable for tomorrow's game. Personally, I don't expect Garnett to play.
mirzu za prvu napadacku opciju netsa !mirzatele je napisao/la:@TimBontemps 3m
Brook Lopez is out and Kevin Garnett is questionable for tomorrow's game. Personally, I don't expect Garnett to play.
Ne valja jer to znači da će igrati sa pumleem tako da će moći obraćati više pažnje u odbrani na njega a i da će on na momente igrati na poziciji centramercurial je napisao/la:mirzu za prvu napadacku opciju netsa !mirzatele je napisao/la:@TimBontemps 3m
Brook Lopez is out and Kevin Garnett is questionable for tomorrow's game. Personally, I don't expect Garnett to play.![]()
![]()