Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa onda se sve slazemo. Dovest jos samo vrhunskog zadnjeg veznog, golmana i stopera. Sve ostalo od igraca do trenera jesamosarajvo je napisao/la:Da se slazem da u Europi treba neko malo jaci pozada - treba ali u nasoj ligi pa ni na gostovanju u Mostaru,listici,Grbavici isl ne treba....pogotovo ne KosticAjax je napisao/la:@ samosarajevo
Da Cimirot i Radovac krenu zajedno u 10 utakmica protiv Borussie M. u gostima oni ce ih pregaziti u 9 utakmica u sredini terena. Zasto ?? Pa zato jer ni jedan ni drugi nisu dovoljno jaki kao destruktivci nego su vise ofanzivno orjentisani igraci. U sredini terena protiv podjednakih ili boljih protivnika MORAS imati bar jednog defanzivnog veznog. Slicno je i sa reprezentacijom. Da nije dosao Besic 5 minuta 12 i da su zadnje vezni igrali ofanzivni igraci jace reprezentacije bi nas pregazile. ( Argentina, Belgija pa i Wales cak) Svjestan sam ja da su obadvojica jedni od 5 igraca od kojih se najvise ocekuje u svakom pogledu i sve samo ne mozes igrati protiv najboljih timova bez defanzivca nikako. To je pokazala Borussia i to ce se pokazati opet sljedece sezone protiv svakog jaceg protivnika. Ne govorim ja da treba to biti bas Kostic moze i Kovacevic. U svakom slucaju potreban je jedan vrhunski zadnji vezni - razbijac ovoj ekipi. Kao i golman i stoper. Samo na te tri pozicije se treba jos pojacati i nista drugo. To govorim vec duze vremena.
Na Mojoj TV ce biti .Carlo je napisao/la:Hoce li biti prenosa u subotu?
Treba se odmah poceti organizovati za stream.Suki46 je napisao/la:Na Mojoj TV ce biti .Carlo je napisao/la:Hoce li biti prenosa u subotu?
To bio stadion Mehinog babe pa mu ga netko ukrao?Amca007 je napisao/la:Jedno je sigurno, a to je da ce Meho uciniti sve da pobjedi na stadionu svoje mladosti koji su mu ukrali. Tako da ja se nesikiram i ubjedjen sam da je ovo cadvi.
Nit je Mehin nit je Velezov!Rule_hz je napisao/la:Sovinisticki smrade kojem ti je porijeklo dejtonski sporazum i tvorevina politickog i nacionalnog milenija 92ge i ukrali ste velezu stadion i ono vas stadion nikad ne moze biti i **** sa teme i idi tucaj krs
HU IZ JU?crnov je napisao/la:To bio stadion Mehinog babe pa mu ga netko ukrao?Amca007 je napisao/la:Jedno je sigurno, a to je da ce Meho uciniti sve da pobjedi na stadionu svoje mladosti koji su mu ukrali. Tako da ja se nesikiram i ubjedjen sam da je ovo cadvi.
Pises gluposti sa namjerom da na sebe privuces paznju!
Vincent Tan u subotu nece biti tvoj dan!
Još jedan padobranac u nizu.Amca007 je napisao/la:HU IZ JU?crnov je napisao/la:To bio stadion Mehinog babe pa mu ga netko ukrao?Amca007 je napisao/la:Jedno je sigurno, a to je da ce Meho uciniti sve da pobjedi na stadionu svoje mladosti koji su mu ukrali. Tako da ja se nesikiram i ubjedjen sam da je ovo cadvi.
Pises gluposti sa namjerom da na sebe privuces paznju!
Vincent Tan u subotu nece biti tvoj dan!
Hoce li se placati ulaznica za tekmu? ako hoce koliko?Evolution87 je napisao/la:18km za mostar, uplate u kasabi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, napoleon72 i 28 gostiju.