http://sportsport.ba/ino_fudbal/vucic-z ... raz/143008" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Chengzhang je napisao/la:Sovinisticka krpetina je zavrsila kod UEFA, gde i treba, a Mitrovic je uradio jedino ispravno i na vasu zalost. Jeste treba ga kazniti zbog toga...![]()
![]()
Beograd nije deo Albanije, ni deo bilo koje druge zemlje do Srbije, isto tako mnogi gradovi na jugu Srbije sa krpetine. Ako vam to tesko pada, placite, demonstrujte, psujte, radite st hocete...
sta su onda one vase krpetine za kosovo, bagro bezobraznaChengzhang je napisao/la:Sovinisticka krpetina je zavrsila kod UEFA, gde i treba, a Mitrovic je uradio jedino ispravno i na vasu zalost. Jeste treba ga kazniti zbog toga...![]()
![]()
Beograd nije deo Albanije, ni deo bilo koje druge zemlje do Srbije, isto tako mnogi gradovi na jugu Srbije sa krpetine. Ako vam to tesko pada, placite, demonstrujte, psujte, radite st hocete...
Isto tako nisu,Banja Luka,Visegrad,BRCKO,Trebinje,Zvornik itd.,itd.,DEO druge Zemlje do BOSNE I HERCEGOVINE!Chengzhang je napisao/la:Sovinisticka krpetina je zavrsila kod UEFA, gde i treba, a Mitrovic je uradio jedino ispravno i na vasu zalost. Jeste treba ga kazniti zbog toga...![]()
![]()
bez uvrede moram te pitati, sta jedan ocigledni cetnik poput tebe radi na bh. sportskom forumu?Chengzhang je napisao/la:Sovinisticka krpetina je zavrsila kod UEFA, gde i treba, a Mitrovic je uradio jedino ispravno i na vasu zalost. Jeste treba ga kazniti zbog toga...![]()
![]()
+100Chengzhang je napisao/la:Sovinisticka krpetina je zavrsila kod UEFA, gde i treba, a Mitrovic je uradio jedino ispravno i na vasu zalost. Jeste treba ga kazniti zbog toga..:
Krmopichko netrazi podrsku jer si dio manjine!!!!krmpotich je napisao/la:+100Chengzhang je napisao/la:Sovinisticka krpetina je zavrsila kod UEFA, gde i treba, a Mitrovic je uradio jedino ispravno i na vasu zalost. Jeste treba ga kazniti zbog toga..:
Za njih nije ruzno reci ''Ubij Siptara'' i ''Zakolji Siptara'' to je sasvim normalno i to mnogi roditelji u Srbiji uce svoju djecu od malih noguSaurman je napisao/la:Klasično negiranje krivice od strane Srba al' nije da nismo navikli.
"nije bilo od nas nijedne ružne riječi" ima obraza ovako nešto izjaviti.
Sve ima svoje zasto, da pogledas makar jedan Dnevnik vidio bi da djeca u selima oko i u samoj Mitrovici u transporterima idu u skolu. Ne prije 10 godina nego danasPauk je napisao/la:....cak ni kad su palili zastavu Albanije prije 4 godine u Italiji.
Albanci ce sigurno biti kaznjeni zbog zastave, ali ne mozes zbog provokacije uletiti u teren i udarati protivnicke igrace, pa albanci su provocirali i u Zenici, selektor Albanije izlazi na teren i dize tri prsta, i ide do klupe...krmpotich je napisao/la:+100Chengzhang je napisao/la:Sovinisticka krpetina je zavrsila kod UEFA, gde i treba, a Mitrovic je uradio jedino ispravno i na vasu zalost. Jeste treba ga kazniti zbog toga..:
Uglavnom punooo iznenadjenja.Consigliere je napisao/la:E, nabijem vas na qurac, unististe temu. Bas sam mislio napisati nekakav osvrt nakon tri kola kvala, al znam da nema koristi jer ce se izgubiti u moru sovinistickih postova i filozofiranja
Uglavnom, mi smo u hali. Dva boda, tri susreta, sve do kraja valja pobijediti, a pitanje je kako sa "stručnjakom" na klupi? Najvažnija informacija za posjetitelje ovog foruma.Consigliere je napisao/la:E, nabijem vas na qurac, unististe temu. Bas sam mislio napisati nekakav osvrt nakon tri kola kvala, al znam da nema koristi jer ce se izgubiti u moru sovinistickih postova i filozofiranja
Kako misliš u hali? 2 boda iz 3, odnosno 3 boda iz 4 utakmice su uspjeh.revan je napisao/la:Uglavnom, mi smo u hali. Dva boda, tri susreta, sve do kraja valja pobijediti, a pitanje je kako sa "stručnjakom" na klupi? Najvažnija informacija za posjetitelje ovog foruma.Consigliere je napisao/la:E, nabijem vas na qurac, unististe temu. Bas sam mislio napisati nekakav osvrt nakon tri kola kvala, al znam da nema koristi jer ce se izgubiti u moru sovinistickih postova i filozofiranja