taj je valjda na probi, je li šuter? ili je možda čolak to?felix123 je napisao/la:Moje vidjenje današnje utakmice
Prvo da forumašima iz MG-a prenesem,momčad vam je dobra ,dosta neuigrana ,imate dobar centarski dvojac (najbolji igrač vam je broj 14 ,onako ima poveći nos,dečko je odličan igrač,ali sa onakvom glavom neće moć ni u Mladosti dugo izdržat ,pred kraj 3/4 je poludio i zaradio iskljucenje i podsmijehe s tribina zbog te glupe reakcije)
vanjska linije sve redom mladi momci ,dobar play ostalo solidno ,mislim da za ovu ligu ce bit dobra momčad ,ali za nešto više nažalost ne
Široki:Bili i Katić mogu sami se prošetat ovom ligom ,baš su vodje na terenu i zajedno će bit od njih 30+ koševa i 10+ asista po utakmici
Ćorić me oduševio ,dečko je zvijer, poradit na brzini i imamo sigurno igrača za ABA Ligu
Karačić skočan ,brz ,dobar,šut nije toliko dobar ali sigurno dečko na kojeg treba računati
Novačić će bit dobar
Zubac nije puno igrao ali odlično je izgledao na terenu, Giga opet kenja po starom ,par dobrih asistencija ,ali bude li glumio neku zvijezdu opet će zvižduke dobit ,to nek bude siguran
Šušak dosta igrao ali nije puno pokazao ,borben ali premlad još
Miše ,jak centar kakav nam treba ,u napadu nije loš ,ali u obrani se gubi i treba puno na tome radit
Galić ,dečko je mlad ali ima potencijala ,malo je igrao ali dobro
Mix, dobio kilazu i to je jedini plus, najviše me naživciro danas , 3 puta nije uspio zakucat a 10 centi od koša ,kao slow-motion
Dečko broj 21 ,ne znam ga,ali nije još za prvog tima
Pegin mali ,treba puno još napredovat ,svaki napad se izgubio u obrani ,u napadu fali kreacije ,puno još radit
Sve u svemu iako je prijateljska ,mislim da ćemo opet igrat play-off ,ali ovu momčad će trebat istrpit bit će rupa sigurno ,momci samo naprijed
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Uh, vidim da ste nas poprilicno razvalili.
Ne znam kako ekipa izgleda, nismo jos igrali prijateljsku kod kuce pa nisam imao priliku gledati, mislim znam za ove igrace sto su ostali, ali me zanimaju pojacanja posto su svi mladi momci.
Vidim da je Radmilovic, novi igrac, bio najefikasniji sa 15 poena.
Stigao je i junior iz Zvezde, 94' godiste cini mi se, on me posebno zanima, Filip Stupar.
A sto se tice broja 14 Obrad Tomic, tu ti moram odati priznanje za zapazanje i ludu glavu.
Mogao bi dominirati ovom ligom, ima snagu, zna i igrati pod kosem, za jednog centra ima jako mekanu ruku, na zagrijavanju uvijek siba trojke, ovo ce mu biti treca sezona kod nas, vidi se napredak ali ja ocekujem mnogo vise, interesovala se i Igokea za njega sada, ostao je, ako sad ne eksplodira nece nikad.
Tako prosle sezone udje u seriju promasaja, i stariji ljudi sa tribina ga pocnu psovati i prozivati, on dok trci u odbranu raspravlja se sa njima.
I sjecam se bas jedne situacije isto iz prosle sezone kad smo igrali sa Bosnom i zakacio se on sa njihovim centrom Mujicem (trash talk izmedju njih traje nekoliko minuta), i sad mu strpa tricu u facu, i dok su trcali na nas kos u facu mu pokazuje tri prsta i nesto mu govori i naravno dobije tehnicku.
I jel znas, jel igrao Aleksic, posto je bio sa reprezentacijom, ne znam jel dobio produzeni odmor.
Ne znam kako ekipa izgleda, nismo jos igrali prijateljsku kod kuce pa nisam imao priliku gledati, mislim znam za ove igrace sto su ostali, ali me zanimaju pojacanja posto su svi mladi momci.
Stigao je i junior iz Zvezde, 94' godiste cini mi se, on me posebno zanima, Filip Stupar.
A sto se tice broja 14 Obrad Tomic, tu ti moram odati priznanje za zapazanje i ludu glavu.

Mogao bi dominirati ovom ligom, ima snagu, zna i igrati pod kosem, za jednog centra ima jako mekanu ruku, na zagrijavanju uvijek siba trojke, ovo ce mu biti treca sezona kod nas, vidi se napredak ali ja ocekujem mnogo vise, interesovala se i Igokea za njega sada, ostao je, ako sad ne eksplodira nece nikad.
Tako prosle sezone udje u seriju promasaja, i stariji ljudi sa tribina ga pocnu psovati i prozivati, on dok trci u odbranu raspravlja se sa njima.

I sjecam se bas jedne situacije isto iz prosle sezone kad smo igrali sa Bosnom i zakacio se on sa njihovim centrom Mujicem (trash talk izmedju njih traje nekoliko minuta), i sad mu strpa tricu u facu, i dok su trcali na nas kos u facu mu pokazuje tri prsta i nesto mu govori i naravno dobije tehnicku.
I jel znas, jel igrao Aleksic, posto je bio sa reprezentacijom, ne znam jel dobio produzeni odmor.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Broj 21 je Turic,na probi je momakKevin je napisao/la:taj je valjda na probi, je li šuter? ili je možda čolak to?felix123 je napisao/la:Moje vidjenje današnje utakmice
Prvo da forumašima iz MG-a prenesem,momčad vam je dobra ,dosta neuigrana ,imate dobar centarski dvojac (najbolji igrač vam je broj 14 ,onako ima poveći nos,dečko je odličan igrač,ali sa onakvom glavom neće moć ni u Mladosti dugo izdržat ,pred kraj 3/4 je poludio i zaradio iskljucenje i podsmijehe s tribina zbog te glupe reakcije)
vanjska linije sve redom mladi momci ,dobar play ostalo solidno ,mislim da za ovu ligu ce bit dobra momčad ,ali za nešto više nažalost ne
Široki:Bili i Katić mogu sami se prošetat ovom ligom ,baš su vodje na terenu i zajedno će bit od njih 30+ koševa i 10+ asista po utakmici
Ćorić me oduševio ,dečko je zvijer, poradit na brzini i imamo sigurno igrača za ABA Ligu
Karačić skočan ,brz ,dobar,šut nije toliko dobar ali sigurno dečko na kojeg treba računati
Novačić će bit dobar
Zubac nije puno igrao ali odlično je izgledao na terenu, Giga opet kenja po starom ,par dobrih asistencija ,ali bude li glumio neku zvijezdu opet će zvižduke dobit ,to nek bude siguran
Šušak dosta igrao ali nije puno pokazao ,borben ali premlad još
Miše ,jak centar kakav nam treba ,u napadu nije loš ,ali u obrani se gubi i treba puno na tome radit
Galić ,dečko je mlad ali ima potencijala ,malo je igrao ali dobro
Mix, dobio kilazu i to je jedini plus, najviše me naživciro danas , 3 puta nije uspio zakucat a 10 centi od koša ,kao slow-motion
Dečko broj 21 ,ne znam ga,ali nije još za prvog tima
Pegin mali ,treba puno još napredovat ,svaki napad se izgubio u obrani ,u napadu fali kreacije ,puno još radit
Sve u svemu iako je prijateljska ,mislim da ćemo opet igrat play-off ,ali ovu momčad će trebat istrpit bit će rupa sigurno ,momci samo naprijed
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Ja mislim da je igrao Aleksić,pošto nije bilo službene statistike ,ali mislim da je ovaj dobar play upravo taj Aleksić ,par finih asistencija i jedna trojka preko ruke Katića s istekom napada mi je ostala u pamćenjuDejaNMG je napisao/la:Uh, vidim da ste nas poprilicno razvalili.
A sto se tice broja 14 Obrad Tomic, tu ti moram odati priznanje za zapazanje i ludu glavu.![]()
Tako prosle sezone udje u seriju promasaja, i stariji ljudi sa tribina ga pocnu psovati i prozivati, on dok trci u odbranu raspravlja se sa njima.![]()
Tog Tomića bi ja volio vidjeti u Širokom ,dečko je stvarno skočan i ubojit u napadu ,imao je jedno strašno kucanje pod faulom (što naši centri u 5 situacija nisu uspjeli) ,ali dečko je kontatno pričao sa sucem , domaći sudac iz Širokog ,pa dao mu je sigurno jedno 4-5 upozorenja ,no nakon jedne situacije di je Tomić tražio faul u napadu našeg centra mi zabijemo koš on se unosi sucu u facu ,par psovki ,sudac daje tehnicku ,on nastavlja ,iskljucujuca.....ma kao malo dijete
Imate dosta mladu ekipu ,kao i mi , ali opet mislim da će i ove godine MG bit teško gostovanje ,pozdrav
Poraz od Alkara 79-85
Naletilić 15, Bilinovac 8, Katić 23, Mikulić, Šušak,Ćorić 9, Galić 2, Zubac 5, Karačić 2, Novačić 11,Diminić 4
Naletilić 15, Bilinovac 8, Katić 23, Mikulić, Šušak,Ćorić 9, Galić 2, Zubac 5, Karačić 2, Novačić 11,Diminić 4
HRHB
HRHB
Igokea platila odštetu za Jonsa i od petka je službeno njihov igrač .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Ovaj tjedan na rasporedu dvije prijateljske utakmice u Dalmaciji,protiv Jollya i Alkara,i turnir u Mostaru,polufinale igramo sa Mornarom iz Bara u subotu u 18h
HRHB
HRHB
Pobjeda protiv Mornara 88-78,Novacic 27p,Katic 17p
Finale sutra u 20h protiv Leotara
Finale sutra u 20h protiv Leotara
HRHB
HRHB
Finale memorijalnog turnira Mariofil Dzidic odigranog u Mostaru:
HKK Široki - Leotar Trebinje 71:68 (15:18, 22:11, 18:18, 16:21)
Toni Katić zabio 20p,Bilinovac i Novačić 11p,Karačić i Diminić 10p
Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač Širokog Toni Katić

Čestitke momcima!!!
HKK Široki - Leotar Trebinje 71:68 (15:18, 22:11, 18:18, 16:21)
Toni Katić zabio 20p,Bilinovac i Novačić 11p,Karačić i Diminić 10p
Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač Širokog Toni Katić

Čestitke momcima!!!
HRHB
HRHB
HKK Široki će u sezoni 2014/2015 nastupati u PEAK sportskoj opremi
Program tradicionalnog memorijalnog turnira Široki 2014:
PETAK, 26.09. 2014.
16,00 h 1. utakmica KK SPLIT - KK JOLLY
18,30 h 2. utakmica HKK ŠIROKI - KK ZADAR
SUBOTA 27.09.2014.
Utakmica za 3. mjesto u 17 : 30 sati
Utakmica za 1. mjesto u 20 : 00 sati
PETAK, 26.09. 2014.
SUBOTA 27.09.2014.
HRHB
HRHB
na hercegovina live piše da ima prijenos ove utakmice širokog i zadra pa eto ko oce gledatAndroid je napisao/la:HKK Široki će u sezoni 2014/2015 nastupati u PEAK sportskoj opremi
PETAK, 26.09. 2014.
SUBOTA 27.09.2014.
-
- Kontakt:
Pobjeda protiv Kaknja 81:71 s 8 igrača u rotaciji
Kakanjci soldini ,sredina tablice ,danas su igrali maximalno agresivno ,iz solidne ekipe odudara dobar centar ćelav ,gromada od covjeka
Trener Pandža mlad i dere se previše imam osjećaj da su došli pobjedit ovu utakmicu večeras i bio je podosta ljut na igrače
Mi s 8 igrača i nismo nešto puno pokazali ,većinom Bili i Novačić razigravali, otvarali prostor
Obrana curi to se vidi i na tom će se trebat puno raditi
Miše meka ruka, dobar u napadu još poradit na obrani
Ćorić borben,par finih trica ,bit će od velike koristi Veliću ,razvija se definitivno u pravom smjeru
Mladići Kara i Zubac su napredovali u odnosu na prošlu godinu ,posebno Zubac ,Kara još malo na glavi poradit ,zvijer je ,skočan ,kuca,blokira ,samo glavu sredit
Šušak i Galić još nisu za 1 tima ,trude se ,fali im iskustva ,samo nek nastave dalje ,treba momke malo podrzat i istrpit
Stanko Barać trenirao s Katićem ,Gigom i Mixom izgleda još nije našao angažman ,što me čudi ,strašan je ,dobio 10 kila na masi ,vidi se na njemu da je Euroliga tip igrača
Kakanjci soldini ,sredina tablice ,danas su igrali maximalno agresivno ,iz solidne ekipe odudara dobar centar ćelav ,gromada od covjeka
Trener Pandža mlad i dere se previše imam osjećaj da su došli pobjedit ovu utakmicu večeras i bio je podosta ljut na igrače
Mi s 8 igrača i nismo nešto puno pokazali ,većinom Bili i Novačić razigravali, otvarali prostor
Obrana curi to se vidi i na tom će se trebat puno raditi
Miše meka ruka, dobar u napadu još poradit na obrani
Ćorić borben,par finih trica ,bit će od velike koristi Veliću ,razvija se definitivno u pravom smjeru
Mladići Kara i Zubac su napredovali u odnosu na prošlu godinu ,posebno Zubac ,Kara još malo na glavi poradit ,zvijer je ,skočan ,kuca,blokira ,samo glavu sredit
Šušak i Galić još nisu za 1 tima ,trude se ,fali im iskustva ,samo nek nastave dalje ,treba momke malo podrzat i istrpit
Stanko Barać trenirao s Katićem ,Gigom i Mixom izgleda još nije našao angažman ,što me čudi ,strašan je ,dobio 10 kila na masi ,vidi se na njemu da je Euroliga tip igrača
Kako je ovaj igrač bio samo eksplozivan,
Sinoć pobjeda u Mrkonjiću ,zajebaju nas povrede ali opet dečki se nedaju ,kvalitete fali ali barem se trude ,ući u 5 na kraju valjda neće biti problem .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
večeras igrali protiv čelika, izgubili 3-4 razlike..dosta kombinirano se igralo
Pocela omladinska liga Herceg-Bosne:
Mladji kadeti: vs Zrinjski 76-39
Kadeti: vs Zrinjski 78-59
Juniori: vs Zrinjski 95-62

Mladji kadeti: vs Zrinjski 76-39
Kadeti: vs Zrinjski 78-59
Juniori: vs Zrinjski 95-62

HRHB
HRHB
Moze neko napisati trenutni sastav Sirokog?
eorebonja je napisao/la:Moze neko napisati trenutni sastav Sirokog?
Boje Širokog u novoj sezoni branit će 14 igrača
U subotu, 25. listopada, počinje košarkaško prvenstvo Bosne i Hercegovine. Nakon dugog niza godina, košarkaši Širokog će u pohod na naslov državnog prvaka krenuti već od prvog kola u ligi koja će brojati 13 momčadi. Nakon prvog dijela natjecanja igrat će se Liga za prvaka u kojoj će igrati pet prvoplasiranih momčadi i aktualni prvak Igokea.
Mlada momčad Ivana Velića već u prvom kolu igra derbi protiv OKK Spars u 18:30 sati u dvorani na Pecari. Boje Širokog u novoj sezoni branit će 14 igrača: Josip Bilinovac, Toni Katić, Miše Diminić, Ivan Novačić, Josip Naletilić, Josip Mikulić, Andrija Ćorić, Ivan Karačić, Jure Zubac, Ante Mikulić, Luka Šušak, Bože Galić, Marko Prskalo i Mateo Čolak.
Hoce li naplacivati ulaz ove sezone?
HRHB
HRHB
HKK Široki - KK Spars
http://www.herce.govinalive.com/index.p ... 18&lang=hr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.herce.govinalive.com/index.p ... 18&lang=hr" onclick="window.open(this.href);return false;
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.