FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 14 mar 2010, 20:06

Nakon pobjede nad Freiburgom iscekivao se kiks L'kusena, ali to se nije desilo. 3 boda su iza nas, i izgleda ne namjeravaju da odustanu od titule. :mrgreen: :mrgreen: Imaju tezak raspored, kao i Schalke. Nama slijedi nesto laksa slijedeca utakmica protiv Eintrachta, ali i to moze biti nagazna mina, pa onda i mi ulazimo u tezak raspored.

Raspored Bayerna do kraja sezone:
Eintracht-Bayern
Schalke-Bayern (KUP)
Bayern-Stuttgart
Schalke-Bayern
Leverkusen-Bayern
Bayern-Hannover
Gladbach-Bayern
Bayern-Bochum
Hertha-Bayern
Izmedju ovih utakmica naci ce se jos najmanje dva termina za odigravanje cetvrtfinalne utakmice LP.
Poslije utakmice sa L'kusenom slijedi nam dosta laksi raspored gdje od mogucih 12 bodova, moramo osvojiti najmanje 10. Nadam se da ce uspjeti osvojiti svih 12. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 mar 2010, 21:09

Eintracht-Bayern
Schalke-Bayern (KUP)
Bayern-Stuttgart
Schalke-Bayern
Leverkusen-Bayern
Bayern-Hannover
Gladbach-Bayern
Bayern-Bochum
Hertha-Bayern
Uff, raspored nije los. Iducu tekmu dobiti, jer je Frankoforto u laganoj krizi. Uostalom kao i mi. :mrgreen:
Onda slijedi odlucujuca faza. Protiv Schalkea se igra 2x u 10 dana. Prvo 24.3. u polufinalu Kupa, zatim 3.4. mec u prvenstvu. Obe utakmice na njihovom travnjaku.
Izmedju tih utakmica ocekuje nas Liga prvaka, ciji su termini 30/31.3 i 6/7.4.
To razdoblje ce odluciti mnogo toga, da li je sezona bila uspjesna, da li je Gaal ispao pukovnik ili pokojnik.
Ispasti u Kupu i nece biti toliki grijeh (ako bi se moglo ovo podijeliti sa S04, ja bih izabrao njima Kup, a da mi u prvanstvu uzmemo citav plijen :D ).
U ligi prvaka je ostvaren minimalan cilj. A sta dalje, zavisi od mnogo toga. Kaiser vec puca visoke tonove, kao da bi se Bayern mogao konacno naci u finalu, ako uz Rib & Roba i ostali igraci pokazu klasu (ako je koji ima :mrgreen: ). Zelja mu je da se, po mogucnosti, izbjegne Chelsea.
Finis prvenstva i ovo boldovano bi trebalo proteci u dominaciji Bayerna, jer je raspored vise nego dobar (zadnje 4 utakmice).

Ako cemo iskreno, Bayern je imao najlosiji start u svojoj historiji, pa se malo konsolidovo, pa je onda poceo da pravi cuda :D . Nastavak u sezoni je poceo tako, kako je i jesenji dio zavrsio. Vise nego dobro.
E sada se nalazimo u onoj fazi od pocetka sezone, gdje igra Bayerna nije imala ni rep ni glavu. Srecom, ovaj put rezultati ne izostaju. Isto kao na pocetku sezone igramo desetkovani, vazda lista povrijedjenih ili nedovoljno oporavljenih, podugacka. Ne, to ne smije biti opravdanje, ali mora se reci da su mnogi igraci tokom zime, ili prodati ili pozajmljeni. Niko se nije doveo, osim mladih vedeta koji su prekomandovani iz Bayern II.

Znaci, ako cemo krenuti tim redom...hladno, vruce, hladno....sta sada slijedi? 8-)
Bilo bi veoma bitno u ovoj fazi doci do prave forme, i uz najbolji elf sto Bayo ima....cuda su moguca.
Vom Jäger zum Gejagten

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 14 mar 2010, 23:52

da vas testiram malo,,koji je igrac nosio dres bayerna i liverpoola,a nije hamann,babbel il ziege :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 00:30

Phill Jackson je napisao/la:da vas testiram malo,,koji je igrac nosio dres bayerna i liverpoola,a nije hamann,babbel il ziege :D
Allou Diarra. :D ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 mar 2010, 00:37

Jel' upiso nastup i za jedan od ova dva tima. Inace ovih Diarra ima, da te glava zaboli. :mrgreen:
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 00:50

moustapha je napisao/la:Jel' upiso nastup i za jedan od ova dva tima. Inace ovih Diarra ima, da te glava zaboli. :mrgreen:
Odigrao je svega 4 utakmice za Bayern II. Imao je nekih 18 godina kad je stigao u Bayern. Dosao je u sezoni 2000/01, a otisao u L'pool 2002/03. Kasnije je dosta lutao po Francuskoj, pa se nekoliko puta vracao u L'pool, da bi se na kraju skrasio u Bordeauxu i trenutno je clan Francuske reprezentacije.

Za L'pool ne znam da li je igrao. To ce ti bolje objasniti navijaci tog kluba. ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 mar 2010, 01:26

Pa bio je kapiten Bordo-a kada su igrali protiv Bayerna. Je li to taj Diarra? Igro u L'poolu, ne znam. :(

http://www.stupidedia.org/stupi/FC_Holland :D
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 01:38

geronimo je napisao/la:Pa bio je kapiten Bordo-a kada su igrali protiv Bayerna. Je li to taj Diarra? Igro u L'poolu, ne znam. :(

To je taj Diarra. Cova je sad jedan od najboljih defanzivaca Francuske lige, sto govore i pozivi u reprezentaciju.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 15 mar 2010, 09:47

geronimo je napisao/la:

Bayern-Stuttgart

Schalke-Bayern

Leverkusen-Bayern

Uff, raspored nije los. moguca.
jes´, jes´
sa igrom kao u zadnjih par utakmica ocekivati je samo jedan bod i to protiv stutgarta.
doduse i to je tesko jer stutgart trenutno igra najljepsi fudbal u ligi.
dakle, bod bi se mogao otkinuti l´kuzenu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 mar 2010, 11:16

omerbavarac je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Pa bio je kapiten Bordo-a kada su igrali protiv Bayerna. Je li to taj Diarra? Igro u L'poolu, ne znam. :(

To je taj Diarra. Cova je sad jedan od najboljih defanzivaca Francuske lige, sto govore i pozivi u reprezentaciju.
svaka cast omere,,proso si test,,samo sto nije defanzivac nego zadnji vezni :D..dugo ga nema u bordeauxu,,valjda je neka teza povereda al nebitno
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 mar 2010, 18:26

Phill Jackson je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:

svaka cast omere,,proso si test,,samo sto nije defanzivac nego zadnji vezni :D..dugo ga nema u bordeauxu,,valjda je neka teza povereda al nebitno
Ma defanzivni vezni, to ti je isto. Vise je nazad, nego naprijed. :mrgreen: :mrgreen:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 15 mar 2010, 20:28

Ribery trenutno nece da produzi s bayernom , a mislim da nece uopste produziti jbg hvala mu za sve samo bih volio da ne ode u real madrid jer tamo mislim da ce da propadne kao vecina igraca bez uvrede ikome ali je tako , ako vec negdje ide jabi volio da ode u chelsea ili barcu. :shock:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 20:35

Samo sabura, vrijeme će sve pokazati, ja sam ubjeđen da će on ako Bog da potpisati novi četverogodišnji ugovor.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 20:37

Mislim da Ribery čeka da vidi šta će da se desi sa Bayernom u LP ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 15 mar 2010, 20:38

Neutral je napisao/la:Samo sabura, vrijeme će sve pokazati, ja sam ubjeđen da će on ako Bog da potpisati novi četverogodišnji ugovor.
Jbg neutral imam nekako osjecaj da mu se ne produzuje a ako je tako bolje pustiti covjeka da ide a uz to i zaraditi :o
neznam zaista mozda je tako kako ti kazes ali mi ne izgleda tako.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 20:45

Nadam se da te aj osjećaj vara hehe.

@Gunners

Pa to je logičko objašnjenje, ali eto, ako mu je samo do toga , neka se potrudi malo na terenu da bude još bolji. Sigurno bi bili dosta jači sa Arjenom i Bilalom, te eventualnim pojačanjima u odbrani i na goli.

Sigurno jedni od najboljih u Evropi, a ne samo Top 8 kao što je sada slučaj ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 mar 2010, 20:48

njemu se možda više ne čeka ;) jbg.nije on u najmlađim godinama...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 20:53

Tek mu je 26 godina, ako Bog da u četvrtom mjesecu 27, u najboljim je godinama. Mislim da će tek najbolje od njega uslijediti ubuduće.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 mar 2010, 20:56

GunnerS je napisao/la:njemu se možda više ne čeka ;) jbg.nije on u najmlađim godinama...
Niko mu ne garantuje da ce osvojiti LP, ako ode u Real, Chelsea ili Barcu. Zato ta odluka i jeste tako teska.

Jedna od stvari koje najvise privlace Riberya je i ta da svake godine igra fudbal na vrhunskom nivou. Znamo da je sa Bayernom morao proci iskustvo igranja u kupu UEFA, a igracima poput njega to zna biti izuzetan teret. Sada u Bayernu pokusavaju da ga uvjere da je Bayern u narednim godinama spreman da ide do kraja u LP, te da su spremni ulagati koliko je potrebno.
#divovi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 mar 2010, 20:58

Ako se covjeku ide nek mu je onda sa srecom, nece mi biti zao. Hvala mu za sve sto je uradio za Bayern, vec kad bi ga i prodali za nekoliko miliona volio bih da za te pare dovedemo Ozila, Dzeku i nekog kvalitetnog golmana. Jos uvijek ovo nije sigurno, mozda i novinari malo pumpaju, ali vise mi stvarno ovo ide na zivce, ili se vec jednom odluci ili zauvijek suti :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.