Kvalifikacije za EURO 2016

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

terabajt
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EURO 2016

Post Postao/la terabajt » 15 okt 2014, 18:14

Bilderberg grupa.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2014, 18:16

U pravu je BurningLegion. Nije bitno 400 godina naseljavanja i razmnozavanja, Dalmacija je nasa. Split je srce Bosne!

A ovo da se desi na BP isti bi bio scenariji. I kaznili bi nas, kao sto ce i trebaju i njih. I to je to.
Celik!3,2,2.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 okt 2014, 18:20

Ovo je klasicno delo obavestajnih sluzbi Albanije.

U dosluhu sa centralom u Tirani, znali su da je nebo nad Srbijom nezasticneno zbog nadolazece parade. Naime, obje Neve i jedini avion se pripremaju za sutrasnju paradu, tako da se otvorio prostor za klasicni desant na Beograd.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 okt 2014, 18:29

SAOPŠTENJE
Oglasio se FS Srbije: To je bila teroristička akcija protiv Srbije
Piše: S. T.
Nogometni savez Srbije (FSS) najoštrije je osudio scene nasilja na prekinutoj utakmici s Albanijom poručivši kako se radi o “terorističkoj akciji protiv interesa države Srbije”, prenosi Tportal.hr.

Vodeći ljudi FSS-a smatraju kako su Albanci bili direktni krivci za prekid utakmice dodavši kako očekuju da će Uefa registrirati utakmicu rezultatom 3-0 za Srbiju. Navode i kako su predstavnici reprezentacije Albanije odbili svaku opciju nastavka utakmice, iako su sudac i delegat smatrali da postoji mogućnost za odigravanje susreta.

FSS je upozorio Uefu da se ovako nešto može dogoditi i na drugim stadionima diljem Europe i zbog toga bi ubuduće sigurnosne mjere morale predvidjeti i “albanski način” djelovanja protiv nogometa i njegovih sudionika. U priopćenju se navodi da zastava “Velike Albanije” vrijeđa osjećaje svih građana Srbije, Crne Gore, Makedonije i Grčke’.

Oglasio se i predsjednik Albanskog nogometnog saveza (FFSHF) Armand Duka poručivši kako “nisu važni bodovi, nego rješenje u korist nogometa”.

“Sada je najmanje važno kako će utakmica biti registrirana. Važno je da odluka bude u službi razvoja nogometa. Ne bi želio da nogomet bude oštećen, ali nije bilo moguće nastaviti utakmicu. Uefa sada mora donijeti odluku koja će biti u službi razvoja nogometa,” kazao je Duka za albanske medije.

Dio srpskih medija je objavio kako je bespilotnom letjelicom sa albanskom zastavom koja je izazvala tučnjavu i prekid utakmice upravljao Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame. No, Orfi Rama je to demantirao.

“Nemam ništa s letjelicom i nisam priveden,” poručio jer Rama dodavši: “Nikada u životu nisam upravljao s dronom, jedino sam kupio sinu dječji helikopter. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa ne može čovjek da vjeruje šta pišu,fakat nisu normalni,ne daj bože da nije sve snimljeno ispalo bi da su se Albanci iskrcali pred Beogradom i drže ga u opsadi ko sultan Mehmed Fatih. :rol: :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 15 okt 2014, 18:31

terorizam :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 okt 2014, 18:31

Nevjerovatno saopštenje, :facepalm:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 okt 2014, 18:39

:lol:

Svijetu plasirat' 'vako nešto. :tokralju:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 okt 2014, 18:41

emil02in je napisao/la:SAOPŠTENJE
Oglasio se FS Srbije: To je bila teroristička akcija protiv Srbije
:lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 okt 2014, 18:42

Ahahahah, kako je lud ovaj FSS. Kmee, kmee. Neka, to im i treba, nek ih izbace. I bilo koga ko pravi onakve scene i ima podrsku of nadredjenih. Dok ne promjene svijest i ne trebaju da se takmice.

Slazem se da trebaju da brane svoje vrijednosti ali da smatraju let igracke i zastave za vecu prijetnju od ulaska i napada na ijaca na igrace i prijetnje kroz cijelu tekmu onda ne znam.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 okt 2014, 18:44

Kad im srbi spuste traktor u Tirani. :D
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 okt 2014, 18:55

Koja nepismenost i zaostalsot strasno, i sad neko treba da vjeruje u ovo.

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 15 okt 2014, 18:58

Mozambik je napisao/la:“Nakon utakmice sam saznao da su srbijanski navijači napali igrače Albanije. Kada sam kasnije vidio prizore sa stadiona, bio sam šokiran”, kazao je Ronaldo, dodavši:

“Možda i mi možemo očekivati nešto slično. Nadma se da će UEFA reagovati na pravi način i da će zaustaviti ovakve scene koje mogu da naštete nogometu”

I Ronaldo protiv srpske nejaci :mrgreen:

Naravno da priželjkuje da Srbija kao jedan od direktbih rivala za plasman na EP izgubi bodove , kao što bi to rekao za bilo koju drugu selekciju u sličnoj situaciji i da igra sa njima u grupi.. Ništa novo niti čudno.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 okt 2014, 18:58

Do sinoc 11 stranica, sad 37... Dron :tokralju: :guz:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 okt 2014, 19:04

Pa kad su ovakvi naslovi u medijima i to saopstenje od FS sta onda ocekivati od obicnih navijaca.

Kod: Označi sve

OVO JE HEROJ SRBIJE: Stefan Mitrović spustio albansku zastavu na zemlju!

"Zapamtite ovu dvojicu! Džaka i Lila su napali Mitrovića na terenu kad je skinuo zastavu!"
Naravno, ni reci o ekstremizmu navijaca od samog pocetka utakmice. Kao i o tome otkud ovaj LIK uopce na tribinama ako ima ZABRANU. I kako je uopste, moguce OVO unijeti na tribine.

Naravno, FS to u izvjestaju nece navesti. Svi su krivi samo oni ne.
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 15 okt 2014, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 okt 2014, 19:05

stole8455 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:“Nakon utakmice sam saznao da su srbijanski navijači napali igrače Albanije. Kada sam kasnije vidio prizore sa stadiona, bio sam šokiran”, kazao je Ronaldo, dodavši:

“Možda i mi možemo očekivati nešto slično. Nadma se da će UEFA reagovati na pravi način i da će zaustaviti ovakve scene koje mogu da naštete nogometu”

Naravno da priželjkuje da Srbija kao jedan od direktbih rivala za plasman na EP izgubi bodove , kao što bi to rekao za bilo koju drugu selekciju u sličnoj situaciji i da igra sa njima u grupi.. Ništa novo niti čudno.
Čovjek traži od UEFE da ubuduće osigura gostujuće reprezentacije i zaustavi ovakve nemile scene koje su postale redovne u Srbiji. Gdje je spomenuo oduzimanje bodova?
Evropa se zgraža nad vašim ponašanjem, ali si toliko slijep i zatucan, kao i velika većina uostalom, da to nećeš ni primjetiti nego izvući neki potpuno drugačiji, netačan, kontekst. :facepalm:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 okt 2014, 19:06

stole8455 je napisao/la:

pa albanija sa ova 3 imace 7 a srbija bi imala sa pobjedom 4 il 5 ,toliko o direktnim konkurentima za plasman :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 15 okt 2014, 19:08

Clutch je napisao/la:
stole8455 je napisao/la:

Čovjek traži od UEFE da ubuduće osigura gostujuće reprezentacije i zaustavi ovakve nemile scene koje su postale redovne u Srbiji. Gdje je spomenuo oduzimanje bodova?
Evropa se zgraža nad vašim ponašanjem, ali si toliko slijep i zatucan, kao i velika većina uostalom, da to nećeš ni primjetiti nego izvući neki potpuno drugačiji, netačan, kontekst. :facepalm:

Da, priznajem da sam slijep, nemam komplekse i osjećaj mržnje kao ti i neki ovdje. Čast mnogim normalnim ljudima svih nacija na ovom forumu.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 okt 2014, 19:10

Nemam nikakav osjećaj mržnje, samo sam ti pojasnio Ronaldovu izjavu, jer očigledno da si je pogrešno shvatio.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 15 okt 2014, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 15 okt 2014, 19:12

jeli se izjasnila UEFA :hmmmmm:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 okt 2014, 19:13

johnnyyK je napisao/la:jeli se izjasnila UEFA :hmmmmm:
23.oktobra.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.