Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

dscile
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la dscile » 15 okt 2014, 17:33

topnik1 je napisao/la:Tačno ljudi imate problema sa realnošću, al ozbiljno. Danas sam imao priliku pričati sa par pojedinaca pravoslavne vjeroispovijesti koji su naravno Srbi i svi su u fazonu Albanci krivi za sve, sigurna tri boda Srbiji, Srbi isprovocirani, Srbi ništa nisu krivi. Ja gledam :eh:

I kada je tek počela utakmica ima moj post o urlikanju sa tribina kao da je 30 000 životinja na stadionu a ne ljudi. Odlučio sam da ispratim utakmicu upravo zbog te nabrijanosti između dva tima , a ono...
Ovo kažem iz razloga što naši Bosanci pravoslavne vjeroispovijesti sebi uzimaju za pravo da osuđuju nekog zato što piše na ovoj temi i to pripisuje raznim oblicima nacionalizma :lol: :facepalm:

A krunski dokaz koliko Srbi sebe zavaravaju je ovo Saopštenje za javnost:

http://www.fss.rs/index.php?id=2021&aid=6226" onclick="window.open(this.href);return false; :crazy:
Opusteno, takvi ko ti nisu nacionalisti ili patriote. Zna se sta su ti pojmovi, i oni ne ukljucuju mrznju prema nekome samo zato sto je Musliman, Pravoslavac, Katolik, crn, bijel, zut ili cigan. To je jednostavno zatucanost, koja je izuzetno rasprostranjena ovdje na nasem brdovitom Balkanu.

@hogarstrasni

Ako tebi zastava spojene Srbije i Republike Srpske (to je isto sto i ona zastava Albanije, a pretpostavljam da si Bosnjak) sarmantna i inteligentna provokacija, onda ti mogu reci da imas veci prag tolerancije od mene. Ja licno imam odlicnih drugova sa sve tri "strane" za koje bih dao ruku u vatru, nisam fasista i sovinista.. i opet me zestoko iznerivrala ta zastava, kao i uvrijedila.

Mislim da je poprilicno jasno da ce Albanci dobiti tri boda, bas zbog tih nekoliko budala koji su nasjeli na provokaciju. To ce nam presuditi. Da su ostali na tribinama, bilo bi samo nekoliko zutih/crvenih kartona i nastavljena utakmica. Siptari su dobili sta su htjeli, sto se moze vidjeti i po doceku.. jer su tacno znali po sta su otisli. Ako ih takve pobjede ispunjavaju, zelim im ih jos mnogo.

Mislim da se necu javljati vise na ovu temu dok ne bude nekog drugog povoda za to. Jer ne vrijedi citati upise klinaca (barem se nadam da su klinci, jer bi bilo zabrinjavajuce da se odrasli tako ponasaju) iz kojih izbija mrznja. Vracam se kosarkaskim temama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 okt 2014, 17:35

dscile je napisao/la:Ako tebi zastava spojene Srbije i Republike Srpske (to je isto sto i ona zastava Albanije, a pretpostavljam da si Bosnjak)
Loše pretpostavljaš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 15 okt 2014, 17:38

topnik1 je napisao/la:Tačno ljudi imate problema sa realnošću, al ozbiljno. Danas sam imao priliku pričati sa par pojedinaca pravoslavne vjeroispovijesti koji su naravno Srbi i svi su u fazonu Albanci krivi za sve, sigurna tri boda Srbiji, Srbi isprovocirani, Srbi ništa nisu krivi. Ja gledam :eh:

I kada je tek počela utakmica ima moj post o urlikanju sa tribina kao da je 30 000 životinja na stadionu a ne ljudi. Odlučio sam da ispratim utakmicu upravo zbog te nabrijanosti između dva tima , a ono...
Ovo kažem iz razloga što naši Bosanci pravoslavne vjeroispovijesti sebi uzimaju za pravo da osuđuju nekog zato što piše na ovoj temi i to pripisuje raznim oblicima nacionalizma :lol: :facepalm:

http://www.fss.rs/index.php?id=2021&aid=6226" onclick="window.open(this.href);return false; :crazy:
A ti im onda dodjes kao poturica i islamizirani Srbin, zar ne? :kafa: To je samo druga strana iste medalje. I di ces da doguras sa takvom nezdravom i sovinistickom logikom? I jos dajes sebi pravo da govoris o kulturi mali nezreli covece, koji je davno zagrizao i progutao udicu nacionalisticke mrznje na koju se ovde poziva i za koju otvoreno pledira. :kafa:
成章

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 15 okt 2014, 17:40

dscile je napisao/la:

Opusteno, takvi ko ti nisu nacionalisti ili patriote. Zna se sta su ti pojmovi, i oni ne ukljucuju mrznju prema nekome samo zato sto je Musliman, Pravoslavac, Katolik, crn, bijel, zut ili cigan. To je jednostavno zatucanost, koja je izuzetno rasprostranjena ovdje na nasem brdovitom Balkanu.

@hogarstrasni

Ako tebi zastava spojene Srbije i Republike Srpske (to je isto sto i ona zastava Albanije, a pretpostavljam da si Bosnjak) sarmantna i inteligentna provokacija, onda ti mogu reci da imas veci prag tolerancije od mene. Ja licno imam odlicnih drugova sa sve tri "strane" za koje bih dao ruku u vatru, nisam fasista i sovinista.. i opet me zestoko iznerivrala ta zastava, kao i uvrijedila.

Mislim da je poprilicno jasno da ce Albanci dobiti tri boda, bas zbog tih nekoliko budala koji su nasjeli na provokaciju. To ce nam presuditi. Da su ostali na tribinama, bilo bi samo nekoliko zutih/crvenih kartona i nastavljena utakmica. Siptari su dobili sta su htjeli, sto se moze vidjeti i po doceku.. jer su tacno znali po sta su otisli. Ako ih takve pobjede ispunjavaju, zelim im ih jos mnogo.

Mislim da se necu javljati vise na ovu temu dok ne bude nekog drugog povoda za to. Jer ne vrijedi citati upise klinaca (barem se nadam da su klinci, jer bi bilo zabrinjavajuce da se odrasli tako ponasaju) iz kojih izbija mrznja. Vracam se kosarkaskim temama.

Mani tih spinova, nije valjda to jedini argument ostao da se hvataš za tačno značenje neke riječi. Zna se šta se misli kad nekom kažem na ovim prostorima da je nacionalista.
Pojedinci nikako ne znaju na koju stolicu da sjede pa se na kraju izgubiše u moru sopstvenih pokušaja opravdanja.
A što se tiče zatucanosti u mom mjestu je bila utakmica BiH Srbija nisam siguran do kojeg uzrasta je bila. Hladno su došli ljudi iz okolnih mjesta koji navijaju za Srbiju, niko im riječi nije rekao.
Jednostavno sinoć se pokazalo da neko nije prerastao određene stvari.

@Chengzhang ako ti to daje moralno zadovoljstvo, nastavi :wave:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 15 okt 2014, 17:40

Virtu4l je napisao/la:Fidelis jednostavno ne propušta ove teme :kafa: to je taj sportski duh
Sva sreca ti ih zaobilazis u sirokom luku i nikad te nema da upises nesto, napomenes, eto reda radi, nego ces ovdje ljudima doci moralizirati, generalizirati, ili mene onako pratiti u stopu.
tuzlak1987 je napisao/la:Da predpostavimo kako je Burning Legion Hrvat iz BiH, ocito iz aviona. Sa ekstremistickim idejama stvaranja HercegBosne i kao podrska RS-u sto je sada trend kod Hrvata u BiH.
Kakve veze ima sto sam Hrvat iz BiH? Sta, ako se tako odredjujem/izjasnjavam i ne daj Boze pritom apsolutno postujem tudja uvjerenja i opredijeljenja, samim time sto sam Hrvat (a ne nekakav, po takvima, zamisljeni bosanski katolik) imam ekstremisticke ideje stvaranja HercegBosne?
I ti sad nesto kao toboze bolji od mene, gradjanska opcija, sta li, sto kao i tisuce takvih generaliziras i pravis nekakve jadne stereotipe? Ti mene poznajes, ti dostojan da komentiras i pricas o kompletnim narodima nesto?
Ono sto ja citirah je za ban odmah, prvo jer negira temeljni Ustav drzave koju navodno toliko postuje i voli, a drugo jer direktno i otvoreno vrijedja kompletan jedan narod na odredjenom prostoru, izmedju ostalog.
Jasno, ne da ga se nece upozoriti, nego ce naici i na presutno odobravanje ovdje.

Ja bih isto rekao i za bilo kojeg Bosnjaka, Hrvata u tom pogledu, kao sto rekoh gore doticnom za Srbe, sto moze potvrditi hrpetina ljudi, tako i na ovom forumu, to je osnovna kultura i osnovna ljudska prava jer ja postujem svog sugovornika i svog sugradjanina, bez obzira na njegovo opredijeljenje, njegovu nacionalnost, a ne vrijedjam ga na osnovu nje niti mu je osporavam niti cu mu ja nametati nekakva svoja ''vidjenja'', ali jasno da je nuznost za takvo sto da on isto tako postuje i uvazava mene, inace nije na mojoj razini i samim time je nevrijedan komentiranja.

Citirani momak evidentno nema ni gram postovanja ni realnosti, a usudjuje se zvati nekoga nacionalistom, sovinistom, a hladno pritom dezignira pola drzave seljacima, primitivcima, neandertalcima i jos im osporava pritom nacionalnost i identitet, i nitko mu ni ''a'' ne rece od ovih dezurnih moralista i ''patriota'', i to upravo zato sto se podrazumijeva da je u unitaristickim krugovima tocno ta spika i realnost i pozeljna.
I ja problem sto cu mu reci da je s takvim razmisljanjem jos gori sovinist (a i ti ako se sa istim slazes) nego takvi? Hrvat, HercegBosna, bla bla? Ma bjezi molim te, i ti i tvoji ''trendovi'', ako ti tu u napisanom ne vidis problem, ili ako u mom napisanom vidis problem, to je tvoja stvar, medjutim spusti se malo na zemlju i dodji u realnost, moralizirati nekome u BiH za ova medjunacionalna pitanja, pa to su smjehurije, a pogotovo se nesto smatrati iznad.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 15 okt 2014, 17:50, ukupno mijenjano 4 puta.

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 15 okt 2014, 17:41

Ajde sve na stranu, ali ono "slavlje " poslije završetka meča u Albaniji, Kosovu, Crnoj Gori i Makedoniji je tragikomično , šta je ta masa slavila uopšte? Najveći uspijeh albanskog sporta prekid meča protiv Srbije i slavlje kao da su šampioni Evrope.

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 15 okt 2014, 17:43

@ topnik1

Ko o cemu, **** o postenju (i moralu). :kafa:
成章

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2014, 17:44

Neko je uporedio zastavu od sinoc sa zastavom Srbije na koju je pripojena Rs. Samo da kazem da to dvoje nije ni slicno.. Rs je entitet u BiH, Kosovo je nezavisna drzava medjunarodno priznata. Tako da na toj zastavi nije pripojen niti jedan dio Srbije dok je na zastavi velike Srbije sinoc koja je bila na tribinama bilo pripojeno pola BiH sto znaci da su Srbi sinoc vise uvrijedili Bosance i Hercegovce nego Albanci Srbe.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 15 okt 2014, 17:46

dscile je napisao/la: Ako tebi zastava spojene Srbije i Republike Srpske (to je isto sto i ona zastava Albanije, a pretpostavljam da si Bosnjak) sarmantna i inteligentna provokacija, onda ti mogu reci da imas veci prag tolerancije od mene. Ja licno imam odlicnih drugova sa sve tri "strane" za koje bih dao ruku u vatru, nisam fasista i sovinista.. i opet me zestoko iznerivrala ta zastava, kao i uvrijedila.

Dovoljno je ukljuciti RTRS, pa da vidis guranje prsta u oko, puno vece od ovog smijesnog drona, toliko o nacinu na koji sam izgradio prag tolerancije.
Treba imati dokaze da bi se , uopste, optuzili Albanci, za ovo sto se desilo. Medju radikalnim ,srpskim organizacijama, ima dosta onih kojima ovakav razvoj situacije odgovara, koji teze izolaciji...
Sve u svemu, nema opravdanja za ovo sto se desilo, sto prije Srbi to skontaju, bolje je.
Ps: Ako nisi sovinista, neces Albance nazivati Siptari, jer oni to ne vole , bez obzira sto se sami tako zovu.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 15 okt 2014, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 15 okt 2014, 17:47

Tribalian je napisao/la:
marconato je napisao/la:@ BurningLegion

Svaka cast, objasnio si! Mnogi se ovde kunu u BiH, a pljuju po ustavu iste, vrijedjajuci i omalovazavajuci druge i drugacije... :facepalm:
@ Burning Legion je gospodin ! :thumbup:

A ti koji se kunu u Ustav BIH i treba da se kunu , BIH im je omogucila kakav takav zivot za razliku od njihovog kosovskog demokratskog zavicaja. Razotkrise se arnauti cas posla.

@ L- train zabole me za ugled, zakon i pravila ili vaze za sve ili ne vaze ni za koga . Srbija ce poneti odgovornost za ovo , ali ce morati i " oni koji zive sa orlovima" , iako su ovde mnogi skloni da pomesaju Albaniju i Heroinsku republiku Kosovo .
:thumbup:
成章

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 okt 2014, 17:48

hogarstrasni je napisao/la:Ps: Ako nisi sovinista, neces Albance nazivati Siptari, jer oni to ne vole
a zna se i zašto ne vole i ko ih je oduvijek tako zvao sa podrugljivim tonom, da bi to na kraju preraslo u uvredu :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 okt 2014, 17:49

tuzlak1987 je napisao/la:Neko je uporedio zastavu od sinoc sa zastavom Srbije na koju je pripojena Rs. Samo da kazem da to dvoje nije ni slicno.. Rs je entitet u BiH, Kosovo je nezavisna drzava medjunarodno priznata. Tako da na toj zastavi nije pripojen niti jedan dio Srbije dok je na zastavi velike Srbije sinoc koja je bila na tribinama bilo pripojeno pola BiH sto znaci da su Srbi sinoc vise uvrijedili Bosance i Hercegovce nego Albanci Srbe.
Promasio si ceo fudbal!!!

Ono je bila zastava "velike Albanije", a evo i koje dijelove ista obuhvata!

slika

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 15 okt 2014, 17:51

hogarstrasni je napisao/la:
dscile je napisao/la: Ako tebi zastava spojene Srbije i Republike Srpske (to je isto sto i ona zastava Albanije, a pretpostavljam da si Bosnjak) sarmantna i inteligentna provokacija, onda ti mogu reci da imas veci prag tolerancije od mene. Ja licno imam odlicnih drugova sa sve tri "strane" za koje bih dao ruku u vatru, nisam fasista i sovinista.. i opet me zestoko iznerivrala ta zastava, kao i uvrijedila.

Dovoljno je ukljuciti RTRS, pa da vidis guranje prsta u oko, puno vece od ovog smijesnog drona, toliko o nacinu na koji sam izgradio prag tolerancije.
Treba imati dokaze da bi se , uopste, optuzili Albanci, za ovo sto se desilo. Medju radikalnim ,srpskim organizacijama, ima dosta onih kojima ovakav razvoj situacije odgovara, koji teze izolaciji...
Sve u svemu, nema opravdanja za ovo sto se desilo, sto prije Srbi to skontaju, bolje je.
Ps: Ako nisi sovinista, neces Albance nazivati Siptari, jer oni to ne vole , bez obzira sto se sami tako zovu.
Ma ja sam bre pustio dron na teren, kakav bre Rama! Odgovara mi, platili me, CIA, BIA, Putin, Seselj, Djilas, a stigli su novci i od Pecolija, Tacija, Haradinaja i Berise, potpomognuti Sorosem i njegovim fondovima. Dzaba vam novci, moji sinovci, ja ipak varam malo bolje, e' pa da... :kafa:
Zadnja izmjena: Chengzhang, dana/u 15 okt 2014, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
成章

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 okt 2014, 17:52

tuzlak1987 je napisao/la:Neko je uporedio zastavu od sinoc sa zastavom Srbije na koju je pripojena Rs. Samo da kazem da to dvoje nije ni slicno.. Rs je entitet u BiH, Kosovo je nezavisna drzava medjunarodno priznata. Tako da na toj zastavi nije pripojen niti jedan dio Srbije dok je na zastavi velike Srbije sinoc koja je bila na tribinama bilo pripojeno pola BiH sto znaci da su Srbi sinoc vise uvrijedili Bosance i Hercegovce nego Albanci Srbe.
Eto moram se opet javiti buduci da ovdje svako ima pravo da pise sta hoce, pa tako i lupeta, kao ti.

Ono je bila zastava velike Albanije, i na toj zastavi, kao i u koncept takve drzave.. Spadaju dijelovi Srbije, Grcke, Crne Gore, Makedonije i Kosova (Albaniju ne ukljucujem, pisem samo ono sto nije njihovo teritorijalno). Ako ne vjerujes meni, uzmi fino pa proguglaj, jer to nije tesko.

@Momci u vezi Siptara

Ja stvarno moram priznati da ne znam istoriju tog naziva, ali znam da ljudima koji su Albanci u mom mjestu to ne smeta. Ako im je to smetalo, kontam da su oguglali. Nesto slicno kao navijaci Zvezde na to "cigani".

EDIT> Evo sada vidim da je i Markonato odgovorio prije mene. Mislim da moderator moze obrisati moj upis ako zeli, jer je sve rekao momak.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 okt 2014, 17:55

U isti koš svrstavam one koji su izviždali Marseljezu na Koševu, te one koji su to učinili sinoć sa himnom Albanije. To da u startu bude jasno. Nema te normalne osobe koja će podržati zviždanje himnama drugih država.

Eh, kako sam osudio ponašanje Šimunića zbog "Za dom spremni" i sve one koji su ga pravdali, tako isto mogu reći i za onu rulju koja je sinoć bila na stadionu, te one koji brane tu istu rulju. Bez lažnog pakovanja - riječ je o šovinistima.

Albanci su provocirali; to će reći svako ko je u stanju gledati na onu situaciju realnim očima. Moglo se unaprijed očekivati "Ubij, zakolji da Šiptar ne postoji", jer vidjeli smo i šta je bilo kada je Bosna i Hercegovina gostovala na Marakani. To je jednostavno tako. Od toga se ne može pobjeći.

Ona zastava je provokacija nad provokacijama. Samo, činjenica je da u prvi mah niko nije vidio o kakvoj je zastavi riječ. Moglo je pisati i "Mir u svijetu", te da je dron u stvari nosio slike gole Halle Berry, vjerujem da bi rezultat bio isti. Čekao se okidač. Pojedinci su jedva dočekali da pokažu šta misle i to je to.

Albanija treba (čvrsto vjerujem i da hoće) biti kažnjena. Tipujem da će biti o velikom novčanom iznosu, te igranju pred praznim tribinama svih domaćih mečeva u ovom ciklusu (možda i duže). Što se tiče Srbije - bojim se da će biti neka teža kazna. Doduše, zaslužili su. Organizacija meča bila je na nivou prijateljske utakmice dvaju prijateljskih reprezentacija u šahu. Ulijetanje navijača u teren, udaranje protivničkih igrača, redari koji (ne) rade svoj posao... Dodajmo tome i situaciju koju su davno napravili u Italiji i sve je jasno. Znamo kakva je UEFA kada je riječ o ponavljanjima nekih stvari. Ne praštaju. Ne gledaju kroz prste. Plus, mlada reprezentacija je dobila Španiju i kvalifikovala se za prvenstvo. Moguće da će i tu biti nekih "De vidi kakvi su im navijači, ove morate kazniti" povika, tako da...

Dick Advocaat nije imao pojma šta ga je snašlo. :mrgreen: Zbog toga strancima ne treba dati da vode reprezentacije sa ovih prostora.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 okt 2014, 17:58

To je to Monolože, svaka daljna diskusija je nepotrebna. To je jedan objektivni rezime
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 15 okt 2014, 18:02

Chengzhang je napisao/la: Ma ja sam bre pustio dron na teren, kakav bre Rama! Odgovara mi, platili me, CIA, BIA, Putin, Seselj, Djilas, a stigli su novci i od Pecolija, Tacija, Haradinaja i Berise, potpomognuti Sorosem i njegovim fondovima. Dzaba vam novci, moji sinovci, ja ipak varam malo bolje, e' pa da... :kafa:
Stvarno je to smijesno !?
Dakle , Rama je, u VIP lozi, pored Tomislava Nikolica, agenata i desetine kamera , izvadio daljinski upravljac, velicine 30x30 cm , i upravljao dronom !? :shock:
A onda su ga uhapsili, nasli daljinski, ali ga nisu zadrzali jer su advokati u strajku :lol:

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 15 okt 2014, 18:02

Monolog je napisao/la:U isti koš svrstavam one koji su izviždali Marseljezu na Koševu, te one koji su to učinili sinoć sa himnom Albanije. To da u startu bude jasno. Nema te normalne osobe koja će podržati zviždanje himnama drugih država.

Eh, kako sam osudio ponašanje Šimunića zbog "Za dom spremni" i sve one koji su ga pravdali, tako isto mogu reći i za onu rulju koja je sinoć bila na stadionu, te one koji brane tu istu rulju. Bez lažnog pakovanja - riječ je o šovinistima.

Albanci su provocirali; to će reći svako ko je u stanju gledati na onu situaciju realnim očima. Moglo se unaprijed očekivati "Ubij, zakolji da Šiptar ne postoji", jer vidjeli smo i šta je bilo kada je Bosna i Hercegovina gostovala na Marakani. To je jednostavno tako. Od toga se ne može pobjeći.

Ona zastava je provokacija nad provokacijama. Samo, činjenica je da u prvi mah niko nije vidio o kakvoj je zastavi riječ. Moglo je pisati i "Mir u svijetu", te da je dron u stvari nosio slike gole Halle Berry, vjerujem da bi rezultat bio isti. Čekao se okidač. Pojedinci su jedva dočekali da pokažu šta misle i to je to.

Albanija treba (čvrsto vjerujem i da hoće) biti kažnjena. Tipujem da će biti o velikom novčanom iznosu, te igranju pred praznim tribinama svih domaćih mečeva u ovom ciklusu (možda i duže). Što se tiče Srbije - bojim se da će biti neka teža kazna. Doduše, zaslužili su. Organizacija meča bila je na nivou prijateljske utakmice dvaju prijateljskih reprezentacija u šahu. Ulijetanje navijača u teren, udaranje protivničkih igrača, redari koji (ne) rade svoj posao... Dodajmo tome i situaciju koju su davno napravili u Italiji i sve je jasno. Znamo kakva je UEFA kada je riječ o ponavljanjima nekih stvari. Ne praštaju. Ne gledaju kroz prste. Plus, mlada reprezentacija je dobila Španiju i kvalifikovala se za prvenstvo. Moguće da će i tu biti nekih "De vidi kakvi su im navijači, ove morate kazniti" povika, tako da...

Dick Advocaat nije imao pojma šta ga je snašlo. :mrgreen: Zbog toga strancima ne treba dati da vode reprezentacije sa ovih prostora.
Napokon i jedan post koji ima smisla, glavu i rep, kojeg ne stimulisu duhovi proslosti. :clap:
Slozio bih se sa vecinom stvari pre poslednjeg pasusa. Jer Advokat je angazovan strogo iz sportskog motiva, a on se vodio takodje profesionalnim stavom, tj. zanimala ga je sportska perspektiva i novac. Tukli su se cesto i Nemci i Englezi, ginuli neduzni francuski policajci, napadan je glavni sudija u Danskoj od danskog navijaca uletelog na teren. Na Balkanu jeste rizik veci, ali Balkan nije ekskluziva.
成章

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 15 okt 2014, 18:10

Monolog je napisao/la:
Ona zastava nije provokacija nad provokacijama. Ne smije i ne moze biti. U tome je stvar !
Dok to ne shvate, ovim narodima nema napretka.
Ko je nasjeo na takvu provokaciju, nacinio sto je nacinio, treba snositi najteze posljedice.
Dakle, sutra ce neko, u nekoj utakmici protiv "Srbije", iznad Bilinog polja poslati dron sa transparentom "noz , zica , Srebrenica" i to ce biti okidac da izadjemo na teren i srusimo sve, pretucemo igrace... !?
Nema opravdanja, kaznjavanje Albanaca je putokaz svakom ko zeli da izazove haos u tudjem dvoristu i isprovocira kaznu.
Sta je slijedece, Albanci ce spustiti dron sa zastavom velike Srbije ,na stadionu u Tirani, napraviti haos, optuziti Srbe i traziti reciprocnu kaznu za Srbiju !
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 15 okt 2014, 18:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 okt 2014, 18:14

Monolog je napisao/la:U isti koš svrstavam one koji su izviždali Marseljezu na Koševu, te one koji su to učinili sinoć sa himnom Albanije. To da u startu bude jasno. Nema te normalne osobe koja će podržati zviždanje himnama drugih država.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Pa j*bo te koliko ti treba da se javis. :) Na trenutak mi dodje misao " Monolog batalio fudbal. potpuno skrenuo u R'N'R" :mrgreen:

@ Hogare, Safet Susic oleoleoleoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Ti si Papeeeeeee novi vodja nasssssssssssss.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.