Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Hoce ko mijenjati lumiu 800 za LG L5 Optimus?
Full pakovanje bijela i jedna godina garancije. Futrola na preklop i 2 folije.

Mia San Mia
Tastatura mi se promijenila na mobitelu,izgled tastature,kako vratiti na staro?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Kad udjes kucat spusti gornji meni i bit ce ti da biras ili idi u postavke negdje ima, naci ćešfilip13 je napisao/la:Tastatura mi se promijenila na mobitelu,izgled tastature,kako vratiti na staro?

Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 15 okt 2014, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Bas tako, a ako ne znas kako se to radi, imas ovdje slike.JoseMourinho je napisao/la:Kad udjea kuća spusti gornji meni i bit ce ti da biras ili idi u postavke negdje ima, naci ćešfilip13 je napisao/la:Tastatura mi se promijenila na mobitelu,izgled tastature,kako vratiti na staro?
http://www.whistleout.com/CellPhones/Gu ... d-keyboard" onclick="window.open(this.href);return false;
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Momciluci i djevojke, imam jedno konkretno pitanje...
Naime, kada recimo odradim hard reset na svom telefonu (vracanje na fabricke postavke), kada se telefon ponovi upali pa krene ono standardno na pocetku, postavke itd, imam opciju za onu nekakvu sinhronizaciju pa ako to izaberem, s tim mi se vrate i svi moji gmail racuni, gmail posta, te aplikacije te svasta nesto...eh sad...ukoliko odlucim prodati telefon, mogu ja odraditi hard reset, ali kako da sprijecim da taj novi vlasnik ne moze u svaka doba uraditi tu sinhronizaciju te dobiti razne moje podatke s telefona ?
Nadam se da ste me razumjeli..
Naime, kada recimo odradim hard reset na svom telefonu (vracanje na fabricke postavke), kada se telefon ponovi upali pa krene ono standardno na pocetku, postavke itd, imam opciju za onu nekakvu sinhronizaciju pa ako to izaberem, s tim mi se vrate i svi moji gmail racuni, gmail posta, te aplikacije te svasta nesto...eh sad...ukoliko odlucim prodati telefon, mogu ja odraditi hard reset, ali kako da sprijecim da taj novi vlasnik ne moze u svaka doba uraditi tu sinhronizaciju te dobiti razne moje podatke s telefona ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
koji je mobitel u pitanju ? Na mom Samsungu jednostavno pritisnes glavnu,tipku za gasenje i smanjivanje zvuka u isto vrijeme, drzis 3-4 sekunde i izbaci te u glavni mod gdje mozes upravljati sa podacima a izmedju ostalog i resetovat fon.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Papastathopoulos
- Kontakt:
HTC Desire 500 
Kad udjem u postavke-racuni i sinhronizacija, tu mi je opcija "automatska sinhronizacija" ukljucena...vjerovatno trebam to iskljuciti

Kad udjem u postavke-racuni i sinhronizacija, tu mi je opcija "automatska sinhronizacija" ukljucena...vjerovatno trebam to iskljuciti

aha izvini pogresno sam te shvatio, mislio sam da pitas kako se radi resetovanje.
Nista to moras iskljucit jer se time povezuje mobitel sa tvojim podacima koje imas na odredjenim nalozima (facebook, gmail, g+...). To iskljuci obavezno a i kontakte svakako prebacit sa telefona na karticu prije prodaje.
A ja sam tako hajvan povezo facebook nalog s mobitelom i sve mi slike prebacio na mob i ne mogu iz izbrisat a ne da mi se resetovat mobitel
Nista to moras iskljucit jer se time povezuje mobitel sa tvojim podacima koje imas na odredjenim nalozima (facebook, gmail, g+...). To iskljuci obavezno a i kontakte svakako prebacit sa telefona na karticu prije prodaje.
A ja sam tako hajvan povezo facebook nalog s mobitelom i sve mi slike prebacio na mob i ne mogu iz izbrisat a ne da mi se resetovat mobitel

It was turned around so that right looked wrong
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A lako je resetovati, samo nadjem u postavkama...brazzo je napisao/la:aha izvini pogresno sam te shvatio, mislio sam da pitas kako se radi resetovanje.
E hvala ti druze, nisam smio prodavati mob dok se za ovo ne raspitam

A sto se tice tog fb naloga i slika, tako mi je u jarana, jednostavno udji u galeriju i sakrij taj album gdje ti se pohranjuju slike s fb, tako da neces ni ti, a ni bilo ko drugi moci vidjeti te slike

JoseMourinho je napisao/la:Kad udjes kucat spusti gornji meni i bit ce ti da biras ili idi u postavke negdje ima, naci ćešfilip13 je napisao/la:Tastatura mi se promijenila na mobitelu,izgled tastature,kako vratiti na staro?
Ili ja to ne znam naci ili to kod mene nema
Nema veze to nikakve, lik koji kupi telefon radi sa svojim mailom na mobitelu, pa ništa tvoje neće imati, pokušaj s drugim mailom (napravi ga bezveze ili uzmi nečiji), pa ćeš se uvjeritiPapastathopoulos je napisao/la:Momciluci i djevojke, imam jedno konkretno pitanje...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Šta uzeti Nokia Lumia 925 ili Samsung Galaxy S4 ? Koje su prednosti i mane oba modela.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja da sebi uzimam ostale telefone pored Lumie, ne bih ni pogledao. Ali opet je stvar ukusa i za sta ti je potreban.
Mia San Mia
S3 LTE verziju, nije nimalo slabija od S4, a manje je para koliko ja znamSaurman je napisao/la:Šta uzeti Nokia Lumia 925 ili Samsung Galaxy S4 ? Koje su prednosti i mane oba modela.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Prednost ti je sto je Galxy na Androidu a Lumia na Windowsu. Znaci, biras Galaxy (Android) ako mene pitas.Saurman je napisao/la:Šta uzeti Nokia Lumia 925 ili Samsung Galaxy S4 ? Koje su prednosti i mane oba modela.
Windows jos nije i Boga pitaj kad ce (i hoce li ikad) biti konkurentan na trzistu mobitela. Dok se to desi, ako se uopste desi, proci ce jos godina i godina. Znaci, na windowsu imas losu podrsku aplikacija i tako to, sto nije bas nebitno.
Nemaš se tu šta omišljati. Ideš na provjereno, dakle S4. Ima 8 mjeseci kako sam ga kupio i nemam baš nijednu zamjerku.Saurman je napisao/la:Šta uzeti Nokia Lumia 925 ili Samsung Galaxy S4 ? Koje su prednosti i mane oba modela.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je lose kod windows phone aplikacije? kako losa podrska? daj malo argumentiraj, ovome smo i prije pricali a nisi odgovorio, prebacio si spiku tamo na udio koji imaju android, windows phone
sto se tice telefona, S4 samo ako ce koristiti Google play edition rom, jer samsungovi stock romovi su sranye i ne iskoristavaju puni potencijal hardwera koji ima S4
sto se tice telefona, S4 samo ako ce koristiti Google play edition rom, jer samsungovi stock romovi su sranye i ne iskoristavaju puni potencijal hardwera koji ima S4
Drug uzeo polovnu Lumiu kod njega vec pola godine i ni jednom bas ni jednom nije zastekala, aplikacije sve imaju koje su potrebne, kod mene android ako malo ne cistis steka ko lud. Kao i kod svih isti simptomi, jednostavno kad cackam win, i andoid, window je toliko fluidniji i izgleda miljama napredniji bar meni. Fb, yt, viber, skajp, ofice i sl. sve ima. Ne znam sta vam je to potrebno u aplikacijama na win!? Mozda sto npr. na andoidu je 10 aplikacija za svjetiljku dok je na Win. jedna...
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.