Kvalifikacije za EURO 2016

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Kaunas
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EURO 2016

Post Postao/la Kaunas » 15 okt 2014, 15:58

oj dešavanja :lol: :lol: :lol:
ovo Albancima lagano 3 boda
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 15 okt 2014, 16:04

Evo uzivo s kursa, Siptari se sprdaju s dronom a Srbima muka :'D

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 15 okt 2014, 16:05

Cartman je napisao/la:Zanimljivo da niko od Srba i ne spominje divljacko urlanje "Ubi siptara" i "Ubi hrvata da siptar nema brata", to je valjda normalno za njih. To je orilo citavu tekmu. Divljaci su se jos jednom dokazali. I u nas i Hrvata moze bit tih ispada, ali ne moze bit da apsolutno citav stadion grmi takve stvari. To samo moze u drzavi gdje je nacionalizam, fasizam i mrznja nesto najnormalnije.
Sta je grmilo Kosevo kad je gostvala Srbija prije par godina? :damn:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 okt 2014, 16:06

krmpotich je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zanimljivo da niko od Srba i ne spominje divljacko urlanje "Ubi siptara" i "Ubi hrvata da siptar nema brata", to je valjda normalno za njih. To je orilo citavu tekmu. Divljaci su se jos jednom dokazali. I u nas i Hrvata moze bit tih ispada, ali ne moze bit da apsolutno citav stadion grmi takve stvari. To samo moze u drzavi gdje je nacionalizam, fasizam i mrznja nesto najnormalnije.
Citavo sigurno nije. :shh:

I ako iko ima razlog da to grmi, onda je to Sarajevo. A oni su ti koji su napali Albance, pa dobili po picki.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 15 okt 2014, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 okt 2014, 16:07

U pravu je Skandinavac, kako objasnit' skandiranje da se ubije, zakolje il' na bilo koji način napakosti drugom, drugačijem i prije svega civilizovanijem ? Sve osim izbacivanja iz kvalifikacija je preblaga kazna. Srbi (a i ovi što ih brane ovdje, opet Srbi uglavnom) ne kontaju da je ovo 21. vijek. Svoje četničke nagone nek' provode između sebe, nikako kad im kući dodju gosti.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 15 okt 2014, 16:09

Mada znam da je ovdje u startu jedna strana kriva za sve,u nadi da ima jos realnih ljudi imam potrebu da i ja nesto napisem.Ne branim nikoga sto se mene tice neka izbace i Srbiju i Albaniju iz daljeg takmicenja,ili samo Srbiju posto ce ovdje vecina braniti "dobrodusne Albance".Najsrecniji bi bio da vec sutra napustim ove prostore i odem na kraj svijeta.da zivim kao svi normalni ljudi .
Ali molim sve realne ljude bez obzira na ime i prezime da zamisle ovu situaciju:Utakmica BIH-Srbija recimo kvalifikacije za EP u Zenici.U 42 minutu na stadionu se pojavljuje bespilotna letjelica kojom upravlja brat Premijera Srbije .Iznad terena se pojavljuje zastava sa mapom Velike Srbije.
Navijaci BIH su sa razlogom ogorceni ,Sudija prekida utakmicu dok se situacija sa zastavom ne rijesi.
Muhamed Besic uspijeva doci do zastave "Velike Srbije",ogorceni igraci Srbije mu prilaze i zele silom oteti zastavu.
Dolazi do opste tuce izmedju igraca oba tima,na teren je usla i manja grupa navijaca koja se pokusava obracunati sa igracima Srbije.
Vise je nego ocigledno da su za sve krivi igraci BIH i organizatori utakmice.Jasno je da utakmica treba biti registrovana sa 3-0 za dobrocudne Srbe,a Bosance i Hercegovce izbaciti iz daljih kvalifikacija.
E sad ja razumijem i mogu shvatiti da ljudi ne vole Srbiju zbog svega sto se desavalo u proslosti,ali malo objektivnosti ne bi skodilo.
Zamislite situaciju zastava"Velike Srbije"na centru terena u Zenici,zar mislite da ne bi doslo do ludila na tribinama?
Na toj zastavi u granicama te "Velike Srbije"i Sarajevo i Zenica,kakav bi haos nastao?Znam da sam sve uzalud pisao i da je ovo gubljenje vremena,ali eto morao sam!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 okt 2014, 16:17

Kakve su ti to komparacije ? Da je došlo do djelimično slične situacije jel' misliš da bi neko sa tribina kren'o da udara protivničke igrače i sl? Da ne nabrajam dalje, sve je ugl već rečeno. Najgore od svega je što te ovdje, dok si rek'o piksla, mogu proglasit' nacionalistom za pisanje argumentovanih činjenica. Nije ti ovo 1918 - 1939, sad postoji video, slika, za ono što su oni uradili. Nije u pitanju ko su bili akteri utakmice, bitno je ono što smo svi vidjeli, redar udara protivničke igrače, skandiranje fašističkih pjesama i pjesmica i to je jasno k'o dan, zaslužuju da ih se izbaci i tačka.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 okt 2014, 16:40

Centre forward je napisao/la:Kakve su ti to komparacije ? Da je došlo do djelimično slične situacije jel' misliš da bi neko sa tribina kren'o da udara protivničke igrače i sl? Da ne nabrajam dalje, sve je ugl već rečeno. Najgore od svega je što te ovdje, dok si rek'o piksla, mogu proglasit' nacionalistom za pisanje argumentovanih činjenica. Nije ti ovo 1918 - 1939, sad postoji video, slika, za ono što su oni uradili. Nije u pitanju ko su bili akteri utakmice, bitno je ono što smo svi vidjeli, redar udara protivničke igrače, skandiranje fašističkih pjesama i pjesmica i to je jasno k'o dan, zaslužuju da ih se izbaci i tačka.
Ali Albanci su izazvali sukob..do tog trenutka je sve bilo korektno, bez ikakvih incidenata. Sa tribina se nisu slale apsolutno nikakve poruke mržnje i fašizma, i ako jesu, u pitanju je bio mali, zanemariv broj pojedinaca.

Fudbaleri albanskog nacionalnog tima nisu imali apsolutno nikakvo pravo, da se kao gosti, u sred Beograda brane od fizičkih nasrtaja navijača i redara. Cana i ekipa umjesto da stoje i u miru trpe batine poštenih i umjerenih srpskih provodioca pravde, oni uzvratili istom mjerom. Sramota, 3:0 za Srbiju je jedini normalan ishod ovog incidenta.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 okt 2014, 16:43

Nije čak ni utakmica bila prekinuta i prije pojave drona zbog ubacivanja baklji na teren.

Respect.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 15 okt 2014, 16:45

Centre forward je napisao/la:Kakve su ti to komparacije ? Da je došlo do djelimično slične situacije jel' misliš da bi neko sa tribina kren'o da udara protivničke igrače i sl? Da ne nabrajam dalje, sve je ugl već rečeno. Najgore od svega je što te ovdje, dok si rek'o piksla, mogu proglasit' nacionalistom za pisanje argumentovanih činjenica. Nije ti ovo 1918 - 1939, sad postoji video, slika, za ono što su oni uradili. Nije u pitanju ko su bili akteri utakmice, bitno je ono što smo svi vidjeli, redar udara protivničke igrače, skandiranje fašističkih pjesama i pjesmica i to je jasno k'o dan, zaslužuju da ih se izbaci i tačka.
Neka bude da si ti u pravu!Samo su navesti jos jednu cinjenicu koja je i zvanicno potvrdjena:Dron koji je sinoc"uletio" na stadion JNA sa zastavom"Velike Albanije"poletio je sa kupole Crkve Svetog Arhangela Gavrila.
Pretpostavljam da i u tome po tebi nema nista lose,i dalje su Srbi 100% krivi.
Kome to moze smetati sto su se dobrocudni Albanci malo igrali,bas je simpaticna zastava "Velike Albanije" na centru terena.
Ali eto "primitivni i poludivlji Srbi" na sve moraju reagovati.Ja nigdje nisam rekao da ne treba kazniti Srbiju,to ce se sigurno i desiti.
Nazalost u ovoj zemlji se sve gleda kroz prizmu"nasi" i "njihovi" pritom mislim na sva tri naroda.
U ovom slucaju za tebe su Albanci"nasi" zato sto su vecinom pripadnici Islamske vjeroispovjesti.Isto tako razmisljaju i Srbi i Hrvati ,uvijek ce braniti "nase" i to je velika tuga za ovu lijepu zemlju!
Mozda nekada shvatis da sam ti npr.ja iako nisam "vas"mnogo blizi nego recimo Albanac iz Tirane,i da mi moramo skupa graditi ovu drzavu !"Nasi" i "Vasi" cine ovu "Nasu" BIH!
Toliko o ovoj temi jer nazalost ovdje je jos vecina koja za mene smatra da nisam jedan od "nasih"!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 okt 2014, 16:45

flagrantus je napisao/la: Mada znam da je ovdje u startu jedna strana kriva za sve,u nadi da ima jos realnih ljudi imam potrebu da i ja nesto napisem.Ne branim nikoga sto se mene tice neka izbace i Srbiju i Albaniju iz daljeg takmicenja,ili samo Srbiju posto ce ovdje vecina braniti "dobrodusne Albance".Najsrecniji bi bio da vec sutra napustim ove prostore i odem na kraj svijeta.da zivim kao svi normalni ljudi .
Ali molim sve realne ljude bez obzira na ime i prezime da zamisle ovu situaciju:Utakmica BIH-Srbija recimo kvalifikacije za EP u Zenici.U 42 minutu na stadionu se pojavljuje bespilotna letjelica kojom upravlja brat Premijera Srbije .Iznad terena se pojavljuje zastava sa mapom Velike Srbije.
Navijaci BIH su sa razlogom ogorceni ,Sudija prekida utakmicu dok se situacija sa zastavom ne rijesi.
Muhamed Besic uspijeva doci do zastave "Velike Srbije",ogorceni igraci Srbije mu prilaze i zele silom oteti zastavu.
Dolazi do opste tuce izmedju igraca oba tima,na teren je usla i manja grupa navijaca koja se pokusava obracunati sa igracima Srbije.
Vise je nego ocigledno da su za sve krivi igraci BIH i organizatori utakmice.Jasno je da utakmica treba biti registrovana sa 3-0 za dobrocudne Srbe,a Bosance i Hercegovce izbaciti iz daljih kvalifikacija.
E sad ja razumijem i mogu shvatiti da ljudi ne vole Srbiju zbog svega sto se desavalo u proslosti,ali malo objektivnosti ne bi skodilo.
Zamislite situaciju zastava"Velike Srbije"na centru terena u Zenici,zar mislite da ne bi doslo do ludila na tribinama?
Na toj zastavi u granicama te "Velike Srbije"i Sarajevo i Zenica,kakav bi haos nastao?Znam da sam sve uzalud pisao i da je ovo gubljenje vremena,ali eto morao sam!
Problem je taj sto ste vi izgleda prespavali desavanja do 42.minute i sto se ponasate kao da je to tada sve bilo u najboljem redu,.Zamisli molim te kako je bilo Albanskim igracima igrati u jednom takvom ambijentu i zasto se ne postavimo u njihovu situaciju i onda bi sasvim sigurno mnogo lakse bilo shvatiti njihovu reakciju na tu famoznu zastavu..

Pa cijenim da ni Ivanovicu i drugim igracima rep.Srbije nije bilo ugodno slusati kako hiljade ljudi gromoglasno poziva na linc jednog naroda i to istog onog s kojim zamisli igraju fudbalsku utakmicu,cijenim da ni oni nisu sretni zbog ubacenih topovskih i drugih pirotehnicki sredstava u teren ali da bi i oni sami bili mnogo sretniji da se samo navijanje na tribinama odvijalo u pravcu podrske Srbiji a ne da su slusali fasisticko orgijanje primitivaca na tribinama..

Ne,ja ne volim Srbiju(sto ne znaci da je mrzim),ne volim njen politicki stav i ne volim tu letargicnost i pasivnost ljudi u istoj i to onih ljudi sto nisu optereceni drugima oko sebe i to ne zbog onog sto se desavalo u proslosti nego onog sto se desava danas i sto ce se desavati sutra,.Srbija je ta koju muce razne rane iz proslosti pa u svakom vide neprijatelja,.Ne volim Srbiju zbog vas licemjera koji niste spremni otvoriti oci i glasno vec jednom reci DOSTA,dosta podjelama,dosta mrznji i dosta je vise primitivaca od kojih je zdrav razum operisan,.Srbija,Beograd kada promjene svoj stav prema Bosni i kada vec jednom odustanu od svojih licnih interesa u ovoj napacenoj zemlji ce garantujem dobiti komsiju i prijatelja u nama a ne nekog ko ce se radovati svakom njenom neuspjehu(nisam jedan od takvih al nije da ih nema)..

BiH ? BiH je nagazna mina koju su ostavili na ovim prostorima i kao drzava sama po sebi nije normalna,ni ustavom ni zakonima ni sa svom tom svojom konstitutivnoscu i podjelama i ona sama po sebi tesko nesto moze promjeniti..

Ovdje se ljudi ponasaju u skladu sa nekom opcenitom atmosferom na brdovitom Balkanu,Bosna je uvjek bila prica sama za sebe i uvjek je bila dio necijih licnih interesa i ko zna kakvih sve planova,.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 okt 2014, 16:48

flagrantus je napisao/la:Mada znam da je ovdje u startu jedna strana kriva za sve,u nadi da ima jos realnih ljudi imam potrebu da i ja nesto napisem.Ne branim nikoga sto se mene tice neka izbace i Srbiju i Albaniju iz daljeg takmicenja,ili samo Srbiju posto ce ovdje vecina braniti "dobrodusne Albance".Najsrecniji bi bio da vec sutra napustim ove prostore i odem na kraj svijeta.da zivim kao svi normalni ljudi .
Prva stvar, 99% stadiona nije imalo pojma u kakvim granicama je zastava Albanije. Vidjeli su samo dvoglavog orla na crvenoj podlozi i nekakva dva lika. Cisto sumnjam da su uzimali dvoglede i zagledali do koje granice se proteze Albanija u tom trenutku, i ko su ti likovi. Vjerujem da niko od 30 000 ljudi pojma nije imao ko su dvojica likova na zastavi, a i sada bi morali dobro proguglat da skontaju ko su ti likovi.

Druga stvar, od prve sekunde utakmice je pocelo skandiranje: ubij shiptara, ubij, zakolji da shiptar ne postoji, ubij hrvata da shiptar nema brata itd... Tada nije bilo nikakvih dronova i niko nije isprovocirao srpske navijace da uzvikuju fasisticke parole.

Treca stvar, mi u Bosni imamo policiju koja ne dijeli iste fasistoidne ideje kao huligani. Nasa policija bije zestoko i ne pita ko se kako zove. Dzaba vasoj zandarmeriji svo silno pokazivanje misica na pokaznim vjezbama, kad dijele isto misljenje kao i oni sto su sinoc uletjeli u teren.

Cetvrta stvar, po snimku se jasno vidi da je Albanski igrac krenuo sa zastavom prema klupi i da ga je u tom trenutku navijac udario stolicom. Da navijaci nisu uletili, on bi zastavu ostavio na klupu i utakmica bi bila nastavljena za 30 sekundi.

Peta stvar, na stadionu se pojavio Bogdanov i jos 20 likova. Nikakva zastava i sta god na njoj pise ne mogu opravdati udaranje protivnickih igraca od strane domacih navijaca na terenu.

Itd, itd...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 okt 2014, 16:55

krmpotich je napisao/la:
Moglo je i jace nisam zadovoljan bio sa nasom predstavom tada.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 15 okt 2014, 17:00

terabajt je napisao/la: Moglo je i jace nisam zadovoljan bio sa nasom predstavom tada.
Zna se vrlo dobro sta se skandiralo, ne pravite se cvjeckice i ne osudjujte nekoga kada bi vi isto uradili kao sto gore jedan napisa. Sta da se na Bilinom Polju..... Vi bi zasuli teren sa laticama ruza?!? Ne prdite dzaba!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 okt 2014, 17:04

krmpotich je napisao/la:
terabajt je napisao/la: Moglo je i jace nisam zadovoljan bio sa nasom predstavom tada.
Zna se vrlo dobro sta se skandiralo, ne pravite se cvjeckice i ne osudjujte nekoga kada bi vi isto uradili kao sto gore jedan napisa. Sta da se na Bilinom Polju..... Vi bi zasuli teren sa laticama ruza?!? Ne prdite dzaba!!!
Ko je reko da ne bi isto bilo da su svrbi ovo uradili na bp. Al mislim da bi nasa policija znala to sprijeciti i sig ne bi do ovoga doslo.
Nego prestani ih braniti gori si od njih samih al i jedan si od njih ocigledno.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 okt 2014, 17:09

flagrantus je napisao/la:
Neka bude da si ti u pravu!Samo su navesti jos jednu cinjenicu koja je i zvanicno potvrdjena:Dron koji je sinoc"uletio" na stadion JNA sa zastavom"Velike Albanije"poletio je sa kupole Crkve Svetog Arhangela Gavrila.
Pretpostavljam da i u tome po tebi nema nista lose,i dalje su Srbi 100% krivi.
Kome to moze smetati sto su se dobrocudni Albanci malo igrali,bas je simpaticna zastava "Velike Albanije" na centru terena.
Ali eto "primitivni i poludivlji Srbi" na sve moraju reagovati.Ja nigdje nisam rekao da ne treba kazniti Srbiju,to ce se sigurno i desiti.
Nazalost u ovoj zemlji se sve gleda kroz prizmu"nasi" i "njihovi" pritom mislim na sva tri naroda.
U ovom slucaju za tebe su Albanci"nasi" zato sto su vecinom pripadnici Islamske vjeroispovjesti.Isto tako razmisljaju i Srbi i Hrvati ,uvijek ce braniti "nase" i to je velika tuga za ovu lijepu zemlju!
Mozda nekada shvatis da sam ti npr.ja iako nisam "vas"mnogo blizi nego recimo Albanac iz Tirane,i da mi moramo skupa graditi ovu drzavu !"Nasi" i "Vasi" cine ovu "Nasu" BIH!
Toliko o ovoj temi jer nazalost ovdje je jos vecina koja za mene smatra da nisam jedan od "nasih"!
Sva sreća pa sam tu (i tamo) pročit'o neku knjigicu iz historije/istorije/povijesti, tako da vrlo dobro znam šta i kako. Moje stavove ne formiraju tekstovi i tekstići po forumima, kafanama i koridama. Da bih te demantov'o u potpunosti (jer sam evo ovdje isp'o nacionalista) mor'o bi smene da porazgovaras uz espreso i da ti objasnim kako mene strašno nervira poistovjećivanje građana Bosne i Hercegovine sa drugim narodima i narodnostima, npr sa Turskom i slicno. Albanska zastava se može smatrat' provokacijom, al' postavlja se pitanje koliko se korektno odgovorilo na tu provokaciju. Znači po tebi su fašističke parole i pjesme, te fizički napadi sasvim opravdani. Zasmetalo mi, iskreno, što navodiš da sam ja negdje rek'o da su Albanci moji. Svojevremeno sam na faxu učio o genezi, kulturi i tradiciji svog naroda kroz Etnologiju I i II, pa ako hoces možemo i o tome, a možemo malo i van granica naše zemlje, Bujrum.

Šta bi 2005 godine kada je naša repka gostovala u Beogradu ? Jel' tada bilo aviona, zastava i sličnih gluposti ? U kome je problem ? Šta je bilo kad je Gordi Albion gostov'o u tom istom Beogradu ? Sve su to činjenice, fakti, koje niko razuman ne može da demantuje. Premijer Srbije otvoreno govori da je opravdano to što se desilo sinoć. Pa, stani malo, ako jedan takav državni funkcioner, hajmo reć' visokoobrazovan čovjek, poziva na divljaštvo i nered šta će neko da misli o takvoj državi i društvu.

Možeš ti men' bit' bliži geografski, al' ako ti podržavaš nacionalističe stavove i smatraš opravdanim ono što se dešava u Beogradu kad u goste dodje neka ex Yu država onda smo blizu K'o Englezi i Argentinci. Živio. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 15 okt 2014, 17:10

flagrantus je napisao/la:Mada znam da je ovdje u startu jedna strana kriva za sve,u nadi da ima jos realnih ljudi imam potrebu da i ja nesto napisem.Ne branim nikoga sto se mene tice neka izbace i Srbiju i Albaniju iz daljeg takmicenja,ili samo Srbiju posto ce ovdje vecina braniti "dobrodusne Albance".Najsrecniji bi bio da vec sutra napustim ove prostore i odem na kraj svijeta.da zivim kao svi normalni ljudi .

Nisu oni toliko pametni da upravljaju dronom :lolno:
Zadnja izmjena: adisice, dana/u 15 okt 2014, 17:12, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 15 okt 2014, 17:13

Mozambik je napisao/la:
Prva stvar, 99% stadiona nije imalo pojma u kakvim granicama je zastava Albanije. Vidjeli su samo dvoglavog orla na crvenoj podlozi i nekakva dva lika. Cisto sumnjam da su uzimali dvoglede i zagledali do koje granice se proteze Albanija u tom trenutku, i ko su ti likovi. Vjerujem da niko od 30 000 ljudi pojma nije imao ko su dvojica likova na zastavi, a i sada bi morali dobro proguglat da skontaju ko su ti likovi.

Druga stvar, od prve sekunde utakmice je pocelo skandiranje: ubij shiptara, ubij, zakolji da shiptar ne postoji, ubij hrvata da shiptar nema brata itd... Tada nije bilo nikakvih dronova i niko nije isprovocirao srpske navijace da uzvikuju fasisticke parole.

Treca stvar, mi u Bosni imamo policiju koja ne dijeli iste fasistoidne ideje kao huligani. Nasa policija bije zestoko i ne pita ko se kako zove. Dzaba vasoj zandarmeriji svo silno pokazivanje misica na pokaznim vjezbama, kad dijele isto misljenje kao i oni sto su sinoc uletjeli u teren.

Cetvrta stvar, po snimku se jasno vidi da je Albanski igrac krenuo sa zastavom prema klupi i da ga je u tom trenutku navijac udario stolicom. Da navijaci nisu uletili, on bi zastavu ostavio na klupu i utakmica bi bila nastavljena za 30 sekundi.

Peta stvar, na stadionu se pojavio Bogdanov i jos 20 likova. Nikakva zastava i sta god na njoj pise ne mogu opravdati udaranje protivnickih igraca od strane domacih navijaca na terenu.

Itd, itd...
Naravno da su ta skandiranja ruzna i neprihvatljiva,ali budi realan da se recimo uakmica igrala u Tirani zar mislis
da bi Srbija i njeni igraci bili docekani sa cvijecem?Vjerovatno bi bilo slicno,iako ti to neces priznati.
Ti govoris mi u Bosni i vasa Zandarmerija,koja nasa zandarmerija pa i ja sam iz Bosne.
Upravo ovo je dokaz da u ovoj zemlji se svi dijele na "nase " i "njihove".Ti si mene vec svrstao u "njihove" jer imam drugacije misljenje.
Na snimku se vidi da je Albanski igrac krenuo sa zastavom prema klupi,ali se na snimku jasno vidi da je on na silu oteo tu zastavu Mitrovicu , a ponavljam ne radi se o zvanicnoj zastavi Albanije,vec zastavi "Velike Albanije" sto je velika razlika za onoga ko to zaista zeli shvatiti!
I na snimku se jasno vidi da Mitrovic tu zastavu nije ni bacio ,niti je zelio da je zgazi ili nesto slicno.
Zelio je da je iznese sa terena,zamislite kakav divljak i primitivac krenuo da iznese zastavu "Velike Albanije" sa terena!
Opet ponavljam ,Srbija ce biti kaznjena i zasluzila je tu kaznu,ali na zalost velike vecine ovdje drasticna kazna slijedi i za Albaniju!

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 15 okt 2014, 17:20

za kad se ocekuje donosenje odluke o izbacivanju srbije iz kvalifikacija?
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 okt 2014, 17:21

15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.