[youtube][/youtube]Djape je napisao/la:citajuci zadnje postove i analizu raznoraznih eksperta preostaje jedino jos da se doda: treba zbilja albancima dati 0-4 (klasicni 0-3 i jos 1 gratis kao znak izvinjenja) i em ist jos ih castiti sa ostranjivanjem donja 2-3 rebra, da bude svima omoguceno da same sebi puse qrac od srece![]()
. normalno prez prinudjevanja, nasta to lici...
i sad slavno niz bill clinton bulevari slaviti vulgarizam american school
Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Govorimo o navijačima koji su prije ovoga sa zastavom skandirali "Ubi šiptara", inače univerzalnu poruku mira i ljubavi.stole8455 je napisao/la:Ma da, dron je inače nosio poruku mira i ljubavi, ali zli srpski navijači su bili isprovocirani time.Donnie Darko je napisao/la:Ovo ne može biti ništa osim 0:3 za Albaniju. Mislim navijači su upali u teren i stolicama napadali igrače Albanije. Tu sva priča završava. Još ako je istina da je jedan od navijača koji su uletili u teren imao zabranu prisustvovanja utakmici koja datira još od incidenta protiv Italije, Srbija može biti sretna ako ih ne izbace iz ovog ciklusa.
Da bi ih, mnogobrojni Albanci, isprovocirali ni krive ni dužne

ma ne neClutch je napisao/la:[youtube][/youtube]Djape je napisao/la:citajuci zadnje postove i analizu raznoraznih eksperta preostaje jedino jos da se doda: treba zbilja albancima dati 0-4 (klasicni 0-3 i jos 1 gratis kao znak izvinjenja) i em ist jos ih castiti sa ostranjivanjem donja 2-3 rebra, da bude svima omoguceno da same sebi puse qrac od srece![]()
. normalno prez prinudjevanja, nasta to lici...
i sad slavno niz bill clinton bulevari slaviti vulgarizam american school

najbolje stvarno 0-4 i ako bude moguce da albancima UEFA jos omoguci onakvu albanije kao na onoj zastavi.
i opet idemo niz bill clinton bulevar...samo da je veselo

Za mene nekako isto znacenje ima ona zastava kao i zastava Srbije na kojoj piše Brcko , Bijeljina , Nevesinje itd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
ma sve osim 3:0 i nekoliko utakmice kazne srbiji pred praznim tribinama je nepravda
do kad da huligani uzimaju sve u svoje ruke .
ganjat igrace albanije i tuc ih na poo sportskog terena ,od zastitara do navijaca koji su se gotovo slobodno kretali terenom radi neke zastave gdje vecina na stadionu nije ni znala u prvi mah sta je to ustvari i onda ocekivat nesto u svoju korist je smijesno
zastava nije izazvala prekid ,izazvali su je srpski huligani koji su tukli i gadjali igrace albanije ,radi bezbjednosti i srpskih huligana je prekinut susret i tu sve rasprave su suvisne.organizacija ko na koridi
uefa ce srbiji zabiberit dobru kaznu ,zasluzili su je odavno .
do kad da huligani uzimaju sve u svoje ruke .
ganjat igrace albanije i tuc ih na poo sportskog terena ,od zastitara do navijaca koji su se gotovo slobodno kretali terenom radi neke zastave gdje vecina na stadionu nije ni znala u prvi mah sta je to ustvari i onda ocekivat nesto u svoju korist je smijesno
zastava nije izazvala prekid ,izazvali su je srpski huligani koji su tukli i gadjali igrace albanije ,radi bezbjednosti i srpskih huligana je prekinut susret i tu sve rasprave su suvisne.organizacija ko na koridi

uefa ce srbiji zabiberit dobru kaznu ,zasluzili su je odavno .
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Kako je to licemjerno osuditi jos jednu cirkusnu predstavu koja evo vec godinama prati fudbalsku reprezentaciju Srbije..Pojedinci koji mozda cine i vecinu te neke fudbalske publike na utakmicama reprezentacije Srbije i to pogotovo na utakmicama visokog rizika a takve su skoro sve one koje ukljucuju dolazak gostujucih navijaca i pogotovo ovakve utakmice poput ove sinoc koje imaju tu politicku pozadinu,.
Treba da se lazemo kao pojedini koji su eto sad kao uvrijedjeni ali primjetno i razocarani osudom svega onog sto se desavalo sinoc ? E pa necemo,ono sinoc nije bila fudbalska atmosfera i od samog starta je vise licilo na neki politicki miting i to sa ratnom propagandom.
Meni je recimo veci vid licemjerstva pokazala drzavna televizija RTS pa i ova Miletova RTRS(ali od njih nista ne cudi) koja je odmah poslije prekida krivicu i uzrok svemu sto se sinoc desavalo prebacila na drugu stranu,kao da je ova letjelica sa motivima neke velike Albanije bila sibica koja je potpalila požar a u sustini svi smo vidjeli da je to bio benzin kojim su Albanci "gasili" pozar koji je poceo jos davno prije prvog sudijskog zvizduka..
Kao da su prespavali gromoglasne zvizduke na Albansku himnu,topovske udare i baklje na terenu ali i sam repertoar pjesama inace ocigledno dobronamjerne domace publike koja je eto onako cisto naivno i u tom nekom revoltu odreagovala na provokaciju Albanaca..
Nije to prvi put,znamo kako su BH navijaci prosli na Marakani,na veliki broj tezih i laksih ozlijeda su zazmirili svi,od fudbalskih saveza Srbije i BiH pa do UEFE i FIFE..
Na sve ovo meni je iskljucivo zao pravih i istinskih sportista poput Ivanovica,Kolarova ali i mnogih drugih koji nicim nisu zasluzili bilo kakvu kaznu,.Zao mi je potencijala kojeg ima ova ekipa Srbije i zao mi je svi tih ljudi sto istinski vole svoju reprezentaciju i zeljeli su iskljucivo samo pobjedu na zelenom terenu ,ljudi koji nisu optereceni tom nekom divljackom historijom brdovitog Balkana na koju bi razuman covjek trebao gledati kao nesto lose i nesto cim se ne bi trebale opterecivati neke nove generacije ljudi na ovim prostorima..
Ne pokusavam i ne zelim da biram stranu,sumnjam da ce ako do utakmice i dodje biti neka drasticna razlika i na tribinama u Albaniji ali isto tako ni njih necu i ne zelim pravdati,ono sto je lose treba osuditi pa makar to cinio i moj rodjeni brat..
Tesko je ovdje naci primjerenu kaznu. Igraci Srbije nisu zasluzili bilo kakvu kaznu a da ne pricamo o samom izbacivanju iz kvalifikacija ali isto tako fudbalski savez Srbije nije zasluzio da organizuje vise ni jednu utakmicu jer je ocigledno da to nisu u stanju,posebno utakmice visokog rizika,.Oni sto su uletili na teren ali i redari koji su ucestvovali u tuci zasluzuju zatvorsku kaznu,zatvorsku kaznu zasluzuju i pojedinci koji su bacali pirotehniku na teren,kazniti treba i one sto su vodili navijanje jer pomalo je smjesno da UEFA reaguje na svaku rasisticku reakciju publike a pravi se nijema na povike koje pozivaju na ubijanje bilo kojeg naroda..Na kraju,najvecu kaznu u svemu ovome zasluzuje onaj koji je upravljao ovom letjelicom jer to na ovakvim skupovima se ne moze nazvati bezazlenom provokacijom nego izazivanjem opstih nereda koji su opet na svu srecu prosli daleko povoljnije za sve kontra onome sto se moglo desiti,.
Kako god,jos jedna cirkusna predstava u reziji brdovitog Balkana gdje su najglasniji oni sto mrze i sebe u jutro kad ustanu pa onda i sve ostale,.Ono sto je najzalosnije da se krivica prebacuje sa jedne na drugu stranu i time se zaobilazi sustina,ono sinoc trebaju osuditi svi bez obzira na nacionalnu pripadnost a ne da ovdje glume uvrijedjene "mlade"..
Treba da se lazemo kao pojedini koji su eto sad kao uvrijedjeni ali primjetno i razocarani osudom svega onog sto se desavalo sinoc ? E pa necemo,ono sinoc nije bila fudbalska atmosfera i od samog starta je vise licilo na neki politicki miting i to sa ratnom propagandom.
Meni je recimo veci vid licemjerstva pokazala drzavna televizija RTS pa i ova Miletova RTRS(ali od njih nista ne cudi) koja je odmah poslije prekida krivicu i uzrok svemu sto se sinoc desavalo prebacila na drugu stranu,kao da je ova letjelica sa motivima neke velike Albanije bila sibica koja je potpalila požar a u sustini svi smo vidjeli da je to bio benzin kojim su Albanci "gasili" pozar koji je poceo jos davno prije prvog sudijskog zvizduka..
Kao da su prespavali gromoglasne zvizduke na Albansku himnu,topovske udare i baklje na terenu ali i sam repertoar pjesama inace ocigledno dobronamjerne domace publike koja je eto onako cisto naivno i u tom nekom revoltu odreagovala na provokaciju Albanaca..
Nije to prvi put,znamo kako su BH navijaci prosli na Marakani,na veliki broj tezih i laksih ozlijeda su zazmirili svi,od fudbalskih saveza Srbije i BiH pa do UEFE i FIFE..
Na sve ovo meni je iskljucivo zao pravih i istinskih sportista poput Ivanovica,Kolarova ali i mnogih drugih koji nicim nisu zasluzili bilo kakvu kaznu,.Zao mi je potencijala kojeg ima ova ekipa Srbije i zao mi je svi tih ljudi sto istinski vole svoju reprezentaciju i zeljeli su iskljucivo samo pobjedu na zelenom terenu ,ljudi koji nisu optereceni tom nekom divljackom historijom brdovitog Balkana na koju bi razuman covjek trebao gledati kao nesto lose i nesto cim se ne bi trebale opterecivati neke nove generacije ljudi na ovim prostorima..
Ne pokusavam i ne zelim da biram stranu,sumnjam da ce ako do utakmice i dodje biti neka drasticna razlika i na tribinama u Albaniji ali isto tako ni njih necu i ne zelim pravdati,ono sto je lose treba osuditi pa makar to cinio i moj rodjeni brat..
Tesko je ovdje naci primjerenu kaznu. Igraci Srbije nisu zasluzili bilo kakvu kaznu a da ne pricamo o samom izbacivanju iz kvalifikacija ali isto tako fudbalski savez Srbije nije zasluzio da organizuje vise ni jednu utakmicu jer je ocigledno da to nisu u stanju,posebno utakmice visokog rizika,.Oni sto su uletili na teren ali i redari koji su ucestvovali u tuci zasluzuju zatvorsku kaznu,zatvorsku kaznu zasluzuju i pojedinci koji su bacali pirotehniku na teren,kazniti treba i one sto su vodili navijanje jer pomalo je smjesno da UEFA reaguje na svaku rasisticku reakciju publike a pravi se nijema na povike koje pozivaju na ubijanje bilo kojeg naroda..Na kraju,najvecu kaznu u svemu ovome zasluzuje onaj koji je upravljao ovom letjelicom jer to na ovakvim skupovima se ne moze nazvati bezazlenom provokacijom nego izazivanjem opstih nereda koji su opet na svu srecu prosli daleko povoljnije za sve kontra onome sto se moglo desiti,.
Kako god,jos jedna cirkusna predstava u reziji brdovitog Balkana gdje su najglasniji oni sto mrze i sebe u jutro kad ustanu pa onda i sve ostale,.Ono sto je najzalosnije da se krivica prebacuje sa jedne na drugu stranu i time se zaobilazi sustina,ono sinoc trebaju osuditi svi bez obzira na nacionalnu pripadnost a ne da ovdje glume uvrijedjene "mlade"..
Pogledaj ti naslove u njihovim medijima danas, pogledaj zvanicnog saopstenja FSS, Boze me sacuvaj.
To je najveci problem Srba, uvjerit ce narod da oni nisu krivi, i onda kad ih UEFA odere kaznom, kmecat ce zbog belosvetske zavere protiv srpske nejaci.
Ni u jednom srpskom mediju nema ni jednog teksta o 40 minuta fasistickog navijanja.
S kim mi dijelimo granicu

To je najveci problem Srba, uvjerit ce narod da oni nisu krivi, i onda kad ih UEFA odere kaznom, kmecat ce zbog belosvetske zavere protiv srpske nejaci.
Ni u jednom srpskom mediju nema ni jednog teksta o 40 minuta fasistickog navijanja.
S kim mi dijelimo granicu

Nadam se da UEFA ce kazniti Srbiju vrlo strogo...ekstremizam ovakav se nebi trebao tolerisati u Evropi 2014. godine.
Medjutim kazna nece sigurno biti puno stroga jer je ipak Albanija bila protivnik...a ne recimo neka ''vazna'' evropska drzava kao Engleska ili Francuska.
3 poena Albaniji i 3-0 za njih...Srbija do kraja kvalifikacija da igra bez navijaca i novcane kazne i Albaniji i pogotovo Srbiji.
Medjutim kazna nece sigurno biti puno stroga jer je ipak Albanija bila protivnik...a ne recimo neka ''vazna'' evropska drzava kao Engleska ili Francuska.
3 poena Albaniji i 3-0 za njih...Srbija do kraja kvalifikacija da igra bez navijaca i novcane kazne i Albaniji i pogotovo Srbiji.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
sva sreca za srbiju pa je delegat susreta bio iz holandije 

You are someone else I am still right here
„Željeli su da zgaze naš ponos, ali smo sačuvali obraz i bandi lažnih albanskih zvaničnika koji su bili u svečnoj loži pokazali jasnu razliku između nas i njih. Država će preduzeti sve zakonom predviđene mjere da se kazne svi počinioci za koje se utvrdi da su počinili krivična djela“, naveo je Vučić za "Novosti".
Ja obraza

Ja obraza

Mozambik je napisao/la:„Željeli su da zgaze naš ponos, ali smo sačuvali obraz i bandi lažnih albanskih zvaničnika koji su bili u svečnoj loži pokazali jasnu razliku između nas i njih. Država će preduzeti sve zakonom predviđene mjere da se kazne svi počinioci za koje se utvrdi da su počinili krivična djela“, naveo je Vučić za "Novosti".
Ja obraza![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Na zalost vecine na ovom PDF-u, posljednji info glasi da Uefa pokreće disciplinski postupak protiv Fudbalskih saveza Srbije ali i Albanije 

dobar obraz pravoMozambik je napisao/la:„Željeli su da zgaze naš ponos, ali smo sačuvali obraz i bandi lažnih albanskih zvaničnika koji su bili u svečnoj loži pokazali jasnu razliku između nas i njih. Država će preduzeti sve zakonom predviđene mjere da se kazne svi počinioci za koje se utvrdi da su počinili krivična djela“, naveo je Vučić za "Novosti".
Ja obraza![]()
fasisti i huligani pokazali srbiju u pravom svjetlu

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Pa to se i ocekivali jer ni njihovo maslo nije za Ramazana i sigurno ce i oni biti kaznjeni, novcano najvjerovatnije, ali vjerujem da cete vi dobiti po usima......krmpotich je napisao/la:Na zalost vecine na ovom PDF-u, posljednji info glasi da Uefa pokreće disciplinski postupak protiv Fudbalskih saveza Srbije ali i Albanije
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Upravu je Vučić. Fakat i jesmo uočili razliku između provokatora i divljaka.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Naravno da ce dobiti po usima. Prije svega za organizaciju cijelog meca. Sve ostalo je prema meni normalno, na onakvu provokaciju bi svako slicno reagovao. Sve ostalo je islo lancano...MrWhite je napisao/la:Pa to se i ocekivali jer ni njihovo maslo nije za Ramazana i sigurno ce i oni biti kaznjeni, novcano najvjerovatnije, ali vjerujem da cete vi dobiti po usima......krmpotich je napisao/la:Na zalost vecine na ovom PDF-u, posljednji info glasi da Uefa pokreće disciplinski postupak protiv Fudbalskih saveza Srbije ali i Albanije
jao pa kud do rece, kolabirat ce server od silne muke sto neko dira jadan fs albanijekrmpotich je napisao/la:Na zalost vecine na ovom PDF-u, posljednji info glasi da Uefa pokreće disciplinski postupak protiv Fudbalskih saveza Srbije ali i Albanije

Kolabirat ce FSS kad dodje cestitka iz UEFA-e
To sto srbijanski mediji, kao i sam savez, uvjeravaju narod da su za sve krivi krvolocni arnauti i da je na delu belosvetska zavera englesko-njemacko-americko-cionisticko-shiptarska, to je drugi par opanaka.
To sto srbijanski mediji, kao i sam savez, uvjeravaju narod da su za sve krivi krvolocni arnauti i da je na delu belosvetska zavera englesko-njemacko-americko-cionisticko-shiptarska, to je drugi par opanaka.
Zanimljivo da niko od Srba i ne spominje divljacko urlanje "Ubi siptara" i "Ubi hrvata da siptar nema brata", to je valjda normalno za njih. To je orilo citavu tekmu. Divljaci su se jos jednom dokazali. I u nas i Hrvata moze bit tih ispada, ali ne moze bit da apsolutno citav stadion grmi takve stvari. To samo moze u drzavi gdje je nacionalizam, fasizam i mrznja nesto najnormalnije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.