Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
neznam za vas momci, al ovo sto su uradili sipci, to je VRH VRHOVA.....ovako se nesta ne pamti jos od postojanja fudbala.....svaka im cast, inovacija samo takva!!!!.....bas su se poprskali po srbima
......neznam da li se u buducnosti ovo moze oboriti, jer je stvarno vrh vrhova.....neznam kakve god koreografije ljudi da naprave, ovo je ipak TOP za sva vremena! hahahahahahhaa

Vidimo da ne znaš.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam za vas momci, al ovo sto su uradili sipci, to je VRH VRHOVA.....ovako se nesta ne pamti jos od postojanja fudbala.....svaka im cast, inovacija samo takva!!!!.....bas su se poprskali po srbima......neznam da li se u buducnosti ovo moze oboriti, jer je stvarno vrh vrhova.....neznam kakve god koreografije ljudi da naprave, ovo je ipak TOP za sva vremena! hahahahahahhaa
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
samocelik je napisao/la:Vidimo da ne znaš.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:neznam za vas momci, al ovo sto su uradili sipci, to je VRH VRHOVA.....ovako se nesta ne pamti jos od postojanja fudbala.....svaka im cast, inovacija samo takva!!!!.....bas su se poprskali po srbima......neznam da li se u buducnosti ovo moze oboriti, jer je stvarno vrh vrhova.....neznam kakve god koreografije ljudi da naprave, ovo je ipak TOP za sva vremena! hahahahahahhaa
hmm....kaze neki frajer, koji navija za celik.....

I koji poznaje pravopis maternjeg jezika.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Consigliere
- Kontakt:
U ponedjeljak emitovano

Lik predsednika Srbije, Tomislava Nikolića, pojavljuje se u poslednjoj epizodi kriminalističke serije “Brooklyn Nine-Nine”.
U seriji se očekuje dolazak predsednika srbije iz Vašingtona koji kasni jer obavlja važan razgovor sa predsednikom Albanije.
Odlaganje putnih obaveza Tomislava Nikolića i njegove auto-kolone, dovodi do čudnog takmičenja detektiva iz ove serije koji su zaduženi za njegovo obezbeđenje kako bi prekratili vreme, a u jednoj od scena može se videti i njegova fotografija unutar policijske stanice.
Tvorci serije koristili su zvaničnu fotografiju Tomislava Nikolića koja se može preuzeti sa sajta predsednika Srbije.
Serija “Brooklyn Nine-Nine” trenutno je jedna od najpopularnijih komičnih serija u SAD, a nedavno je dobila i Emi nagradu za najbolju komediju.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Nerminovic
- Kontakt:
Srbiju treba izbaciti iz kvalifikacija. 3 boda Albancima, cista pobjeda, ko' suza.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ostavimo emocije po strani, i ja ne volim srbe ali treba realno gledati. Stavimo sebe u istu situaciju i pokusajmo biti objektivni. Kako bi se mi ponasali da na Bilinom polju se pojavi zastava sa 4s?Nerminovic je napisao/la:Srbiju treba izbaciti iz kvalifikacija. 3 boda Albancima, cista pobjeda, ko' suza.
Ne odobravam i ulazak navijaca je za najgoru osudu ali Uefa ce odluciti sta i kako. Mislim da utakmice bez navijaca bi bila najbolja kazna.
-
- Kontakt:
vidim da ga ti dobro poznajes, mogao bi nam mnogima ovdje dati cas iz istog...samocelik je napisao/la:I koji poznaje pravopis maternjeg jezika.

Znaci ponovo utakmica bez navijaca i tebi to najbolja kazna za onomuamerc je napisao/la:Ostavimo emocije po strani, i ja ne volim srbe ali treba realno gledati. Stavimo sebe u istu situaciju i pokusajmo biti objektivni. Kako bi se mi ponasali da na Bilinom polju se pojavi zastava sa 4s?Nerminovic je napisao/la:Srbiju treba izbaciti iz kvalifikacija. 3 boda Albancima, cista pobjeda, ko' suza.
Ne odobravam i ulazak navijaca je za najgoru osudu ali Uefa ce odluciti sta i kako. Mislim da utakmice bez navijaca bi bila najbolja kazna.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo ne može biti ništa osim 0:3 za Albaniju. Mislim navijači su upali u teren i stolicama napadali igrače Albanije. Tu sva priča završava. Još ako je istina da je jedan od navijača koji su uletili u teren imao zabranu prisustvovanja utakmici koja datira još od incidenta protiv Italije, Srbija može biti sretna ako ih ne izbace iz ovog ciklusa.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Sve utakmice bez navijaca i naravno 3:0 za Albance i opaliti ih po dzepu. Sto se mene tice mogu ih izbaciti, svejedno, ali bilo koja kazna ih nece promjeniti, samo ce imati razlog za jos gora ponasanja.terabajt je napisao/la:Znaci ponovo utakmica bez navijaca i tebi to najbolja kazna za onomuamerc je napisao/la:Ostavimo emocije po strani, i ja ne volim srbe ali treba realno gledati. Stavimo sebe u istu situaciju i pokusajmo biti objektivni. Kako bi se mi ponasali da na Bilinom polju se pojavi zastava sa 4s?Nerminovic je napisao/la:Srbiju treba izbaciti iz kvalifikacija. 3 boda Albancima, cista pobjeda, ko' suza.
Budi ti malo realan ovo im nije prvi put, znaci sve ispod izbacivanja iz ovih kvalifikacija je za njih poklon od uefe,muamerc je napisao/la:Ostavimo emocije po strani, i ja ne volim srbe ali treba realno gledati. Stavimo sebe u istu situaciju i pokusajmo biti objektivni. Kako bi se mi ponasali da na Bilinom polju se pojavi zastava sa 4s?Nerminovic je napisao/la:Srbiju treba izbaciti iz kvalifikacija. 3 boda Albancima, cista pobjeda, ko' suza.
Ko jos tolerise uletanje navijaca na teren i pri tome udaranje igraca, realna kazna bi bila zabrana igranja reprezentacije i klubova u par narednih godina.
Najveca steta je za one mladice koji izborise plasman preko Spanaca.
Mada ja ocekujem da ce im se progledati kroz prste kao ko zna koliko puta do sad

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Javi kako je prošlo.Epidaurus je napisao/la:Joj ljudine danas će meni veselo u Grazu bit na kursuPola grupe mi ovi naši Srbi iz RS (svaki na ćirilici njemački piše j.e.b.o ih otac
) a pola Šiptari
![]()
![]()

Kako bolan odakle,pa to je sastavni dio ovih stadiona sa UEFA licencomHead je napisao/la:
odakle ovo na stadionu

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma da, dron je inače nosio poruku mira i ljubavi, ali zli srpski navijači su bili isprovocirani time.Donnie Darko je napisao/la:Ovo ne može biti ništa osim 0:3 za Albaniju. Mislim navijači su upali u teren i stolicama napadali igrače Albanije. Tu sva priča završava. Još ako je istina da je jedan od navijača koji su uletili u teren imao zabranu prisustvovanja utakmici koja datira još od incidenta protiv Italije, Srbija može biti sretna ako ih ne izbace iz ovog ciklusa.

Dron je nosio zastavu Albanije, u kojim granicama, to je sasvim nebitno, i slike dvojice Albanskih heroja.
Sad, sto je Srbima svaka zastava osim orlova, i svaki lik osim čiče, provokacija, to je vec drugi par opanaka.
Uostalom, ko je upravljao tim dronom, kad Albanskih navijaca nije bilo na utakmici?
Sad, sto je Srbima svaka zastava osim orlova, i svaki lik osim čiče, provokacija, to je vec drugi par opanaka.
Uostalom, ko je upravljao tim dronom, kad Albanskih navijaca nije bilo na utakmici?
citajuci zadnje postove i analizu raznoraznih eksperta preostaje jedino jos da se doda: treba zbilja albancima dati 0-4 (klasicni 0-3 i jos 1 gratis kao znak izvinjenja) i em ist jos ih castiti sa ostranjivanjem donja 2-3 rebra, da bude svima omoguceno da same sebi puse qrac od srece
. normalno prez prinudjevanja, nasta to lici...
i sad slavno niz bill clinton bulevar
i slaviti vulgarizam american school 

i sad slavno niz bill clinton bulevar

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Diskvalifikacija samo zadovoljava ono sinocDjape je napisao/la:citajuci zadnje postove i analizu raznoraznih eksperta preostaje jedino jos da se doda: treba zbilja albancima dati 0-4 (klasicni 0-3 i jos 1 gratis kao znak izvinjenja) i em ist jos ih castiti sa ostranjivanjem donja 2-3 rebra, da bude svima omoguceno da same sebi puse qrac od srece![]()
. normalno prez prinudjevanja, nasta to lici...
i sad slavno niz bill clinton bulevari slaviti vulgarizam american school

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 6 gostiju.