Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Signore
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Signore » 15 okt 2014, 10:59

Tu je ocito da je delegat vidio da uslova za utakmicu nema, ali ako gostima ne smeta onda ce se igrati, jer su ustvari gosti ti koji su ugrozeni. Oni nisu htjeli igrati i delegat je prekinuo utakmicu iskljucivo iz razloga sto nisu postojali normalni uslovi za igranjem. Da Albanija nije pristala igrati, a uslovi postojali vec bi sinoc bilo 3-0 za Srbiju. Nebi morali danima cekat odluku.

Ja vjerujem da ce se igrat nova utakmica pred praznim tribinama, osim ako Srbiju ne izbace s natjecanja. Al kakav bi to tek propust bio. Iz grupe koja ima pet (svi ostali imaju sest) reprezentacija izbaciti jednog i ostat na cetiri natjecatelja od kojih dva idu dalje i jedan u baraz. Ne djeluje mi bas regularno. A tek bi cirkus bio da izbace oboje :lol:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 15 okt 2014, 11:06

Za oraganizacioni propust krivi Srbi,jer utakmica se igrala u Beogradu.Redari koji su tukli igrače Albanije su iz Srbije,navijači koji su tukli Albance su iz Srbije. Navijači Srbije su od samog početka vrijeđali Albance.Tako da ne znam na osnovu čega bi neko trebao kriviti Albance odnosno njih kazniti.

Rezultat 0:3 za Albance, par milion € kazne za Srbijanski fudbalski savez te višegodišnja suspenzija. Samo to je pravedna kazna.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 okt 2014, 11:12

Signore je napisao/la:Tu je ocito da je delegat vidio da uslova za utakmicu nema, ali ako gostima ne smeta onda ce se igrati, jer su ustvari gosti ti koji su ugrozeni. Oni nisu htjeli igrati i delegat je prekinuo utakmicu iskljucivo iz razloga sto nisu postojali normalni uslovi za igranjem.
KAko će igrati kad su jedva dokopali se tunela da pobjegnu mi sa tv-a nismo imali pravu sliku desavanja dok se nisu pojavili ovi video klipovi sa tribina ali iznenadjuje me i ponasanje pojedinih Srpskih rezervnih fudbalera koji su krenuli da se obračunavaju sa igračima ALbanije to je isto kao kad Mile Pehar poturi nogu igracu Veleza ne bi li se ovaj sapleo znaci progovorio iz njih nacionalizam..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 okt 2014, 11:17

Drago mi je da opet vidim ove "ljudine" od forumasha koji dolaze i pishu na temi o selekcijama/sportistima Srbije samo kad se neshto ovakvo desi, a nema ih kada se osvajaju svetske/evropske/olimpijske medalje. To samo pokazuje nivo frustracije pojedinih.

Isto tako mi je drago shto vidim kako moderacija i administracija "zavodi red" kazhnjavanjem onih koji provociraju i offtopichare. Poseban pozdrav "gospodinu" @Monologu, koji ne propushta priliku da propusti priliku.

Mnogo su mocni i ovi relativizatori stvarnosti, koji porede ponashanje publike na bezveznoj prijateljskoj utakmici mladih selekcija sa ponashanjem publike na utakmicama visokog rizika, pa namerno zaboravljaju incidente sa kosharke, rukometa ili fudbala, koje su njihovi sugradjani pravili. Naravno, oni su i ti koji su najvishe odushevljeni potencijalnim kaznama i licitacijama u vezi sa istim. Jbga, ovde je 1 mushtuluk kad komshiji crkne krava, nema veze u kakvom je stanju ona u vlastitoj shtali. :clap:

No, to nije nikakav alibi za glupost koja se desila sinoc u Beogradu.

Srbija ce biti kazhnjena, nishta novo, albanski lobi je jako mocan, a pecanje domacina u stilu soma na bucku ce biti penal za UEFA - gde je reputacija Srbije na jako niskom nivou. Eventualna kazna mogla bi da utiche i na U21 repku, koja ima shanse za OI i koja je izbacila 5 godina nepobedjenu Espanu pobedom u gostima.

Za nase igrache ono sinoc jeste bio sportski mec, ne i za protivnichke. Njihovi navijachi su sinoc proslavljali prekid tekme diljem teritorija oslikanih na onoj krpi koju je nosio dron. Chista simbolika. Simbolika koja je epitom igre ekipe koja pochinje sa zadrzavanjem vremena u 15. minutu utakmice, a prvi zhuti za takvo ponashanje dobija dvadesetak minuta nakon toga. Mozhda mi mozak malo sporije radi ili je to do jutarnje kafe koju nisam popio na vreme, ali ne secam se da sam to video za cca 25 godina pracenja fudbala, a video sam mnogo toga.

Ali, ni svi incidenti, provokacije, kao ni jasna namera gostiju da se mech ne zavrshi, nisu dovoljan argument za upad navijacha aka bolida sa shipke, te katastrofalno organizovanu utakmicu na stadionu koji je idealan za incidente iz prostog razloga jer je star skoro 70 godina. :facepalm:

Radi toga ce FSS opet biti sa razlogom na tapetu UEFA, a morao bi da bude i na tapetu sudskih i izvrshnih vlasti drzhave Srbije. Nazhalost, ostaci UDBE u politichkom vrhu saveza i drzhave ce to sprechiti, kao i mnogo puta do sada. I to je tragichni usud naroda kome pripadam. :(

Za kraj, sva ona pisanja na temi Mundobasketa u vreme finala ili na ovoj temi u poslednjih 15ak sati i na josh nekoliko tema koje involviraju repke i sportiste iz Srbije pokazuju da ovo nije niti forum utemeljen na gradjanskim vrednostima, niti da na njemu postoje ozbiljna moderacija i administracija, te da je evidentno odsustvo prekaljenih forumasha vishe plod razocharenja u isti, nego vid napredovanja ili podizanja kvaliteta ovog foruma.

Pozdrav svima koji vrede, u nadi da cemo se chitati i gledati na nekim boljim mestima.

:wave:
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 15 okt 2014, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 okt 2014, 11:19

Pupi04 je napisao/la:Na utakmici nase reprezentacije se ovo nikad ne bi desilo koliko god neki zelili porediti taj pogani mentalitet, iz prostog razloga sto nasi navijaci vise vole Bosnu nego sto nekog mrze, za razliku od Srba koji prvo mrze siptare, ustase, balije pa tek onda vole Srbiju i njenu reprezentaciju.
Lijepo objašnjeno. :clap:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 15 okt 2014, 12:15

To koliko vi koji se naslađujete od sinoć volite te iste zlotvore Srbe ste pokazali dva puta na Koševu i u Skenderiji i primitivizam...

Ukoliko UEFA bude poštovala svoje propise i oštru borbu protiv politike i NAROČITO FAŠIZMA, Albance očekuje puno gora kazna, mada na to su i išli svjesno... Jer sve je dobro organizovano, znaju da su slabija ekipa i jedini način je provokacija... Dakle zastava Velike Albanije je isto što i nacistička i po tom pravilu svako njeno javno promovisanje ima za sankciju najoštriju kaznu. Dodamo li svemu tome i da je među organizatorima brat premijera Albanije, dakle uplitanje politike u sport... Sve sem 3 boda za Srbiju i izbacivanje govana iz takmičenja je kretenizam...

I napominjem sladokusce,,,, sjetite se kako su vas braća dočekala u Tirani....
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 okt 2014, 12:36

navijaca Albanije nigdje nije bilo na stadionu,provokacija je dosla iz vana tako da UEFA ne moze da osudi nikoga po tom pitanju,sto se tice brata premjera lik je sinoc pusten jer naravno nije bilo nikakvih dokaza da je on umjesan u sve ovo,dobro znate sta vas ocekuje nakon ulaska navijaca na teren i udaranja protivnickih igraca pa ste pokusali da uprete prstom u bilo koga za propust koji se desio u organizaciji,naravno to vam nece nista pomoci :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2014, 12:45

Da krenemo od pocetka. Pun stadion, odlicna noc za fudbal.

1. Zvizdanje himne, recimo da to smeta samo Albancima. Standardno je na ovim prostorima moze se reci, nista neobicno. Nesto standardno sto se mislim ne sankcionise uopste. Prije himni je isla pjesma o prvom Svj Ratu "Tamo daleko" kojoj nije mjesto na jednoj Evropskoj utakmici.
" onclick="window.open(this.href);return false;

2. Skandiranja sa tribina, "Ubij Siptara" i jos neka. Mislim da to ulazi u zapisnik i da se kaznjava. Za transparente nisam vidio, negdje sam procitao da je bila zastava velike Srbije na stadionu.

3. Standardna igra, prvih 20 minuta Srbija ima nesto vise od igre, par polusansi. Par puta Ivanovic nespretno djeluje u napadu i onda neocekivano Albanija uzima igru u svoje ruke i stvara 2-3 dobre sanse. Jedna od tih je i kod kornera tamo na lijevoj strani od gola. Kada izvode korner na teren upada baklja. Albanca gadjaju predmetima i ne moze izvesti korner. Tada sudija daje prvu opomenu domacim navijacima. Sto su mogli svi cuti pa i ovi pred malim ekranima od spikera sa stadiona. "Ako se ovo jos jednom ponovi sudija ce prekinuti utakmicu." "Sudija je dao prvu opomenu."

4. Nakon toga je mislim isla sansa Cane i onda nesto malo igre te utakmica staje. Onaj dron je letio dosta vremena visoko. Niko od onih koji su trebali da ga uklone nije to uradio..Publika ludi, naravno treba napomenuti vecinski dio publike Crnogorski, Bosanski, Kosovski nacionalisti. Mali dio iz Srbije..Dosta njih skace sa tribina.
Zandarmerije mali broj, nagomilavaju ih tek nakon sto je utakmica prekinuta pa svako ko zeli da utrci moze utrcati pored obezbjedjenja ako se tako mogu nazvati i uletiti na teren sto mnogi i rade.
Mitrovic hvata dron i publika je odusevljena te aplaudira. Pritrcaju igraci Albanije te pokusavaju da otmu zastavu sto im i prolazi te ona zavrsava u rukama napadaca onog plavokosog.
Tu neki igraci Srbije zele da udju u sukob, neki ne. Mislim da se par njih sa klupe obracunavalo sa igracima Albanije, par navijaca se obracunava sa igracima Albanije, jedan biva oboren te izudaran nakon toga od Lorika Cane, dok lik iz obezbjedjenja napada Canu pesnicama. Jedan od onih sto je utrcao uzima onog drona i odnosi na tribine.
Sve se smiruje na trenutak i odlucuju da krenu prema svlacionicama u trku gdje pred ulaz u tunel bivaju gadjani raznim predmetima i fizicki napadnuti od ljudi koji su prosli pored zandarmerije. Tu je bila zandarmerija Srpska koja nije zaustavila te momke i ti momci tu udaraju igrace Albanije koji su poupadali jer su preskakali i poobarali one reklame.
Tu uzimaju dres od jednog igraca Albanije te ga pale na tribinama.

slika
new tab

5. Nakon toga spiker ih moli da se vrate na tribine, medjutim njima treba 15 minuta da ih ubjede. Primjer one likove ispred juga.
Spiker ih moli da navijaju fer i korektno kako bi se utakmica nastavila oni opet nastavljaju sa skandiranjima i zvizde mu.
Kada govori da ce se utakmica nastaviti dobija aplauz medjutim utakmica se nakon toga ne nastavlja uopste tj kada je objavljeno da je prekinuta na drugim utakmicama koje su pocele u isto vrijeme je bila 85" minuta.

6. Albanci odbijaju da se vrate nakon pregovora sa FSS. Zbog svoje bezbjednosti i zbog toga jer su vec napadnuti. Fudbaleri Srbije zele da nastave utakmicu. I utakmica se odgadja

7. Nakon utakmice hapse odgovornog brata Albanskog premijera te ga nakon toga pustaju. On jeste odgovoran ali nema veze sa Albanskim fudbalskim timom.

Moja procjena, Albanci kao gosti nisu imali ni svoje navijace po dogovoru sa FSS. Njihovi navijaci nisu prekinuli utakmicu vec izolovan slucaj.
Bili su napadnuti fizicki, verbalno i u SLUZBENIM PROSTORIJAMA nakon toga. Bili su napadnuti i od zastitara.
Niko od onih koji su trebali da skinu nije pokusao da skine zastavu.

Sluzbeni rezultat 0:3, zabrana igranja Srbiji pred navijacima niz utakmica, novcana kazna za Srbiju. S obzirom na dokazni materijal i na to da se opet pojavio taj Bogdanov koji je prekinuo utakmicu u Genoi i s obzirom da je bilo vrijedjanja Engleza.
Kaznjavanje brata premijera Albanije. Neka novcana kazna za Albance kao kompenzacija.

Zastava kao zastava, nije prvi put da se pojavljuje nesto tako, bile bi i u Albaniji da se igra zastave velike Albanije, domaci su prekinuli utakmicu jednostavno. Ako cemo tako kazna za zastavu Albanije treba biti ista kao i zastavu velike Srbije koja je bila na tribinama sinoc.

Sto se tice doceka Hrvatske, Srbije, CG i jos nekih recimo slicnih drzava u Tuzli ce uvijek biti gospodski docekani, mogu prosetati carsijom ako zele, sjesti pojesti cevape kao i navijaci koji nisu tu da prave probleme vec da navijaju sportski i fer. Mi smo ipak za ostatak Balkana i BIH creme de la creme.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 okt 2014, 13:07, ukupno mijenjano 5 puta.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 okt 2014, 12:48

Mislim da bi se sinocnji dogadjaji mogli opisati na sljedeci nacin:

GLUPI BALKANCI

Jedini krivca vide u Srbima, dok drugi istog vide u Albancima, ali mnogi zaboravljaju spomenuti da je jedan od glavnih krivaca takodjer UEFA, pa koliko to nekome na prvu cudno zvucalo.

Platini i kompanija izbjegavaju da se Spanija i Gibratal nadju u istoj grupi, kao i Azerbejdzan i Armenija te San Marino i Italija, ali ekipe iz ex-Yu redovno stavljaju u iste grupe, dok GLUPI celnici saveza sute.

Izbio incident, oni ce izreci par suspenzija i napuniti svoju kasu i boli ih briga...
Mislim da bi savezi Hrvatske, Srbije i BiH trebali podnijeti zajednicki zahtjev da se u kvalifikacijama ove reprezentacije ne nalaze u istoj grupi.

Inace mislim da ce Srbija biti drasticno kaznjenja i da moraju biti sretni ukoliko ta kazna ne bude suspenzija saveza na par godina, jer oni su kao organizator bili odgovorni za desavanja na stadionu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 15 okt 2014, 14:21

MaGiCa je napisao/la:Drago mi je da opet vidim ove "ljudine" od forumasha koji dolaze i pishu na temi o selekcijama/sportistima Srbije samo kad se neshto ovakvo desi, a nema ih kada se osvajaju svetske/evropske/olimpijske medalje. To samo pokazuje nivo frustracije pojedinih.

Isto tako mi je drago shto vidim kako moderacija i administracija "zavodi red" kazhnjavanjem onih koji provociraju i offtopichare. Poseban pozdrav "gospodinu" @Monologu, koji ne propushta priliku da propusti priliku.

Mnogo su mocni i ovi relativizatori stvarnosti, koji porede ponashanje publike na bezveznoj prijateljskoj utakmici mladih selekcija sa ponashanjem publike na utakmicama visokog rizika, pa namerno zaboravljaju incidente sa kosharke, rukometa ili fudbala, koje su njihovi sugradjani pravili. Naravno, oni su i ti koji su najvishe odushevljeni potencijalnim kaznama i licitacijama u vezi sa istim. Jbga, ovde je 1 mushtuluk kad komshiji crkne krava, nema veze u kakvom je stanju ona u vlastitoj shtali. :clap:

No, to nije nikakav alibi za glupost koja se desila sinoc u Beogradu.

Srbija ce biti kazhnjena, nishta novo, albanski lobi je jako mocan, a pecanje domacina u stilu soma na bucku ce biti penal za UEFA - gde je reputacija Srbije na jako niskom nivou. Eventualna kazna mogla bi da utiche i na U21 repku, koja ima shanse za OI i koja je izbacila 5 godina nepobedjenu Espanu pobedom u gostima.

Za nase igrache ono sinoc jeste bio sportski mec, ne i za protivnichke. Njihovi navijachi su sinoc proslavljali prekid tekme diljem teritorija oslikanih na onoj krpi koju je nosio dron. Chista simbolika. Simbolika koja je epitom igre ekipe koja pochinje sa zadrzavanjem vremena u 15. minutu utakmice, a prvi zhuti za takvo ponashanje dobija dvadesetak minuta nakon toga. Mozhda mi mozak malo sporije radi ili je to do jutarnje kafe koju nisam popio na vreme, ali ne secam se da sam to video za cca 25 godina pracenja fudbala, a video sam mnogo toga.

Ali, ni svi incidenti, provokacije, kao ni jasna namera gostiju da se mech ne zavrshi, nisu dovoljan argument za upad navijacha aka bolida sa shipke, te katastrofalno organizovanu utakmicu na stadionu koji je idealan za incidente iz prostog razloga jer je star skoro 70 godina. :facepalm:

Radi toga ce FSS opet biti sa razlogom na tapetu UEFA, a morao bi da bude i na tapetu sudskih i izvrshnih vlasti drzhave Srbije. Nazhalost, ostaci UDBE u politichkom vrhu saveza i drzhave ce to sprechiti, kao i mnogo puta do sada. I to je tragichni usud naroda kome pripadam. :(

Za kraj, sva ona pisanja na temi Mundobasketa u vreme finala ili na ovoj temi u poslednjih 15ak sati i na josh nekoliko tema koje involviraju repke i sportiste iz Srbije pokazuju da ovo nije niti forum utemeljen na gradjanskim vrednostima, niti da na njemu postoje ozbiljna moderacija i administracija, te da je evidentno odsustvo prekaljenih forumasha vishe plod razocharenja u isti, nego vid napredovanja ili podizanja kvaliteta ovog foruma.

Pozdrav svima koji vrede, u nadi da cemo se chitati i gledati na nekim boljim mestima.

:wave:
Covjek je sve objasnio.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 okt 2014, 14:48

Od mene takodje 1+ za @Magicu!

Kad god se nesto desi ovako tu je mali milion pljuvaca, moralista, finih i uljudnih sportskih i fudbalskih zaljubljenika, a ja juce (cast pojedincima) ne vidjeh masu istih da cestitaju na velikom rezultatu nase U21 reprezentacije?! Reprezentacije koja sa drugom postavom izbaci Špance, koji na Bilinim polju pulenima ovde prisutnih moralista uvale 6 komada!!!

Nazalost, zbog sinocnih desavanja u drugi plan su pali heroji koji su izbacili mlade Špance!

[youtube][/youtube]

Bez:

golman: Rajković (A selekcija)

odbrana: Petković (povreda), Pantić (suspenzija), Spajić (povreda), Nastasić (A selekcija)

sredina: Brašanac (povreda), Jojić, Đuričić (A)

napad: Marković, Mitrović (A)

su izbacili: Alberta Morena, Manquilla, Isca, Delofeua, Moratu...

Kakve moodonje! :tokralju: :tokralju: :tokralju:

U20 nam igra SP, a U21 EP i vjerovatno OI, tako da njih treba sada maksimalno isforsirati, jer imaju snagu i potencijal za medalje na tim takmicenjima!

A selekcija je svakako godinama ispolitizovana i izmanipulisana...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 15 okt 2014, 15:06

A sta bi kao komentariso uspjeh U21 repke? Mislim nije ni prvi ni posljedni, to je cinjenica da je Srbija na U21 i mladjim kategorijama odlicna reprezentacija - recimo onaj uspjeh drugog mjesta u Hollandij cini mi se 2007.

Od tih u finalu su vam 2 ili 3 igraca izrasli u bas udarna pojacanja A-selekcije, dok naprimjer nasa selekcija iste generacije koja je u barazu ispala od Ceske je izbacila Ibisevica, Salihovica, Ibricica, Vrsajevica i onog Dzeku, nisam siguran dali ga znate... to su 5 igraca koji su bili na SP 2014.

... i marconato haveru moj... sta pravis dzabe te neke formacije uzalud? Sve da vam je ekipa sastavljena od najboljih igraca galaksije, ostaju isti degenski, seljacki, jadni, napaceni navjiaci koji ce vas bacit svake kvalifikacije za nekoliko bodova unazad a pogotvu u pogledu drugih reprezentacija. :lol: :lol: :lol:

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 15 okt 2014, 15:08

Evo citam medije svjetske sta kazu...svi su slozni da ste neadertalci, sto ne znaci da je moje misljenje...

U svakom slucaju, aferim momci! :wave: :wave: :wave:

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 15 okt 2014, 15:11

Amarinho je napisao/la:Evo citam medije svjetske sta kazu...svi su slozni da ste neadertalci, sto ne znaci da je moje misljenje...
Sta svjeCki mediji kazu o svim (ostalim) balkanskim plemenima generalno?
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 okt 2014, 15:23

@Amarinho

Eto vasi navijaci su fini i kulturni, a vi ste ponosni i casni i uopsti niste licemjerni! :puke:

Necu vise odgovarati na provakatorske i politicki obojene postove!

Sto se U21 tice i igraca, pa mi vec sada u A selekciji imamo igrace Liverpoola, Dortmunda, Citya, Anderlechta...koji bi i kod vas imali znacajne uloge u A selekciji! Od ovih sto su preostali, odnosno koji nisu clanovi A selekcije, tu su standardni clanovi i prvotimci: Toulousea, Cordobe, Celte, Stuttgarta, Vitessea, Genka...To se vec sve manje vise formirani igraci ili igraci koji imaju znacajne uloge u evropskim klubovima i ligama, tako da ne vidim smisao tvog posta!

Od tih sto si nabrojao samo su Džeko, Ibišević i Salihović ostvarili znacajniju karijeru, a kod nas: Ivanović, Kolarov, Basta, Janković, Rukavina, Z. Tošić...

Cuj Vršajević... :facepalm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 15 okt 2014, 15:29

JamesJoyce je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:Evo citam medije svjetske sta kazu...svi su slozni da ste neadertalci, sto ne znaci da je moje misljenje...
Sta svjeCki mediji kazu o svim (ostalim) balkanskim plemenima generalno?
Evo kazu mjienjali se salovi na Bilinom Polju, ne vidjena scena kazu:

http://www.dailymail.co.uk/video/footba ... match.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kazu Belgija "osvojila" bod u Bosni... u stilu nije lahko tamo - za razliku od drugih stadiona gdje se Belgija znala prosetat za 3 gola razlike.

Evo za Hrvatsku kazu da je Azerbaidzan dozivio potop te da ih je Hrvatska lahko uzela.

http://www.n-tv.de/sport/fussball/Islan ... 74956.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kazu kako su Slovenci izborili pobjedu protiv Svicarske

http://www.theguardian.com/football/201 ... witzerland" onclick="window.open(this.href);return false;

... a eto sto se tice vas, kazu da ste neadertalci...ne bukvalno...al to hoce da kazu...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 okt 2014, 15:33

Najbolja kazna za reprezentaciju Srbije je da se ova utakmica i sve ostale do kraja kvalifikacija igraju na neutralnom terenu bez navijaca srbije. Ja licno mislim da bi 80% igraca iz NT tu istu kaznu rado prihvatili. Ovdje igraci nisu nista krivi. Najveca glupost bi bila dati 3 boda albancima zbog gluposti navijaca. Oni se bore da tu reprezentaciju odvedu na neko takmicenje radi navijaca a ti navijaci im tako vracaju
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 15 okt 2014, 15:33

marconato je napisao/la:@Amarinho

Eto vasi navijaci su fini i kulturni, a vi ste ponosni i casni i uopsti niste licemjerni! :puke:

Necu vise odgovarati na provakatorske i politicki obojene postove!

Sto se U21 tice i igraca, pa mi vec sada u A selekciji imamo igrace Liverpoola, Dortmunda, Citya, Anderlechta...koji bi i kod vas imali znacajne uloge u A selekciji! Od ovih sto su preostali, odnosno koji nisu clanovi A selekcije, tu su standardni clanovi i prvotimci: Toulousea, Cordobe, Celte, Stuttgarta, Vitessea, Genka...To se vec sve manje vise formirani igraci ili igraci koji imaju znacajne uloge u evropskim klubovima i ligama, tako da ne vidim smisao tvog posta!

Od tih sto si nabrojao samo su Džeko, Ibišević i Salihović ostvarili znacajniju karijeru, a kod nas: Ivanović, Kolarov, Basta, Janković, Rukavina, Z. Tošić...

Cuj Vršajević... :facepalm:
Da su navijaci Srbije pola kao sto smo mi, pa vi bi ste nogom u guzicu udarali...

Smisao mog posta je da ste i prije 7 godina imali generaciju na papiru drugu najjacu u evropi poslje Holandije. Holandija je potvrdila trecem mjestu 2014, znaci kad su ti U21 igraci u 28oj godini zivota, neki vrhunac karijere.

Gdje ste vi bili 2014? Na svjetskom u pikadu?

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 15 okt 2014, 15:35

majestic24 je napisao/la:Najbolja kazna za reprezentaciju Srbije je da se ova utakmica i sve ostale do kraja kvalifikacija igraju na neutralnom terenu bez navijaca srbije. Ja licno mislim da bi 80% igraca iz NT tu istu kaznu rado prihvatili. Ovdje igraci nisu nista krivi. Najveca glupost bi bila dati 3 boda albancima zbog gluposti navijaca. Oni se bore da tu reprezentaciju odvedu na neko takmicenje radi navijaca a ti navijaci im tako vracaju
Ne slazem se. Nek igraju u Srbij i dalje, svakako je stadion samo pun kad je u pitanju utakmica protiv susjeda nekih i bivsih drzava, gdje se moze ljiecit kompleks nize vrjiednosti.

Znalo je prosle kvale bit 4000-5000 navijaca...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 15 okt 2014, 15:43

@majestic24

Problem je u Beogradu, ne cijeloj Srbiji. Stadion je bio pun svaku utakmicu u Novom Sadu, a on prima oko 12 hiljada. I nikada nije bilo nikakvih incidenata.. ali do duse, igralo se sa reprezentacijama tipa Vels i Skotska, ciji su navijaci zajedno sa nama uzivali u pabovima u centru.

@Amarinho

Cudno je kako ti podjebavas (ne bas uspijesno) a Bosni je SP 2014 prvo veliko takmicenje. Iz te u21 reprezentacije su juce petorica igraca bili ili u protokolu ili na terenu. A nedostajao je npr. Basta koji je povrijedjen, dok je Jankovic godinama bio starter u reprezentaciji. A Holandija koja je nastupila na SP u Brazilu je imala Vlara i Krula iz te u21 generacije, tako da ti bas i ne znas dobro sta pises.. Nego pises samo da bi na neki nacin ispoljio svoju mrznju. Razumijem ja to, ali da mi je odvratno, jeste i to mnogo.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.