FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SiggySinatra
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SiggySinatra » 15 okt 2014, 00:38

haver je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:Ja se samo plasim sta ce bit kad Jasmina skinu iz fotelje..
Glasine su da ce uskoro u DF :rol:
Neće on nigdje :) Dosada je bio načelnik Opštine a sada će se po prvi puta kandidovati za gradonačelnika Grada :D
Realno frajer mi je idol :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 okt 2014, 00:44

sto neko napisa....u subotu svi na ZAPAD I PLATIT KARTU
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 15 okt 2014, 01:52

staragarda je napisao/la:sto neko napisa....u subotu svi na ZAPAD I PLATIT KARTU

Otkud to sad da je na sjeveru besplatan ulaz. Ne valja to nikako jer kad sljedeću neku utakmicu se bude opet plaćao ulaz 3,5KM bit će pobuna na tribini, kako,zašto...?

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 15 okt 2014, 11:51

Besplatan ulaz za meč protiv Zvijezde!

Nakon utakmica "A" reprezentacije BiH, nastavlja se BHT Premijer liga BiH. FK Sloboda ima novog šefa stručnog štaba koji svoju premijeru pred tuzlanskom publikom ima u subotu 18. 10. 2014. godine, a utakmicu protiv NK Zvijezda Gradačac.

Uprava Kluba je odlučila da otvori kapije stadiona Tušanj i pozove sve navijače FK Sloboda i ljubitelje fudbala da dođu i pozdrave novog šefa stručnog štaba i daju podršku igračima za novu pobjedu.

Cijeneći trenutnu situaciju, smatramo da nam je potreban naš dvanaesti igrač - naša vjerna publika, kako bismo ostvarili vrlo važnu pobjedu za dalji nastavak BHT Premijer lige BiH.

Ovo je prilika da Tuzla i Tušanj pokažu koji grad najviše voli fudbal i koji navijači su najbolji u BiH.

Jedan grad, jedna ljubav - FK Sloboda!
Jedan grad, jedna ljubav!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 15 okt 2014, 11:54

Eh ako sad kad je dzabalama ne bude 5 milki na stadionu ne znam kad ce :facepalm:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 okt 2014, 15:03

nekako se bojim da ljudi neće gledat' botove uprkos tome što je besplatan ulaz :mrgreen: kad bi 4000 bile :pray:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 15 okt 2014, 15:28

Ono što treba Slobodi je jak marketing jer bez toga nema profita nijednoj firmi, a kamo li u Slobodi. U subotu je besplatan ulaz na Sjeveru, a da provedeš anketu po gradu, jedva bi ko znao za tu informaciju. Zašto nema javnog/agresivnog marketinga, oglašavanja, nagrada, tombola, animacija, fan shop-a. Jebote, većina klubova zarađuju ogromne pare od prodaja dresova, a kod nas ga NEMA nikako. Kako će običan čovjek bilo što znati u klubu i kako ga animirati da dođe na stadion kad do njega ne dolazi nikakva ili jedva koja informacija. A'lo ba vi iz kluba, ne radi se to tako . .
Kako vi mislite privući sponzore. Yebe se sponzoru za klub i da igrate Ligu prvaka, ako nemate gledaoce . . Dajte pokrenite se i u tom polju . Imate potencijal da skočite 10 metara, a vi skačete pola metra.Yebemu majku više . .

I za subotu, svak' na svoju stranu. Na Zapadu su penzići i kospičari sa klincima, a najmanje nam trebaju belaji nekog k'o nije to jutro bacio i da se "iživljava" nad onim k'o nije više tog kalibra . ..

Znači, jak marketing će animirati raju, a nek svako ide na svoju stranu. Fukare trebaju biti na Sjeveru i ne trebaju se dijeliti u dvije grupe.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 15 okt 2014, 15:44

Zato svi trebamo raditi SHARE preko FB, neka i ostali vide, procitaju, saznaju da je besplatan ulaz, neka se nekako privoli i prizove raja na tekmu.
A marketing ce vjerovatno doci vremenom, u koraku sa finansijskim jacanjem kluba i rjesavanjem gorucih pitanja u klubu. Nadam se da ce poceti raditi na gore navedenim stvarima, fun shop je nesto sto medju prioritetima treba da bude Husicu i druzini, ako zele bolji priliv sredstava. Ne bi me cudilo da to cuvaju za istocnu tribinu, estetski bi bilo woow (vidio bi se s' ceste shop izlog), ali onda cemo se nacekati dok to se realizuje.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 15 okt 2014, 17:28

Neko pise da je utakmica u 17:00 dok vidjoh da se spominje i 15:00

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 15 okt 2014, 17:32

U 15 h je utakmica i besplatan je ulaz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 15 okt 2014, 20:52

Ulaz je besplatan jer je stigla jos jedna presuda a ne kao sto nam uprava kluba pokusava prikazati.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 okt 2014, 20:56

Pa de onda dino sine podjeli sa nama smrtnicima tu presudu koju cemo namiriti besplatnim ulazom..mislim razmisli sta pises
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 15 okt 2014, 21:00

Arkada iz Lukavca dobila pravosnaznu i jos prosli kolo njihovi advokati sa policijom zaplijenili sam novac iz blagajne ili ti sa biletarice na Tusnju. Ovaj puta je bolje ne imati u kasi nista i tako odgoditi prinudnu naplatu do iduci puta. Moj prijedlog je da se postave kutije na ulaz i da svako dobrovoljno daje svoj prilog koji ce ici za omladinski pogon preko kojeg svakako sve i funkcionise.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 okt 2014, 21:09

Ako sam svatio dobro besplatan je sjever covjek poziva fukare u sto vecem broju zapad kosta peticu...

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 15 okt 2014, 21:10

Hajde da vidimo sta ce se desiti u subotu ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 okt 2014, 21:18

Necu se ubjedjivati jednostavno mi nije jasno to sa finansijske strane odgadjati nesto sto te ceka kad tad..iz kojeg razloga..a obojica znamo da pare od ulaznica nisu presudne za finansiranje slobode...sa druge strane zapad je petaka znaci samo plijene pare na sjeveru...samo sam trazio da pojasnis kako god vidicemo hajde neulazim u to sad al fakat nejasan si

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 15 okt 2014, 21:28

Ni meni nije jasno zasto nas uprava lazi i fura ovu pricu oko podrske, bla bla bla. Jasno je da se u subotu NECE placati ulaz na tekmu!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 okt 2014, 21:29

dino_tuzla je napisao/la:Ulaz je besplatan jer je stigla jos jedna presuda a ne kao sto nam uprava kluba pokusava prikazati.
ja i..sta je poenta tvog pisanja....da nije slucajno Husic kriv sto su advokati sa policijom upali u biletarnice da naplate dug Arkade....a i ako je istina odlicna je fora...svaki klub na svijetu krije svoje probleme i ne kontam sto bi jedna Sloboda bila izuzetak...onaj u.s.r.a.n.i real klrije afere i dugove ko zmija noge a imaju j.e.b.e.n.u milijardu navijaca od burundija do foklandskih ostrva...a dug ce se svakako morat platit..kad tad..mozda su prije Arkade neki drugi prioriteti....AZMIR HUSIC :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 okt 2014, 21:30

A kako bi bilo da sve te mahalaske koje cujete ne iznosite odmah na forum :!:

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 15 okt 2014, 21:36

Ni meni nije jasno zasto nas uprava lazi i fura ovu pricu oko podrske, bla bla bla. Jasno je da se u subotu NECE placati ulaz na tekmu!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.