Pa eto, kad vec pametujete, OŠTRAKOVIĆA nije htio gospodin trener iako je ibrakovic sve dogovorio sa njim

Pa hocemo li pricati koliko nas je kostalo to?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma glu.o bi bilo sada i oko toga razglabati, treba reći samo poslije hebanja nema kajanja. Treba se gledati naprijed i ne unositi bilo kakav nemir radi nekih stvarčica iz prošlosti.Benko je napisao/la:šsš je aminovao potpise![]()
Pa eto, kad vec pametujete, OŠTRAKOVIĆA nije htio gospodin trener iako je ibrakovic sve dogovorio sa njim![]()
ma ne, nego ne volim ove price kada se proziva nekopitic je napisao/la:Ma glu.o bi bilo sada i oko toga razglabati, treba reći samo poslije hebanja nema kajanja. Treba se gledati naprijed i ne unositi bilo kakav nemir radi nekih stvarčica iz prošlosti.Benko je napisao/la:šsš je aminovao potpise![]()
Pa eto, kad vec pametujete, OŠTRAKOVIĆA nije htio gospodin trener iako je ibrakovic sve dogovorio sa njim![]()
Kako pogrešna logika ja ne mogu da vjerujem sta si napisao.Ajax je napisao/la:Mozda Kostic umjesto Cimija ili Radovca ipak se radi o jednoj od tri najjace ekipe u ligi i domacini su. A Radovca ubacit mozda u 60 minutu da ih dobijemo na svjezinu i njegovu licidnostfranklampard8 je napisao/la:Bandovic, Kallasi, Tatomirovic, Dupovac, Puzigaca, Cimirot, Radovac, Stojcev, Duljevic, Okic, Benko.
Nadam se ovakvom sastavu, ako ne bude Benko dobio papire onda Bilbija umjesto njega.I meni bi Krste igrao ispred Bilbije jer ja fizcki jaci i bolji kao istureni napadac. Posebno protiv ovakvih ekipa kao sto je Zrinjski koji igraju cvrstu obranu a Bilbija je previse mekan. Na pocetku sezone se je Krste nepotrebno trosio po krilu neka ga na spicu dok Benko ne zaigra. Neka pokaze dali ima potreban kvalitet ili nema. Po meni ima.
Mi nismo ni Junajted ni Siti.. Sta ste se digli koji qrac. Svemirci, spustite se na zemlju..Benko je napisao/la:daj malo ohladite sa tom pricom o pranju paraamorovski je napisao/la:@ajax kostica zaboravi.. kad protiv sirokog nije uletio, nece ni protiv zrinjskog.. ja ne znam kakvi su ti igraci(mitrevski, kostic) kad ih nema ni na klupi.. Pare se peru
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sta cemo onda sa MAN UTD ili sa MAN CITYem i drugim ekipama, jovetic presjedi proslu sezonu na klupi skoro bez minute a placen, vjerovao ili ne, preko 25 miliona ????
Shvati da je Dzeno unistio ekipu jer nije rotirao igrace.... AKO SI bio na utakmici posljednjoj mogao si vidjeti da se mitrevski zagrijavao i da bi usao zadnjih pola sata, igrao je i protiv Cardiffa, ali se stojčev ozlijedio i morao je izaci a to je bila i zadnja izmjena. Momak ce 100% dobiti sansu od prve minute protiv Travnika u kupu.
Kostic je igrao dosta utakmica, posebno u zadnje vrijeme i pokazao se kao odlican igrac za ulazak sa klupe.
Vi sto ocekujete da stojceva i njegov kalibar imate na klupi malo previse ocekujete.
Druga stvar, nema evo ni Bilbije zadnje dvije ni na klupi, ni Kallasija? Shvati da je ogranicen broj igraca i da trener stavlja na klupu igrace koji su mu u svakoj liniji potrebni a ne da ima 4 vezna na klupi pa kad gubi da nema koga ubaciti ILI obrnuto.
Svi vi šutate Menagera pa sve znate, a da vas ja pitam, da imate 24 godine da li bi sjedili na klupi FKS? BI ali ako nemate kvalitet, svaki kvalitetan igrac nece da ssjedi na klupi. To je bila Dzenina greska jer nije pritiskao igrace da se vise trude nego im j davao sigurne pozicije. Sada je drugaciaj situacija i ja ocekujem da ce ubrzo biti dosta promjena u prvih 11 kada svi dobiju sansu. Nppr Puric je dobio istu i nije je iskoristio
Ma jok,imali smo vec potpisan ugovor sa njima ovo je "produzenje".Nista posebno glede nas navijacabegipasha je napisao/la:Zna li neko nešto više o ovim ugovorima, ponajviše sa Hayatom, da li će se emitirati prijenosi ili nešto slično?
Sve to stoji, ali nekad je nemoguće igrača vezati na duži period. U Samirovom slučaju, mi se sad nalazimo u situaciji u kojoj se nalaze mnogi klubovi i nadam se da je naša uprava zrela i da će iz ove situacije izvući najbolje. Vjerujem da će učiniti sve da sve strane budu zadovoljne.Ajax je napisao/la: Ako postiji koji klub u ovaj ligi koji ne mora prodati igraca onda je to Sarajevo. Bolje vezati igraca na dugogodisnji ugovor i onda kroz dobre rezultate u europi prodati ga za bar 5x toliko kao sto rade Dinamo i Partizan naprimjer. Pa nije mu slucajno skocila cijena poslje ovih par utakmica u kvalifikacijama za EL. A sad zamisli da Sarajevo izbori grupe EL sljedece sezone. Pa Radovcu i vecini igraca ce skociti cijena bar puta 2-3.
Tatomirovica, Radovca, Duljevica i najvjerovatnije Cimirota ja nebi nikad prodao. Odnosno samo ako se bas zaradi. Zadnja trojica su sada ili ce biti jako blizu reprezentacije a i to ce im jos samo povecati cijenu.
Ogromna razlika ovde su napadnuti igrači fizički a na Koeševu nisu drugo sam razlog početka incidenta itd... bit če ovde svegar3m1 je napisao/la:Evo slicna situacija na tekmi SrbvAlb kao sto je bila nasa sa Borcem, uletio jedan navijac, sve se rijesilo, svi bili spremni za nastavak tekme, samo ovi iz Borca (albanije) nisu htjeli da izadju na teren i tekma je prekinuta. Sad cemo vidjeti hoce li se donijeti ista odluka kao i nama.
Ni priblizno. Igrace Borca niko nije dirao a pogotovo ne neko od sluzbenih lica. Nije bilo fizickog kontakta ni sa jednim clanom iz FK Borac.r3m1 je napisao/la:Evo slicna situacija na tekmi SrbvAlb kao sto je bila nasa sa Borcem, uletio jedan navijac, sve se rijesilo, svi bili spremni za nastavak tekme, samo ovi iz Borca (albanije) nisu htjeli da izadju na teren i tekma je prekinuta. Sad cemo vidjeti hoce li se donijeti ista odluka kao i nama.
Da se slazem da u Europi treba neko malo jaci pozada - treba ali u nasoj ligi pa ni na gostovanju u Mostaru,listici,Grbavici isl ne treba....pogotovo ne KosticAjax je napisao/la:@ samosarajevo
Da Cimirot i Radovac krenu zajedno u 10 utakmica protiv Borussie M. u gostima oni ce ih pregaziti u 9 utakmica u sredini terena. Zasto ?? Pa zato jer ni jedan ni drugi nisu dovoljno jaki kao destruktivci nego su vise ofanzivno orjentisani igraci. U sredini terena protiv podjednakih ili boljih protivnika MORAS imati bar jednog defanzivnog veznog. Slicno je i sa reprezentacijom. Da nije dosao Besic 5 minuta 12 i da su zadnje vezni igrali ofanzivni igraci jace reprezentacije bi nas pregazile. ( Argentina, Belgija pa i Wales cak) Svjestan sam ja da su obadvojica jedni od 5 igraca od kojih se najvise ocekuje u svakom pogledu i sve samo ne mozes igrati protiv najboljih timova bez defanzivca nikako. To je pokazala Borussia i to ce se pokazati opet sljedece sezone protiv svakog jaceg protivnika. Ne govorim ja da treba to biti bas Kostic moze i Kovacevic. U svakom slucaju potreban je jedan vrhunski zadnji vezni - razbijac ovoj ekipi. Kao i golman i stoper. Samo na te tri pozicije se treba jos pojacati i nista drugo. To govorim vec duze vremena.
Oni su zaista bili ugrozeni.r3m1 je napisao/la:Svjestan sam tog, samo sam ja aludirao vise na to da su svi bili za nastavak susreta osim igraca gostujuce ekipe.
miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ahmo bratmoze tri ness vanilije
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Lavcina, roccosiffredi i 57 gostiju.