Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

samo_lijevo
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la samo_lijevo » 14 okt 2014, 23:57

dubrava je napisao/la:Nevjerojatno, ispisalo se 6-7 stranica za dva sata samo zato jer je bilo nereda. A kad igra inače srbija, komentar ili dva se sakupe.
Pa vas treba sve strijeljati.
tko bude dalje pisao u vezi ovih nereda dobit ce ban
napokon neko razuman.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2014, 23:58

samo_lijevo je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Nevjerojatno, ispisalo se 6-7 stranica za dva sata samo zato jer je bilo nereda. A kad igra inače srbija, komentar ili dva se sakupe.
napokon neko razuman.
sta razuman, hoce sve da nas strijelja :mrgreen:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 14 okt 2014, 23:59

Logika na nivou. Svaka ti čast :lol:
Allegri je gospodin!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 okt 2014, 23:59

Nisam ranije vidio, :thumbup:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 15 okt 2014, 00:00

dobar video gore.. ma i nije bilo nekog batinjanja.. rekao bih klinč cane i tog navijača i to je to.. ona stolica ništa posebno, plastična i lagana..
još poslije ovo ulijetanje u tunel, pa kad ovaj priliječe nogom, mislim da je malo zakačio nogom, a rukom je promašio.. tako da albanci vjerovatno nisu imali nikakvih povreda..

btw. svaka čast pravim sportistima ala kolarov, koji brane albance, i ne dozvoljavaju navijačima da uđu na teren... :clap:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 okt 2014, 00:01

Nije cijela Srbija operisana od zdravog razuma,ovo na tribinama je redovno sami šljam i sigurno je bilo i onih kojima je smetalo sto njihovi sunarodnjaci uzvikuju "ubij siptara",barem se nadam da je tako.Ili sam ja dio neke endemske grupe koja vjeruje u dobro u ljudima i da se vise treba potsjecati sta je prije bilo...
Glupo je sto se sve ovo veceras izdesavalo,FSS treba i bice sigurno kaznjen debelo,ali treba naci i onoga ko je "uletio" na stadion veceras.Albanci sigurno nece izvuci deblji kraj,jer su ga na terenu izvukli.
Srbima bi sad sve odgovaralo samo da ih se ne izbaci iz kvalifikacija.
#miasanmia

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 okt 2014, 00:01

Dubrava, molim budi milostiv prema nama, malim i jadnim ljudima, nismo ništa krivi :)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 okt 2014, 00:03

ma nek se monolog i admin bore s vama, ja rano ustajem na posao...
nije vama lako...
aj zbogom...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 15 okt 2014, 00:03

Tribalian je napisao/la:
Mislim da je u vezi teme ako kazem da se pilot zove Olsi Rama . Sto se same utakmice tice , do prekida smo igrali solidno ali opet bez zavrsnice . Tole lopovcino vrati Subotica i Ljajica !!!

@ LvG , ne izmisljaj .
Ne izmišljam. Do sada ste lagali, lažete i sada. Samo čekam da se pojavi informaciaj da su i lavovi pušteni na stadion.

Ponavljam, lik je već pušten jer ima USA PASOŠ!

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 15 okt 2014, 00:04

Clutch je napisao/la:
Chengzhang je napisao/la:[quote="Clutch
Navijači i redari su fizički nasrnuli na igrače Albanije, je l' tebi jasno to? Dođi sebi.
Posle nasrtaja vise Albanaca na Mitrovica, jel' to tebi jasno? Dodji sebi.
Znači svaki put kad se igrači poguraju na terenu redari i navijači bi trebali sprovoditi silu na terenu?

Izjednačavaš dvije situacije koje se ne mogu izjednačiti.[/quote]

Bio bi u pravu da su se pogurali oko ostrijeg starta, nezadovoljni sudisjkom odlukom, nezadovoljni rezultatom. 100 %
Ovde je Mitrovic napadnut zbog stvari koje nema veze ni sa fudbalom, ni sa sportom, ispostavice se cak su isplanirali sve. Sta ima da trazi zastava velike Albanije, Srbije, Makedonije, Grcke, Bosne, Hrvatske etc. na gostujucem fudbalskom stadionu, i sta imaju to igraci da brane, jos na gostujucem terenu gde se domacin, organizator (ali i protivnicki fudbaleri na terenu jer su reprezentanti te zemlje) svesno provociraju, vredjaju na do sada nevidjen nacin u istoriji sporta (a Mitrovic je hteo da se to ukloni i da se utakmice NASTAVI, sto je jedino ispravno ponasanje igraca) i jos su albanski fudbaleri nasrnuli na srpske?! Ovo je jos nevidjeno, i jos jedna od onih ruznijih nalicja sporta, kojim se manipulise. Ako su hteli 3 boda, sto nas nisu posteno pobedili, a bili smo dosta bolji za tih 40 minuta od njih, mada vredi samo 0:0 rezultat koji je jos stajao na semaforu.
I zapadni mediji bruje da su Albanci isprovocirali prekid. 3:0 za nas (nisu hteli da nastave mec, iako su SUDIJA i DELEGAT odlucili da se NASTAVI!) i ocekujem da nas kazne do kraja kvalifikacija (3 utakmice) da igramo bez publike zbog lose organizacije utakmice.
成章

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 okt 2014, 00:05

schweinsteiger je napisao/la:Nije cijela Srbija operisana od zdravog razuma,ovo na tribinama je redovno sami šljam i sigurno je bilo i onih kojima je smetalo sto njihovi sunarodnjaci uzvikuju "ubij siptara",barem se nadam da je tako.Ili sam ja dio neke endemske grupe koja vjeruje u dobro u ljudima i da se vise treba potsjecati sta je prije bilo...
Nađi video, imaš par stranica unazad, cijeli stadion je orio ubij zakolji, tako da..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 15 okt 2014, 00:05

i sta imaju to igraci da brane
A šta ima igrač da je skida? Hocemo li tom logikom? Opet ste ugroženi, napadnuti,a vi niste ništa krivi :plac: :plac: :plac:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 okt 2014, 00:06

LvG je napisao/la:
Ne izmišljam. Do sada ste lagali, lažete i sada. Samo čekam da se pojavi informaciaj da su i lavovi pušteni na stadion.

Ponavljam, lik je već pušten jer ima USA PASOŠ!
Ako ima USA pasos to ne znaci da moze da radi sta hoce. Lazes sam sebe , nemam ja sta da raspravljam tu. Nit' sam branio publiku niti vas. ;) Kacis ovde nekog shopetarskog orla kako kida Grcku i Srbiju i dajes sebi za pravo da nekom spocitavas nesto.
LvG je napisao/la:
A šta ima igrač da je skida? Hocemo li tom logikom? Opet ste ugroženi, napadnuti,a vi niste ništa krivi :plac: :plac: :plac:
:puke:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 15 okt 2014, 00:07

Ne treba se sad ovdje prepucavati oko ovoga.Realno teško da će Albanija ovo dobiti 0-3.
Prvo oni su izazvali incident i ubacili zastavu,što je najvažnije odmah su našli i ko je to uradio.Drugo najvaznije sudac i delegat su bili za nastavak meča što je i presudno,ali Albanci nisu htjeli na teren.Treće slike pokazuju da su i njihovi igrači učestvovali u tuči.
Srbi su od samog početka meča vrjedjali Albance na nacionalnoj osnovi,meč je obilovao ubacivanjem svega u teren ,i navijači su ušli u teren i pokušali se fizički obračunati s gostima.
Utakmica će sigurno biti ponovljena.Vjerovatno pred praznim tribinama i domaćin će jednu utakmicu vjerovatno igrati bez publike osim te ,uz veliku novčanu kaznu.

Što se mene lično tiče ja bi obe reprezentacije izbacio iz kvalifikacija ODMAH,pa nikome više nebi na pamet palo ovako nešto.E to bi bilo najbolje rješenj ne zato što nekog mrzim ,nego što je to pravedno.
Ko god na ovom forumu piše da je kriv ovaj ili onaj isti je kao i oni...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 okt 2014, 00:10

slobodnjak je napisao/la:Ne treba se sad ovdje prepucavati oko ovoga.Realno teško da će Albanija ovo dobiti 0-3.
Prvo oni su izazvali incident i ubacili zastavu,što je najvažnije odmah su našli i ko je to uradio.Drugo najvaznije sudac i delegat su bili za nastavak meča što je i presudno,ali Albanci nisu htjeli na teren.Treće slike pokazuju da su i njihovi igrači učestvovali u tuči.
Srbi su od samog početka meča vrjedjali Albance na nacionalnoj osnovi,meč je obilovao ubacivanjem svega u teren ,i navijači su ušli u teren i pokušali se fizički obračunati s gostima.
Utakmica će sigurno biti ponovljena.Vjerovatno pred praznim tribinama i domaćin će jednu utakmicu vjerovatno igrati bez publike osim te ,uz veliku novčanu kaznu.

Što se mene lično tiče ja bi obe reprezentacije izbacio iz kvalifikacija ODMAH,pa nikome više nebi na pamet palo ovako nešto.E to bi bilo najbolje rješenj ne zato što nekog mrzim ,nego što je to pravedno.
Ko god na ovom forumu piše da je kriv ovaj ili onaj isti je kao i oni...
Ko kaže da su sudac i delegat bili za nastavak meca ? objektivni srbijanski mediji ? samim ulaskom navijača na teren i udaranjem Albanskih igrača, Srbija je izgubila 3 boda jer nije bila u stanju da obezbjedi sigurnost utakmice..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 okt 2014, 00:10

Chengzhang je napisao/la: Bio bi u pravu da su se pogurali oko ostrijeg starta, nezadovoljni sudisjkom odlukom, nezadovoljni rezultatom. 100 %
Ovde je Mitrovic napadnut zbog stvari koje nema veze ni sa fudbalom, ni sa sportom, ispostavice se cak su isplanirali sve. Sta ima da trazi zastava velike Albanije, Srbije, Makedonije, Grcke, Bosne, Hrvatske etc. na gostujucem fudbalskom stadionu, i sta imaju to igraci da brane, jos na gostujucem terenu gde se domacin, organizator (ali i protivnicki fudbaleri na terenu jer su reprezentanti te zemlje) svesno provociraju, vredjaju na do sada nevidjen nacin u istoriji sporta (a Mitrovic je hteo da se to ukloni i da se utakmice NASTAVI, sto je jedino ispravno ponasanje igraca) i jos su albanski fudbaleri nasrnuli na srpske?! Ovo je jos nevidjeno, i jos jedna od onih ruznijih nalicja sporta, kojim se manipulise. Ako su hteli 3 boda, sto nas nisu posteno pobedili, a bili smo dosta bolji za tih 40 minuta od njih, mada vredi samo 0:0 rezultat koji je jos stajao na semaforu.
I zapadni mediji bruje da su Albanci isprovocirali prekid. 3:0 za nas (nisu hteli da nastave mec, iako su SUDIJA i DELEGAT odlucili da se NASTAVI!) i ocekujem da nas kazne do kraja kvalifikacija (3 utakmice) da igramo bez publike zbog lose organizacije utakmice.
Pa podloga samog incidenta je šupačka od strane Albanaca i to sve stoji. Samo stvar je u tome da napad redara i navijača na igrače je nedopustiv čin, po bilo kojim okolnostima, i neuporediv sa bilo kakvim sukobom igrača na terenu, o tome ti govorim.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 15 okt 2014, 00:13

LvG je napisao/la:
To skida bilo ko. Mitrovic je sve uradio u cilju da se igraci oba tima posvete sportu, fudbalu, nastavku utakmice. Momak je uradio jedinu razumnu stvar, da bi zbog toga bio od vise protivnickih igraca napadnut (i nije to radio u tirani, gde bi bio onda provokator). Onaj kome nije od sporta to osporava.
成章

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 okt 2014, 00:14

I jednim i drugim suspenziju udariti i mirna kuca. :wave:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 15 okt 2014, 00:14

Joj ovog Kineza matero mila
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 15 okt 2014, 00:21

@ Clutch

Pa rekao sam ti. Srbija ce sigurno biti kaznjena praznim tribinama, i nema tu ko sta da se buni. Nismo organizivali kako treba, i moracemo da ispostimo. Ali kaznjavati fudbalere, iako su protivnicki izazvali incident i nisu hteli uopste da igraju fudbal protiv volje lica u arbitrazi (glavni sudija i delegat), nema sportske logike. A pride i incidenti na terenu (zajedno sa navijacima i redarima) usledili nakon toga kao ODGOVOR, a ne UZROK. To sta mu ko sa tribina skandira, to nije zanimanje fudbalera. Sta smo mi trebali, povuci se sa Maksimira? Ne, mi smo odigrali, nismo provocirali hrvatsku publiku na ovako nevidjen nacin, niti smo isli na prekid utakmice po bilo kojoj osnovi. Kao sto su i hrvatski fudbaleri i njihov savez bili korektni na Marakani. To sto je Simunic polomio Sulejmanija, meni moze ne odgovarati kao coveku, ali on je u domenu sporta napravio prekrsaj i bio za to kaznjen crvenim kartonom i suspenzijom. Kasnije je napravio jos jednu glupost kuci, ali s tim nema veze ni FSS, niti ijedan srpski fudbaler, ma sta licno mislili o Simunicu i njegovom potezu.
成章

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.