RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Sta ovo ovaj levat pise. Ne vidim blokiran mi je

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
[quote="RezervniGolman"]Sta ovo ovaj levat pise. Ne vidim blokiran mi je
[/quote
levat ti pise da mu se javis....lice u lice...frajeru....ti si naucio ovdje svakoga nazivati imenima kakvim ti se cefne, pa te zovem da mi to kazes u lice
levat ti pise da mu se javis....lice u lice...frajeru....ti si naucio ovdje svakoga nazivati imenima kakvim ti se cefne, pa te zovem da mi to kazes u lice
- RezervniGolman
- Kontakt:
Veteran haj se registruj s drugim profilom. Stvarno ne vidim sta mi pises

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Loguj se ti sa nekim od svojih drugih profila sa kojih spinujes pricu svaki dan pa ces procitatiRezervniGolman je napisao/la:Veteran haj se registruj s drugim profilom. Stvarno ne vidim sta mi pises![]()
![]()
- RezervniGolman
- Kontakt:
Necu moc zaspat kako me kopka sta je napisao forumski revolucionar

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Veteran bola mojne se senirat zbog jazavaca, lakse im ss.ba forum pokrit nego tribine stadiona...lomis koplja sa bolidiskim vozacima...rezervni imas velik respekt od mene jer si starija garda kao i ja sam...ali ovog puta grijesis...ne mene nije strah, sram ili bedak reci da nisam zadovoljan radom debila tanovica i njegovog malog fox terijera...da smatram da ux niksica premijera koji im daju finu podrsku mogli su mnogo bolje poteze uraditi i rezulate postici...ovako nesto reci ovde na forumu je automatska oznaka da si mrzitelj kluba, dusman itd
znaci urnebesni plac! neka nam stadion zjapi, ino kartice neka du u prodaji ali forum neka nam je dobro pokriven! jel to ta poslovna strategija velikog rezervnog maga? Velez Mostar od 73 a ne od nakon rata i od doba fox terijera i mentora
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
nem73 je napisao/la:Veteran bola mojne se senirat zbog jazavaca, lakse im ss.ba forum pokrit nego tribine stadiona...lomis koplja sa bolidiskim vozacima...rezervni imas velik respekt od mene jer si starija garda kao i ja sam...ali ovog puta grijesis...ne mene nije strah, sram ili bedak reci da nisam zadovoljan radom debila tanovica i njegovog malog fox terijera...da smatram da ux niksica premijera koji im daju finu podrsku mogli su mnogo bolje poteze uraditi i rezulate postici...ovako nesto reci ovde na forumu je automatska oznaka da si mrzitelj kluba, dusman itdznaci urnebesni plac! neka nam stadion zjapi, ino kartice neka du u prodaji ali forum neka nam je dobro pokriven! jel to ta poslovna strategija velikog rezervnog maga? Velez Mostar od 73 a ne od nakon rata i od doba fox terijera i mentora
Druze, vidim da si mladji od mene samo 2 godine, dakle generacija smo. Kako da se ne sekiram kada ja ovdje ne mogu napisati tri rijeci a da se ne jave neki koji me poklapaju i uz to se sluze rijecima taki, pickasti, itd itd.... Ti frajeri koji se meni tako zele obratiti su dobrodosli....Ali ne na Forumu vec na ulici...Neka mi se jave slobodno.....Ovdje neka napisu nesto pametno o tome kako pomoci Klubu kojeg ocito cekaju teski dani....Ali oni ne misle o tome....Oni su na Forumu toliko dugo koliko i njihovi mentori na funkcijam u Velezu. Kad odu mentori, odose i oni druze.....
- RezervniGolman
- Kontakt:
Evo još jednog. Ma i ti na blok ides. Idite na spanski sa mušicom dizite revoluciju a po dijaspori ste bjezali kad sam 95-te s opel suzom i 45 litara benzina posao iz Mostara u Bec po prvu posljeratnu opremu za Rođene. Klosari vi cete meni pricat o ljubavi prema velezu. Puuu usta vam se poserem
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
RezervniGolman je napisao/la:Evo još jednog. Ma i ti na blok ides. Idite na spanski sa mušicom dizite revoluciju a po dijaspori ste bjezali kad sam 95-te s opel suzom i 45 litara benzina posao iz Mostara u Bec po prvu posljeratnu opremu za Rođene. Klosari vi cete meni pricat o ljubavi prema velezu. Puuu usta vam se poserem
Poserem se ja tebi u lazljiva usta ti ces meni pricati o ratu i Mostaru. Kretenu jedan sa 45 litara benzina jedva dodjes do Zagreba iz Mostara. Nemas pojma ni koliko kilometara ima do Beca. I javi se....poziv ti je otvoren javi se da ti se u fejicevoj poserem u usta pi cko jedna....
Zadnja izmjena: veteran71, dana/u 14 okt 2014, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Brate dragi znaci od do se razumijemo...govorim tebi a sam se licno ubih zbog ovih svadja ja ovde...ne smijes reci dan te nije da je tana polovnjak i supljak zesci i da ovo pokrivanje medija(citaj foruma ss.ba
) je njihov evt maks domet...sve ostalo je nebitno
bolje pod tepih nego na dnevni red i ka rjesavanju problema u korjenu i na ispravan nacin...
nejse,,,
pozz svima!
bolje pod tepih nego na dnevni red i ka rjesavanju problema u korjenu i na ispravan nacin...
nejse,,,
pozz svima!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
mozes ti to mnogo bolje pastrmko! zifio
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Majke vam koji vam je sta se svadjate ovdje javno da dusmani uzivaju imate pp pa se tamo kacite koliko vam qrcu cejf mojne ovdje ko da vam je 13 god
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Žalosni ste i jedan i drugi. Konto sam da si normala lik koji ima zgamo i razuma da je ovo mjesto samo za zajebanciju a da se pravi problemi trebaju iznijeti u srži tj klubskim prostorijama. Pisite boli me qurac blokirat cu i tebe sada ali ste picke zesce. Cinite da nam se dusmani smiju a oni svoje probleme kriju ko zmija noge. Svaka cast momci. Ostat cu ovde radi mnogo finih momaka koji znaju sta se moze i koliko moze pisat. Ovo ostalo sto sam naveo za vas dvojicu je jadno pravo. I neka nam se smiju radi takvihnem73 je napisao/la:mozes ti to mnogo bolje pastrmko! zifio
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
RezervniGolman je napisao/la:Žalosni ste i jedan i drugi. Konto sam da si normala lik koji ima zgamo i razuma da je ovo mjesto samo za zajebanciju a da se pravi problemi trebaju iznijeti u srži tj klubskim prostorijama. Pisite boli me qurac blokirat cu i tebe sada ali ste picke zesce. Cinite da nam se dusmani smiju a oni svoje probleme kriju ko zmija noge. Svaka cast momci. Ostat cu ovde radi mnogo finih momaka koji znaju sta se moze i koliko moze pisat. Ovo ostalo sto sam naveo za vas dvojicu je jadno pravo. I neka nam se smiju radi takvihnem73 je napisao/la:mozes ti to mnogo bolje pastrmko! zifio
Jok bolan idi....nemoj ostajati vise ni sekunde....smrdis na Tanino g....vno
Uz duzno postovanje prema svakoj induvidui bez obzira za koga navija zamolicu vas da vodite racuna o nacinu izrazavanja.Vidim da vas ima navijaca nekih drugih klubova, politickih isprdaka davno porazenih ideologija,brinite se za njihovu buducnost a Veleza nam ostavite za njega ima jedno par stotina hiljada(da vam prevedem...tisuca...) ljudi koji hodaju ovom planetom,tako da vas obavijestim nema zime za nasu buducnost bez NN na celu Federacije
Veliki pozdrav za sve navijace Veleza A POSEBAN IDE ZA BRATA @PASTRMKU
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
I pored toga sto si sada beze i izdiktiran tekst mi napisa i sto nemas vise onog **** sarma koji nas ovde sve zna fino nasmijati,,,ja imam bratsku crvenu ljubav za tebe! zifio bola i opet 
brat si moj i ti i veteran!
brat si moj i ti i veteran!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- RezervniGolman
- Kontakt:
rodjenisa je napisao/la:Uz duzno postovanje prema svakoj induvidui bez obzira za koga navija zamolicu vas da vodite racuna o nacinu izrazavanja.Vidim da vas ima navijaca nekih drugih klubova, politickih isprdaka davno porazenih ideologija,brinite se za njihovu buducnost a Veleza nam ostavite za njega ima jedno par stotina hiljada(da vam prevedem...tisuca...) ljudi koji hodaju ovom planetom,tako da vas obavijestim nema zime za nasu buducnost bez NN na celu Federacije![]()
![]()
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
rodjenisa je napisao/la:Uz duzno postovanje prema svakoj induvidui bez obzira za koga navija zamolicu vas da vodite racuna o nacinu izrazavanja.Vidim da vas ima navijaca nekih drugih klubova, politickih isprdaka davno porazenih ideologija,brinite se za njihovu buducnost a Veleza nam ostavite za njega ima jedno par stotina hiljada(da vam prevedem...tisuca...) ljudi koji hodaju ovom planetom,tako da vas obavijestim nema zime za nasu buducnost bez NN na celu Federacije![]()
![]()
Vidim da ti Pastrmkin rijecnik ne smeta....Zato sto se obojica isprdak iz guzice N.N. To o stotinama i hiljadama Velezovih pristalica ja dobro znam....Ja sam jedan od njih....Nego nema ih na TRIBINAMA jer im je pun k....c takvih ko sto ste Vi.....
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Pastrmka babe zna prava raja ko si i šta si!!Ne daj se da te ovi plaćenici otjeraju s foruma jer ti si ikona našega pdf-a

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Crvena1981Armija je napisao/la:Pastrmka babe zna prava raja ko si i šta si!!Ne daj se da te ovi plaćenici otjeraju s foruma jer ti si ikona našega pdf-a![]()
![]()
![]()
![]()
Kad ti prije od 2. Oktobra shvati ko je ovdje ikona.....ti si bistar neki momak.....ja evo 20 dana ne mogu da provalim, svaki dan se cudim....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.