Kvalifikacije za EURO 2016

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EURO 2016

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 okt 2014, 23:23

Grci spusili ponovo kod kuce, u jako teskoj su poziciji, Ranieri pred otkazom :rol:

Veceras su ih dotukli golovima za Sj. Irsku Ward i Lafferty
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 14 okt 2014, 23:24

krmpotich je napisao/la:Njihov sukob traje vec bruku godina i ovaj naboj je sasvim normalan. Samo tek sad vidim koliko je ovdje mrznje prema Srbiji, pa to je strasno. S druge strane se likuje za Šipce :facepalm: Truju vas burecima iz dana u dan, a vi tako :clap: Neko napisa sto se ne nastavi mec dok NLO leti iznad terena sa nekakvom usranom zastavom. To kao normalna stvar?? Naravno da ce je lik potrgati, sta treba da se nastavi kao da se nista ne desava? Mec bi se nastavio na Kosevu da proleti zastava sa 4s?!? :crazy:
Provokacija jeste ali ko nasjedne na provokaciju taj u vecini slucajeva i ispasta. Tako i srbi u ovom slucaju, najvjerovatnije.

Igrac nema pravo da se mijesa u posao obezbjedjenja. Tu je tacka, tu nema nikakve rasprave da li je trebao on to pokidati ili ne. To je isto provokacija za albance da im jedan igrac srbije kida zastavu.

Primjer ti dajem. Kad navijac uleti u teren bilo koje ekipe i ako bilo koji igrac pokusa zaustaviti navijaca, dobija automatski crveni karton. Isto tako zivotinju, macku, psa, pticu.. ako nasilno izbaci sa terena, dobija crveni ili ako se sudija smiluje zuti.

Mitrovic je kostao, navjerovatnije, poraza srbije.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 okt 2014, 23:24

U kojem gradu se nalazi najveća Albanska Zračna luka?
U Beogradu..

:rol: :rol: :rol: :rol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 okt 2014, 23:25

Island, Vels, Slovačka, Poljska(Irska), Engleska, Sj Irska, Austrija, Hrvatska, Albanija na vrhu grupa, Englezi uljezi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 14 okt 2014, 23:26

rob do bagro je napisao/la:U kojem gradu se nalazi najveća Albanska Zračna luka?
U Beogradu..

:urnebes:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 okt 2014, 23:26

krmpotich je napisao/la:Trebao ih je Tito ugasiti na vrijeme, šljam i otpad ljudskog roda :kafa:
najjaca dominacija otkad postoji futbal je ovo veceras sto su uradili :urnebes: :urnebes:

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 14 okt 2014, 23:26

Olsi Rama, brat premijera Albanije Edija Rame, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je organizovao indicent na utakmici Srbija-Albanija.
Rama je upravljao bespilotnom letelicom, koja je poletela sa krova crkve u Humskoj.

Rama je uhapšen u VIP loži stadiona Partizana, a, kako prenose mediji, pripadnicima policije je pokazao pasoš Sjedinjenih Američkih Država.

Iako nema zvaničnih potvrda i detalja o ovom slučaju, od ranije je bilo poznato da će biti uhapšeni svi navijači Albanije koji se pojave na stadionu.

Rama je bio u VIP loži, sa delegacijom iz Albanije, čije prisustvo nije zabranjeno, a kako pišu beogradski mediji, Rama i njegova pratnja su se na stadionu našli na "insistiranje ambasadora iz Evropske unije".

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 23:27

Fustang je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:U kojem gradu se nalazi najveća Albanska Zračna luka?
U Beogradu..

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Oplakah! :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 okt 2014, 23:27

rio_Ferdy88 je napisao/la:Island, Vels, Slovačka, Poljska(Irska), Engleska, Sj Irska, Austrija, Hrvatska, Albanija na vrhu grupa, Englezi uljezi :mrgreen:
ne smijes zaboraviti Italiju i europskog prvaka Cehoslovacku :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 okt 2014, 23:29

slika
Koga ce Tomovic ovde da nokautira?
#miasanmia

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 14 okt 2014, 23:30

slika

Ofiraju se Šiptari po društvenim mrežama opasno,sve jače i jače stvari objavljuju,ne znam baš dal će im UEFA halalit
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 23:31

Fecox je napisao/la:slika

Ofiraju se Šiptari po društvenim mrežama opasno,sve jače i jače stvari objavljuju,ne znam baš dal će im UEFA halalit
Cvoka. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 okt 2014, 23:32

Cuj brat premijera Albanije ovo uradio. :tokralju: :tokralju: :tokralju: Majko mila koji cirkus, Balkan je nenadjebiv. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 okt 2014, 23:32

Fustang je napisao/la:
U Beogradu..

NLJO :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 23:34

Sreca, pa' Albanija nema igraca kao momciluk, mislim na Sea. Bilo bi onda belaj veliki. :kafa:
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 14 okt 2014, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

BackSpace United

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 14 okt 2014, 23:34

zivjela tuljumba ,jao svrbadije ,ceta :urnebes: ,sta im tuljumbe uradise :lol: :urnebes: :rol:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 okt 2014, 23:35

Dok smo jos u ovom off-topicu...

Nisu mi nikako jasni ovi nasi ljudi, ali hajde od nas me vise nista ne moze iznenaditi. Otkud ova podrska i idoliziranje albanaca i kacenje nekih statusa i profilnih slika samo zato jer su eto k'o biva muslimani i jer mrze srbe i Srbiju. Ljudi ocito pojma nemaju ko su albanci i da ako mu nesto nije po volji zaklao bi te istim nozem zvao se ti Hasan ili Milivoje.

Je li toliko tesko gledati svoja posla i voljeti svoje a postovati tudje? Meni su ove scene nemile jer sam ocekivao dobru utakmicu i borbu ali samo na terenu. Na kraju krajeva bitan je samo sport.

A ovi "nenormalni" rezultati se nastavljaju i veceras, dosta iznenadjenja i potop za nas kladionicare. :crazy:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 okt 2014, 23:36

Cartman je napisao/la:Balkan je nenadjebiv. :rol:
uistinu :tokralju:

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 14 okt 2014, 23:37

Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...

Nisu mi nikako jasni ovi nasi ljudi, ali hajde od nas me vise nista ne moze iznenaditi. Otkud ova podrska i idoliziranje albanaca i kacenje nekih statusa i profilnih slika samo zato jer su eto k'o biva muslimani i jer mrze srbe i Srbiju. Ljudi ocito pojma nemaju ko su albanci i da ako mu nesto nije po volji zaklao bi te istim nozem zvao se ti Hasan ili Milivoje.

Je li toliko tesko gledati svoja posla i voljeti svoje a postovati tudje? Meni su ove scene nemile jer sam ocekivao dobru utakmicu i borbu ali samo na terenu. Na kraju krajeva bitan je samo sport.

A ovi "nenormalni" rezultati se nastavljaju i veceras, dosta iznenadjenja i potop za nas kladionicare. :crazy:

Mislim da je raji više smiješno to što, pored 4 hiljade policajaca i obezbjeđenja njima se desi ovakvo nešto
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 14 okt 2014, 23:37

Sutra u Srbiji ocekujem naslove tipa : Kako saznaje Blic iz istina nezvanicnih izvora igrači Albanije su izazvali incident, krenuli su prema tribinama da udaraju neduznu srpsku nejac. Naši navijači(navijači srbije) su do te provokacije navijali pristojno za svoju reprezentaciju bez ružnih povika prema gostima i pozivanja na njihovo istrebljenje. To što se upalilo par baklji i što su se njima i topovskim udarima gađali igrači Albanije prilikom izvođenja kornera je slučajnost. Kako doznajemo utakmica ce biti registrirana u korist Srbije rezultatom 3:0. :puke:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.