U po' beograda

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Malo si mi gay i mekan(avatarGunner4 je napisao/la:Obicni mucki provokator ko vecina ovde ovih licimjera koji su isti ovi albanci ili ovi srpski huligani.Tribalian je napisao/la:Mora da ti je sexualni zivot mnogo interesantan.tepsija je napisao/la:Ja veće karranje odavno nisam vidio.Onako lagano.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno da će odbiti zar treba opet izaći na teren i gledati kako im domaći navijači tuku igrače na terenu.Gunner4 je napisao/la:Koliki lobi imaju nista me nebi iznenadilo. Evo sada procaju na RTSu da je delegat, sudija i FSS bili odlucili da se utakmica nastavi ali da su Albanci odbili. 3 boda za domacina.jovanmaksimovic je napisao/la:nadam se da nece... to bi bila sramota za UEFA-u (ni prva ni zadnja)Gunner4 je napisao/la:Ako Sipcima ovo prodje onda su dali svima primjer kako se radi za buduce...
POSLEDNjA VEST Prekid utakmice u režiji brata albanskog premijera
Novosti online | 14. oktobar 2014. 22:41
Incident na stadionu Partizana tokom utakmice Srbija - Albanija izazvao je i organizovao Orfi Rama, brat albanskog premijera, nezvanično saznaju “Novosti”.
Incident na stadionu Partizana tokom utakmice Srbija - Albanija izazvao je i organizovao Orfi Rama, brat albanskog premijera, nezvanično saznaju “Novosti”.
On je pre nekoliko trenutaka uhapšen.
Prema našim informacijama Rama ima američki pasoš.
Ekstremisti koji su izazvali prekid meča došli su iz Albanije.
Na energično insistiranje ambasadora iz EU organizatori utakmice morali su da ih puste na stadion.
Ono sto brani, ocigledno.Lillard je napisao/la:@Omer
Objasni mi molim te koje je to "njegovo" ?
Ma znam , nego covek nema stila .Gunner4 je napisao/la:Obicni mucki provokator ko vecina ovde ovih licimjera koji su isti ovi albanci ili ovi srpski huligani.Tribalian je napisao/la:Mora da ti je sexualni zivot mnogo interesantan.tepsija je napisao/la:Ja veće karranje odavno nisam vidio.Onako lagano.
Rece mi covek sa nickom @ Tepsija ko da je neko mutav ovde. Kad ce @ Kugla sladoleda da se uloguje ?tepsija je napisao/la:Prostak,kao ovi na Partizanovom stadionu.Grozno.Tribalian je napisao/la:Mora da ti je sexualni zivot mnogo interesantan.tepsija je napisao/la:Ja veće karranje odavno nisam vidio.Onako lagano.
Ne, ta "zastava" zasigurno nije njegova niti njegove zemlje tako da ne znam sta je branio...Omerbavarac je napisao/la:Ono sto brani, ocigledno.Lillard je napisao/la:@Omer
Objasni mi molim te koje je to "njegovo" ?
Bilo bi to tako da im je ovo prvi put.Signore je napisao/la:ali ni nekih stotinu tisuca eura kazne zbog provokacije nebi bila losa solucija
" Objektivni srbijanski portali " , o njima sam danas pisao. Koju tenziju digosealeksandar_veliki je napisao/la:A ko ti je to rekao, objektivni srbijanski mediji. Sigurnost igrača i osobolja je na prvom mjestu i tu prica zavrsava. Tek sad vidim kako smo mi bili jadni prije devet godina, mogli su Barbareza i drustvo lincovati, ni Grk nije smio prekinuti susret...jovanmaksimovic je napisao/la:ovo mora biti 3-0 za srbiju, ako je istina da su samo albanci odbili da nastave a svi ostali pristali...
Hoces da kazes da je mlada reprezentacija BiH docekana aplauzom u Beogradu? Nisam znao za to, ako moze neki link. Znam da kada igraju recimo u Bjeljini, Zvorniku i slicnim mjestima obavezno dodje do najcrnjih nacionalistickih vrijedjanja.Pappy je napisao/la: Prije toga sličan scenario i u Beogradu kada su igrale mlade.
Kako posiješ tako ćeš da požanješ. Ali ipak, ne može se pobjeći od činjenice da logika prestaje gdje počinje Balkan, a pgotovo Eks ju.
Kazniti obje reprezentacije drakonski i ćao. Srbija kako igra ni izbacivanje neće teško pasti.
p.s Brat albanskog premijera Orfi Rama uhapšen zbog sumnje da je upravljao letjelicom. Dakle, upotpunosti smišljeno.
Ne lupetaj. Srbin iz Srbije ili ne, za nas (iz Srbije) ce svi biti jednaki i braca, sa kojim cemo se jednako druziti, voleti, orodjovati. Mnogo je veca razlika medju Srbima iz Subotice i Vranja (unutar Srbije), nego iz Sremske Mitrovice i Bijeljine, Prijepolja i Trebinja, Backe Palanke i Vukovara, Vranja i Kumanova, Kikinde i Zimbolije, Prijepolja i Pljevalja...tepsija je napisao/la:Oni afrički obračuni na utakmicama Partizana i Zvezde,ubistvo Francuza,prekid utakmice mladih reprezentacija između Srbije i Engleske,prekid u Genovi,ovo danas...previše učestalo da bi bilo slučajno.
Ogromna frustriranost ali ne treba čuditi...puno je tu ljudi van Srbije.
Bez priprostog fašizma i nacionalizma,molim.Dosta.Tribalian je napisao/la:
Rece mi covek sa nickom @ Tepsija ko da je neko mutav ovde. Kad ce @ Kugla sladoleda da se uloguje ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.