Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

topnik1
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la topnik1 » 14 okt 2014, 23:01

slika

U po' beograda :bow:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: $: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la tepsija » 14 okt 2014, 23:01

Gunner4 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Ja veće karranje odavno nisam vidio.Onako lagano.
Mora da ti je sexualni zivot mnogo interesantan.
Obicni mucki provokator ko vecina ovde ovih licimjera koji su isti ovi albanci ili ovi srpski huligani.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Malo si mi gay i mekan(avatar :rol: ).Razbili bi te u Beogradu.Ne vole ni takve.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 okt 2014, 23:02

Gunner4 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Ako Sipcima ovo prodje onda su dali svima primjer kako se radi za buduce...

nadam se da nece... to bi bila sramota za UEFA-u (ni prva ni zadnja)
Koliki lobi imaju nista me nebi iznenadilo. Evo sada procaju na RTSu da je delegat, sudija i FSS bili odlucili da se utakmica nastavi ali da su Albanci odbili. 3 boda za domacina. :kafa:

Naravno da će odbiti zar treba opet izaći na teren i gledati kako im domaći navijači tuku igrače na terenu.

Ovo će ladno biti registrovano 0:3 za Albaniju i mimo toga Srbija treba očekivati još veće sankcije.Dosta je divljaštva nacionalizma i rasizma na utakmicama Srbije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 okt 2014, 23:02

POSLEDNjA VEST Prekid utakmice u režiji brata albanskog premijera

Novosti online | 14. oktobar 2014. 22:41

Incident na stadionu Partizana tokom utakmice Srbija - Albanija izazvao je i organizovao Orfi Rama, brat albanskog premijera, nezvanično saznaju “Novosti”.
Incident na stadionu Partizana tokom utakmice Srbija - Albanija izazvao je i organizovao Orfi Rama, brat albanskog premijera, nezvanično saznaju “Novosti”.
On je pre nekoliko trenutaka uhapšen.

Prema našim informacijama Rama ima američki pasoš.

Ekstremisti koji su izazvali prekid meča došli su iz Albanije.

Na energično insistiranje ambasadora iz EU organizatori utakmice morali su da ih puste na stadion.
:crazy:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 okt 2014, 23:04

http://imbo.vgc.no/users/bildespesial/i ... f2ae6d1d3e" onclick="window.open(this.href);return false;

Palili zastavu NATA
1946

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 okt 2014, 23:04

Lillard je napisao/la:@Omer

Objasni mi molim te koje je to "njegovo" ?
Ono sto brani, ocigledno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 okt 2014, 23:04

Jbt, pa nemam osobe na fejsu koja ovo nije gledala :lol: Odlicna utakmica, bas mi zao sto se prekide. Evo do sad sam se nadao da ce se ipak nastaviti. Provokacija vrhunska i bas sam se nasmijao. Ne znam kako su se samo sjetili.

Mislim da je prekid bio u interesu i jednih i drugih. Albaniji poraz u Srbiji ne godi ni najmanje, a Srbiji nista osim pobjede ne znaci. Remi bi isao u korist Albanije. Milijun opcija u kojim ni jedna ne pase obojim i da su svi zadovoljni. Najbolje prekinut i sto god dosudi moci ce rec pokralo nas.

Albanci su krivi za prekid, ali ce za sve bit optuzena Srbija kao organizator. Na stadionu nije bilo gostujucih navijaca, a domaci navijac je usao u teren i udario gostujuceg igraca. Sasvim dovoljno za 0-3, ali ni nekih stotinu tisuca eura kazne zbog provokacije nebi bila losa solucija da se kazni i Albanija. Oni bi to vjerojatno s pjesmom prihvatili ako bi bila tri boda za njih.

Sve u svemu, ja da sam UEFA nebi nista odlucivao prije nego se odigra uzvrat, jer kakva god odluka bila samo ce razbijesnit jednu od dvije mase koje ce napraviti vece sra*e na toj utakmici nego sto su planirali.

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 14 okt 2014, 23:04

Očekujem drastičnu kaznu od UEFE za pilota zbog nedozvoljenog korištenja vazdušnog prostora Srbije. :lol: :mrgreen:

edit: Putin diže ruske MIG-ove da obore helić. :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: undefined007, dana/u 14 okt 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 okt 2014, 23:05

Gunner4 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Obicni mucki provokator ko vecina ovde ovih licimjera koji su isti ovi albanci ili ovi srpski huligani.

Ma znam , nego covek nema stila .
tepsija je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Prostak,kao ovi na Partizanovom stadionu.Grozno.
Rece mi covek sa nickom @ Tepsija ko da je neko mutav ovde. Kad ce @ Kugla sladoleda da se uloguje ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 14 okt 2014, 23:05

Jadni Dick i Atkinson, ne znaju gdje su dosli :rol:
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 okt 2014, 23:06

Omerbavarac je napisao/la:
Lillard je napisao/la:@Omer

Objasni mi molim te koje je to "njegovo" ?
Ono sto brani, ocigledno.
Ne, ta "zastava" zasigurno nije njegova niti njegove zemlje tako da ne znam sta je branio...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 14 okt 2014, 23:07

0:3 i drakonska kazna za ovo divljaštvo.
Igrači su bili ugoženi.

slika
Vječno u našim srcima.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 okt 2014, 23:08

kakvo pisanje po srbima :tokralju: :tokralju:
odlicna fora i jos su je ovi mitomani popusili :urnebes: :urnebes:
jel ono sviju vam onaj nabildani Bogdanov opet u terenu...pa dal je moguce,jbt :urnebes: :urnebes: ..ako jest,naravno :urnebes:
kako god....dosta je vise fasistickih poruka,ulijetanja u teren i glumljenja zrtve....j.e.b.a.t ce im UEFA nanu naninu...jos jednom..svaka cast albancima :tokralju: :tokralju:
tako se to hladno odradzuje pa nek sad pozivaju na klanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2014, 23:08

Signore je napisao/la:ali ni nekih stotinu tisuca eura kazne zbog provokacije nebi bila losa solucija
Bilo bi to tako da im je ovo prvi put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 okt 2014, 23:09

aleksandar_veliki je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ovo mora biti 3-0 za srbiju, ako je istina da su samo albanci odbili da nastave a svi ostali pristali... ;)
A ko ti je to rekao, objektivni srbijanski mediji. Sigurnost igrača i osobolja je na prvom mjestu i tu prica zavrsava. Tek sad vidim kako smo mi bili jadni prije devet godina, mogli su Barbareza i drustvo lincovati, ni Grk nije smio prekinuti susret...
" Objektivni srbijanski portali " , o njima sam danas pisao. Koju tenziju digose :shock: i to sportski portali.

edit : U Beogradu uhapsen brat premijera Albanije.
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 14 okt 2014, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2014, 23:09

Pappy je napisao/la: Prije toga sličan scenario i u Beogradu kada su igrale mlade.

Kako posiješ tako ćeš da požanješ. Ali ipak, ne može se pobjeći od činjenice da logika prestaje gdje počinje Balkan, a pgotovo Eks ju. ;)

Kazniti obje reprezentacije drakonski i ćao. Srbija kako igra ni izbacivanje neće teško pasti. :D

p.s Brat albanskog premijera Orfi Rama uhapšen zbog sumnje da je upravljao letjelicom. Dakle, upotpunosti smišljeno.
Hoces da kazes da je mlada reprezentacija BiH docekana aplauzom u Beogradu? Nisam znao za to, ako moze neki link. Znam da kada igraju recimo u Bjeljini, Zvorniku i slicnim mjestima obavezno dodje do najcrnjih nacionalistickih vrijedjanja.

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 14 okt 2014, 23:09

tepsija je napisao/la:Oni afrički obračuni na utakmicama Partizana i Zvezde,ubistvo Francuza,prekid utakmice mladih reprezentacija između Srbije i Engleske,prekid u Genovi,ovo danas...previše učestalo da bi bilo slučajno.
Ogromna frustriranost ali ne treba čuditi...puno je tu ljudi van Srbije.
Ne lupetaj. Srbin iz Srbije ili ne, za nas (iz Srbije) ce svi biti jednaki i braca, sa kojim cemo se jednako druziti, voleti, orodjovati. Mnogo je veca razlika medju Srbima iz Subotice i Vranja (unutar Srbije), nego iz Sremske Mitrovice i Bijeljine, Prijepolja i Trebinja, Backe Palanke i Vukovara, Vranja i Kumanova, Kikinde i Zimbolije, Prijepolja i Pljevalja...
Ja licno nikada nisam skandirao ni protiv koga u zivotu da ga ubiju, ali mi je jasno i razumem ljude i u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu, Tirani koji to skandiraju (ne cudim se kao da sam s neba pao i ne glumim (sovinistickog) licemera). Ne opravdavam ih, ali to je tako i za to postoje debeli razlozi o kojima nema potrebe govoriti na sportskim temama, pa ni ovoj. Navijacima cestitam najiskrenije na podrsci i atmosferi igracima, a tucu na terenu niti su zapoceli srpski fudbaleri, niti su odbili da se vrate na teren. I ta podrska vredi vise od tri boda ili bilo cega u zivotu. Nije bilo podela na Delije ili Grobare (kao protiv Estonije), svi su bili zdusno uz svoj nacionalni tim, zemlju, narod. :clap: Sve drugo je cista zavist... Voleti svoj narod proglasavati nacionalizmom... :facepalm:
O ovoj utakmici i UEFA ce biti u narednom periodu dosta govora u svim medijima.
A ako sada imam pogovoriti UEFA, samo jedno. Sto je mec Srbija - Albanija poistovetila sa utakmicama Srbija - Hrvatska ili Srbija - BiH. Tu je rizik uvek visestruko veci, jer je antagonizam medju tim narodima daleko veci, nego sa onima koji nastupaju za Hrvatsku ili BiH (cak i medju fudbalerima na terenu s obe strane, sto se i veceras videlo). Kada vec nisu odlucili da ih razdvoje u zrebu kao Ruse i Gruzine, Jermene i Azere, Spaniju i Gibraltar, onda su obe utakmice morale se igrati na neutralnom, i najbolje bez publike.
成章

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 14 okt 2014, 23:10

Tribalian je napisao/la:
Rece mi covek sa nickom @ Tepsija ko da je neko mutav ovde. Kad ce @ Kugla sladoleda da se uloguje ?
Bez priprostog fašizma i nacionalizma,molim.Dosta.
Vječno u našim srcima.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 okt 2014, 23:10

http://imagizer.imageshack.us/a/img540/9129/2S4ekV.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

redar udara igraca Albanije :lol:

Mislim da sto je Srbija igrala kvalifikacije igrala je.
1946

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 okt 2014, 23:11

0-3 za Albaniju je definitivna stvar zbog ovog upada navijača na teren i napada na igrače Albanije. Smiješno je spominjanje bilo kakvog drugog ishoda.

Srbi mogu biti sretni ako ih se ne izbaci iz svih takmičenja na nekoliko godina.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.