AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

19TM87
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la 19TM87 » 14 mar 2010, 23:03

nisam mogao zadnjih 5 min gledat utakmicu mozel ko postaviti gol
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 mar 2010, 23:04

Zdena04 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
drop je napisao/la:Donese mi Seedorf 160 KM u 90-toj minuti :D pozlatila ti se :mrgreen:
Inace utakmica tegoba živa , prvo poluvrijeme katastrofa- drugo hajd i nekako bilo je neke inicijative,napadalo se,bilo je šansi... ali slabo je ovo Milanezi...bez ljutnje ali ovo je vrlo loše.
Daleko bi mi draže bilo da Milan uzme Scudetto umjesto Intera koji je dosadio više svima (osim navijacima Intera) ali bogami teško sa ovakom igrom.
Sreca velika pa ove budale dozvoliše svojim glupostima (što suspenzijama igraca što Mourinho svojim suspenzijama) da ih Milan sustigne i ucini prvenstvo neizvjesnim.
mi lose igramo ali inter igra triput gore.
Nisam navijač ova dva pomenuta kluba ali koliko se ja sjećam Inter je dva puta ove sezone deklasirao Milan.
to jeste
al govorim ovu polusezonu nikakvi su sve nazor.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 14 mar 2010, 23:04

Meni su u Italiji simpatični Roma i Atalanta ali oni su daleko od titule. Što se tiče Serie A općenito, mislim da bi Milan bio jako loš šampion. Izgubiti dva derbija i onako ispasti iz LP je jako loš šampion. Ništa loše prema niavijačima Milana ali ja tako razmišljam.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 mar 2010, 23:06

a ne osvojit LP 50 godina niije los sampion? osvojit titulu za zelenim stolom nije los sampion? nemoj molim te vise.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 14 mar 2010, 23:08

A_d_0 je napisao/la:a ne osvojit LP 50 godina niije los sampion? osvojit titulu za zelenim stolom nije los sampion? nemoj molim te vise.
Ama ne radi se o osvajanju, nije meni Inter nimalo drag. Što se mene tiče eto vam titula sad odmah. Ja samo dajem neka svoja viđenja.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 mar 2010, 23:09

19TM87 je napisao/la:nisam mogao zadnjih 5 min gledat utakmicu mozel ko postaviti gol
nije gol nego GOLČINA!
[youtube][/youtube]

usput loša vijest. prve prognoze kažu da je za beckhama gotova sezona, čak do 6 mjeseci out. nadam se da je to netačno.... prvo nesta out do kraja sezone sad i beckham koji je danas bio možda i najbolji igrač milana.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 mar 2010, 23:10

Zdena04 je napisao/la:Meni su u Italiji simpatični Roma i Atalanta ali oni su daleko od titule. Što se tiče Serie A općenito, mislim da bi Milan bio jako loš šampion. Izgubiti dva derbija i onako ispasti iz LP je jako loš šampion. Ništa loše prema niavijačima Milana ali ja tako razmišljam.
Titule se i osvajaju na malim klubovima.Ko bude manje kiksao sa njima taj dize titulu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 mar 2010, 23:12

Zdena04 je napisao/la:Meni su u Italiji simpatični Roma i Atalanta ali oni su daleko od titule. Što se tiče Serie A općenito, mislim da bi Milan bio jako loš šampion. Izgubiti dva derbija i onako ispasti iz LP je jako loš šampion. Ništa loše prema niavijačima Milana ali ja tako razmišljam.
To je sve tacno , ali nebi se mogli živjeti od interovaca kad bi zaredom po 5 put uzeli titulu...ko bi ih opet slušao :x
zato navijam za Milan ove godine , samo radi toga.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 mar 2010, 23:13

_forzamilan_ je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:nisam mogao zadnjih 5 min gledat utakmicu mozel ko postaviti gol
nije gol nego GOLČINA!
[youtube][/youtube]

usput loša vijest. prve prognoze kažu da je za beckhama gotova sezona, čak do 6 mjeseci out. nadam se da je to netačno.... prvo nesta out do kraja sezone sad i beckham koji je danas bio možda i najbolji igrač milana.
Koji je ovo pacijent, mora da je ulozio brdo para na Milan... jos psuje United, banda, droga... :D
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 mar 2010, 23:16

i murinja je opsovo kolko sam cuo :D

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 mar 2010, 23:17

ma nije to za becksa tako strašno kao za nestu, jer pato će se vjerovatno oporaviti i igrati po desnoj strani a meni najdraži milanov veznjak flamini će vjerovatno dobijati više prilika, momak je to zaslužio,
inače razočarao me noćas najviše boriello, pa on ništa nije uradio, čak je upropastio nekoliko solidnih prilika, drugi je gatuso, legenda je kluba, uvjek je igrao sa srcem al jednostavno više nije vrhunski, a ni pirlo nije puno bolji, favali nije napravio toliko kikseva koliko smo svi očekivali :lol: možda samo 2-3
seedorf je možda jedan od najboljih igrača svijeta uopšte, pa kakvu je taj čovjek karijeru napravio to nije niko, možda sada u milanu malo i zapostavljen ali s ovim golom je sebi obezbjedio mjesto u prvom timu u par narednih susreta. Ja sam prezadovoljan jer samo su 3 boda noćas bila važna, nije uopšte bilo bitno kako, a to što su ona došla jednim eurogolom je samo bonus, kao i neki sitni dobitak na kladionici, :D :D
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 mar 2010, 23:18

Hahahahaha.... "Fuck you ManU, we'll get you next year!" Koji levat! :lol:

Strasan gol Seedorfa.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 14 mar 2010, 23:20

A_d_0 je napisao/la:a ne osvojit LP 50 godina niije los sampion? osvojit titulu za zelenim stolom nije los sampion? nemoj molim te vise.
kolko to god bio ''los'' sampion bolji je od milana,pokazuje i tablica i medjusobni susreti ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 mar 2010, 23:20

Trasimaco je napisao/la:Hahahahaha.... "Fuck you ManU, we'll get you next year!" Koji levat! :lol:

Strasan gol Seedorfa.
hehe samo dokaz da ima engleza(tako mi djeluju ovi likovi) koji navijaju za talijanske timove, kad onaj ljubav ili paja ovo vide poludiće skroz na skroz

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 mar 2010, 23:23

ma sedorf je igracina kojeg nema na svijetu

Pa covjek nikad nije bio RIVALDO,FIGO i ostlai koji u jendoj ekipi igraju fudbal, a cim predju u drugu izgube se i onda odu igrat lopte u Katar i druge slicne zemlje.
Sedorf je igrac koji je kroz svoju citavu bogatu karijeru igrao konstantno dobro za svaki klub za koga je nastupao.I to je ono sto ga stavlja ispred ovih vec navedenih.U ovim godinama sto pruza , zaista malo koji igrac to moze izuzev sto je bio Zidane
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 mar 2010, 23:24

tony-mortale je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Hahahahaha.... "Fuck you ManU, we'll get you next year!" Koji levat! :lol:

Strasan gol Seedorfa.
hehe samo dokaz da ima engleza(tako mi djeluju ovi likovi) koji navijaju za talijanske timove, kad onaj ljubav ili paja ovo vide poludiće skroz na skroz
Iza nickova ljubav, paja, Cescinho i jos 658 drugih stoji jedno te isti lik...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 mar 2010, 23:37

@ isnar ma skonto sam i ja to i svi su na ignoru, forum djeluje normalnije puno
a kad smo već kod budala evo kako je tiziano crudeli noćas doživio ovu pobjedu, legenda milana definitivno

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 mar 2010, 23:45

tony-mortale je napisao/la:@ isnar ma skonto sam i ja to i svi su na ignoru, forum djeluje normalnije puno
a kad smo već kod budala evo kako je tiziano crudeli noćas doživio ovu pobjedu, legenda milana definitivno
Koji je Crudeli, onaj u studiju ili ludi komentator... :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 mar 2010, 23:47

tony-mortale je napisao/la:@ isnar ma skonto sam i ja to i svi su na ignoru, forum djeluje normalnije puno
tacno se covjeku bojim za zdravlje :)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 mar 2010, 23:48

ma ludi komentator, to je kralj nad kraljevima, najjači mi je bio ovdje na deriju s interom, od totalne tuge do euforije

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.