FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 14 okt 2014, 17:16

šsš je aminovao potpise :)
Pa eto, kad vec pametujete, OŠTRAKOVIĆA nije htio gospodin trener iako je ibrakovic sve dogovorio sa njim :)
Pa hocemo li pricati koliko nas je kostalo to? ;)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 okt 2014, 17:34

Benko je napisao/la:šsš je aminovao potpise :)
Pa eto, kad vec pametujete, OŠTRAKOVIĆA nije htio gospodin trener iako je ibrakovic sve dogovorio sa njim :)
Ma glu.o bi bilo sada i oko toga razglabati, treba reći samo poslije hebanja nema kajanja. Treba se gledati naprijed i ne unositi bilo kakav nemir radi nekih stvarčica iz prošlosti.
SRETAN BROJ - 1725

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 14 okt 2014, 17:44

pitic je napisao/la:
Benko je napisao/la:šsš je aminovao potpise :)
Ma glu.o bi bilo sada i oko toga razglabati, treba reći samo poslije hebanja nema kajanja. Treba se gledati naprijed i ne unositi bilo kakav nemir radi nekih stvarčica iz prošlosti.
ma ne, nego ne volim ove price kada se proziva neko :)
najzad Tan je ne zadovoljan , nego fasciniram dosadasnjim radom i spreman je cak i vise da ulozi nego sto je do sada mislio :) a ove price i pricice su najmanje bitne u svemu ovome...mi samo treba da se strpimo i podrzimo ekipu

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 okt 2014, 18:11

@Benko Ma koga ove kvazi mahalsko-kafanske-dušmanske priče neće iznervirati. Dok je vijeka i vremena uvijek će biti (Baljkovih, Alihodžićevih itd.itd.itd.itd.itd.) poltrona koji će pokušavati unositi nemir na sve naćine. Upravo onaj nemir koji se peće među četiri zida za kockastim stolom i koji se kasnije pokušava plasirati preko likova koji nemaju mozga i koji kriju svoje face. Al ko ih hebe (neka nas povuku za donju pipu) a mi nastavljamo (divovskim koracima) putevima uspijeha i možda nam se taj trud već ove sezone isplati ko će ga znati.
SRETAN BROJ - 1725

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 okt 2014, 18:14

Ajax je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Bandovic, Kallasi, Tatomirovic, Dupovac, Puzigaca, Cimirot, Radovac, Stojcev, Duljevic, Okic, Benko.

Nadam se ovakvom sastavu, ako ne bude Benko dobio papire onda Bilbija umjesto njega. :bih:
Mozda Kostic umjesto Cimija ili Radovca ipak se radi o jednoj od tri najjace ekipe u ligi i domacini su. A Radovca ubacit mozda u 60 minutu da ih dobijemo na svjezinu i njegovu licidnost :salut: I meni bi Krste igrao ispred Bilbije jer ja fizcki jaci i bolji kao istureni napadac. Posebno protiv ovakvih ekipa kao sto je Zrinjski koji igraju cvrstu obranu a Bilbija je previse mekan. Na pocetku sezone se je Krste nepotrebno trosio po krilu neka ga na spicu dok Benko ne zaigra. Neka pokaze dali ima potreban kvalitet ili nema. Po meni ima.
Kako pogrešna logika ja ne mogu da vjerujem sta si napisao.
Cimirot je nas ubjedljivo najbolji igrač i kad je svjez i odmoran(i u formi) nema veznjaka u nasoj ligi koji mu moze parirati, covjek na leđima nosio vezu Haugesunda,Atromitosa te Borusije na Koševu...i sad jedan Kostic bi kao trebao poceti protiv jakog zrinjskog u gostima jer to Cimirot nije u stanju? pa Radovac koji je 3x slabiji od Cimirota (i sa loptom i snagom i zreloscu) je ispred Kostica, pa Kovacevic pa Kostic...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 19:27

@ samosarajevo

Da Cimirot i Radovac krenu zajedno u 10 utakmica protiv Borussie M. u gostima oni ce ih pregaziti u 9 utakmica u sredini terena. Zasto ?? Pa zato jer ni jedan ni drugi nisu dovoljno jaki kao destruktivci nego su vise ofanzivno orjentisani igraci. U sredini terena protiv podjednakih ili boljih protivnika MORAS imati bar jednog defanzivnog veznog. Slicno je i sa reprezentacijom. Da nije dosao Besic 5 minuta 12 i da su zadnje vezni igrali ofanzivni igraci jace reprezentacije bi nas pregazile. ( Argentina, Belgija pa i Wales cak) Svjestan sam ja da su obadvojica jedni od 5 igraca od kojih se najvise ocekuje u svakom pogledu i sve samo ne mozes igrati protiv najboljih timova bez defanzivca nikako. To je pokazala Borussia i to ce se pokazati opet sljedece sezone protiv svakog jaceg protivnika. Ne govorim ja da treba to biti bas Kostic moze i Kovacevic. U svakom slucaju potreban je jedan vrhunski zadnji vezni - razbijac ovoj ekipi. Kao i golman i stoper. Samo na te tri pozicije se treba jos pojacati i nista drugo. To govorim vec duze vremena.

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 14 okt 2014, 19:38

Zna li neko nešto više o ovim ugovorima, ponajviše sa Hayatom, da li će se emitirati prijenosi ili nešto slično?

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 14 okt 2014, 19:52

Benko je napisao/la:
amorovski je napisao/la:@ajax kostica zaboravi.. kad protiv sirokog nije uletio, nece ni protiv zrinjskog.. ja ne znam kakvi su ti igraci(mitrevski, kostic) kad ih nema ni na klupi.. Pare se peru

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
daj malo ohladite sa tom pricom o pranju para
sta cemo onda sa MAN UTD ili sa MAN CITYem i drugim ekipama, jovetic presjedi proslu sezonu na klupi skoro bez minute a placen, vjerovao ili ne, preko 25 miliona ????
Shvati da je Dzeno unistio ekipu jer nije rotirao igrace.... AKO SI bio na utakmici posljednjoj mogao si vidjeti da se mitrevski zagrijavao i da bi usao zadnjih pola sata, igrao je i protiv Cardiffa, ali se stojčev ozlijedio i morao je izaci a to je bila i zadnja izmjena. Momak ce 100% dobiti sansu od prve minute protiv Travnika u kupu.
Kostic je igrao dosta utakmica, posebno u zadnje vrijeme i pokazao se kao odlican igrac za ulazak sa klupe.
Vi sto ocekujete da stojceva i njegov kalibar imate na klupi malo previse ocekujete.
Druga stvar, nema evo ni Bilbije zadnje dvije ni na klupi, ni Kallasija? Shvati da je ogranicen broj igraca i da trener stavlja na klupu igrace koji su mu u svakoj liniji potrebni a ne da ima 4 vezna na klupi pa kad gubi da nema koga ubaciti ILI obrnuto.
Svi vi šutate Menagera pa sve znate, a da vas ja pitam, da imate 24 godine da li bi sjedili na klupi FKS? BI ali ako nemate kvalitet, svaki kvalitetan igrac nece da ssjedi na klupi. To je bila Dzenina greska jer nije pritiskao igrace da se vise trude nego im j davao sigurne pozicije. Sada je drugaciaj situacija i ja ocekujem da ce ubrzo biti dosta promjena u prvih 11 kada svi dobiju sansu. Nppr Puric je dobio istu i nije je iskoristio :)
Mi nismo ni Junajted ni Siti.. Sta ste se digli koji qrac. Svemirci, spustite se na zemlju..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 14 okt 2014, 20:00

@benko Šta pričaš ti ba, neke Menagere spominješ, kakvih ti obaveza imaš u životu osim što cijeli dan provodiš na forumu i tvrdiš neke svoje teorije.. Ničea si dostigo po pitanju neke kvazi ciničnosti.. Razligu veliki čovječe koji ne šuta menagera.. iskljucujem se, ima previše pametnih, ne vrijedi raspravljat.. Ćao zdravo.

EDIT: HALALITE ZA DUPLI POST
Zadnja izmjena: amorovski, dana/u 14 okt 2014, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 okt 2014, 20:01

begipasha je napisao/la:Zna li neko nešto više o ovim ugovorima, ponajviše sa Hayatom, da li će se emitirati prijenosi ili nešto slično?
Ma jok,imali smo vec potpisan ugovor sa njima ovo je "produzenje".Nista posebno glede nas navijaca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 okt 2014, 20:16

[youtube][/youtube]

Ahmo brat :salut: moze tri ness vanilije :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 14 okt 2014, 20:40

Ajax je napisao/la: Ako postiji koji klub u ovaj ligi koji ne mora prodati igraca onda je to Sarajevo. Bolje vezati igraca na dugogodisnji ugovor i onda kroz dobre rezultate u europi prodati ga za bar 5x toliko kao sto rade Dinamo i Partizan naprimjer. Pa nije mu slucajno skocila cijena poslje ovih par utakmica u kvalifikacijama za EL. A sad zamisli da Sarajevo izbori grupe EL sljedece sezone. Pa Radovcu i vecini igraca ce skociti cijena bar puta 2-3.

Tatomirovica, Radovca, Duljevica i najvjerovatnije Cimirota ja nebi nikad prodao. Odnosno samo ako se bas zaradi. Zadnja trojica su sada ili ce biti jako blizu reprezentacije a i to ce im jos samo povecati cijenu.
Sve to stoji, ali nekad je nemoguće igrača vezati na duži period. U Samirovom slučaju, mi se sad nalazimo u situaciji u kojoj se nalaze mnogi klubovi i nadam se da je naša uprava zrela i da će iz ove situacije izvući najbolje. Vjerujem da će učiniti sve da sve strane budu zadovoljne.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 14 okt 2014, 22:25

Evo slicna situacija na tekmi SrbvAlb kao sto je bila nasa sa Borcem, uletio jedan navijac, sve se rijesilo, svi bili spremni za nastavak tekme, samo ovi iz Borca (albanije) nisu htjeli da izadju na teren i tekma je prekinuta. Sad cemo vidjeti hoce li se donijeti ista odluka kao i nama.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 14 okt 2014, 22:36

Uefa nije korumpirana, ovo će bit hladno 3:0

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 okt 2014, 23:18

r3m1 je napisao/la:Evo slicna situacija na tekmi SrbvAlb kao sto je bila nasa sa Borcem, uletio jedan navijac, sve se rijesilo, svi bili spremni za nastavak tekme, samo ovi iz Borca (albanije) nisu htjeli da izadju na teren i tekma je prekinuta. Sad cemo vidjeti hoce li se donijeti ista odluka kao i nama.
Ogromna razlika ovde su napadnuti igrači fizički a na Koeševu nisu drugo sam razlog početka incidenta itd... bit če ovde svega
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 okt 2014, 00:42

r3m1 je napisao/la:Evo slicna situacija na tekmi SrbvAlb kao sto je bila nasa sa Borcem, uletio jedan navijac, sve se rijesilo, svi bili spremni za nastavak tekme, samo ovi iz Borca (albanije) nisu htjeli da izadju na teren i tekma je prekinuta. Sad cemo vidjeti hoce li se donijeti ista odluka kao i nama.
Ni priblizno. Igrace Borca niko nije dirao a pogotovo ne neko od sluzbenih lica. Nije bilo fizickog kontakta ni sa jednim clanom iz FK Borac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 okt 2014, 01:52

Ajax je napisao/la:@ samosarajevo

Da Cimirot i Radovac krenu zajedno u 10 utakmica protiv Borussie M. u gostima oni ce ih pregaziti u 9 utakmica u sredini terena. Zasto ?? Pa zato jer ni jedan ni drugi nisu dovoljno jaki kao destruktivci nego su vise ofanzivno orjentisani igraci. U sredini terena protiv podjednakih ili boljih protivnika MORAS imati bar jednog defanzivnog veznog. Slicno je i sa reprezentacijom. Da nije dosao Besic 5 minuta 12 i da su zadnje vezni igrali ofanzivni igraci jace reprezentacije bi nas pregazile. ( Argentina, Belgija pa i Wales cak) Svjestan sam ja da su obadvojica jedni od 5 igraca od kojih se najvise ocekuje u svakom pogledu i sve samo ne mozes igrati protiv najboljih timova bez defanzivca nikako. To je pokazala Borussia i to ce se pokazati opet sljedece sezone protiv svakog jaceg protivnika. Ne govorim ja da treba to biti bas Kostic moze i Kovacevic. U svakom slucaju potreban je jedan vrhunski zadnji vezni - razbijac ovoj ekipi. Kao i golman i stoper. Samo na te tri pozicije se treba jos pojacati i nista drugo. To govorim vec duze vremena.
Da se slazem da u Europi treba neko malo jaci pozada - treba ali u nasoj ligi pa ni na gostovanju u Mostaru,listici,Grbavici isl ne treba....pogotovo ne Kostic

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 15 okt 2014, 06:38

Svjestan sam tog, samo sam ja aludirao vise na to da su svi bili za nastavak susreta osim igraca gostujuce ekipe.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 okt 2014, 10:18

r3m1 je napisao/la:Svjestan sam tog, samo sam ja aludirao vise na to da su svi bili za nastavak susreta osim igraca gostujuce ekipe.
Oni su zaista bili ugrozeni. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 15 okt 2014, 10:22

miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ahmo brat :salut: moze tri ness vanilije :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: maroon46, USB i 47 gostiju.