Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Android
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Android » 13 okt 2014, 22:50

Vrijeme je bilo da nekoga naguzimo, ovo danas je bilo dosta dobro, Kramaric mora igrati u prvih 11
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 okt 2014, 22:52

Sto izadje Kovacic ?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 okt 2014, 23:00

arelinho je napisao/la:Sto izadje Kovacic ?
Ozljeda, mislim da je prepona u pitanju
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 okt 2014, 11:40

Koji je Kovac maloumnik. Mogao je postediti Brozovica ili Kovacica, da mogu igrat za mlade. Sad mu se to vratilo ozljedom Kovacica. I aj njih je stavio u prvu barem, al zasto uvede Halilovica? Mogao je ubacit Antolica ili netkog drugog. Tako mladi ostadose bez potrebne pomoci danas.

Isto da smo igrali s Brazilom pa on mora u punom sastavu zaigrat. Je*eni Azeri, uvale im sest komada. Vise me nazivcirao s tim potezom nego sto me razveselio pobjedom.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 14 okt 2014, 12:00

Signore je napisao/la:Koji je Kovac maloumnik. Mogao je postediti Brozovica ili Kovacica, da mogu igrat za mlade. Sad mu se to vratilo ozljedom Kovacica. I aj njih je stavio u prvu barem, al zasto uvede Halilovica? Mogao je ubacit Antolica ili netkog drugog. Tako mladi ostadose bez potrebne pomoci danas.

Isto da smo igrali s Brazilom pa on mora u punom sastavu zaigrat. Je*eni Azeri, uvale im sest komada. Vise me nazivcirao s tim potezom nego sto me razveselio pobjedom.
Alen igra danas, ta nije se umorio sinoć, a da nije stavio Kovačića opet Kovač ne bi valjao. A tko kaže da se Kovačić danas ne bi ozljedio, to je peh, a ne loš potez Kovača.
Sinoć smo bili fantastični, nadam se da Niko neće pacerski na Talijane nego hrabro napast i razbiti ih jer smo za to sposobni.
audere est facere!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 okt 2014, 12:10

Ubij ti mene, al ja neki dan negdje procitah da onaj tko je nastupao sinoc nece imat pravo nastupa veceras :? Jest me iznenadilo, jer nikad prije nisam cuo takvo sta, al mi djelovalo kao realno pravilo. Isto kao sto igrac koji u 1HNL nastupi za prvu ekipu nema pravo nastupa za rezerve u 3HNL.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 14 okt 2014, 13:44

Signore je napisao/la:Ubij ti mene, al ja neki dan negdje procitah da onaj tko je nastupao sinoc nece imat pravo nastupa veceras :? Jest me iznenadilo, jer nikad prije nisam cuo takvo sta, al mi djelovalo kao realno pravilo. Isto kao sto igrac koji u 1HNL nastupi za prvu ekipu nema pravo nastupa za rezerve u 3HNL.
ne znam ti pravilo u vezi toga, ali znam za slučaj od prije 7-8 godina, kad je bih igrala u gostima protiv danske kvalifikacije, bilo je par igrača (berberović i ???) koji su igrali tu utakmicu (otresli dance, usput :mrgreen: ), a dan prije, takođe, odigrali za u-21 repku, isto u kvalama.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 14 okt 2014, 14:50

Signore je napisao/la:Ubij ti mene, al ja neki dan negdje procitah da onaj tko je nastupao sinoc nece imat pravo nastupa veceras :? Jest me iznenadilo, jer nikad prije nisam cuo takvo sta, al mi djelovalo kao realno pravilo. Isto kao sto igrac koji u 1HNL nastupi za prvu ekipu nema pravo nastupa za rezerve u 3HNL.
Pročitao sam na nekom portalu (ne mogu se sjetiti gdje) da nema pravo nastupa onaj tko nastupi u obje utakmice seniorske reprezentacije. Tako da je Alenov nastup za mlade bio siguran.
audere est facere!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 14 okt 2014, 15:13

slika

Istina, da su tu jos Coric, Kovacic, Brozovic, uh...

Pa bolji smo od ove Engleske, 'ta ce oni.

Nisam gledao predstavu protiv Azera, valjalo je poslovno u Italiju na put (a valjalo bi boga mi opet ubrzo i privatno na tekmu), ali vidim svi su generalno zadovoljni predstavom. Pokusati cu naci snimak utakmice pa dati misljenje kasnije, mada ne bi se smjelo nista posebno moci prigovoriti nakon takve pobjede, pa makar protiv Azera, svakome treba uvaliti 6 golova.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 okt 2014, 18:24

Nenad Gracan = Hrvatski Mazzarri, ovo se moze izgasit u 20 minuti jer nema sanse da mi zabijemo gol, a ne da jos okrenemo rezultat u nasu korist.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 okt 2014, 18:28

Strašna odbrana Butlanda na početku.
Halilović eliminisan,i za sad sve ide na mlin Engleza
A.F.C. Bournemouth!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 okt 2014, 18:49

Jbte imas Roga i Pericu a uvodis Bagarica.. Gracana je vrijeme davno pregazilo.
No ipak se nadam preokretu jer ovi nisu nista posebno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 okt 2014, 19:35

Nabujem vas.. Kakvi moroni igraju u obrani, kakav moron je na klupi...
Pi.cke jedva da potrce..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 14 okt 2014, 19:46

shaw stavio u mali džep igračinu halilovića koji niti ne pomišlja da igra obranu nego drka **** i čeka loptu :lol: pašalić komedija,obrana cirkus,golmanu lopta na 2 metra ide on stoji na gol crti,rebić umišljena **** kao i velika većina ovih precjenjenih debilosa,u ovakvoj tekmi oni se kao mrtvaci vuku po terenu :facepalm:

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 14 okt 2014, 19:55

Bola Englezi bolji i to je to,odbrana u Hrvatskoj losa do bola,par puta ovi utrcavaju i rade sto god pozele u 16m!
JBG svi bi da igraju vezu i napad i da ostavare transfere vani sto bolje i unosnije,malo danas igraca pomislja na odbranbene zadatke!
Halilovic los ali i nema skim da igra !
Rebic je izisao radi ozljede,a njegov potencijal cak ni njemacki drugoligas jos nije primjetio! :urnebes:
Livaja dobar igrac,solidan jos da nije obojen onim tetovazama,karcinom koze garant! :urnebes:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 okt 2014, 23:28

spursman je napisao/la:
Pročitao sam na nekom portalu (ne mogu se sjetiti gdje) da nema pravo nastupa onaj tko nastupi u obje utakmice seniorske reprezentacije. Tako da je Alenov nastup za mlade bio siguran.
To sam onda ja pobrkao loncice :mrgreen:

Kako god bilo. Halilovic igrao, nasi popu*ili i to je to. Jedino sto ne mogu vjerovat je to da je Livaja zabio gol u obje utakmice. Racunao sam da ce u prvoj nekog otkovat :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 okt 2014, 19:38

28. prosinca igramo prijateljsku s Andaluzijom cini se :mrgreen: ...

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 15 okt 2014, 21:02

A jebga, Englezi bili bolji i sta sad, cemu takva pljuvanja. :facepalm:

Da su igrali svi koji mogu igrati, pa to bi bio ekstra sastav. Ovako bilo sta bilo i to je to.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 15 okt 2014, 21:23

slika

slika

:kafa:

Zadnje dvije utakmice za reprezentaciju je odigrao maltene perfektno.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 okt 2014, 10:38

Lillard je napisao/la:28. prosinca igramo prijateljsku s Andaluzijom cini se :mrgreen: ...
Sta glume engleze s tim datumom. Pusti ljude kucama da malo odmore za blagdane :mrgreen:

Citam sad clanak o toj utakmici i vidim da se spominje wikipedija Andaluzije, nadjem i pise da igramo s njima u sestom mjesecu 2015. godine.

I zanimljivo kako ove pokrajine u Spanjolskoj igraju prijateljske utakmice. Zanimljivo i da je u Jugoslaviji bilo moguce da pojedinacna republika odigra utakmicu. Samo bi u BiH rat izbio :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.