2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014-15 NBA Pre-Season
Necemo ulaziti u tu pricu bi li uzeli ili ne bez Kobaje. Glavna stvar je da je oslabio ekipu otjeravsi najboljeg igraca tima. Kao i da je sada onemogucio ekipi da bude konkurentna uzevsi veliki ugovor.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ne bi bilo nikakvog velikog imena i da je uzeo minimalac. Eventualno Kevin Love, al' ako je on dovoljan da se uzme prsten, ja ga je.bem onda. Čeka se 2016. i to je tebi vrlo jasno, samo se malo praviš lud kao i uvijek.Greivis je napisao/la:Necemo ulaziti u tu pricu bi li uzeli ili ne bez Kobaje. Glavna stvar je da je oslabio ekipu otjeravsi najboljeg igraca tima. Kao i da je sada onemogucio ekipi da bude konkurentna uzevsi veliki ugovor.
Nama je Željo svetinja jedina.
Zna li neko koji će 'domaći' kanali prenositi NBA?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sportklub.shzna je napisao/la:Zna li neko koji će 'domaći' kanali prenositi NBA?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
The Brooklyn Nets and Boston Celtics will play a 44-minute game on Sunday as the NBA looks to shorten games from the standard 48.
A.F.C. Bournemouth!
Onaj grk iz milvokija starter na poziciji playa,kidd je poludio
Predsezona je, jučer je za Rockets-e počeo Papanikolaou u prvoj petorci (22 minute, 2 - 10, trica 0 - 5, te pet izgubljenih lopti).
Negdje sam citao prije mjesec-dva da zele u Milvokiju od njega stvarno napraviti pleja. Navodno, pokusace to uraditi, pa ako bude sta bude.
2.11 i plej, onda i Šarić ima nade za poziciju jedan jer mu je omiljena.
Grk može biti plej bez obzira na visinu, živi bili pa vidjeli.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nek skrate time out mamu imrambo16 je napisao/la:The Brooklyn Nets and Boston Celtics will play a 44-minute game on Sunday as the NBA looks to shorten games from the standard 48.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kakav crni Gianis Grk na pg-u. Lik se gubi. Ne znam sta Kidd pokusava, novog Magica napraviti. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa gori od onog jučer u Rockets-ima. Papanikolaou mnogo bolje večeras nego jučer.
Horford opet na parketu, lijevo za Hawks-e.
Horford opet na parketu, lijevo za Hawks-e.
BIHfan je napisao/la:Kakav crni Gianis Grk na pg-u. Lik se gubi. Ne znam sta Kidd pokusava, novog Magica napraviti.
Kukoc onakav kakav je nije mogao igrat playa u nba,a ko ga je gledao zna kakvu kontrolu lopte i pregled igre je imao,ja jedem laptop ako ovaj grk postane play
- AlfredBorden
- Kontakt:
http://grantland.com/2014-bill-and-jalen-nba-preview/" onclick="window.open(this.href);return false;
pocelo je, pocelo
pocelo je, pocelo

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
moze, ako ces im ti sponzorisati liguKawhi je napisao/la:Nek skrate time out mamu imrambo16 je napisao/la:The Brooklyn Nets and Boston Celtics will play a 44-minute game on Sunday as the NBA looks to shorten games from the standard 48.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nek rade k'o na FACE-u.
Dole na dnu ekrana nek se stalno mijenjaju imena sponzora.
Dole na dnu ekrana nek se stalno mijenjaju imena sponzora.
A.F.C. Bournemouth!
jos bolje ko na BHT, da onaj veliki bager uleti u sred neke velike akcije i zauzme po ekrana 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ma kakav face i reklame...pa njima reklame traju ko nase serije i vi bi da to ubace u dno ekrana... xD xD Koliko samo oni zarade za vrijeme tekme od reklama...pa ja ogladnim gledajuci one reklame svako malo a ne amerikanci kojima je zo jos i blizu pa mogu trknuti po isto 

dscile je napisao/la:Negdje sam citao prije mjesec-dva da zele u Milvokiju od njega stvarno napraviti pleja. Navodno, pokusace to uraditi, pa ako bude sta bude.
to je i edin avdić spomenuo za vrijeme svjetskog kupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.