Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GangstaX

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la GangstaX » 14 okt 2014, 11:47

svaler je napisao/la:ako je ovo istina onda potvrdjuje da je ****.prvo ono sto nije nikako stio igrati za nas a sad glumi nesto ko moro bi on igrati.jest dao je onaj gol protiv slovacke al sta je bilo posle toga.ne samo za bosnu i u turskoj i sad u werderu neigra skoro nikako.i ako igra ne pokaze nesto posebno.hajd da smo mi izgubili sad ove dvije pa bi razumio da se neki zale al obadvije partije su igraci dali sve od sebe i dobro odigrali
Ma bez veze igrač ba, mene je zavarao u početku, kako je vrijeme išlo vidim koliko je razvikan, tj. sve što je odigrao osim onog šuta u Žilini je bilo prosječno.

Uh ti ćeš mi reć, Tuzlak, gospodin "crkaje", bio sam juče na utakmici i mene ne možeš pravit budalom
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 14 okt 2014, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 11:48

stokton je napisao/la:Šta ste zapjenili mali se oprostio dok ovo tele ne ode, da je što više ovakvih samo da tele prije ode.
Bojim se da "malom" Dzeko ovo vise nikad nece oprostiti i kad nas napusti ovaj "strucnjak" od selektora. Bojim se da smo izgubili jedino pravo desno krilo koje smo trazili poslje Salihamidzica i to samo zbog ovog "genijalca" na klupi. Koji vjerovatno misli ( ako uopste i misli sta ) da ce iskociti neko novo krilo te klase kao sto je Hajrovic koji jeste trenutno doduse u maloj krizi forme samo to ce proci. Kao sto se nada vec 5 godina da ce iskociti treci, cetvrti napadac a njih nema pa nema.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 14 okt 2014, 11:50

Ajax je napisao/la:
stokton je napisao/la:Šta ste zapjenili mali se oprostio dok ovo tele ne ode, da je što više ovakvih samo da tele prije ode.
Bojim se da "malom" Dzeko ovo vise nikad nece oprostiti i kad nas napusti ovaj "strucnjak" od selektora. Bojim se da smo izgubili jedino pravo desno krilo koje smo trazili poslje Salihamidzica i to samo zbog ovog "genijalca" na klupi. Koji vjerovatno misli ( ako uopste i misli sta ) da ce iskociti neko novo krilo te klase kao sto je Hajrovic koji jeste trenutno doduse u maloj krizi forme samo to ce proci. Kao sto se nada vec 5 godina da ce iskociti treci, cetvrti napadac a njih nema pa nema.
Jedino pravo desno krilo koje smo imali od Salihamidžića je Miroslav Stevanović, Izet Hajrović to nije, na žalost Stevanovića sad nema nigdje, tj. izgubio je sam sebe.
Miske no. 1
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 okt 2014, 11:52

Eto sad kaže da je sve laz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 14 okt 2014, 11:53

Ako je istina nek' jede ****.
1946

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 14 okt 2014, 11:53

Ne napusta repku Izo, sta vam je ?! Fahro ispusio na izborima pa mora malo mastati o repki, ha ja
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 14 okt 2014, 11:55

- Prije svega želim da kažem da pisanja pojedinih medijia o mom statusu u reprezentaciji nisu tačna. Ja sam u dobrom odnosu sa Safetom Sušićem koji mi je pružio priliku da zaigram za Bosnu i Hercegovinu i na tome sam mu zahvalan. Naravno da bih želio igrati u startnoj postavi ali moram se truditi i trenirati da bih izborio status prvotimca u reprezentaciji. Ja ću se uvijek odazivati na poziv selektora i igrati za svoju zemlju. – rekao je u ekskluzivnom razgovoru za portal **** Izet Hajrović.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2014, 11:57

Jedina utakmica gdje je podbacio je bila protiv Nigerije.

Ostalo sve okej.
Protiv Velsa samo 7 minuta, protiv kipra 25, protiv Slovacke u 2 utakmice 20ak minuta, protiv Litvanije ga nije uvodio, protiv Lihtenstajna opet sa klupe, protiv Argentine solidan kao i svi, protiv Irana na klupi. Protiv Egipta pola sata.
Ne znam sta se ocekuje da on uradi kada u 6-7 utakmica dobije 90 minuta.

Sto je najvaznije najbolja igra reprezentacije u formaciji 451 mislim, protiv Obale Slonovace i Meksika starter. Kao i protiv Argentine.

Samo 451, nema druge. Ovako igramo sa igracem manje..

Safetu je Izet nakon Nigerije krivac, nije on. Nije on kriv sto je igrao utakmicu bez lijevog beka, vec je do 451 bilo. A na klupi mu ostao zdrav Kolasinac lijevi bek. Nakon toga su se kola slomila na Izetu..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 okt 2014, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 12:01

Cuj Stevanovic rang Hajrovica. Sa kime ja raspravljavam. Covjek imao jednu solidnu sezonu u Vojvodini i odigrao jednu dobru prijateljsku protiv Walesa. Mozes se kladiti u sve sto imas da ce Hajrovic imati duplo bolju karijeru od Stevanovica i da ce igrati za vece klubove od njega. :urnebes: :urnebes: Zaboli tebe **** za ovu reprezentaciju a to vazi i za vecinu Papetovaca. @Calcio i @Virtu4l nisu jedni od njih. Oni doduse brane Safeta samo su itekako svjestni njegovih pogresaka samo ga nece nikad ovako javno kritikovati.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 14 okt 2014, 12:08

Avazovom sportu ni numerisanje stranica ne treba vjerovati :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Izet Hajrovic

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2014, 12:10

Nek je stid avaza!!!

Da je ovo istina, bila bi iskljucivo njegova krivica, ne zaboravite da ga je Susic stavio u prvih 11 na SP iako nije nikako igrao u Galati. Istina da je sada konfuzno sto ne dobiva vise od 10 min ali nije razlog za odlazak.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 12:11

Sta rade pojedini novinari mislim stvarno. Pa nemozes tek tako napisati da se ja igrac oprostio halo ba ????? Ko je ovdje lud. Onda ni ne cudi da je Spahi pukao film jer ga je neko krivo citirao i nije zelio da daje intervjue. I to se prikazalo kao da je najveci neprijatelj selekcije i izmisljalo da pravi razdor. A momak ginuo na terenu kao niko. E novinari, novinari :facepalm: :facepalm:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 14 okt 2014, 12:14

J**** ti danasnje novinare.
1946

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 okt 2014, 12:15

Objavljeno u jednim novinama, plus demant igrača. Laž. Da je stvarno to uradio, svi bi pohrlili objaviti vijest.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 okt 2014, 12:17

slika

krme debelo
1946

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 okt 2014, 12:17

Ma on je ok igrac...realno na granici prvog tima tj. prva rezerva medju ofanzivcima I mora se racunati na njega dugorocno ali on mora poraditi na sebi I igrati u klubu I smatram da je sada sasvim zasluzeno na klupi u repki...

uzimam za primjer Zahirovica, ok igrac, solidno rjesenje ali je zasluzeno "kaznjen" izostavljanjem sa spiska repke jer unatoc tome sto ga je Pape stvorio, dao mu vjetar u ledja u karijeri mjestom u repki ali ovaj to nikako da iskoristi I rezultira I postane igrac, vec gdje god ode bude rezerva I bude u "nemilosti" trenera...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 14 okt 2014, 12:40

Ajax je napisao/la:Cuj Stevanovic rang Hajrovica. Sa kime ja raspravljavam. Covjek imao jednu solidnu sezonu u Vojvodini i odigrao jednu dobru prijateljsku protiv Walesa. Mozes se kladiti u sve sto imas da ce Hajrovic imati duplo bolju karijeru od Stevanovica i da ce igrati za vece klubove od njega. :urnebes: :urnebes: Zaboli tebe **** za ovu reprezentaciju a to vazi i za vecinu Papetovaca. @Calcio i @Virtu4l nisu jedni od njih. Oni doduse brane Safeta samo su itekako svjestni njegovih pogresaka samo ga nece nikad ovako javno kritikovati.
Stevanović je bio bolji igrač od Hajrovića daleko, sad ga nema nigdje istina. Ono što je igrao bilo je bolje od Hajrovića, ima tu i nastupa u mladoj repki.

Al eto budi sretan, idol ti se nije ipak oprostio. Ali - dok je Vede - Izo klupu ljubi :wave:
Miske no. 1

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 okt 2014, 12:41

**** tu se neslazemo. Nema nista lose u tome :salut: Meni je bolji Hajrovic a tebi Stevanovic. I nije on moj idol. Ako tako gledas to su za mene samo Dzeko i Spaha. A Hajrovic mislim da je jako koristan igrac i veliki potencijal samo je malo tanak na samopouzdanju kao doduse i Stevanovic samo sto je Hajrovic igracina za njega. Ako bude Hajrovic standardan za neki bundesligaski klub jako brzo ce mu skociti cijena na desetak miliona jer on potencjal ima jedino nije igrac za klupe i navikao je da je glavni igrac to ga malo ****.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 okt 2014, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 okt 2014, 12:46

steta bi bilo da ode hajrovic ,ali ni jedan igrac na svijetu ne voli da sjedii na klupi to je normalno .slicno je bilo i s husejnovicem kod cire kad je said bio u werderu ciro ga ubacio jednom 15 minuta i ovaj se bunio sto ne igra vise i ciro ga odstranio .toga je uvijek bilo i bice nadam se ipak da ce izet ostati jel moze biti od koristi reprezentaciji .

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 14 okt 2014, 12:50

Pisanja pojedinih medija o mom statusu u reprezentaciji nisu tačna. U dobrom sam odnosu sa Safetom Sušićem koji mi je pružio priliku da zaigram za Bosnu i Hercegovinu i na tome sam mu zahvalan. Naravno da želim igrati u startnoj postavi ali moram se više truditi i trenirati da bih izborio status prvotimca. Uvijek ću se odazivati na poziv selektora i igrati za svoju i našu zemlju. Izet Hajrović!
Završena saga i lijepo čovjek rekao da mora se više truditi i trenirati. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AdinTR, Amazon [Bot], Lavcina i 29 gostiju.