Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Samo zdravlja nasem Mensi, covjek je gigant, pravi i jedini istinski bek sve ostalo su improvizacije i cirkusanti.
Sa zdravim Mensom do EP.
Sa zdravim Mensom do EP.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vraća se MM... vraća...
Kako samo bolje izgledamo s Mensom na beku. Menso je definitivno Cafu za Avdiju. 

Mudrinjo je napisao/la:Ponovo odlična utakmica! Nakon pocetnih klimavib 10 minuta, primirio Hazarda i jos stigao prema naprijed.![]()
Susic je napravio ogromnu gresku protiv Cipra kad ga nije stavio, jer ce ta tri boda biti nenadoknadiva.

Stavio ga je Pape protiv Liechtensteina

Izvanredna partija sinoć, samo da ga konačno malo povrede popuste i sigurni smo za kvalitetnog desnog beka još nekoliko godina! 

Mujdža je Lahm, Alves iz prajma, Maicon, Cafu (nastavi niz) za ono igracko smece zvano Avdija Vršajević
a papetovci su govorili da su mensur i avdija tu negdje u 5 deka

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Mensur Mujdža
Ponovo se dokazuje da smo 30% jaci sa Mujdzom.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
To se uvijek i znalo. Neki su tvrdili Mujdža nije standardan, Mujdža rovit itd itdGoalgetter je napisao/la:Ponovo se dokazuje da smo 30% jaci sa Mujdzom.
Mujdža je kvalitetan bek i kao takav će uvijek biti naše najbolje rješenje. Ovaj dvomeč je nadam se svima dokazao šta znači Mensur Mujdža i koliko nam je on važan.
Zlocin je prema mentalnom zdravlju ovu dvojicu i stavljati u istu recenicu. Avdija nije igrac koji moze igrati u repki i samo ona budaletina od selektora je razlog sto je ovaj lik jos uvijek u repki. Testitat Martica i Dilavera ali sto prije te boljeg uzeti za zamjenu Mujdzi. Kakav Vrsajevic da oce i iz Hajduka otic da se malo njegova strana normalizira. Vjerujem da tudum na klupi nije ni cuo za nabrojane igrace. Valjda je kretino shvatio evo Mujdza pocinje drugu tekmu
ili mu u ugovor pise da ne smiju igrati vise nego 2 Germana zajedno.
ili mu u ugovor pise da ne smiju igrati vise nego 2 Germana zajedno.
-
- Kontakt:
Ja neznam, ali cini mi se najvise podcjenjen igrac u zadnje vrijeme. bez obzira na odnos u freiburgu, zadnje dvije utakmice je odigro odlicno, borbeno, pametno i tehnicki bez greske. cak i jedna ili divje dobre ideje prema naprijed. za mene na desnoj strani naj bolje rjesenje. otkad smo igrali protiv francuske u posljednjem kolu kvalif. moj nejomiljeniji u odbrani.
protiv belgije nas najvazniji covjek i najsigurniji. jedan od rjetkih tipova koji zna dati zaniljiv komentar na tv iako rietko.
protiv belgije nas najvazniji covjek i najsigurniji. jedan od rjetkih tipova koji zna dati zaniljiv komentar na tv iako rietko.
- Nerminovic
- Kontakt:
Mujdza igra s' prve.
Bürki - Sorg, Torrejòn, Krmas, Mujdza - Frantz, Darida, Schuster, Schmid - Philipp, Mehmedi.

Bürki - Sorg, Torrejòn, Krmas, Mujdza - Frantz, Darida, Schuster, Schmid - Philipp, Mehmedi.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Propade Avdiji transfer. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Eh moj Avdija, zbog kakvg ti panja grijes klupu... 

Avdija je bolji u ofanzivi 

Avdija je dao gol na SP, je li Mujdža dao? mislim molim te, pazi šta pišešGoalgetter je napisao/la:Eh moj Avdija, zbog kakvg ti panja grijes klupu...

- Nerminovic
- Kontakt:
ObjasnioHariTz je napisao/la:Avdija je dao gol na SP, je li Mujdža dao? mislim molim te, pazi šta pišešGoalgetter je napisao/la:Eh moj Avdija, zbog kakvg ti panja grijes klupu...

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jesi ga gledao protiv Intera (iz Milana, ne Zapresica)? Mujdza nikad nije tako igrao protiv Intera.mirzatele je napisao/la:Avdija je bolji u ofanzivi

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Dokrajcio si me ovim argumentom, na apartima sam.HariTz je napisao/la:Avdija je dao gol na SP, je li Mujdža dao? mislim molim te, pazi šta pišešGoalgetter je napisao/la:Eh moj Avdija, zbog kakvg ti panja grijes klupu...

Mujdza moze samo povremeno igrati u raspaloj bundesligiCartman je napisao/la:Jesi ga gledao protiv Intera (iz Milana, ne Zapresica)? Mujdza nikad nije tako igrao protiv Intera.mirzatele je napisao/la:Avdija je bolji u ofanzivi