Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Fakat ljudi nisu svjesni da smo sve dalje i dalje od EP na koje se nece plasirati samo smijesne repke. Yebo im Pape sve. Fujj sve mi je ohladilo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Hoce to tako. Pogledaj neki ratni spot i malo se motivisi.szlaja je napisao/la:Fakat ljudi nisu svjesni da smo sve dalje i dalje od EP na koje se nece plasirati samo smijesne repke. Yebo im Pape sve. Fujj sve mi je ohladilo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- hogarstrasni
Bravo Arkanovac, djubre bezobrazno.
Tri utakmce, 2 boda !
Jos slave! Ovaj rezultat , i ostanak Susica, je kraj nasih ambicija za plasman na EP.
Neka, zasluzeno
1. Wales 3 2 1 0 4:2 7
2. Israel 2 2 0 0 6:2 6
3. Belgium 2 1 1 0 7:1 4
4. Cyprus 3 1 0 2 4:5 3
5. Bosnia 3 0 2 1 2:3 2
6. Andorra 3 0 0 3 2:12 0
# Group C MP W D L G Pts
Tri utakmce, 2 boda !
Jos slave! Ovaj rezultat , i ostanak Susica, je kraj nasih ambicija za plasman na EP.
Neka, zasluzeno
# Group C MP W D L G Pts
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
nije bas da je kraj, ali ako su nam se alarmi nakon cipra bili upalili, bogami sada vec gromoglasno piste..hogarstrasni je napisao/la:Bravo Arkanovac, djubre bezobrazno.
Tri utakmce, 2 boda !![]()
Neka, zasluzeno
# Group C MP W D L G Pts
Volim te Bosno!!!
- hogarstrasni
Ne mozemo mi , sa Susicem, izvuci vise od 15 poena , ako i to izvucemo !
Iako je u igri jos 21 poen.
Iako je u igri jos 21 poen.
Nije problem otići na Evropsko, samo reorezentacije iz onog zadnjeg reda kvalitete vjerujem neće izboriti isto.
Pa pogledajte sve grupe , u svakoj imaju dvije repke koje su apsulutni favoriti i oni će 95% ići dalje, i onda ima jedna najbolja trećeplasirana da ide direktno, a ostalih 8 idu u baraž, a opet pogledajte kakve su otprilike te trećeplasirane ekipe.
Dakle moraš biti totalni debil kreten da ne odvedeš repku na prvenstvo.
Ali šta će ovdje biti, Sušić ostaje , odvešće nas na Evropsko kako tako i biće spika "On nas je prvi odveo i na Evropsko i opet raja pljuje po njemu bla bla bla" , a ustvari moraš biti u rangu Andore da ne odeš na Evropsko.
Pa pogledajte sve grupe , u svakoj imaju dvije repke koje su apsulutni favoriti i oni će 95% ići dalje, i onda ima jedna najbolja trećeplasirana da ide direktno, a ostalih 8 idu u baraž, a opet pogledajte kakve su otprilike te trećeplasirane ekipe.
Ali šta će ovdje biti, Sušić ostaje , odvešće nas na Evropsko kako tako i biće spika "On nas je prvi odveo i na Evropsko i opet raja pljuje po njemu bla bla bla" , a ustvari moraš biti u rangu Andore da ne odeš na Evropsko.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- hogarstrasni
Ne bih se slozio, nismo mi Holandija ili Spanija, da lako mozemo nadoknaditi izgubljeno.topnik1 je napisao/la:Nije problem otići na Evropsko, samo reorezentacije iz onog zadnjeg reda kvalitete vjerujem neće izboriti isto.
Ne zaboravi da Izrael i Vels vide istorijsku sansu da se pladsiraju na EP. Oni ce da grizu i nece biti ni malo naivni protivnici , sto se i pokazalo, pogledaj tabelu.
Nismo ali nismo ni previše daleko.
Računam sad baš da nam je repkla normalna ne bi nam bio problem izvući sve pobjede osim u Belgiji gdje računam poraz.
Ali opet nek bude od Izraela 4 b , Wales 3 b , Cipar 3 b , Andora 6 b , ovo bi značilo pozitivan omjer protiv svih selekcija osim Belgije naravno i dakle 16 bodova , i sa ovih 2 bi imali 18 bodova.
Wales i Izrael nemaju šanse da izvuku pozitivan omjer protiv Belgije, a tako ni mi, a ako mi izvučemo pozitivan omjer protiv njih tu bi se istopio onaj poraz od Kipra, znači po nekoj matematici to bi bilo dovoljno da budemo ispred njih ili barem jedne od te 2 selekcije.
Mislim ovo računanje bodova je uvijek nezahvalno ali pogledaj samo kvalitet nas i tih selekcija, pa mi smo miljama ispred njih i to je realnost. Meni je onaj bod u Walesu katastrofa, ono je trebala biti rutinska pobjeda od 2:0 3:0 , ali bitno je da nismo izgubili i da uzimanjem 3 boda kući izlazimo kao pobjednici iz dvomeča.
Kod ovakvih situacija ne moraš računati bodove unaprijed na tablici da bi mogao skontati šta ti treba za prolaz, jednostavno budi bolji od njih medjusobno, ovo ostalo će ići prirodnim tokom.
Šta hoću da kažem je to da bi prolaženje ne EP trebalo biti stvar rutine, a ne još jedan epski uspjeh Sušića na klupi, jer baš moraš biti epic fail da ne bi prošao, a ja se bojim da će papetoljupci napravit prolazak upravo to, preuveličaće do tolike mjere da će i na Evropskom biti spika, ma prvi put smo tu, veliki uspjeh je bio kvalifikovanje.
Takvi su ti ljudi svaku priliku za spin koriste maksimalno
Računam sad baš da nam je repkla normalna ne bi nam bio problem izvući sve pobjede osim u Belgiji gdje računam poraz.
Ali opet nek bude od Izraela 4 b , Wales 3 b , Cipar 3 b , Andora 6 b , ovo bi značilo pozitivan omjer protiv svih selekcija osim Belgije naravno i dakle 16 bodova , i sa ovih 2 bi imali 18 bodova.
Wales i Izrael nemaju šanse da izvuku pozitivan omjer protiv Belgije, a tako ni mi, a ako mi izvučemo pozitivan omjer protiv njih tu bi se istopio onaj poraz od Kipra, znači po nekoj matematici to bi bilo dovoljno da budemo ispred njih ili barem jedne od te 2 selekcije.
Mislim ovo računanje bodova je uvijek nezahvalno ali pogledaj samo kvalitet nas i tih selekcija, pa mi smo miljama ispred njih i to je realnost. Meni je onaj bod u Walesu katastrofa, ono je trebala biti rutinska pobjeda od 2:0 3:0 , ali bitno je da nismo izgubili i da uzimanjem 3 boda kući izlazimo kao pobjednici iz dvomeča.
Kod ovakvih situacija ne moraš računati bodove unaprijed na tablici da bi mogao skontati šta ti treba za prolaz, jednostavno budi bolji od njih medjusobno, ovo ostalo će ići prirodnim tokom.
Šta hoću da kažem je to da bi prolaženje ne EP trebalo biti stvar rutine, a ne još jedan epski uspjeh Sušića na klupi, jer baš moraš biti epic fail da ne bi prošao, a ja se bojim da će papetoljupci napravit prolazak upravo to, preuveličaće do tolike mjere da će i na Evropskom biti spika, ma prvi put smo tu, veliki uspjeh je bio kvalifikovanje.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Kaze Pape dobar i bod u Izraelu, a ocekuje borbu do zadnje utakmice na Kipru... Da imacemo teoretske sanse ako nastavimo ovim tempom, vjerovatno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Jos nije podnio ostavku? Neka te je stid Safete.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Zasto bi?Goalgetter je napisao/la:Jos nije podnio ostavku? Neka te je stid Safete.
- hogarstrasni
Slazem se da je nezahvalno kalkulisati, slazem se da trebas biti umjetnik da se ne plasiras...topnik1 je napisao/la:Nismo ali nismo ni previše daleko.
Medjutim, realnost je da, nakon tri utakmice, imamo 2 boda , te ozbiljan zaostatak za konkurentima.
Nisam sklon povjerovati da nam se nece desiti proklizavanja, cak sta vise.
Postujem tvoj pozitivisticki sta ali ja ne vidim razlog za optimizam, ne vidim kako bi, nakon 2 boda iz tri utakmice, iz slijedecih sedam izvukli 16.
To sto smo individualno bolji , ne znaci puno.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 14 okt 2014, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
2 boda nakon 3 meca.Sabinho je napisao/la:Zasto bi?Goalgetter je napisao/la:Jos nije podnio ostavku? Neka te je stid Safete.
I on je covjek od krvi i mesa i ima pravo na kiks.Goalgetter je napisao/la:2 boda nakon 3 meca.Sabinho je napisao/la:Zasto bi?Goalgetter je napisao/la:Jos nije podnio ostavku? Neka te je stid Safete.
Da, zašto bi(zapitajte se malo ljudi)? pa osvojili smo dva velika boda od mogućih devet, nemojte mi samo reći da ste ste očekivali puni plijen protiv Kipra(čak iako smo kući igrali) i Velsa?!Sabinho je napisao/la:Zasto bi?Goalgetter je napisao/la:Jos nije podnio ostavku? Neka te je stid Safete.
Po tebi Visca, Susic bolji igraci od Hajrovica. Neka te je stid i sram, Hajrovic ti je donio svijetsko prvenstvo. Srami se, unazadio si nas u ovoj eri ko niko.
Otjero si Salihovica, Bicakcica, sad ode i Hajrovic.
Novinari su otjerali Spahica i Misimovica.
Neka te je stid i sram!
Neka te je stid i sram!
1946
A na osnovu čega smatraš da smo mi, po igračkom kadru, kvalitetniji od Velsa? To Bale, Williams, Davies, Ledley, Itd igraju u lošim ekipama? To mi neka sila na osnovu Džeke, Pjanića i Begovića? Koga mi to još imamo ko bi mogao konkurirati prvoj postavi neke ekipe u EPL-u(po mnogima najjačoj ligi na svijetu)? Kipar je jedina utakmica gdje smo kiksali. Vidjelo se kroz sve tri utakmice da igrači prave bezbroj loših, odnosno opasnih, dodavanja iz kojih sijeva kontra i opasnost po našem golu.
Head je napisao/la:Po tebi Visca, Susic bolji igraci od Hajrovica. Neka te je stid i sram, Hajrovic ti je donio svijetsko prvenstvo. Srami se, unazadio si nas u ovoj eri ko niko.
Neka te je stid i sram!
Nasa najbolja postava je trenutno ona koja je igrala protiv Argentine.Seo je povrijedjen i tu na njegovo mjesto treba da ide Zukanovic i onda je sve
[youtube][/youtube]
Nasa najbolja utakmica, najbolja postava, takticka igra, sve.
Nasa najbolja utakmica, najbolja postava, takticka igra, sve.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.