jer nije ni imo bog zna sta da se dokaze, a zamisli samo da je veceras na 1 1 u 85 minuti hazard ili origi isao jedan na jedan sa njim ? ti bi mu povjerio tu ulogu i vjerovo da on to moze zaustavit *?bordobijeli je napisao/la:ja ti kazem da se pisalo da cemo ako on bude igrao u odbrani od belgije dobiti 5 a od balea 3 komada radi hadzica , momak je odigrao sasvim dobro i pokazao da se moze racunati na njeginvincible1921 je napisao/la:Milimetarski precizni pasovi....NAZAD BEGOVICU . Fraer je u ove dvije tekme na svaki kontank sa loptom koju nije vratio begovicu imao jos bar tri u kojima je to uradio. Nije usro, al nije nista pokazo ne budi smijesan..bordobijeli je napisao/la:koliko su se samo ljudi kacili i smijali na izjavu da hadzic moze stopera igrati ,momak je stvarno pokazao da moze .
Kad smo kod obrane ja sam dva puta gledo Arslangica iz Standrada jednom protiv Zenita jednom u ligi njihvoj dobar momak bio , sad ne kazem da bi trebo dobit poziv , ali trebalo bi makar da se pogleda malo oko njega. Hulka je dobro cuvo protiv Zenita nije ga nijednom proso
Safet Sušić - Pape
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
=\_1921_/=
- velez_mostar
- Kontakt:
Covjek je u 2 utakmice napravio 2 izmjene, u jednoj pri rezultatu koji mu ne odgovara(protiv Welsa) izbacuje igraca koji se dobro snalazi u sesnaeatercu, i ubacuje linijskog igraca.
U drugoj, ostavlja Ibisevica, ali da igra pored linije(skroz neprirodno).
Desni bek Belgije je imao previse prostora jer su nasu lijevu stranu drzali Susic(koji mora igrati bez obzira sto usporava igru, i nikakve koristi od njega), i Lulic koji mora igrati beka jer na toj poziciji zavidovicka ovca nije nasla igraca.
Hadzic igra stopera, skroz neprirodno, dok Zukanovic koji citavu karijeru igra tu poziciju na vecem nivou nema priliku.
Neka neko majmunu objasni da nam ova formacija ne odgovara, da smo u vezi prespori, da nemamo otvaranja prema krilima(nemamo krila nikako), da nemamo lopte sa strane, i da previse igramo na kartu(desice se nesto).
Imamo individualni kvalitet u onim igracima koji su dirigenti, i na to nekako jos igramo, dok je evidentno da djelujemo skroz rastimano.
Vecerasnji bod je plod utrosenog zadnjeg atoma snage i zelje da se ostane u igri.
Bili bi sila sa drugim selektorom, i kvalitetnom selekcijom igraca bez nepotizma i drugih necasnih radnji.
Safet Susic moze biti selektor samo tamo gdje stranke poput SDA pobjedjuju, steta sto mi zivimo pored njih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Desni bek Belgije je imao previse prostora jer su nasu lijevu stranu drzali Susic(koji mora igrati bez obzira sto usporava igru, i nikakve koristi od njega), i Lulic koji mora igrati beka jer na toj poziciji zavidovicka ovca nije nasla igraca.
Hadzic igra stopera, skroz neprirodno, dok Zukanovic koji citavu karijeru igra tu poziciju na vecem nivou nema priliku.
Neka neko majmunu objasni da nam ova formacija ne odgovara, da smo u vezi prespori, da nemamo otvaranja prema krilima(nemamo krila nikako), da nemamo lopte sa strane, i da previse igramo na kartu(desice se nesto).
Imamo individualni kvalitet u onim igracima koji su dirigenti, i na to nekako jos igramo, dok je evidentno da djelujemo skroz rastimano.
Vecerasnji bod je plod utrosenog zadnjeg atoma snage i zelje da se ostane u igri.
Bili bi sila sa drugim selektorom, i kvalitetnom selekcijom igraca bez nepotizma i drugih necasnih radnji.
Safet Susic moze biti selektor samo tamo gdje stranke poput SDA pobjedjuju, steta sto mi zivimo pored njih.
Sta da kaze covjek za ovog kretena i jos jednu katastrofalno postavljenu ekipu ,formaciju i taktiku...koliki glupan moras bitipa gurati braticana krilo, momka koji to nikad u karijeri nije igrao i koji ni na prirodnoj poziciji nebi bio ni medzu 30 najboljih igraca...hadzic prije zukanovica je uvreda za svakog normalnog covjeka, visca prije hajrovica je jos veci lopovluk...pjanic i medzunjanin se bukvakvalno sudaraju na terenu i smetaju jedan drugom...izrael necmo pobjediti,uzarena atmosfera,nenormalna sparina a pobjeda im otvara vrata drugog mjesta...susic ce kao i obicno pasti na psihickoj pripremi ekipe a bratovi igraci ce nas odvesti u propast...retard teleceg pogleda nikad nece skontat da bez krila nema igre...nema normalnog protoka lopte, protivnik te lakse zatvori i puno lakse te hvata na kontre jer obicno bekovi odu visoko obzirom da imaju ulogu i beka i krila...recimo danas je belgija imala najmanje 10 kontri i polukontri kad bi mi izgubili loptu ,kipar nam je tako zabio 2 gola ali slijepac releeg pogled to nevidi nego ponavlja jednu te istu gresku iz utakmice u utakmicu
- AlfredBorden
- Kontakt:
odlazi iz svetinje seljacino mutava!
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ne znam samo zasto ne zove Stlica,kada se vidi da nam fali taj tip ihraca.
Snimi mu ovo na kasetu pa mu posalji.velez_mostar je napisao/la:Covjek je u 2 utakmice napravio 2 izmjene, u jednoj pri rezultatu koji mu ne odgovara(protiv Welsa) izbacuje igraca koji se dobro snalazi u sesnaeatercu, i ubacuje linijskog igraca.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iako će mnogi reći "bod protiv Belgije je odličan, ipak je riječ o reprezentaciji koja je pri samom vrhu FIFA-ine ljestvice", trebamo biti sretni i reći kako su više nas vile pronosale, a ne reprezentaciju Belgije.
Realno, već u 9. minuti smo mogli primiti gol kakav nam je Kipar zabio na 1:2. Ljudi napraviše kontru skoro pa iz ničega.
Možemo mi govoriti o povredama (pa i o povlačenjima iz reprezentacije), ali treba biti realan i reći kako je Pape i sinoć spašen samo zahvaljujući Begovićevim bravurama u prvom poluvremenu.
Ne znam, meni naša igra uopće ne izgleda dobro. Opet se vraćamo na naš "standardni" ho-ruk sistem, gdje čekamo trenutak inspiracije naših najboljih igrača. To ne pije vode.
O (zakašnjelim) izmjenama u posljednja dva meča bismo mogli napisati bar tri-četiri romana.
Sa ovakvom strategijom i odabirom igrača, svaka ekipa koja iole forsira igru po krilima će nas ubiti. Da se Wilmots nije prepao zbog prethodnih tekmi, sigurno bi i on ovo bolje posložio. No, ovo nije tema o Wilmotsu, da se razumijemo.
Pape je morao biti bivši nakon SP-a i nakon blamaže protiv Nigerije. To će reći svako ko prati fudbal i ko ne gleda na njega kroz prizmu bivšeg igrača Sarajeva. To je jednostavno tako.
Realno, već u 9. minuti smo mogli primiti gol kakav nam je Kipar zabio na 1:2. Ljudi napraviše kontru skoro pa iz ničega.
Možemo mi govoriti o povredama (pa i o povlačenjima iz reprezentacije), ali treba biti realan i reći kako je Pape i sinoć spašen samo zahvaljujući Begovićevim bravurama u prvom poluvremenu.
Ne znam, meni naša igra uopće ne izgleda dobro. Opet se vraćamo na naš "standardni" ho-ruk sistem, gdje čekamo trenutak inspiracije naših najboljih igrača. To ne pije vode.
O (zakašnjelim) izmjenama u posljednja dva meča bismo mogli napisati bar tri-četiri romana.
Sa ovakvom strategijom i odabirom igrača, svaka ekipa koja iole forsira igru po krilima će nas ubiti. Da se Wilmots nije prepao zbog prethodnih tekmi, sigurno bi i on ovo bolje posložio. No, ovo nije tema o Wilmotsu, da se razumijemo.
Pape je morao biti bivši nakon SP-a i nakon blamaže protiv Nigerije. To će reći svako ko prati fudbal i ko ne gleda na njega kroz prizmu bivšeg igrača Sarajeva. To je jednostavno tako.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kaze cojek i bod u izraelu dobar (imacemo 3 boda a vels 10, izrael 7), medutim ostaće jos 6 utakmica HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Juce skandiranje Papetu na BP... Ne znam sta očekujete, mi smo jako glup i zaostao narod!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Batko je napisao/la:Juce skandiranje Papetu na BP... Ne znam sta očekujete, mi smo jako glup i zaostao narod!!!
Sent from Angelina's bed
i jos se nadju uvrijedjeni ako neko ovo isto kaze
ako je nekom uredu da te nazovi selektor pravi budalom i govori da je OK da kao nosilac grupe imas 2 boda i da u sljedecoj tekmi bod sasvim uredu taj isti treba da se zapita da li je on normalan, doduse ti takvi i nemaju mozga pa ne mogu ni razmisljati ili im je isti ispran pa je lako manipulirati istima
toliko mi je debil ubio volju za gledanjem reprezentacije da se skoro nisam ni radovao kod 1. gola, ljudi oko mene skacu ja lagano ruke u dzepove i kuliram
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Principatus
- Kontakt:
Sta smo jucer mogli uraditi sa Viscom na lijevom, a Hajrovicem na desnom krilu. Rasiriti igru umjesto da sve ide preko jedne strane i da se zabijamo u protivnika u sredini. Pjanic se istrosi nenormalno igrajuci krilo. Ali ne, lik forsira Tinu i sve se mora tako postaviti, da ovaj moze igrati sto duze, a Tino sam vise nezna uopste na kojoj poziciji igra. Krilo, DM ili ipak play? To isto vazi za nekoliko nasih igraca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Znas kako Djole Balasevic lijepo kaze u svojoj pjesmici: Nama je lijepo, taman kako smo zasluzili. Elem raji samo hljeba i igara i njima dobro. A sto vec godinama svi stojimo na istom i napretka nema, o tom po tom. Kakva drzava i politika u njoj, takva i reprezentacija.Batko je napisao/la:Juce skandiranje Papetu na BP... Ne znam sta očekujete, mi smo jako glup i zaostao narod!!!
Sent from Angelina's bed
A evo ti i pjesmica ta:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 14 okt 2014, 08:28, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- maroonGiant
- Kontakt:
Pape ko Bakir, ne voli ga niko, tjeraju ga a onda na dan "izbora" mu navija citav stadion i produzi mu mandat. Bas kao i u politici, bolje ne zasluzujemo....
Batko je napisao/la:Juce skandiranje Papetu na BP... Ne znam sta očekujete, mi smo jako glup i zaostao narod!!!
Sent from Angelina's bed
ja sam ko otrovan od sinoc .....boze dragi gdje mi zivimo ,ko je lud ovdje zaista ????
ubice mi zadnji atom patriotizma za ovom jadnom zemljom , jebla me roda koja me spusti ovdje
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Gdje je to izjavio?FCS je napisao/la:Kaze cojek i bod u izraelu dobar (imacemo 3 boda a vels 10, izrael 7), medutim ostaće jos 6 utakmica HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Dobro je pa nije ovako nesto izjavio kao Pape kad mu je se pola foruma smijalo.Amarkony je napisao/la:Wilmots teleci pogledSabinho je napisao/la:Sad ce u Belgiji razapeti selektora jer je BiH-Kipar 1-2 a BiH-Belgija 1-1. Plus nije igrao 4-2-3-1 plus "forumska teorema" o jacini klubova.![]()
![]()
"Nismo nikada igrali samo sa jednim napadačem. U timu uvijek imamo četiri ili pet igrača."
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
miki_92 je napisao/la: toliko mi je debil ubio volju za gledanjem reprezentacije da se skoro nisam ni radovao kod 1. gola, ljudi oko mene skacu ja lagano ruke u dzepove i kuliram
OVOOOOOO! Nisam ni malo bio euforičan zato što je naš selektor ubio bilo kakvu želju za gledanjem i navijanjem za repku.
Odlazi Safete!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Belgiji je bod kod nas k'o kuca, jer su momci svjesni da ce nas razapeti na njihovom terenu.
Imati 2 boda u ovakvoj mrtvoj grupi je ravno katastrofi. Cak i da nam mlitavi Izrael ocita lekciju, nekima nece doci iz guzice u glavu, jer ce im njihov idol iz Zavidovica napraviti iz Izraela fudbalsku velesilu.
Imati 2 boda u ovakvoj mrtvoj grupi je ravno katastrofi. Cak i da nam mlitavi Izrael ocita lekciju, nekima nece doci iz guzice u glavu, jer ce im njihov idol iz Zavidovica napraviti iz Izraela fudbalsku velesilu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Selektore, u novi boj! 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredBorden
- Kontakt:
shzna je napisao/la:miki_92 je napisao/la: toliko mi je debil ubio volju za gledanjem reprezentacije da se skoro nisam ni radovao kod 1. gola, ljudi oko mene skacu ja lagano ruke u dzepove i kuliram
OVOOOOOO! Nisam ni malo bio euforičan zato što je naš selektor ubio bilo kakvu želju za gledanjem i navijanjem za repku.
Odlazi Safete!
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.