Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Jao sudija , boze sacuvaj...
Dobice juka sigurno jos barem 10min i vjerujem da ce nastavit sa trpanjem
Ako ništa prošli smo i sa Mirzom i njemu se na početku sve živo sviralo dok stekne malo reputaciju i poštovanje sudija pa će i njemu manje svirati.
Za ovo što sam vidio 5.22 igre šut 4-4, 8 poena i 1 skok.
Jedino ove lične pokvariše dojam.
Za ovo što sam vidio 5.22 igre šut 4-4, 8 poena i 1 skok.
Jedino ove lične pokvariše dojam.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovaj zadnji faul se ne moze nikako njemu pripisat, uopste nije kriv za ovu situaciju, usrase mu sudije momentum
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Usrase mi se u cejf sudije
Nezz imal pravilo da mu se ova zadnja izbrise nakon ponovnog gledanja snimke na poluvremenu.
LJudi mene interesuje kakav je ovaj McGee igrac i ima li JUka sanse da ga izbaci iz rotacije ????

Zadnja izmjena: Freaza, dana/u 14 okt 2014, 03:09, ukupno mijenjano 1 put.
Jusuf je razbio Gibsona u nekoliko minuta !
Kad se vraca Mcgee ?
jel zna neko
jel zna neko
Nemaguillermo je napisao/la:Nezz imal pravilo da mu se ova zadnja izbrise nakon ponovnog gledanja snimke na poluvremenu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Rasprad odbrane Denver nakon izlaska Juke 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
RealnoGledano
- Kontakt:
ima, ali ne u rookie yearFreaza je napisao/la:LJudi mene interesuje kakav je ovaj McGee igrac i ima li JUka sanse da ga izbaci iz rotacije ????![]()
![]()
al' ako ti je neka utjeha imat ce Juka svoje minute sigurno
Stvar je u tome sto je McGee provjeren igrac, i sigurno ce imati prednost nad Jukom na pocetku ali vremenom se Juka sigurno moze izboriti da bude 2 centar u ekipi, a cini mi se da je neko spominjao prije da McGee ne moze igrati preko 20-25 min zbog nekih zdravstvenih problema.Freaza je napisao/la:LJudi mene interesuje kakav je ovaj McGee igrac i ima li JUka sanse da ga izbaci iz rotacije ????![]()
![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
A dobro vidim da je dosta glup igrac , ono sto se kaze kod nas panj...mozda i JUKA dobije sansu ako se neko povrijedi duga je sezona ahhahaLloriS je napisao/la:Stvar je u tome sto je McGee provjeren igrac, i sigurno ce imati prednost nad Jukom na pocetku ali vremenom se Juka sigurno moze izboriti da bude 2 centar u ekipi, a cini mi se da je neko spominjao prije da McGee ne moze igrati preko 20-25 min zbog nekih zdravstvenih problema.Freaza je napisao/la:LJudi mene interesuje kakav je ovaj McGee igrac i ima li JUka sanse da ga izbaci iz rotacije ????![]()
![]()
Asistencija al kakva trica 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- storm_raider
- Kontakt:
McGee... kada je tek dosao u NBA ligu ocekivao sam od njega u konstanti nevjerovatne brojke, ali eto nije u loseg centra do sada izrastao, a moze jos mnogo bolje. Juka samo naprijed!
EDIT: 2+1
Samo da se prijavim, sarma na stolu!
EDIT: 2+1
Samo da se prijavim, sarma na stolu!
Sport je lijek za tijelo i duh.
11p, 1 skok i 1 assist 
(makar sam ja tako izbrojao)
2 skokaOtelo je napisao/la:11p, 1 skok i 1 assist
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Koja mašina, strašno !

Jel ga ono gibson basluk retardirani udario...kako ga nije stid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.