Da ne igra sa dva napadača, igrali bi sa dva krila, no to znači Sven out,Greivis je napisao/la:Ne znam zbog cega dobija minute.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da ne igra sa dva napadača, igrali bi sa dva krila, no to znači Sven out,Greivis je napisao/la:Ne znam zbog cega dobija minute.
mirzatele je napisao/la:Veliko postovanje imam prema ovom momku i jedan mi je od najdrazih igraca, ali samo kod Safeta se moze desiti da u ovako losoj formi, sa toliko dugim golgeterskim postom dodjes i odigras 174 minute u dvije utakmice
Neutral je napisao/la:Da ne igra sa dva napadača, igrali bi sa dva krila, no to znači Sven out,Greivis je napisao/la:Ne znam zbog cega dobija minute.
Ne, mi igramo ofanzivan fudbal sa puno golova, a za to su potrebna dva napadacaNeutral je napisao/la:Da ne igra sa dva napadača, igrali bi sa dva krila, no to znači Sven out,Greivis je napisao/la:Ne znam zbog cega dobija minute.
Vjerovatno zato imamo gol razliku poslje tri utakmice nikad goru u istoriji a to je -1.DonCorleone je napisao/la: Ne, mi igramo ofanzivan fudbal sa puno golova, a za to su potrebna dva napadaca.
kako je Pape promjenio formaciju na 4-3-3, nismo prišli golu Belgije .. što zbog panja Višće kojeg si ti u svojim formacijama gurao u prvih 11DonCorleone je napisao/la:Ne, mi igramo ofanzivan fudbal sa puno golova, a za to su potrebna dva napadaca.
Nismo mi jos ni jednom odigrali onakav sistem kako sam ja predvidjao. Ja mislim na 4-3-3 sa jednim napadacem, a ne sa Vedadom na krilu. Visca je prosao umalo Kompanya dje je momciluka zaradio zuti karton, i pored toga je bio sasvim solidan.Chinaglia je napisao/la: kako je Pape promjenio formaciju na 4-3-3, nismo prišli golu Belgije .. što zbog panja Višće kojeg si ti u svojim formacijama gurao u prvih 11što zbog Papeta debila koji je Vedu opet gurnuo desno
haman se Papetu sviđaju tvoje formacije, sljedeća je sa Sejom kao krilnim napadačem
zna ajaxAjax je napisao/la:4-2-3-1 je majka svih formacija za nas pa tek onda 4-3-3 pa tek tamo prij kraju 4-4-2 ( diamant ).
Al voditelj govore nemamo mi krilnih igraca,a Visca i Hajrovic sjede na klupi dok Susic i Ibisevic zadnjih 20-30min igraju po krilima gdje ne mogu dati svoj maksimum..Chinaglia je napisao/la:shvatam šta govoriš, al' se svakako ne slažemdakle govorim isključivo u repki BiH, ne generalno o formaciji i taktičkim zamislima kao takvim
pa nije ni Ćiro koristio 3-5-2 jer mu je to nazovi omiljena formacija, nego jer je smatrao da iz te formacije može izvuć' najbolje iz igrača, u čemu je i uspio
isto to ja primjenjujem na današnju ekipu, formaciju podredit' profilu igrača, a ne igrače podredit' formaciji
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, greenwood, HariTz, zastitaIdentiteta i 55 gostiju.