Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Virtu4l
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2014, 23:56

Nerminovic je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:SVAKA CAST MOMCIMA!
MOMCI SU ODIGRALI FANTASTICNO, SVAKA CAST ZA BORBU.
PONOS DRZAVE!
Momčiluko, mislimo da smo te vidjeli na TV-u. Dres pravog momčiluka, petica na prsima. :salut: :salut:
TO SAM JA! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih:
I komentator te je pohvalio :rol: :rol: :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 okt 2014, 23:57

On nekom kaze da je moron, a divi mu argumenata :lol: e jebote
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 13 okt 2014, 23:57

firefirefirely je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Djesu oni strucnjaci sto stavljaju imanja na belgiju il cenera dok se kladionica ne zatvori hahaha koji pacenici.pa mi igramo bez tri standardna sejo kolasinac bicakcic bez odbrane bolan i mocna belgija uputi tri suta u okvir.sve nesto oko 16.17 metara.pa egal je bio i imali smo zrelije sanse djeko glavom pod raslje pa pjana...previse dizete belgiju sila jesu al nemogu da svarim toliko ponizavanje nasih.pa i u belgiji cemo ih stisnut u konopce pred 15 hiljada fanatikosa...vels je ekstra tim sa bejlom i par igraca iz pl.belgija.izrael gdje im pola ekipe igra po ligama petice..svi igraju fudbal jarane a najbolje nama dat andoru luksemburg san marino i farska ostrva tad bi neki forumasi bili zadovoljni jer zaboga prekucali bi grupu.bolju tekmu nisam gledo od pobjede nad grckom u zenici.kapa dole momci
Goal Attempts
20
Shots on Goal
8
:hmmmmm:
Hebo to, losa ti je ta statistika...U Becu na tv-u su bila samo tri, nije frajer corav jbt... :urnebes: :urnebes:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 okt 2014, 23:58

Šteta, trebali smo u ove dvije utakmice pobjediti jednu. Uvjeren sam da je bolja postavka na terenu bila, dobili bi obe. Ova Belgija s Wilmotsom nije neki bauk, ne iskorištava ni on puni potencijal Belgije, kao ni Sušic BIH.

Sad tek teško dolazi onaj poraz od Kipra. Da smo Kipar dobili, ovo bi bilo odlicno.

Mada i dalje mislim da možemo uhvatiti drugo mjesto, trece ce svakako doci samo.

Samo hrabro u Izraelu.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 13 okt 2014, 23:59

Covjece **** te statistika ljudi su imali tri opasna suta il je svaki sut bio stopostotna prilika.aferim
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2014, 00:00

ficobahtic je napisao/la:Hebo to, losa ti je ta statistika...U Becu na tv-u su bila samo tri, nije frajer corav jbt... :urnebes: :urnebes:
Ništa je to, da vidiš kakvu su im statistiku servirali na SP. Nema u Beču zajebancije :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 14 okt 2014, 00:00

wienultras je napisao/la:Djesu oni strucnjaci sto stavljaju imanja na belgiju il cenera dok se kladionica ne zatvori hahaha koji pacenici.pa mi igramo bez tri standardna sejo kolasinac bicakcic bez odbrane bolan i mocna belgija uputi tri suta u okvir.sve nesto oko 16.17 metara.pa egal je bio i imali smo zrelije sanse djeko glavom pod raslje pa pjana...previse dizete belgiju sila jesu al nemogu da svarim toliko ponizavanje nasih.pa i u belgiji cemo ih stisnut u konopce pred 15 hiljada fanatikosa...vels je ekstra tim sa bejlom i par igraca iz pl.belgija.izrael gdje im pola ekipe igra po ligama petice..svi igraju fudbal jarane a najbolje nama dat andoru luksemburg san marino i farska ostrva tad bi neki forumasi bili zadovoljni jer zaboga prekucali bi grupu.bolju tekmu nisam gledo od pobjede nad grckom u zenici.kapa dole momci
Goal Attempts
20
Shots on Goal
8
valjda je frajer mislio samo na prve 3 minute utakmice.

Edit: a zamisli onda kako izvrcu stvari koje nisu cinjenice tj. o kojima se moze raspravljati kad statistiku mijenjaju.
Zadnja izmjena: bvb, dana/u 14 okt 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 okt 2014, 00:01

1.Vels 7
2.Izrael 6(-1)
3.Belgija 4(-1)
4.Kipar 3
5.BiH 2
6.Andora 0

Cisto podsjecanje,vidim da su ovo uspjeli predstaviti kao spektakularan rezultat pa rekoh da stvari vratimo u surovu realnost a ona je da nam opasno visi i baraz i svaka slijedeca utakmica nam je biti ili ne biti.
Ako je to uredu i ako to tako treba onda nista.
Samo vi,i Bake je dobio izbore a da nije ni dosao na televiziju.Zemljo mazohista.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 14 okt 2014, 00:01

Momciluci...de malo secera i vode...pozlice vam... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 okt 2014, 00:01

ključaj
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 14 okt 2014, 00:01

Ja ne znam kako mi ikako uspijevamo igrati na momente dobro , s obzirom da svaku utakmicu pocnemo sa 8-9 igrača BUKVALNO, jer imamo amatera na klupi koji se očigledno ne stidi ničega i dalje gura dalje. A ovi što im je dovoljan bod i što žive od laži "nije još ništa gotovo" mi nisu nikako jasni. Kako nije gotovo? Jašta je nego gotovo...završena priča. Sad možemo samo da molimo Boga da s neba padne kakve sadake da na sreću dobijemo taj baraž, jer sve dok imamo amatera na klupi dobro igrati nećemo. Očigledno da Sušić nema karaktera i obraza čim su mu sve ove silne kritike svejedne. Treba da se stidiš Safete.
Zadnja izmjena: Bademluk, dana/u 14 okt 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 14 okt 2014, 00:01

Svega mi
koji moroni su uveli ovaj jadni internet. Cuj Vedo igrac manje pa jeste li zdravi nane vam, pa on je veceras odigrao za 4 igraca, borio se lavovski, zracne duele na kraju protiv Fellaini poceo osvajat koji bas radi toga usao.

Znaci jedna TOP TOP world class odbrana, ako ne i najbolja na svjietu - se u trenucima znala izgubit od pritiska koji su vrsili Vedo i Dzeko.

A jok vama je do **** formacije, naigrali se Mugdimi Managera pa pametuju...

Zdra'o

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 okt 2014, 00:02

Solidna partija nasih, protiv realno gledano dosta jaceg protivnika. ostaje zal nad pobjedom nakon onakvog primljenog gola. Ali Bega nas je spasavao puno puta tako da mu se nemoze puno zamjerit na onoj greski. Ipak ovaj remi bi puno vise znacio da nismo izgubili 5 bodova iz prve dvije tekme. :bih:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 okt 2014, 00:02

Juventinisimo je napisao/la:Momciluci...de malo secera i vode...pozlice vam... :mrgreen:
Dovoljno mi je pogledat našu tabelu i pozlije mi iste sekunde. Meni samo nije jasno čemu se vi radujete?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 okt 2014, 00:03

Kaunas je napisao/la:ključaj

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 14 okt 2014, 00:03

ficobahtic je napisao/la:
Goal Attempts
20
Shots on Goal
8
Hebo to, losa ti je ta statistika...U Becu na tv-u su bila samo tri, nije frajer corav jbt... :urnebes: :urnebes:
wienultras je napisao/la:Covjece **** te statistika ljudi su imali tri opasna suta il je svaki sut bio stopostotna prilika.aferim
Kazem ti ja, zna frajer...tri opasna suta nije sala... :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2014, 00:03

Nije ovaj bod protiv Belgije los. Losa su tri izgubljena boda protiv Kipra zbog forsiranja Susicevih ludih formacija i igraca. Los je bod u Walesu. Lose je sto lik ne stavlja Hajrovica u igru. Sto nam je Pjanic cas krilo, pa bek, nekad playmaker, pa Ibisevic krilo, pa bek, pa Dzeko. Ludilo na terenu. Haos. Nemamo koncepta, danas nas je nosila srcanost i individualni kvalitet protiv Belgije i sreca koja prati hrabre.

Ode mi srce od ovakvih utakmica, pa da umrem mlad i nevin. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 14 okt 2014, 00:06

Virtu4l je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:Hebo to, losa ti je ta statistika...U Becu na tv-u su bila samo tri, nije frajer corav jbt... :urnebes: :urnebes:
Ništa je to, da vidiš kakvu su im statistiku servirali na SP. Nema u Beču zajebancije :mrgreen:
U Becu su tek sutradan poslije velikog slavlja saznali da smo izgubili od Nigerije.. :rol: :mrgreen:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 00:06

@Virtu4l

Sta kaze komentator :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 14 okt 2014, 00:07

Principatus je napisao/la:Nije ovaj bod protiv Belgije los. Losa su tri izgubljena boda protiv Kipra zbog forsiranja Susicevih ludih formacija i igraca. Los je bod u Walesu. Lose je sto lik ne stavlja Hajrovica u igru. Sto nam je Pjanic cas krilo, pa bek, nekad playmaker, pa Ibisevic krilo, pa bek, pa Dzeko. Ludilo na terenu. Haos. Nemamo koncepta, danas nas je nosila srcanost i individualni kvalitet protiv Belgije i sreca koja prati hrabre.

Ode mi srce od ovakvih utakmica, pa da umrem mlad i nevin. :mrgreen:
:tokralju:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], Hardzavi, Mostarska, s4mke i 37 gostiju.