Safet Sušić - Pape

skyisthelimit

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2014, 23:37

Kod: Označi sve

Ja moram čestitati Sušiću što je odlučio da igra 4-4-2," kaže Wilmots.
Sta li mu ovo treba da znaci :lolno: Ili je, zapravo slabo upoznat s nasom taktikom. :D
15.10 - 15.06 ...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 okt 2014, 23:37

Greivis je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Najgori rezultat. Znaci ostaje. Vidim ima onih kojima je drago. :urnebes:
Bjezat iz ove zemlje sto prije. Nigdje vise glupih ljudi nema.
Kada pobjegnes bice jedan manje.
:kafa:
Ti nisi normalan lik. Posjeti strucnu osobu. Dobronamjeran savjet.
Pobjegni, pojacaj nam IQ. Dobronamjeran savjet. :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 okt 2014, 23:37

Jbte dan, likovi o politici, u pm.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 okt 2014, 23:38

calcio je napisao/la: Ostalih 75% je dalo glas drugim partijama, trebam li sad objasnjavati kako funkcionise demokratija i parlamentarni izbori?
Nemoj krvi ti.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ady91
Kontakt:

Post Postao/la ady91 » 13 okt 2014, 23:38

Sad ispada kao sve normalno izvukli bod protiv Belgije, a imamo samo 2 boda iz 3 utakmice. Ko ovdje može biti normalan!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 okt 2014, 23:39

Goalgetter je napisao/la:Sutra ocekujem da mu savez uruci otkaz, nije ispunio cilj da uzme 4 boda! ODLAZI
Goalgetter sta sam ti ja rekao. Jesam li pogodio rezultat protiv WALESA - jesam. Jesam li pogodio rezultat protiv BELGIJE - jesam. Jesam li pogodio da nece biti smjene vidjeti ces da jesam. Sljedeca utakmica je zadnja Papetova na klupi. Ako izgubi to je kraj a kao bude nerjeseno najvjerovatnije kraj. Nece se vise moci provlaciti sa nerjesenim razultatima. Ili pobjeda ili smjena diamant formacije.

Inaca danasnja utakmica fenomenalno odigrana od strane glavnih igraca Dzeke i Pjanica koji su mu uprkos formaciji i neigranju svih trenutno najboljih igraca spasili stolicu. Svaka cast Dzeko i Pjanicu. Ne mogu da vjeruje da nije makar u 80 minutu zamjenio preumornog Ibisevica sa Hajrovicem koji mu je spasio stolicu i donio SP. Bojim se da Hajrovic ne bude novi slucaj Zukanovic. A mi kvalitetnih igraca nemamo na bacanje.

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 13 okt 2014, 23:39

SDA ubjedljivo najvise pristalica. Ako je je SDA = Safet Susic... Safet ima ubjedljivo vise pristalica nego vas par FM managera koji usput nemate ni pravo glasa na izborima. Sami sebe izdominirase :rol: :rol: :rol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2014, 23:40

Nasim igracima se samo moze kapa do poda skinuti, da pored ovog selektora pruzaju ovakvu borbu kao veceras. :clap:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 13 okt 2014, 23:40

Virtu4l je napisao/la: Nema potrebe, sasvim sam zadovoljan svojim ponašanjem. Navijam za svoju reprezentaciju bez obzira na sve, slavim svaki gol kao da je posljednji i ne zamaram se nebitnim stvarima, selektora je bilo i biće ih, ali reprezentacija je samo jedna.
Hvala na ispovijedi, no bojim se da te niko nije pitao kakva su ti reprezentativno patriotska osjećanja, a rekao bih da nas većina ovdje dijeli ista, bez nekakve potrebe da se to posebno naglašava.

Virtu4l je napisao/la:Čudi me da tako razmišlja jedna überinteligentna osoba. Današnji fudbal i 60% zalaganja ne ide zajedno, posebno onaj reprezentativni, ali eto, ti misliš drugačije.
Čudi me da jedna osboba, koja se samodeklarativno smatra fudbalskim navijačem i koja gleda utakmice, ne vidi kako stvari stoje na terenu i kako momci u crvenim dresovima i ne navaljuju previše, posebno ne u zadnjim minutama utakmice. Onako rutinski.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 okt 2014, 23:41

Mogu razumijeti da je neko za, mogu razumijeti da je neko protiv, ali ono sto ne mogu jesu ti "argumenti". Fazon je nekoga "provaliti", ispasti pametan na forumu. Imam osjecaj kao da pojedinici rade screenshot svojih postova pa ih salju FB prijateljima. Samo eto da pokazu kako su "nadmocni". Drugima pak je SDA kriva za sve. Od prvog svjetskog rata, do Susica.

A onda dolaze oni najposebniji. Oni koji misle da kad kazes Safet ne valja, ti kazes Mrzim Bosnu(i Hercegovinu). Oni koji su odrasli u sistemu gdje se "veliki vodja" ne smije propitivati i ispitivati. I gdje sve sto on kaze mora tako biti i nikako. Rekao veliki vodja da trebamo biti sretni sa 2 boda. Moramo biti sretni, drugacije ne moze. Mozda mi imamo najjacu reprezentaciju ikad, ali je li to bitno? on je rekao da smo sretni sa 2 boda. Hajmo slaviti.

Sve u svemu, "rasprava" na ovom forumu tj. ovom dijelu foruma je sve, osim rasprave.
Celik!3,2,2.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 okt 2014, 23:41

ady91 je napisao/la:Sad ispada kao sve normalno izvukli bod protiv Belgije, a imamo samo 2 boda iz 3 utakmice. Ko ovdje može biti normalan!
Da smo prije ove utakmice imali 4 ili 6 bodova,neriješeno protiv Belgije bi bilo ok.
Ovako,samo utjeha za luzere,i Safeta,Ustvari za njih,jer Safet je luzer.
Vječno u našim srcima.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 13 okt 2014, 23:42

Meni nije jasno kaze bod zadovoljan sam (Belgija) ok postujem ,idemo u Izrael i ako uzmemo bod zadovoljan sam.
Na koju foru on misli bod po bod da kucka i da ode u Francusku.
Izrael ima 6 bodova iz dvije tekme a mi 2 boda iz tri i on ide po bod u Izrael!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 okt 2014, 23:42

Principatus je napisao/la:Nasim igracima se samo moze kapa do poda skinuti, da pored ovog selektora pruzaju ovakvu borbu kao veceras. :clap:
To je ono što pantljičare iz Safetovog anusa ne mogu da skontaju. Gdje bi nam kraj bio da imamo normalnog selektora koji će zvati ono najbolje što imamo i znati postavljati taktiku?

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 13 okt 2014, 23:42

Ma dobro, i Holandija je izgubila od Islanda :lol:
DD

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 okt 2014, 23:44

Burundi je napisao/la:Ma dobro, i Holandija je izgubila od Islanda :lol:
Ma ja.U isto vrijeme HR ima 9 bodova iz tri meča.Ovi fan club Safet S. se ravnaju prema luzerima.
Vječno u našim srcima.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 13 okt 2014, 23:44

mirzatele je napisao/la:2 utakmice, 2 izmjene :tokralju:
Jel Hajrovic nije zasluzio da udje bar 10 minuta Safete, jel nije zasluzio momak koji ti je sacuvao posao u Slovackoj, zar trebamo gledati kako nam igraci jedva hodaju posljednjih 10 minuta a ti izvrsio jednu izmjenu ?
Kako da izvrši više izmjena kad još uvijek nije klonirao Tina ? Pričekaj malo, za sad su mu ovi na klupi jednom preniski, drugi put previsoki, treći će put biti da su se prejeli...i tako redom....selektor bi nam se trebao zvati Biserko koliko bisera izusti nakon utakmica !

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 13 okt 2014, 23:45

Principatus je napisao/la:Nasim igracima se samo moze kapa do poda skinuti, da pored ovog selektora pruzaju ovakvu borbu kao veceras. :clap:
Za dobre utakmice su zasluzni samo igraci, a za lose je kriv samo Safet Susic. :roll:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 okt 2014, 23:46

Kuci mora dobiti Izrael, Vels i Andoru..
Na strani..Kipar, Izrael i Andoru
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 13 okt 2014, 23:46

Amarkony, kad ti neko zaveze noge i ti ne mozes da hodas, ko je kriv ti ili neko?
DD

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 okt 2014, 23:47

1. Ibisevic devedeset minuta providan, ipak odigra do samog kraja,
2. Oko sezdesetpete seli na desno krilo, grandiozno,
3. Pjanic pokriva sa Mujdzom desni bek umjesto Hajrovica, Pjanica je to dokusurilo, istrosio se potpuno,
4. Lulic potpuno sam na lijevoj strani, covjek se lavovski borio, ma da ovo nema nigdje,
5. Tino odigrao barem 15 minuta duze nego sto je trebao,
6. Svega jedna izmjena i pored cinjenice da su Pjanic, Lulic, Susic, Mujdza bili mrtvi nakon sezdeset minuta igre. Providnog Ibisevica da ne spominjem ponovo.

Najgore medjutim tek dolazi, mi vise nemamo pravo na kiks. Svaka utakmica nakon ove tri odigrane je 'historijska'. Svaka naredna greska nas vodi u zajednicku propast.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 13 okt 2014, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.