RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RezervniGolman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RezervniGolman » 13 okt 2014, 21:52

Stvarno niste dobri s glavom. Daj bola malo o pozitivnim stvarima. Imate prostorije kluba pa im sprašite u lice ako vas pucaju neke tištilice. Šta lajete po forumu ko neke trebice da se dušmani naslađuju svađama između nas. Ne kontam vas nikako.

Što kaze nas drug Radovan malo se igrajte moće s djevojkama ili ženama. Ko nema ni jedno ni drugo može se oprat i na ruke da izvine naša drugarica đavolica :)
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 21:55

od sada mrzim i pravnike :) :urnebes:

Cuj tistilice :mrgreen: :kralj:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 okt 2014, 22:26

nem73 je napisao/la:Ubi mene ova povrsnost citanja. Slomijes se da objasnis da mi je tana i svi ostali na skroz desetom ili nebitnom mjestu a VELEZ na prvom. djaba oni opet po tebi ospu paljbu da si negativac ili ti pljuvac na cjenjenog rezervnog asa? Nek je on vama ziv i zdrav, ja sam za dobro kluba u stanju i rodjenog brata napasti istom mjerom bez ikakvog uzmicanja.

Ja se za Velez sekiram i mrzim ovo stanje s kojim nemamo pretjeranog razloga biti zadovoljni!

Znaci kriv sam i negativac jer volim Velez vise od rezervista :clap: :salut:
1) Nisi ti pljuvac na "cijenjenog rezervnog asa" - ti si samo pljuvac uopste ... na bilo koga.
2) Nisi ti jedini kome je Velez na prvom a Tana na 10 mjestu.... Svakom normalnom je to tako. Vjerovatno i ljudima u klubu. Ne znam po cemu sebi dajes za pravo da ti vise volis Velez od mene - ne volis. Supljiras, ko i obicno.
3) To sto si ti brata u stanju napast - nista cudno jer ti napadas svakoga. i ne gledas sta pricas, samo pricas.
4) Ta prica suplja, glupa, besmislena i agresivna je glavni razlog zasto se niko na prosloj skupstini nije prijavio da bude direktor kluba - a niko pametan i nece. Zasto nekom treba hakanje i pljuvanje? Zasto da neko to trpi da bi vodio Velez? Sve dok je takvih "navijaca" - naravno je da necemo nikad imat kluba.

Ali bitno je hrakat.

I jos mi tepsija gore govori "pa znas dome takvi smo svi" i da ne pomahnitam. Pa moj Tepsija nismo svi takve - evo ja prvi nisam takav. Kad si to ti mene cuo da sam lajao i na koga u klubu (u ovoj upravi ili bilo kojoj prethodnoj) - a kad odu iz kluba jesam i hocu. Ali ne mogu da svatim da ljudi nakon toliko godina nemogu skontat da se nemoze **** majka i optuzivat ko kako koga hoce - a da se gradi klub. Velez nemoze nikad klub bit dok se ovakvo ponasanje opravdava.

Nema opravdanja za negativnost - i opet ponavljam. Broj 1 razlog zasto je mala posjeta na Velezovim tekmama je 20 godina pljuvanja, hrakanja, sranja, kenjanja, i svih ostalih vrsta verbalnog (a nekad i fizickog) izzivljavanja na igrace, upravu, trenere i ostale radnike Veleza (i ne samo tokom ove uprave, nego i mnogih prije ove). Nakon 20 godina tretiranja kluba kao otirac, olajavanja i blacenja, a ne tretiranja kluba kao gradskog ambasadora, naravno da nema postovanja prema Velezu, i stoga nema ni posjete. Po meni su pljuvaci i supljaci glavni krivci za ovaj rezultat i tvrdim da su oni najveci razlog srozavanja posjete klubu. Oni su bili iza bojkota. Oni su iza svake krize koja se desila. Koliko se samo puta prosle sezone pricalo o prodaji utakmice? Vazda istih 100njak ljudi kenja kako sta nevalja. I zato sigurno cemo opet imati problem uskoro da niko normalan nece htjet da Velez vodi. I u pravu su ljudi. O koja im je to trpit da bi vodili klub na koji svaka hablecina kenja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 22:46

Broj jedan razlog slabe posjete su slaba igra koju pruzaju igraci, neispunjavanje obecanja o Evropi (niko nikog nije tjerao da postavlja ciljeve, ali ako ih sam postavi a ne ostvari, trebao bi se barem izvinuti navijacima), los odnos prema omladinskoj skoli, zatvorenost Veleza u krug 3-4 covjeka koji sve odlucuju i na taj nacin privatiziraju svetinju i jos je koriste za politicku promociju

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 22:48

I vidim da si napisao IZBACITI SUSICA NAPOLJE. Nije to lijepo, nemoj negativnosti i hrakanja....covjek je ipak tu, odveo nas na SP. Pricekaj dok ode......budi dosljedan svojim rijecima...
Zadnja izmjena: veteran71, dana/u 13 okt 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 13 okt 2014, 22:49

Teška tema,ne slažemo se i trebamo uvažavati mišljenja drugih, a ne vrijeđati se.
Ali, hajmo malo o slijedećoj utakmici protiv Želje.Očekujem agresivnost i zalaganje prije svega.Odbrana im je najlošiji dio tima primili su 12 golova, najviše od prvih 6 ekipa.Najbolji dio tima je napad i dali su čak 19 golova najviše od prvih 6 ekipa.Znači biće golijada i naravno na kraju naša pobjeda :D Pop hettrik :mrgreen:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 okt 2014, 23:17

veteran71 je napisao/la:Broj jedan razlog slabe posjete su slaba igra koju pruzaju igraci, neispunjavanje obecanja o Evropi (niko nikog nije tjerao da postavlja ciljeve, ali ako ih sam postavi a ne ostvari, trebao bi se barem izvinuti navijacima), los odnos prema omladinskoj skoli, zatvorenost Veleza u krug 3-4 covjeka koji sve odlucuju i na taj nacin privatiziraju svetinju i jos je koriste za politicku promociju
1) Kazes da je slaba igra razlog neposjecenosti. Dokaz da to nije tacno: Prosle sezone je Velez uvezao 7 pobjeda za redom, ukljucujuci i Svinje i Zelju, i koliko je bilo ljudi na tekmi? Hoces reci da razvaljivanje Zeljeznicara 4:2 nije bila dobra tekma? I koliko je ljudi doslo nakon toga? Hoces reci da Velez nije igrao dobro proslo proljece? Ili mozda i ne pratis tekme. Jer meni samo neko ko ne gleda Velez moze rec da Velez nije igrao dobro proslu sezonu - a posjeta je opet bila nula. Znaci teorija da je slaba igra Veleza razlog manjka posjete je jednostavno nelogicna jer bez obzira kako Velez igrao posjeta je slaba. Znaci kvaliteta igre nije mjenjala posjetu.

2) Kazes posjeta slaba jer se neko treba izvinuti za Evropu? Pa Evropa jos nije izgubljena. Sezona jos traje. A prosle sezone je Velagic koliko se ja sjecam rekao na pocetku da Evropa nije glavni cilj, nego da je cilj 5-8 mjesta, a Evropa je ono 'ako se desi'. Feja je, do duse, nakon svog dolaska spomenuo Evropu kao cilj i to na prvoj svojoj konferenciji za stampu - i to jeste istina, ali mislim da ko god je gledao tu pressicu mogao je skontati da je covjek samo okrecao list. I covjek nije imao ni 3 treninga s ekipom kad je to rekao - plus to nije rekao klub nego on koji je tek dosao. I sta sad? Da ga malo kritikujemo sto je postavio visoki cilj? Glupost.

A sve i da jeste uprava rekla da je Evropa glavni cilj - jel se to Inter izvinjava kad kaze da zeli Evropu pa neuspije? Jel se to Man. U. izvinjava kad kaze da zeli Evropu a ne uspije? Jel se to iko izvinjava ako ne dobije Evropu? Kakva ti je to prica svega ti? I gdje to ima da klub pokusa napraviti iskorak pa se treba izvinjavat ako neuspije? Ta niko nije neuspio namjerno - nego je igrao i izgubio. To je sport. I to je normalno. Svak zeli pobjedu.

3) Omladinska skola kao razlog slabe posjete? Pa omladinska skola je na ledini od 1992e godine pa zasto posjeta nije pala nakon rata, a ne nakon bojkota? Do izgradnje svlacionica djeca se na ledini presvlacila. A nakon bojkota je pala posjeta. A i ako jeste omladinska skola razlog (sto nema sanse da je) ako nista moras barem priznat da se NESTO okrece po pitanju skole - barem taj teren ako nista drugo. Ne znam od cega ocekujes da klub izdvoji za djecu kad to nije radjeno nikad u zadnjih 20 godina. Ali evo opet se izdvaja i opet se nesto radi na toj omladinskoj skoli. Plus nikad nisam cuo nekog da kaze "necu na tekmu jer Velez ne ulaze u omladinsku skolu" a sumnjam da si i ti to cuo.

4) Zatvorenost Veleza u 3-4 covjeka. Prvo, UO ima vise od 4 clana - znaci neistina i to moze posvjedocit tovar ljudi u UOu kluba (a znam ih nekoliko). A drugo, imas 12 epizoda Rodjeni Rodjeni samo ove sezone gdje su 90% pitanja odgovoreno - ili nisi nasao vremena da ih pogledas. Ali bukvalno su ljudi tovar pitanja odgovorili i obrazlozili zasto sta rade. A i da jest 3-4 covjeka - jel to nesto neobicno da klub vodi skupina ljudi? Jel to u FSK odlucuje 10-20 ljudi o svemu ili se pita njih 3-4? Ili bi ti mozda da se razgovara o klubu u Fejicevoj da ti mozes slusat sta pricaju? Navedi JEDAN klub gdje je slucaj to sto ti tvrdis da je problem. A neces ga navest - mozes samo slagat ili izmislit - jer toga nema. A u Velezu 2 clana UOa su navijaci (jedan RA i jedan dijaspora). To nemas ni u jednom drugom klubu - tako da reci da Velez je zatvoren moze samo biti zlonamjeran komentar.

5) Politicka promocija? To mislis na SDP vjerovatno. Prvo nisi dao dokaz za tu optuzbu pa moram reci da ti ne vjerujem da je to istina. A drugo, i da jeste, pa Velez je UVIJEK bio ljevicarski klub a SDP je ljevicarska stranka. Velez je UVIJEK imao radnicku i socijalisticku orijentaciju. Zasto bi to bio razlog manjka posjete u 2014 kad je to nastalo 1922? Plus, evo i da jesi u pravu, i da jest politicka promocija, hoces da kazes da Dzubur nije dosao u klub prije izborne kampanje i nije otisao odmah nakon izbora? Hoces da kazes da niti jedna uprava kluba od rata pa do danas nije prosla a da nije imala barem nekon kontakta sa bilo kojom od stranaka?

Eto te stare mi ko nem73.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 13 okt 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 23:23

Kakav tezak i glup lik si dan te nije.

Toliko teksta ispisao si u moje ime tako da tebi ja nisam ni potreban. Pises ono sto mislis da ja mislim, kako bi to mogli nazvati? Lagano americko teksasko ispiranje mozga? Care moj, nemas ti pojma ni ko sam ni sto sam.

Meni mozak ispirat neces, mene ne zanimaju informacije iz prve ruke, meni je mrkva drug i na njega hrakat ne mogu a tanu i onog potrcka znam takodjer. Cijeli Mostar jedno a ti iz dalekog texasa drugo.

Aj zapjevaj nam jednu od dzeba dok jos nismo ruke jedan na drugog digli :D

VFC od 73 a ne od poslije rata - mlad si i tvrdoglav a i tup pokAdkad...

Tana ti valja a safeta hraces? :urnebes: :mrgreen:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 13 okt 2014, 23:24

MV :tokralju: slažem se sa svakom riječi.Ali, nemoj se trudit da objašnjavaš vidiš da oni okreću odmah na drugu priču.
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 23:26

zalosni duo dan te nije :kafa:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 13 okt 2014, 23:29

Ma ništa, trebali bi postaviti nem73 za direktora a veteran71 za predsjednika kluba.Svijetla budućnost :crazy:
SVI NA GRBAVICU
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 okt 2014, 23:34

nem73 je napisao/la:Kakav tezak i glup lik si dan te nije.

Toliko teksta ispisao si u moje ime tako da tebi ja nisam ni potreban. Pises ono sto mislis da ja mislim, kako bi to mogli nazvati? Lagano americko teksasko ispiranje mozga? Care moj, nemas ti pojma ni ko sam ni sto sam.

Meni mozak ispirat neces, mene ne zanimaju informacije iz prve ruke, meni je mrkva drug i na njega hrakat ne mogu a tanu i onog potrcka znam takodjer. Cijeli Mostar jedno a ti iz dalekog texasa drugo.

Aj zapjevaj nam jednu od dzeba dok jos nismo ruke jedan na drugog digli :D

VFC od 73 a ne od poslije rata - mlad si i tvrdoglav a i tup pokAdkad...

Tana ti valja a safeta hraces? :urnebes: :mrgreen:
Prvo, kao ni moje, ni tvoje ime nije tesko naci nakon svih ovih godina. Drugo, meni ti da kazes tup je smijesno - vise sam svjeta obisao nego sto si ti vidio na diskaveri kanalu, a mladji sam od tebe 7 godina. Ustvari, tacnije 6 i po (hoces da zapjevamo skupa?)

A kad se god ti meni tako obratis i ja cu tebi. Pa gledaj kako ces samnom pricat.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 13 okt 2014, 23:36

Crvena1981Armija je napisao/la:Ma ništa, trebali bi postaviti nem73 za direktora a veteran71 za predsjednika kluba.Svijetla budućnost :crazy:
SVI NA GRBAVICU
Babe mogu li ja autobus vozit. Imam puno godina i ne mogu dugo stajat :urnebes: :urnebes: :thumbup:
KLUB SVIH NAS.

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 23:38

Mostarac Velezovac...

Moj sin ima 14 godina i trenira u Velezu vec 6 godina. Nemoj mi ti molim te pricati gdje se moje dijete skida i gdje trenira.....
Ljetos na poligonu **** bio ispod daske pola metra od njega....

Nas roditelje samo vuku za rukav da platimo clanarinu, opremu i brinemo se za prevoz i zdravlje djece. Treneri nam uzimaju 5 maraka po djetetu (kao fol naknada Zrinjskom) svake nedelje kad igramo Eronet ligu pod Bijelim brijegom iako znamo da je Eronet sponzor i pokriva sve troskove a raspitali smo se i ni jedna druga ekipa to ne placa. Omladinsku skolu vode KLOSARI a Uprava im to omogucava i to je jedina istina.

Bezveze si se svezao SDP-a, Dzubura. Ako vec hoces da znas, u upravi kluba su Niksic, Cevra, Djuliman, Vuk i Steta iz SDP-a, Tana, Kada, Juso Husic, Elko Maric, mali Salcin i Meaz Begovic iz SDA i nabijem im ja na neku stvar to sto su oni ljevicari ili desnicari. Mene ne nteresuje kojom ga rukom "mlate" samo necu da sp.....maju po Velezu.

A sta je privatiziranje Kluba: recimo kad Hara Niksic, u maniru Pike, ulazi u svlacionicu, udara nogama u vrata i psuje igrace.....Eto to ti je jedan primjer privatizacije svetinje. Najgore moguce, bahate, seljacke i primitivne, pa ma koliko ljevicyrska ili desnicarska bila, seljacka je....

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 23:39

s djecom posla imat upisan redovno ustajes...texas army

idemo jednu od ernice ja sam slab s njenim poluitovima neam kD od diskaverja :urnebes:
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 13 okt 2014, 23:41

veteran dobro te

ne mozes bolje od usa ekipe znati brate nikako

Djaba ti i gotovo!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

veteran71
Kontakt:

Post Postao/la veteran71 » 13 okt 2014, 23:44

nem73 je napisao/la:veteran dobro te

ne mozes bolje od usa ekipe znati brate nikako

Djaba ti i gotovo!

Ma ja sam za to da se svi ovdje lijepo predstavimo i nadjemo negdje na pivi. Da vidimo brate ko su ovi nickovi iliti likovi ?.....

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 13 okt 2014, 23:45

Bola raja koji vam je majke ti? Idite bola umocite ga, omastite brk negdje, ove stvari nisu za ovoga foruma majke mi moje. Jedino sto cete postici ovdje je nasladjivanje onih dalmatinaca iz viteza i ostalih seljacina od tuzlanskog kantona sto nam vise na temi, nema ih odavno nesto sam se zabrinuo majke mi moje.
Nista se ovdje nece rijesiti sa ovom diskusijom majke mi moje.

Volim vas sve majke mi moje, ali ovo nije mjesto za svadjanje i vrijedjanje jednih drugih.

Mostar u Srcu, Velez do Groba!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 13 okt 2014, 23:47

Tosre je napisao/la:Bola raja koji vam je majke ti? Idite bola umocite ga, omastite brk negdje, ove stvari nisu za ovoga foruma majke mi moje. Jedino sto cete postici ovdje je nasladjivanje onih dalmatinaca iz viteza i ostalih seljacina od tuzlanskog kantona sto nam vise na temi, nema ih odavno nesto sam se zabrinuo majke mi moje.

Volim vas sve majke mi moje, ali ovo nije mjesto za svadjanje i vrijedjanje jednih drugih.

To im i ja prenio brato ali izgleda samo ti ja umačemo pa smo psihološki stabilni i opušteni :urnebes: :urnebes: :rol:
KLUB SVIH NAS.

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 13 okt 2014, 23:51

RezervniGolman je napisao/la:
Tosre je napisao/la:Bola raja koji vam je majke ti? Idite bola umocite ga, omastite brk negdje, ove stvari nisu za ovoga foruma majke mi moje. Jedino sto cete postici ovdje je nasladjivanje onih dalmatinaca iz viteza i ostalih seljacina od tuzlanskog kantona sto nam vise na temi, nema ih odavno nesto sam se zabrinuo majke mi moje.

To im i ja prenio brato ali izgleda samo ti ja umačemo pa smo psihološki stabilni i opušteni :urnebes: :urnebes: :rol:
Ma tako treba brate moj majke mi moje. Ja nedavno bio kod doktora na pregledu, majke mi kaze on meni ti ako ovako nastavis zivices 120 godina. Nista mene ne sekira vise, samo opusteno, shanerski a ono nekad kad mi se skupi zna se sta se radi. To ti je stara indijska fora kamasutra i ti ostali marifetluci, poslusajte me i stari i mladi majke mi moje samo se jednom zivi.

volim vas sve majke mi moje

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.