Kod: Označi sve
Ja moram čestitati Sušiću što je odlučio da igra 4-4-2," kaže Wilmots.

Kod: Označi sve
Ja moram čestitati Sušiću što je odlučio da igra 4-4-2," kaže Wilmots.
Pobjegni, pojacaj nam IQ. Dobronamjeran savjet.Greivis je napisao/la:Ti nisi normalan lik. Posjeti strucnu osobu. Dobronamjeran savjet.storm_raider je napisao/la:Kada pobjegnes bice jedan manje.Greivis je napisao/la:Najgori rezultat. Znaci ostaje. Vidim ima onih kojima je drago.![]()
Bjezat iz ove zemlje sto prije. Nigdje vise glupih ljudi nema.
Nemoj krvi ti.calcio je napisao/la: Ostalih 75% je dalo glas drugim partijama, trebam li sad objasnjavati kako funkcionise demokratija i parlamentarni izbori?
Goalgetter sta sam ti ja rekao. Jesam li pogodio rezultat protiv WALESA - jesam. Jesam li pogodio rezultat protiv BELGIJE - jesam. Jesam li pogodio da nece biti smjene vidjeti ces da jesam. Sljedeca utakmica je zadnja Papetova na klupi. Ako izgubi to je kraj a kao bude nerjeseno najvjerovatnije kraj. Nece se vise moci provlaciti sa nerjesenim razultatima. Ili pobjeda ili smjena diamant formacije.Goalgetter je napisao/la:Sutra ocekujem da mu savez uruci otkaz, nije ispunio cilj da uzme 4 boda! ODLAZI
Hvala na ispovijedi, no bojim se da te niko nije pitao kakva su ti reprezentativno patriotska osjećanja, a rekao bih da nas većina ovdje dijeli ista, bez nekakve potrebe da se to posebno naglašava.Virtu4l je napisao/la: Nema potrebe, sasvim sam zadovoljan svojim ponašanjem. Navijam za svoju reprezentaciju bez obzira na sve, slavim svaki gol kao da je posljednji i ne zamaram se nebitnim stvarima, selektora je bilo i biće ih, ali reprezentacija je samo jedna.
Čudi me da jedna osboba, koja se samodeklarativno smatra fudbalskim navijačem i koja gleda utakmice, ne vidi kako stvari stoje na terenu i kako momci u crvenim dresovima i ne navaljuju previše, posebno ne u zadnjim minutama utakmice. Onako rutinski.Virtu4l je napisao/la:Čudi me da tako razmišlja jedna überinteligentna osoba. Današnji fudbal i 60% zalaganja ne ide zajedno, posebno onaj reprezentativni, ali eto, ti misliš drugačije.
Da smo prije ove utakmice imali 4 ili 6 bodova,neriješeno protiv Belgije bi bilo ok.ady91 je napisao/la:Sad ispada kao sve normalno izvukli bod protiv Belgije, a imamo samo 2 boda iz 3 utakmice. Ko ovdje može biti normalan!
To je ono što pantljičare iz Safetovog anusa ne mogu da skontaju. Gdje bi nam kraj bio da imamo normalnog selektora koji će zvati ono najbolje što imamo i znati postavljati taktiku?Principatus je napisao/la:Nasim igracima se samo moze kapa do poda skinuti, da pored ovog selektora pruzaju ovakvu borbu kao veceras.
Ma ja.U isto vrijeme HR ima 9 bodova iz tri meča.Ovi fan club Safet S. se ravnaju prema luzerima.Burundi je napisao/la:Ma dobro, i Holandija je izgubila od Islanda
Kako da izvrši više izmjena kad još uvijek nije klonirao Tina ? Pričekaj malo, za sad su mu ovi na klupi jednom preniski, drugi put previsoki, treći će put biti da su se prejeli...i tako redom....selektor bi nam se trebao zvati Biserko koliko bisera izusti nakon utakmica !mirzatele je napisao/la:2 utakmice, 2 izmjene![]()
Jel Hajrovic nije zasluzio da udje bar 10 minuta Safete, jel nije zasluzio momak koji ti je sacuvao posao u Slovackoj, zar trebamo gledati kako nam igraci jedva hodaju posljednjih 10 minuta a ti izvrsio jednu izmjenu ?
Za dobre utakmice su zasluzni samo igraci, a za lose je kriv samo Safet Susic.Principatus je napisao/la:Nasim igracima se samo moze kapa do poda skinuti, da pored ovog selektora pruzaju ovakvu borbu kao veceras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.