Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 okt 2014, 23:02

SVEN TINO SUŠIĆ !

Umrite grupico seljacina koja je probala izvizdati momka.
1946

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 okt 2014, 23:03

Majke mi,neki ljudi ovdje su ili mentalno ograniceni ili ne zele da vide jednu stvar...Nije TSS lose odigrao zadnje 2 tekme.Puno trke ,borbenosti i generalno zalaganja,medjutim,ono sto se prigovara je cinjenica da on IGRA,a na klupi sjedi momak koji je bio i medju nasa 3 najbolja igraca na SP!!! :hmmmmm: :hmmmmm: Jednostavno neshvatljivo.Sad ce reci neko,pa Hajrovic nije standardan,a ovaj igra u mocnom Hajduku...Pa dobro,hajmo onda tom logikom izbaciti i Mujdzu i staviti Vrsajevica opet,kao sto je stavio protiv Kipra, pa smo vidjeli sta je bilo....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 okt 2014, 23:03

neka se srame oni koji su mu zviždali ;)

to nije zaslužio zbog igre svakako, momak se bori, daje sve od sebe, ne prave kardinalne greške, ne izgleda smiješno, u fazonu da se navijači hvataju za glavu kad primi loptu, itd :D ako žele nekome da zvižde, neka zvižde Papetu ;) TSS-u se treba sudit' isključivo po onome što napravi na terenu :D inače, još jednom odigrao korektno!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 okt 2014, 23:03

Ajax je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Tino predasistencija, sljedeci put asistencija pa gol.
Upravu si gledaju se samo asistencije i golovi. Kad njih nema gledaju se predasistencije. A ukupni dojam za 90 minuta. Kao generalno defanzivna ( presjeceni napadi, uklizavnja ) i ofanzivna igra dali je igrac pravio razliku na teren ili je samo dodavao prvom do sebe to nije vazno. Daleko cemo mi dogurati na ovaj nacin :facepalm:
Nije los bio. Sasvim solidna zamjena za Medunjina u nekoj 65-70 minuti.
Visca je trebao igrati umjesto njega, ima lik brzinu. Vidilo se pri kraju kad povuce dva igraca prema sebi. Ovako se Dzeko fino moze osloboditi, jos Medo i Pjanic mogu uletiti u sredinu na ubacaj. Ista stvar sa druge strane gdje je Hajrovic trebao igrati umjesto Vede.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 13 okt 2014, 23:04

BitiSrcemVezan je napisao/la:SVEN TINO SUŠIĆ !

Umrite grupico seljacina koja je probala izvizdati momka.
Momcino glup si
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 okt 2014, 23:05

soko je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Tino predasistencija, sljedeci put asistencija pa gol.
Upravu si gledaju se samo asistencije i golovi. Kad njih nema gledaju se predasistencije. A ukupni dojam za 90 minuta. Kao generalno defanzivna ( presjeceni napadi, uklizavnja ) i ofanzivna igra dali je igrac pravio razliku na teren ili je samo dodavao prvom do sebe to nije vazno. Daleko cemo mi dogurati na ovaj nacin :facepalm:
Nije los bio. Sasvim solidna zamjena za Medunjina u nekoj 65-70 minuti.
Visca je trebao igrati umjesto njega, ima lik brzinu. Vidilo se pri kraju kad povuce dva igraca prema sebi. Ovako se Dzeko fino moze osloboditi, jos Medo i Pjanic mogu uletiti u sredinu na ubacaj. Ista stvar sa druge strane gdje je Hajrovic trebao igrati umjesto Vede.
Slazem se sve prijatelju, bas tako. :salut: Nista protiv momka samo trenutno nije za prvih 11. Jer je nedorecen i ofanzivno i defanzivno jos vise.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 okt 2014, 23:06

Sramota su oni žvižduci za momka koji je dao zadnji atom snage na terenu za ovu državu.

Da slažem se, ne treba igrati, ali o tome ne odlučuje on nego selektor. On je svoj zadatak obavio najbolje što je mogao, i to se mora cijeniti.

Bravo Tino.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 okt 2014, 23:06

Chinaglia je napisao/la:neka se srame oni koji su mu zviždali ;)

to nije zaslužio zbog igre svakako, momak se bori, daje sve od sebe, ne prave kardinalne greške, ne izgleda smiješno, u fazonu da se navijači hvataju za glavu kad primi loptu, itd :D ako žele nekome da zvižde, neka zvižde Papetu ;) TSS-u se treba sudit' isključivo po onome što napravi na terenu :D inače, još jednom odigrao korektno!

:tokralju: :tokralju:

Inace kad je u pitanju neki drugi nas igrac ono nazivaju "predasistencija", a onu trku "borbenost". Tinoooo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 okt 2014, 23:07

Dati cu i ja posljednji atom. Ali ne znam igrat, pa eto mogu li dobiti poziv? Zbog ovog nama u repki nema jednog Vrancica. Zbog njeg formacija je pljuc pljuc 2. Cuj borio se? Dzaba sve ako niej kvalitetan, a nije.
Celik!3,2,2.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 13 okt 2014, 23:08

Chinaglia je napisao/la:neka se srame oni koji su mu zviždali ;)

slazem se ali bio bi korisniji na klupi ..pjanic bi swe vratio na svoju poziciju ...medo bi imo vise prostora i vjerovatno bi hajrovic igro koji ima vise kvaliteta ....
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 okt 2014, 23:08

Aferim onima koji su zvizdali. To su pravi navijaci repke. BRAVO!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 okt 2014, 23:10

Dobar mali Tino skroz veceras... korektno, imao jedan solidan sut, podijelio par lopti, par dobrih uklizavanja. Nije mala stvar protiv ovakve Belgije odigrati ovako.
Sport je lijek za tijelo i duh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2014, 23:13

AllGunsBlazing je napisao/la:Dati cu i ja posljednji atom. Ali ne znam igrat, pa eto mogu li dobiti poziv? Zbog ovog nama u repki nema jednog Vrancica. Zbog njeg formacija je pljuc pljuc 2. Cuj borio se? Dzaba sve ako niej kvalitetan, a nije.
Dokle je Vrancic stigao sa papirologijom jer je i sam rekao da je kontaktiran od saveza.
Mada takvi bi kao ti pametovali o pljuc,pluc 2 formaciji,kao sto su Prcica preko noci predeverali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 okt 2014, 23:14

harishp je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Dati cu i ja posljednji atom. Ali ne znam igrat, pa eto mogu li dobiti poziv? Zbog ovog nama u repki nema jednog Vrancica. Zbog njeg formacija je pljuc pljuc 2. Cuj borio se? Dzaba sve ako niej kvalitetan, a nije.
Dokle je Vrancic stigao sa papirologijom jer je i sam rekao da je kontaktiran od saveza.
Mada takvi bi kao ti pametovali o pljuc,pluc 2 formaciji,kao sto su Prcica preko noci predeverali.
Ma ne, takvi kao ti bi trebali podrzati 2 boda iz tri utakmice i nama je dobro. Prcic je Zidane za Susica.
Celik!3,2,2.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2014, 23:16

AllGunsBlazing je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ma ne, takvi kao ti bi trebali podrzati 2 boda iz tri utakmice i nama je dobro. Prcic je Zidane za Susica.
Ma Zidane je glavom...Maceratija :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 okt 2014, 23:17

Jeste, uzivaj u ovim bodovima. Mislim nije lahko osvojiti 2 boda. Ne moze to svako.
Celik!3,2,2.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 okt 2014, 23:18

harishp je napisao/la:
Prcic NIJE losiji igrac od Tina nego je rijec o podjednakim igracima samo je jedan dobio poziv pola godine prije a i dalje se forsira. Sto se tice Vrancica da je on bio prioritet mogao je srediti sve papire i do SP. Nego je momak morao cekati u redu zna se i zbog koga. Pogresna procjena Papeta. Steta do Slovacke je radio jako dobar posao skoro vrhunski. Samo tih par igraca koji nemaju potreban kvalitet za prvih 11 ce ga kostati posla a i nas plasmana na EP mozda a uspjeha tamo ( drugi krug ) to SIGURNO. A vi ovdje pricajte bajke koliko god zelite.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 okt 2014, 23:18

storm_raider je napisao/la:Dobar mali Tino skroz veceras... korektno, imao jedan solidan sut, podijelio par lopti, par dobrih uklizavanja. Nije mala stvar protiv ovakve Belgije odigrati ovako.
Koji si ti ovdje i sta ti znas? Da je igrao Prcic (najbolji mladi veznjak na planeti) Belgija bi unaprijed potpisala 3-0 za nas sluzbeno.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 13 okt 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2014, 23:18

AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste, uzivaj u ovim bodovima. Mislim nije lahko osvojiti 2 boda. Ne moze to svako.
LaHko je,laHko.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 okt 2014, 23:20

harishp je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste, uzivaj u ovim bodovima. Mislim nije lahko osvojiti 2 boda. Ne moze to svako.
LaHko je,laHko.
Naravno da je lahko. Mislim velesile evropskog fudbala, moramo biti zadovoljni nema sta. Okosnicu ekipe nam cine igraci iz Hajduka, mozda bih trebao poceti pisati "lako" cisto da budem u fazonu reprezentacije.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Zeko87 i 26 gostiju.