FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Opet majstor na svoj nacin...kakva lakoca davanja golova.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
tajjjjjjjjjjjjjj mesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
edit:
i opet
tajjjjjjjjjjjjjjjjjj messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

edit:
i opet
tajjjjjjjjjjjjjjjjjj messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 14 mar 2010, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
hahahaha jos 2 gola majstora u 2 min
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Messijev Genocid !
Na kraju ispade rutinska pobjeda. Svaka cast Messiu, i ostalim igracima. Nadam se jos kiksu Frankovca i bit ce dobro.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- nidjo_barca
- Kontakt:
Hvala Bogu.
Messi majstore,het-trick za njega i donosi nam pobjedu u ovom susretu.Jednostavno genije,kralj,najbolji igrac danasnjice.
Messi majstore,het-trick za njega i donosi nam pobjedu u ovom susretu.Jednostavno genije,kralj,najbolji igrac danasnjice.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
i kazu Ronney najbolji na svijetu ? pa to je grahota MEssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii King of the Pop
dajte Stutgart da se igramoo 

Zadnja izmjena: FC Barcelona _Ado, dana/u 14 mar 2010, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Visca El Barca !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Rooney je klasa samo takva,ali ipak Messi je najbolji igrac,sto dokazuje iz utakmice u utakmicu.FC Barcelona _Ado je napisao/la:i kazu Ronney najbolji na svijetu ? pa to je grahota MEssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii King of the Pop
Genije.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Messi je Klasa iznad svih !!!!! Trenutno ni Ronaldo ni Ronney ni jedan ni drugi ni peti ni sesti se ne mogu poredit sa ovim genijalcom i sa lakocom njegovog igraca i prodora !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Apsolutno.Andres je napisao/la:Messi je Klasa iznad svih !!!!! Trenutno ni Ronaldo ni Ronney ni jedan ni drugi ni peti ni sesti se ne mogu poredit sa ovim genijalcom i sa lakocom njegovog igraca i prodora !
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Rooney je igracina svjetske klase ,ali Messi nije sa ovog svijeta...on je posebna klasa , ovako nešto majka više ne rađa.FC Barcelona _Ado je napisao/la:i kazu Ronney najbolji na svijetu ? pa to je grahota MEssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii King of the Popdajte Stutgart da se igramoo
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
Ima da ih Real siluje. Nema sanse da ce ovi nesto uzeti iz tih meceva. Zapamti sta ti kazem. Realu je La Liga sad jedini spas i ima da se bore kao hipnotisani za taj trofej.FC Barcelona _Ado je napisao/la:Atletico i ValenciaTrasimaco je napisao/la:Kad se samo sjetim kako je ovaj Maduro bio dobar u Ajaxu. Nadam se da ovo Barca nece propustiti, inace bi predali titulu Realu. Ne vidim gdje oni jos mogu kiksati osim u utakmici s Barcom.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ma kad su mu hormon rasta dali
... messi - valencia 3-0... odoh ja proslavit...zivjeli!

- nidjo_barca
- Kontakt:
Eh,hvala Bogu,pobjedismo.
Prvo poluvrijeme,onako,na pocetku nas stisli,bili su bolji,kasnije smo mi napali,ali nista konkretno.Drugo poluvrijeme,druga prica,perfektno,maestralno,onako kako znamo i umijemo.Bravo za Messia,nas genije,jednostavno najbolji igrac planete.
Prvo poluvrijeme,onako,na pocetku nas stisli,bili su bolji,kasnije smo mi napali,ali nista konkretno.Drugo poluvrijeme,druga prica,perfektno,maestralno,onako kako znamo i umijemo.Bravo za Messia,nas genije,jednostavno najbolji igrac planete.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Ako je i bilo kakve krize, danas smo je sigurno prevazišli.
Baš nam je trebala jedna ovakva utakmica da se ispušemo, za sve fulove u prethodnim tekmama.
Šta reći za Messija, nego kapa dole majstore.
Krkić večeras bio katastrofalan, umjesto da iskoristi priliku, on je zasra poštenski.
Također mislim da Henry ne bi smo biti zapostavljen, dobra partija večeras kada je ušao, mnogo opsaniji od Krkića.
Baš nam je trebala jedna ovakva utakmica da se ispušemo, za sve fulove u prethodnim tekmama.
Šta reći za Messija, nego kapa dole majstore.
Krkić večeras bio katastrofalan, umjesto da iskoristi priliku, on je zasra poštenski.
Također mislim da Henry ne bi smo biti zapostavljen, dobra partija večeras kada je ušao, mnogo opsaniji od Krkića.
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
Henry je za Krkića babuka...Sad mi je jasno što Krkić ne igra...A vidi se što hoćemo nekog na tom krilu umjesto Pedra...Pedro je dugoročno rješenje i dobar za klupe!!!Sve u svemu zadovoljan sam pobjedom i očekujem samo daljnji napredak. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Krkić je nejać ,nema tu kuveta.... dobar je protiv lijevih ekipa ali protiv ozbiljnijih nema ga na mapi...tacno je i to da je za njega Herny i ovakav kakav jest (u godinama i ne baš sjajnoj formi) babuka na terenu.
Jasno je zašto se želi dovesti igrac za krila tipa Silva ili Navas.
Silva,Villa,Fabregas....to treba kupovati ako mislimo dominirati i dalje.
Jasno je zašto se želi dovesti igrac za krila tipa Silva ili Navas.
Silva,Villa,Fabregas....to treba kupovati ako mislimo dominirati i dalje.
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
kakav KrkicSajoni je napisao/la:Henry je za Krkića babuka...Sad mi je jasno što Krkić ne igra...A vidi se što hoćemo nekog na tom krilu umjesto Pedra...Pedro je dugoročno rješenje i dobar za klupe!!!Sve u svemu zadovoljan sam pobjedom i očekujem samo daljnji napredak.

Visca El Barca !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.