...mislim najgore po njih same sto zive u zabludi

Tebi stotinjak zeničkih SDA debilčića predstavlja "javnost"?Amarkony je napisao/la:Sto je najgore ovih par forumasa (sa xy otvorenih profila) su sebe duboko ubijedili da Susica ne podrzava javnost...
Hajde piliću pokrij se ušima!Amarkony je napisao/la:Sto je najgore ovih par forumasa (sa xy otvorenih profila) su sebe duboko ubijedili da Susica ne podrzava javnost...
...mislim najgore po njih same sto zive u zabludi... jer ja navijam za BiH i uzivam:
![]()
![]()
Da,jasno je se moglo čuti da je to dio,djelić tribina.Oni isti što su u Tuzli bili.Oni što su juče Bakira zaokružili.Keenan.- je napisao/la:Tebi stotinjak SDA Zeničkih debilčića predstavlja "javnost"?Amarkony je napisao/la:Sto je najgore ovih par forumasa (sa xy otvorenih profila) su sebe duboko ubijedili da Susica ne podrzava javnost...
Bošković Senaid, Cazin i izjavljujem da Safet Susic nema pojma od nogometa.Amarkony je napisao/la:Sto je najgore ovih par forumasa (sa xy otvorenih profila) su sebe duboko ubijedili da Susica ne podrzava javnost...
...mislim najgore po njih same sto zive u zabludi... jer ja navijam za BiH i uzivam:
![]()
![]()
Naravno da je primio amaterski gol.MostaracVelezovac je napisao/la:Sad ces vidit kad nakon tekme fudbalski genije, Pape, ospe paljbu po Begovicu.
Bice mu Begovic kriv za los rezultat. Samo ga moze spasit kakva bomba Hajrovica, Dzeke ili Pjane ...
I opet ce majmun ostat na klupi.
Nakon 5 utakmica sa amaterskom taktikom - mislim da samo pichka od trenera moze da se obrati golmanu koji mu je guzicu spasio 10000 puta sa negativnim komentarom. Uzivaj na pres konferenciji za 30 minuta kako Pape spasava svoje prkne na racun Begovica.Amarkony je napisao/la:Naravno da je primio amaterski gol.MostaracVelezovac je napisao/la:Sad ces vidit kad nakon tekme fudbalski genije, Pape, ospe paljbu po Begovicu.
Bice mu Begovic kriv za los rezultat. Samo ga moze spasit kakva bomba Hajrovica, Dzeke ili Pjane ...
I opet ce majmun ostat na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.