FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Ibrakovic je bio u kontaktu sa tim latino amerikancima. Bili su u opticaju Argentinci, Cileanci al koji ce nam qurac kad samo 6 njih moze igrati. Napraviti prvo redukciju stranaca pa tek onda dovoditi nove.
1946
Ovo je pravo zanimljivo. Pazite sad, kruži priča cijelim topicom, otkad isti postoji da su česte promjene u igračkom kadru zapravo problem, ja se ne sjećam kad smo to mi imali istu ekipu cijelu godinu. I to je zaista tako, ne treba vazda mijenjati. Ali onda isto tako na forumu na svakih nekoliko sedmica "trebaju nam još samo pet dobrih na tim i tim pozicijama i mislim da smo mi sve riješili, ne trebaju neke velike izmjene eto samo tih pet i to je to." To je po' ekipe! Treba ovo što sad imamo natjerati da krv propiša il' barem da zaradi platu. Uigrat odbranu, to je na treneru, isprobat neke druge varijante, druge igrače. Ja nisam nikad vidio Ristu, neću stopera dok njeg ne vidim. I ovo ostalo što imamo na raspolaganju je sasvim solidno za okolnosti naše lige, što se tiče odbrane. Najviše škripi lijevi bek, jer je Puzi odličan naprijed, a za "baciti" je nazad, no i to ima vremena da se popravi. Jedino što treba jest dat malo više šanse Plakalu, pa na zimu dovesti ozbiljnu jedinicu. Ako neko misli replicirat "Iskorakom u Evropi koji prave Rijeka i Ludogorets", neka prvo pogleda koliko su dugo te ekipe na okupu i zajedno i kako se sistematski ulaže i dovodi po jedan do maksimalno dva igrača koji će podići kvalitet prvih jedanaest a ne broj igrača u rosteru, al' za to, kao i sve drugo treba vremena.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako tvoj klub ne moze dovesti kvalitetnog igraca, to ne znaci da rival ne mozeJoseMourinho je napisao/la:emir18 je napisao/la:Argentina,Brazil,Kolumbija kao Porto sto radi i nikada nije promasio,treba skaute slati da pogledaju i proberu sta valja.Majke vam gdje vi živite pa ovo smatrate mogućim??blizaqFCS je napisao/la:koliko samo kvalitetnih igraca ima u Portugalskoj ligi za *male*pare u timovima npr.Setubal,Maritimo,Guimaraes,Rio Ave itd..takodje pored latinosa jako kvalitetni su Nigerijci ,Alzirci,Senegalci .Na latinose treba vise obracati paznju nego na igrace iz mak,srb itd![]()
![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Jest jest gdje ste Porto ne prepoznah vasSarajlijc@ je napisao/la:Ako tvoj klub ne moze dovesti kvalitetnog igraca, to ne znaci da rival ne mozeJoseMourinho je napisao/la:emir18 je napisao/la:Argentina,Brazil,Kolumbija kao Porto sto radi i nikada nije promasio,treba skaute slati da pogledaju i proberu sta valja.Majke vam gdje vi živite pa ovo smatrate mogućim??blizaqFCS je napisao/la:koliko samo kvalitetnih igraca ima u Portugalskoj ligi za *male*pare u timovima npr.Setubal,Maritimo,Guimaraes,Rio Ave itd..takodje pored latinosa jako kvalitetni su Nigerijci ,Alzirci,Senegalci .Na latinose treba vise obracati paznju nego na igrace iz mak,srb itd![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ne mozemo iz Porta ...moj Murinjo ..ali vi ne mozete dovesti ni iz NK Misoca...razlika nevidjeno drasticna. Ipak tjesite se da ne mozemo dovesti igraca iz Porta 

Kakva je ovo predizborna šutnja i kod nas ba? Dešava li se išta? 

-
- Kontakt:
Pa iskreno i neće, nije to stvar samo plate, stvar je i uslova igranja i rejtinga lige.Aragon je napisao/la:Za takve igrace najbitnije je imati dobru agenciju za partnera koja ce te igraca nalaziti i slati. Naravno, oni su puno skuplji od ovih igraca koje sad imamo. Ali zelja nam je iskorak, zar ne? P.S. Ako solidni brazilci idu u Kazahstan i Uzbekistan, za dobru platu ce i ovdje doci.
Jajalo naprimjer je slikao redom terene po BiH i slvačionice da pokaže bivšim saigračima gdje je došao. Većina jednostavno neće zbog novca da rizikuje da mu neko u Travniku pokida ligamente.
S' Benkom smo imali sreće, činjenica je da mi uvijek možemo imati najkvalitetnije kadar u državi, ali da ćemo tako lako potpisivati velika pojačanja, nećemo.
Samir na fejsu objavio sljedeće:
"Danas je tačno 2 godine od mog prvog profesionalgnog potpisa. Potpisao sam za onaj klub kojeg volim, od kada sam se rodio, a ova slika mi je jedna od najražih. Od malena za sva vremena"
i postavio sliku kad je bio mali sa šalom Sarajeva.
Nadati se da je ovo jedan mali korak ka produženju ugovora.
"Danas je tačno 2 godine od mog prvog profesionalgnog potpisa. Potpisao sam za onaj klub kojeg volim, od kada sam se rodio, a ova slika mi je jedna od najražih. Od malena za sva vremena"
hilmo je napisao/la:Samir na fejsu objavio sljedeće:

Samke treba da bude primjer ovim akademcima,momak je bio strpljiv i evo ga sa igra u prvih 11 i sigurno buducnost BiH repke.a tek mu je 18.Kad se sjetim golcine protiv Cardifa i partije na kosevu protiv Borusije 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
On sad svoju ljubav treba da dokaže produžavanjem ugovora.
Gdje god da sad ode proći će mnogo vremena da uleti u prvi tim a kamoli u prvih 11. Njemu bi idealno (po meni) bilo da produži ugovor na 4 godine, da nastavi ovako dobro raditi i za jedno dvije godine napravi transfer u klub u kojem će se veoma brzo nametnuti u prvih 11.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gdje god da sad ode proći će mnogo vremena da uleti u prvi tim a kamoli u prvih 11. Njemu bi idealno (po meni) bilo da produži ugovor na 4 godine, da nastavi ovako dobro raditi i za jedno dvije godine napravi transfer u klub u kojem će se veoma brzo nametnuti u prvih 11.
Sto bi potpisivao na 4 godine kada moze na 5 godina potpisati 

- Evolution87
- Kontakt:
Daj Boze da ikako potpise.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Nabijem ga na penis jel tako dok ne produži ugovor. Od fejsbuka nemamo ništa.Ajax je napisao/la:hilmo je napisao/la:Samir na fejsu objavio sljedeće:
Nadati se da je ovo jedan mali korak ka produženju ugovora.![]()
Radovac je po meni i veci kapitalac od Cimirota.
Nemoj da se ponasamo kao maleni,šupak nije potpisao/produzio ugovor.Danas je takav vakat,svako gleda samo lovu,emocije su po strani.Samo mi navijaci smo tu uz klub,svi ostali su prolazni,pa tako i Radovac, iako je nase dijete.Znaci treba covjeku ponuditi dobru lovu i produzice ugovor.Kad emocija u nasem klubu budu druge po redu,a na prvom; lova i interes kluba,dobri i jaki ugovori,onda cemo daleko dogurati u Evropi.
http://www.futuretalentscup.com/?mod=ft ... mp=gallery" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo prenos u17, PSV - SARAJEVO
Evo prenos u17, PSV - SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, riki46 i 39 gostiju.