Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

HARIS XXL
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la HARIS XXL » 16 jan 2009, 21:06

---------------------------------------Begovic

Berberovic-------------- Spahic(c)--------------- Nadarevic--------------Papac

Rahimic------------------ Bajramovic-------------------Misimovic----------------Salihovic

------------------- ----- --- --- Muslimovic----------- Dzeko

Klupa:
Hasagic
Muratovic
Radeljic
Pjanic
Ibricic
Vladavic
Stilic

fali Vedo itekako :cry:
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 jan 2009, 21:23

HARIS XXL je napisao/la:---------------------------------------Begovic

Berberovic-------------- Spahic(c)--------------- Nadarevic--------------Papac

Rahimic------------------ Bajramovic-------------------Misimovic----------------Salihovic

------------------- ----- --- --- Muslimovic----------- Dzeko

Klupa:
Hasagic
Muratovic
Radeljic
Pjanic
Ibricic
Vladavic
Stilic

fali Vedo itekako :cry:
Zasto Begovic umjesto Hasagic? :roll:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 16 jan 2009, 21:41

Ni meni to nije jasno :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 16 jan 2009, 21:54

Falit ce nama Vedad itekako, sigurno smo sa njim jaci puno. Ciam Muratovicevu izjavu povodom Vedada gdje kaze da se on nada da Bi vedad trebao biti u genku i igrati, e sto bi valjalo kad bi se obistinila ta izjava Muratovica
Spahic, Mravac, Mirvic, Radeljic, Bajic, Milenkovic, Smajic, Jahic, Berberovic, Damjanovic, Trivunovic
moze se vala odbrana sastaviti i to da dobro funkcionise, naci ce Ciro rijesenje,nemoj te se brinuti za odbranu.
A vezni red ja nemogu nikako sastaviti, neznam koga staviti u igru a koga na klupu, ali probat cu:
Pjanic, Rahimic, Misimovic, Vladavic, Ibricic, Salihovic, Bajramovic, Muratovic, , Stilic
a napad:
Muslimovic, Custovic, Dzeko, Zec, Topic,
Vedad ce nam nedostajati puno
Nisam kontao Salihamidzica, Papca, Nadarevica jer nece sigurno biti nijedan a valjala bi nam svatrojica
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 16 jan 2009, 22:38

Ja mislim da ce biti ovakav sastav protiv Belgije...

--------------------------------Hasagic-------------------------------
---------------Damjanovic------Spahic-------Radeljic-----------------
Berberovic-----------------------------------------------------Salihovic

-----------------------------Rahimic-------------------------------------
Muratovic----------------------------------------------------Misimovic
-------------------------Ibricic------------------------------------------
---------------------------------------Dzeko-----------------------------

Begovic nece dobiti papire do marta,ako ih uopste ikad i dobije,Papac 100%se nece odazvati pozivu, Ciro nema muda da igra sa 4 u obrani,forsirao je Ibricica,a sigurno je da ce ga i dalje forsirati.

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 16 jan 2009, 22:42

falit ce nam vedo u napadu, ali ne bas toliko koliko raja misli, imamo mi vise nego dobar napad sto pokazuje i broj golova koji smo dali... ;)

ps. odkud da spominje neko crnog salihamidzica, pa to je vec davno zavrsena prica :roll:
1942 1983 2001

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 jan 2009, 04:12

Salihamidzica treba zaboraviti a ja sumljam da ce se Papac uopste odazvati.

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 17 jan 2009, 10:00

Bajramovic u prvi sastav?? ne verujem jer je dugo povrijedjen i sad nije dobro ima opet problema sa povredom a utakmica se priblezuje njemu treba nekoliko sedmica najmanje da igra i to nije sigurno mislim da za njega preravno dolazu ove dvije vazne utakmice

ima jos dosta vremena sve moze da se desi kao sa Ibisevicem ko se ovoga nadao ?

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 17 jan 2009, 10:06

treba biti realan i ne računati na Salihamidžića, Papca, Bajramovića i Ibiševića za Belgiju.
Tako nam je za sada :(

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 17 jan 2009, 10:43

Hasagic

Jahic Spahic Damjanovic

Rahimic Stilic

Vladavic Salihovic

Misimovic

Dzeko Muslimovic

Znam npr.da Stilicu nije prirodna pozicija ali ako je Bajramovic povrijedjen a Semir hoce da igra onda bi to bilo privremeno rjesenje jer mislim da bi on to mogao.Isto nazad se moze kombinovati sa Pandzom,Vranjesom i Nadarevicem ali ovo bi ipak bio dobar kostur od ovih sto su na raspolaganju.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jan 2009, 10:54

nemam nista protv senijada, ali gledajte ovo, misimovic se ponasa kao riquelme na terenu, ne vidis ga, trckara, kolijeno mu, ibricic je skoro kao on, i on je lijen, ako stavimu njih 2 onda gubimo na tempu, onda imamo prazninu u sredini, bolje staviti vladavica ili pjanica pa neka probija po strani

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 17 jan 2009, 11:02

kako stvari stoje u februaraskom terminu će biti pozvani Aračić, Mirvić i Trivunović (Ćiro reče tako) da se vidi može li biti ko od njih od pomoći. Ako budemo igrali sa 4 nazad, u veznom redu igraju sigurno Rahimić, Muratović, Salihović i Misimović. U napadu je Džeko, a ako igramo sa dva špica tu je i Muslimović. Ako budemo igrali sa jednim napadačem, onda će u vezni red Ibričić, Vladavić ili Pjanić (a možda i Štilić :) ) Džeko u napad, a Miske u polušpic

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 17 jan 2009, 12:10

a igramo se belgijom prvu u kvalifikacijama, jeli, kojeg datuma ?

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 17 jan 2009, 12:14

Mislim da Ciro i dalje nastavit da igra s 3 nazad jer covjek ima jak vezni red i velik broj igraca na raspolaganju i onda treba ih iskoristit na najbolji moguci nacin,jer mislim ova nas vezni red bih svako pozelio,a sto se tice napada sigurni su Dzeko i Muslimovic,a od ostalih napadaca sigurno ce zvat Zeca ,jer ga je ponovo hvalio i rekao ja da zeli da mu da vecu minutazu u narednim utakmicama cak je spomenu i to da bih od Zeca moga napravit novog Maria Stanica :),usotalom sto se tice napda ima jos Custovic,Topic i ovaj malo sto je nedavno potpisao za Amkaer Perm Eldin Junuzovic!!!pozzz

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 17 jan 2009, 12:15

begovic je mlad,perspektivan i kvalitetan golman,hasagic je isto dobar al on je "pacer" cesto izlijece bez potrebe,radi neke bezvezne gluposti dok je na liniji odlican a kardinalne greske se nesmiju praviti u vaznim utakmicama....mislim da bi trebali pokusati sa begovicem ako nista u toj prijateljskoj koja ce se igrati prije belgije (ako se bude igrala) ;)
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 17 jan 2009, 12:21

seldo je napisao/la:Mislim da Ciro i dalje nastavit da igra s 3 nazad jer covjek ima jak vezni red i velik broj igraca na raspolaganju i onda treba ih iskoristit na najbolji moguci nacin,jer mislim ova nas vezni red bih svako pozelio,a sto se tice napada sigurni su Dzeko i Muslimovic,a od ostalih napadaca sigurno ce zvat Zeca ,jer ga je ponovo hvalio i rekao ja da zeli da mu da vecu minutazu u narednim utakmicama cak je spomenu i to da bih od Zeca moga napravit novog Maria Stanica :),usotalom sto se tice napda ima jos Custovic,Topic i ovaj malo sto je nedavno potpisao za Amkaer Perm Eldin Junuzovic!!!pozzz
mislim da si upravu za Junuzovica. presao je u Amkra koji je zavrsio 4-i u Rusiji. Treba i njega pratiti, ako bude standardan treba dobiti poziv

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 17 jan 2009, 12:30

mone je napisao/la:
seldo je napisao/la:Mislim da Ciro i dalje nastavit da igra s 3 nazad jer covjek ima jak vezni red i velik broj igraca na raspolaganju i onda treba ih iskoristit na najbolji moguci nacin,jer mislim ova nas vezni red bih svako pozelio,a sto se tice napada sigurni su Dzeko i Muslimovic,a od ostalih napadaca sigurno ce zvat Zeca ,jer ga je ponovo hvalio i rekao ja da zeli da mu da vecu minutazu u narednim utakmicama cak je spomenu i to da bih od Zeca moga napravit novog Maria Stanica :),usotalom sto se tice napda ima jos Custovic,Topic i ovaj malo sto je nedavno potpisao za Amkaer Perm Eldin Junuzovic!!!pozzz
mislim da si upravu za Junuzovica. presao je u Amkra koji je zavrsio 4-i u Rusiji. Treba i njega pratiti, ako bude standardan treba dobiti poziv
Ma normalno da treba da prati,jer on ima i Hrvatsko drzavljanstvo tak da.....treba ga imat u vidu ima samo 22 godine!!!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 17 jan 2009, 14:43

Valjalo bi kada bi napravili veliki transparent podrske Vedadu Ibisevicu na utakmici Belgija-BiH, jer bi to bilo nesto veliko za njega i sigurno da bi ga osnazilo da nam se sto prije vrati. Volio bi ja kada bi on bio na terenu u Belgiji i da nepravimo transparent ali ...,

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 17 jan 2009, 15:39

mone je napisao/la:kako stvari stoje u februaraskom terminu će biti pozvani Aračić, Mirvić i Trivunović (Ćiro reče tako) da se vidi može li biti ko od njih od pomoći. Ako budemo igrali sa 4 nazad, u veznom redu igraju sigurno Rahimić, Muratović, Salihović i Misimović. U napadu je Džeko, a ako igramo sa dva špica tu je i Muslimović. Ako budemo igrali sa jednim napadačem, onda će u vezni red Ibričić, Vladavić ili Pjanić (a možda i Štilić :) ) Džeko u napad, a Miske u polušpic
Trivunovic je vec odavno rekao da se nece odazvati ako dobije poziv. :|

made
Kontakt:

Post Postao/la made » 17 jan 2009, 16:03

ma puno vi panicite o tim igracima, ma boljih nemamo imamo to sto imamo a svi su podjednako jaki :!: :!: :!: kako vi to pojasnjavate i kritizirate covjek bi rekao da ste vi bolji fudbaleri shvatite da nemamo boljih igraca. molim vas nisam pisao da bih nekog uvredio :ugeek: :ugeek: :ugeek:
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.