Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Bravo @Goran_Dragic @zoran_dragic igrati protiv brace zajedno na terenu .. imao sam osjecaj kao da sam u evropi! 

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Boze dragi postedi ovog momka povreda
Juka iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Treba ove pripremne sto bolje iskoristiti kako bi se nametnuo treneru i zaradio minutazu na pocetku sezone. Sigurno je da ce imati sansu za igru i samo je treba iskoristiti na pravi nacin. Lako bi se moglo desiti da Juka vec ove sezone odigra lijep broj minuta po utakmici.
Juka iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji. Treba ove pripremne sto bolje iskoristiti kako bi se nametnuo treneru i zaradio minutazu na pocetku sezone. Sigurno je da ce imati sansu za igru i samo je treba iskoristiti na pravi nacin. Lako bi se moglo desiti da Juka vec ove sezone odigra lijep broj minuta po utakmici.
Odličan, raduju ofanzivni skokovi jer će poeni vremenom doći.
Odlicno Jusufe, nisam gledao drugo poluvrijeme ali ovih 4/7 i 12 skokova izgledaju sjajno
A tek treća utakmica,kako će biti kad bude 33-a

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ima li slučajno negdje snimak cijelog meča ?
Samo da se ne počne družiti uveliko sa:

- AlfredBorden
- Kontakt:
Fantastican sinoc, dominira masom i brzinom
Samo jedan TO u 25 m....a mislim da lani nije niejdnom odigro 25m za Cedevitu. Mjesec dana treninga tamo i vec su ga primjetno kondiciono digli.
Jusuf je bio jako okretan centar sa svojom visinom, sada je još i smršao tako da je dobio još veću brzinu. Potencijalom možda i najperspektivniji igrač u historiji Bosne i Hercegovine.
Čuj možda.Neutral je napisao/la:Potencijalom možda i najperspektivniji igrač u historiji Bosne i Hercegovine.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bravo za Juku - kao što netko napisa, od momka koji je do juče bio na posudbi u Zadru do odlične minutaže i povjerenja u Denveru.
Osnova njegovog uspjeha je da ga ako Bog da zaobiđu povrede i da se uozbilji, odraste i shodno tome prihvati se ozbiljnog rada na sebi. Ako to uspije, mislim da može biti jedan od najboljih centara lige, i na to ne treba čekati mnogo godina.
Smješni su mi komentari nekih odavde koji mu spočitavaju izgubljene lopte u prvoj ili drugog utakmici njegovog sna, a zaobilaze 15 skokova kao da je to isto kao ubaciti dva slobodna bacanja.
Valjda očekuju od njega double-double od prvog momenta stupanja na NBA parket
Osnova njegovog uspjeha je da ga ako Bog da zaobiđu povrede i da se uozbilji, odraste i shodno tome prihvati se ozbiljnog rada na sebi. Ako to uspije, mislim da može biti jedan od najboljih centara lige, i na to ne treba čekati mnogo godina.
Smješni su mi komentari nekih odavde koji mu spočitavaju izgubljene lopte u prvoj ili drugog utakmici njegovog sna, a zaobilaze 15 skokova kao da je to isto kao ubaciti dva slobodna bacanja.
Valjda očekuju od njega double-double od prvog momenta stupanja na NBA parket
Pa čovjek da je imao malo vise koncentracije bi nakon 3 tekme imao double-double učinak.
Mislim da ce nas razmaziti pa da ćemo sve ispod.toga smatrati losom partijom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da ce nas razmaziti pa da ćemo sve ispod.toga smatrati losom partijom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AlfredBorden
- Kontakt:
Clutch je napisao/la:Čuj možda.Neutral je napisao/la:Potencijalom možda i najperspektivniji igrač u historiji Bosne i Hercegovine.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Postao si žestoki troler, zaboravljaš na starije igrače koje je BiH imala.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Veceras Juka igra protiv Chikaga,tj protiv Noaha i Gasola. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.