U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
http://www.uefa.com/under19/season=2015 ... ch=2013562" onclick="window.open(this.href);return false;
Krenula tekma, nasi malo bolji na pocetku.
Krenula tekma, nasi malo bolji na pocetku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moguce da bi bod bio dovoljan, ali treba pobjedit ove Makedonce. Gojak danas igra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
1-0 makedonija 

- Goalgetter
- Kontakt:
Gol za Makedoniju, 0:1.
Bravo Samire majstore!
gojak pogodio okvir gola, steta
Mislim da bi nerješeno bilo dovoljno... Francuzi su se vec plasirali i 1 bod bi nam tu bio dovoljan a možda i minimalan poraz ukoliko Makedonci ne zabiju vise od 5 komada Lihtenštajnu...
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
-
- Kontakt:
Što tako razmišljaš? Hajmo pobijediti ovdje. Ima još vremena. Nije mi jasno što ne uvodi Miću.Batko je napisao/la:Mislim da bi nerješeno bilo dovoljno... Francuzi su se vec plasirali i 1 bod bi nam tu bio dovoljan a možda i minimalan poraz ukoliko Makedonci ne zabiju vise od 5 komada Lihtenštajnu...
Sent from Angelina's bed
Nerješeno je ok, vidiš da su nas stisli pred kraj!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
-
- Kontakt:
Ne vidim jarane. Samo pročitam šta oni napišu.Batko je napisao/la:Nerješeno je ok, vidiš da su nas stisli pred kraj!!!
Sent from Angelina's bed
Nebitno. Uživaj!!!!
Dakle protiv Francuza po bod.... Ne vjerujem ni da ce Makedonci dobiti Lihtenštajn sa vise od 5 golova!!!
Sent from Angelina's bed
Dakle protiv Francuza po bod.... Ne vjerujem ni da ce Makedonci dobiti Lihtenštajn sa vise od 5 golova!!!
Sent from Angelina's bed
sad sa Francuzima jedan prijateljski remi 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Tako je, vuk sit i sve ovce na broju....phily je napisao/la:sad sa Francuzima jedan prijateljski remi
Sent from my iPad using Tapatalk
-
- Kontakt:
Ne znam šta Karačić glumi sa Gojakom na krilu i ovim Željinim antitalentom Hirošom umjesto da stavi Kuzmanovića koji ima minute u U21 selekciji on stavlja igrača koji nema sekunde seniorskog fudbala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Pa iskreno ni meni nije jasno zasto Kuzmanovic nije dobio ni minutu da odigra.Ipak mislim da se placa mjesto u repki,a Kuzmanovic nema nikog da ga gura,to je 100%,momak nikakvu vezu nema nit mogucnost da placa mjesto u timu.
Vandelanoite je napisao/la:Ne znam šta Karačić glumi sa Gojakom na krilu i ovim Željinim antitalentom Hirošom umjesto da stavi Kuzmanovića koji ima minute u U21 selekciji on stavlja igrača koji nema sekunde seniorskog fudbala
Kuzmanoviću je mjesto među prvih 11.Šteta ako ne budemo drugi u grupi.Ima kvalitet ova generacija.Kad igramo s Francuzima ?
-
- Kontakt:
Kuzmanovic prosle sezone igrao za Zvijezdu,u prvom timu 23 utakmice i 3 gola 2 asistencije,drugi strijelac ekipe bio i za juniore odigrao 13 utakmica 7 golova 5 asistencija.Momak ima iskustvo premijerligasko.Ima minute i u U-21.Pa kad su igrali sa A timom u Gradaccu,okrenuo Spahica kao malo dijete.Ali da ne budem sad pristrasan i vucem na Kuzmanovicevu stranu.Mislim da momak zasluzuje bar poluvrijeme da odigra.Ali kao sto vec rekoh,zaista nema nikog da ga gura nit mogucnost da placa minute.Mislim da nece igrati ni protiv Francuske,dobice mozda 10 min zaviisno od rezultata.
momirpeh je napisao/la:Kuzmanoviću je mjesto među prvih 11.Šteta ako ne budemo drugi u grupi.Ima kvalitet ova generacija.Kad igramo s Francuzima ?
-
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=ATbcmd0TSQESnimak utakmice sa Makedonijom,ko hoce da pogleda
-
- Kontakt:
Jos jedna stvar koja mi nije jasna,da savez nije mogao na svojoj stranici objaviti vise od tri recenice o U19 generaciji.Da nisu u stanju objaviti snimak utakmice sa Lihtenstajnom,ubaciti neku fotografiju sa utakmica,treninga.Strasno!!!A ovo je jedna od talentovanijih generacija.Ja posjedujem oko 300 fotografija sa utakmica protiv lihtenstajna i Makedonije,oni nisu bili u mogucnosti da objave nista.Sramota za savez
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Sheyi i 20 gostiju.