Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Principatus » 14 mar 2010, 10:37

Hoffenheim danas igra kod kuce protiv Werder Bremen u 15:30.
Links za streams: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=67065&part=sports

Poslije prosle lose utakmice, cak im je i Hopp popizdio, dakle da vidimo sta ce danas biti. :D
Hoffenheimu danas vjerovatno fale:
- Obasi
- Ba
- Beck
- Vorsah
- Jaissle
- Nilsson
- pa cak i Gulde

Ovi ce Frankfurt preci sto se tice rekorda povrijedjenih.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 14 mar 2010, 12:34

MIslim da danas Vedo tesko moze do gola...igraju ocajno,a jos su im povrijedjeni i ponajbolji igraci...
Vedo je Werderu dao samo 1 gol koliko se ja sjecam i to iz penala...mislim da nema sanse da se to danas popravi.
Ovo bi se mogla 2 odigrati na kladari :mrgreen:

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 14 mar 2010, 15:53

Opet antipropaganda fudbala...kud nisam stisnuo i odigrao da samo jedna ili nijedna ekipa daje gol..a moze i -3!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 mar 2010, 16:07

Polako dolazi ritam u utakmicu, Hoffenheim nesto jaci, Ibisevic i Salihovic borbeni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 mar 2010, 16:11

Zasad je utakmica - ki.ta od muflona :!: ...niđe veze igra,smoriše ljudi...da bar neko zabije (može i Werder) samo pa da se malo to otvori i zaigra življe.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 14 mar 2010, 16:14

Svaka cast vedi na 9 golova u bundes ligi i 6 asss zbog tog sto ovaj hoff ne može meda covjece oni nemaju pojmaaa on se trudi ali ne može donjet o golmani sebi loptu i zabiti

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 mar 2010, 16:19

Vedo se trudi ali ekipa slabo igra...onaj Eduardo je tako precijenjen i izvikan igrac,malo je reci.
Bolji bi bilo po Hoff da Salih preuzme ulogu playmakera,jer s ovim ne ide definitivno...covjek jednostavno nije dorastao zadatku i ne može da razigra ekipu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 14 mar 2010, 16:20

Ja je presto i gledati.Ja sam misljenja da Hoff treba mijenjati trenera.Pa ova je ekipa puna driblera koji nicemu ne sluze,sem driblanju samog sebe.Valjda se trener lozi na takve igrace.Cim dodje lopta do Vucinica,Maicosvela,Eduarda odma ljudi dribladju i gube loptu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 mar 2010, 16:21

Hmm zasad je ok, mislim da ce Hoffenheim u drugom dijelu biti bolji. Sve u svemu oni vise kontrolisu utakmicu, ali su Bremenci imali opasnije sanse. Maicosuelu treba nekoliko sati dok se odluci da odigra loptu, za to tipicna situacija pred kraj, Vedo naprijed ceka loptu, ali on je pegla. Mislim u redu je navlaciti igrace na sebe, pa i pokusati tu i tamo sam proigrati, ali ima granica. Sve je to nekako sminkerski. Eduardo je bar izvukao mnogo standardnih situacija, koje Hoffenheim nazalost ne koristi, jer Salihovicu ne uspjevaju u zadnje vrijeme ti jaki slobodni udarci, a Maicosuelovi i Eduardovi nisu bas neki.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 mar 2010, 16:22

drug jes se ti zezno il' fakat neki vucinic igra u hoffenheimu :?
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 14 mar 2010, 16:22

Ma Eduardo i Marquisell su 2 obicna cirkusanta...to odavno govorim..pogotovo ovaj drugi. Neka Ralf moli Boga da mu se oporave Obassi i Demba Ba i da vrati staru formaciju. Ova 2 momka imaju definitivno potez viska..sada se vidjelo...mada moram reci da dugo nisam losijeg igraca gledao od ovoga malog Hrvata Vukcevica...pa to je dno dna...on ni u zelji ne bi imao mijesta :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 mar 2010, 16:24

Necromacer je napisao/la:Ma Eduardo i Marquisell su 2 obicna cirkusanta...to odavno govorim..pogotovo ovaj drugi. Neka Ralf moli Boga da mu se oporave Obassi i Demba Ba i da vrati staru formaciju. Ova 2 momka imaju definitivno potez viska..sada se vidjelo...mada moram reci da dugo nisam losijeg igraca gledao od ovoga malog Hrvata Vukcevica...pa to je dno dna...on ni u zelji ne bi imao mijesta :mrgreen:
Slažem se apsolutno sa svim napisanim...Eduardo i Marquisel zaista svojim glupostima usporavaju cijelu ekipu.
Obassi i Ba fale itekako Hoffu.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 14 mar 2010, 17:00

Ibišević OUT
Tagoe IN

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 14 mar 2010, 17:01

dans lika i nema gotovo na terenu
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 14 mar 2010, 17:03

vOluMme je napisao/la:Ibišević OUT
Tagoe IN
Izmjena je realno smijesna s obzirom kako igra vezni red Hoffenhaima,ukljucujuci Seju naseg. Ali mislim da je Ragnik zadovoljan i bodom i da pokusava da osvjezi napad i brzinom Tagoea unese neki preokret.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 mar 2010, 17:08

Hoffenheimovi navijaci (TM-forum) se raduju sto ulazi Prince, hebo ih on i ostali sminkeri kad o fudbalu nemaju blage veze. Ibi danas nije bio dobar, lopte je lose primao a nije ih ponovo ni imao, ali je i takav bolji od 2 Princa i kralja i ostalih balerina. Salihovic im je ponovo za sve kriv. Dabogda primili.

Nema tu nista dok se Ba i Obasi ne odluce da obadvoje budu u isto vrijeme zdravi.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 14 mar 2010, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 14 mar 2010, 17:08

Hajmo buji paji... 0:1 :mrgreen:

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 14 mar 2010, 17:10

Žao mi je Hoffenheima, trenutnja igra im je = sranje, ali nadam se da će doći bolja vremena.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 mar 2010, 17:10

E nek ih sad Prince i Princesa spasi...

Samo mi dize ovo tlak, svaki moguci konter je Eduardo ili Maico morao vec u korijenu da utusi, dobije lopte pa je onda drzi, prvo da malo pogleda kakve farbe to lopta ima, i voz proso. Ali Hoffenheimovci na to svrsavaju.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 14 mar 2010, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2010, 17:13

Opet ništa od Vede, do ekipe je, nije do njega :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, antisisoja1919, eldo, HariTz, Proximic i 40 gostiju.