Vjerujem da će prvo odigrat´ neku utakmicu u ovoj pauzi pa će na osnovu nje procijeniti šta će s´ njim.adi93 je napisao/la:Znali neko sta je sa Asanovicem,da li ce potpisati ugovor??vec odredjeni period je kod nas pa mi cudno da nisu odlucili sta ce sa njim...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ma sve ok brateneroazzuro je napisao/la:Mozambik brate, izvini, ja se provalih ko nikad! Tako je to kad je tastatura brza od pameti

termin će diktirati BHTpošto će biti prenos uživo...fedeltafrotta je napisao/la:sve je moguce... ja ocekujem popodnevni terminVigorMostarac je napisao/la:U koliko sati je tekma na Grbavici Željo-Velež
hvala

Jedva cekam utakmicu. Ne mogu da gledam ovaj "evropski" fudbal. Kad je primi igrac tacno znas gdje ce dodat. A kod nas kad primi ni on sam ne zna gdje ce s njom 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- ultrassa1921
- Kontakt:
Minjore je napisao/la:Jedva cekam utakmicu. Ne mogu da gledam ovaj "evropski" fudbal. Kad je primi igrac tacno znas gdje ce dodat. A kod nas kad primi ni on sam ne zna gdje ce s njom

Manijaci Zeljini
Minjore je napisao/la:Jedva cekam utakmicu. Ne mogu da gledam ovaj "evropski" fudbal. Kad je primi igrac tacno znas gdje ce dodat. A kod nas kad primi ni on sam ne zna gdje ce s njom

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Ha Ha. To legendo. Dobro je i kad je primi, a dalje šta bude.Minjore je napisao/la:Jedva cekam utakmicu. Ne mogu da gledam ovaj "evropski" fudbal. Kad je primi igrac tacno znas gdje ce dodat. A kod nas kad primi ni on sam ne zna gdje ce s njom
-
- Kontakt:
Čestitamo rođendan Vladi Komšiću
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... icu/12035/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... icu/12035/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Nemoj se salit pilepile87 je napisao/la:Neko te dobro slagao Nemec ce ga operisati u toku iduce sedmice! Nako cisto istine radiHordekatedrala je napisao/la:Stanić je zvao Nemeca, medjutim ovaj je prepun, tako da će morati negdje drugo sanirati povredu, a da je povrijedjen, jeste.ChWilla je napisao/la:stanić je sam potvrdio da jeste meniskus i da ide kod nemeca u rijeku na pregled. a ima li još nešto, haj' ga znaj.

Je li sutra na glavnom ili pomoćnom igraju Zeljo i Slavija ? Zna li neko ?
U 14:00 h na pomocnomPappy je napisao/la:Je li sutra na glavnom ili pomoćnom igraju Zeljo i Slavija ? Zna li neko ?

Prvi timovi, prijateljska?arelinho je napisao/la:U 14:00 h na pomocnomPappy je napisao/la:Je li sutra na glavnom ili pomoćnom igraju Zeljo i Slavija ? Zna li neko ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Upravo to. Rekose mi nasi fudbaleri, ali nisu znali na kom igraju.exbabilon je napisao/la:Prvi timovi, prijateljska?arelinho je napisao/la:U 14:00 h na pomocnomPappy je napisao/la:Je li sutra na glavnom ili pomoćnom igraju Zeljo i Slavija ? Zna li neko ?

vjeruj da ce biti cirkus tekmaexbabilon je napisao/la:Upravo to. Rekose mi nasi fudbaleri, ali nisu znali na kom igraju.arelinho je napisao/la:Prvi timovi, prijateljska?Pappy je napisao/la:J
U 14:00 h na pomocnom

koliko god su radili onaj pomocni on izgleda fin na oko,ali lopta odskace nenormalno

I prošlu pauzu smo trebali igrati, ali se u posljednji trenutak odlučilo da se zbog kiše odgodi. 

To znamo,ja ocekujem sutra jednu finu partiju i mislim da ce zbog terena biti 5+ sto se tice golovaPappy je napisao/la:I prošlu pauzu smo trebali igrati, ali se u posljednji trenutak odlučilo da se zbog kiše odgodi.

Moram pokušati stići da dođem. Lijepo vrijeme, fudbal i odmor od izbora. Šta više treba.arelinho je napisao/la:To znamo,ja ocekujem sutra jednu finu partiju i mislim da ce zbog terena biti 5+ sto se tice golovaPappy je napisao/la:I prošlu pauzu smo trebali igrati, ali se u posljednji trenutak odlučilo da se zbog kiše odgodi.

Odlicno vrijeme danas 
Danas na Grbavicu pozelila raja domaceg fudbala

Danas na Grbavicu pozelila raja domaceg fudbala

- SarajlijaTM
Pola sata kontam ko je "novi" na lijevom krilu, kad ono osisani Sejo Bučan
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.