FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Buzdovan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Buzdovan » 11 okt 2014, 15:41

MrWhite je napisao/la:
Buzdovan je napisao/la:Da se malo na tranfere sjetimo šta mislite o Mravcu slobdan je trenutno, ima 32 godine, bio u repki, zadnji klub mu je bio Dynamo Dresden, igra na štoperskoj poziciji. :hmmmmm:
Ako je po tebi Mravac igrac za nas onda bolje da ja igram, ne pusim, ne pijem a mogu i trcati, jednom na terminu sam jaranu nogu slomio(ne namjerno), glavom na kopacku ako treba a jos sam i jeftin dosta i 500 maraka...... :crazy:

Nema nista protiv tebe jarane, ali bezveze si Mravca spomenuo.....
Pa dobro et izgledo mi nešto interesantan pa ga spomeno. :hmmmm:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 11 okt 2014, 15:48

Buzdovan je napisao/la:Pa dobro et izgledo mi nešto interesantan pa ga spomeno. :hmmmm:
On nije interesantan jos od one utakmice sa Katarom, da bi smo nasli dobrog golmana i stopera moramo se dobro potruditi, jer ovdje kod nas nema nekih kvalitetnih imena, a dosta je i ovih povratnika tipa Dzeme, ako hoce da se oproste od dresa imaju prijateljske neka odigraju 20 minuta a ne da nas jebu pola sezone....
:salut:
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 15:50

Mi ako cemo se pojacavati za Evropu naredne godine, trebamo strance mijenjati. Pokusati preko neke agencije dovesti dva, tri juznoamerikanca koja ce biti fakat pojacanja. Iz nase lige ne vidim ko bi to mogao doci i biti pojacanje. Ne kazem da nema dobrih igraca u drugim klubovima, ali to je sve u pet deka sa ovim koje sad imamo. Dobri igraci iz regiona bi sigurno bili puno skuplji od juznoamerikanaca. I protiv sam toga da dovodimo isluzene internacionalce nase ili bivse igrace.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 okt 2014, 15:58

Aragon je napisao/la:Mi ako cemo se pojacavati za Evropu naredne godine, trebamo strance mijenjati. Pokusati preko neke agencije dovesti dva, tri juznoamerikanca koja ce biti fakat pojacanja. Iz nase lige ne vidim ko bi to mogao doci i biti pojacanje. Ne kazem da nema dobrih igraca u drugim klubovima, ali to je sve u pet deka sa ovim koje sad imamo. Dobri igraci iz regiona bi sigurno bili puno skuplji od juznoamerikanaca. I protiv sam toga da dovodimo isluzene internacionalce nase ili bivse igrace.
Konkretno Brazilce. :thumbup: Pratim jako puno njihovu ligu (cak i drugu) i garantujem zivotom da ima jako puno ekstra igraca plus nisu skupi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 11 okt 2014, 16:16

slika
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 11 okt 2014, 16:19

slika
Pricamo o nekim Brazilcima,kad se izgradi akademija i kada pocnemo proizvoditi svoje igrace,a imamo perspektivu da budemo na razini Dinama,Ajaxa,Partizana.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 okt 2014, 17:25

Sabinho je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Mi ako cemo se pojacavati za Evropu naredne godine, trebamo strance mijenjati. Pokusati preko neke agencije dovesti dva, tri juznoamerikanca koja ce biti fakat pojacanja. Iz nase lige ne vidim ko bi to mogao doci i biti pojacanje. Ne kazem da nema dobrih igraca u drugim klubovima, ali to je sve u pet deka sa ovim koje sad imamo. Dobri igraci iz regiona bi sigurno bili puno skuplji od juznoamerikanaca. I protiv sam toga da dovodimo isluzene internacionalce nase ili bivse igrace.
Konkretno Brazilce. :thumbup: Pratim jako puno njihovu ligu (cak i drugu) i garantujem zivotom da ima jako puno ekstra igraca plus nisu skupi.
I ja sam pricao o Brazilskoj Serii B i govorio kako ima dobrih igraca, ali niko nista na to nije dodao, mozda par postova kako sam šašav :think:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 17:26

Aragon je napisao/la:Na prijemeru Komazeca vidjelo se sta znaci kvalitetan igrac, automatski oskace od ostatka ekipe, ne treba nikakvo uigravanje ili slicno.
Od Benke ocekujem jos vise i naravno da ocekujem da ce poceti medju privh 11 u Mostaru :kafa:
Iako se ne slazemo u puno stvari oko reprezentacije. Ovo je sigurno istina. Samo povrede i losa fizicka forma ga realno mogu zaustaviti ili neke gluposti van terena. Benko je masina.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 17:30

Sabinho je napisao/la: Konkretno Brazilce. :thumbup: Pratim jako puno njihovu ligu (cak i drugu) i garantujem zivotom da ima jako puno ekstra igraca plus nisu skupi.
Rijeka je bas pogodila sa onim njihovim Brazilcem i to za male pare a i puno drugih klubova ima slicno iskustvo sa Brazilcima.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 17:32

Ajax je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Na prijemeru Komazeca vidjelo se sta znaci kvalitetan igrac, automatski oskace od ostatka ekipe, ne treba nikakvo uigravanje ili slicno.
Od Benke ocekujem jos vise i naravno da ocekujem da ce poceti medju privh 11 u Mostaru :kafa:
Iako se ne slazemo u puno stvari oko reprezentacije. Ovo je sigurno istina. Samo povrede i losa fizicka forma ga realno mogu zaustaviti ili neke gluposti van terena. Benko je masina.

Ma yebes reprezentaciju, niti cu ih vise pratiti niti komentarisati :D

Sto se tice Benke i toga da li odmah treba igrati ili kao nesto uigravati, ako je kvalitetan, a svi se nadamo da jeste, on odmah treba krenuti sa igranjem. Apsulutno ne sumnjam da ce biti odmah klasa iznad svih ovih napadaca koji sad igraju.

Pokusat cu povuci paralelu, Suarezu istice suspencija pred utakmicu sa Realom. Da li iko sumnja da nece zaigrati na toj utakmici?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 okt 2014, 17:34

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Konkretno Brazilce. :thumbup: Pratim jako puno njihovu ligu (cak i drugu) i garantujem zivotom da ima jako puno ekstra igraca plus nisu skupi.
Rijeka je bas pogodila sa onim njihovim Brazilcem i to za male pare a i puno drugih klubova ima slicno iskustvo sa Brazilcima.
bas sam pricao o njhovom brazilcu ovdje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 17:38

Bosniacum Lilium je napisao/la: bas sam pricao o njhovom brazilcu ovdje
Izvini nisam toliko pratio odlican igrac. Slicno vazi i za Argentince i za druge latinose. Mada Sarajevo je vec jako ofanzivno a oni igraju najvise te pozicije. Po meni su trenutno najpotrebniji defanzivci. Dobar golman, stoper i mozda pravi zadnji vezni za prvih 11. Samo to troje je jos potrebno sve drugo je i vise nego dovoljno. Samo treba dovesti vrh igrace a ne neke neprovjerene. Imam veliko povjerenje u Kodru i dobar osjecaj oko njega. Profesionalac od glave do pete :thumbup:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 17:41

Gomilanje igraca vise nam nije potrebno.
Ako se planiraju dovoditi igraci slijedeca dva prelazna roka, onda to moraju biti bas pojacanja tipa Benko i bolji.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 17:42

Aragon je napisao/la: Pokusat cu povuci paralelu, Suarezu istice suspencija pred utakmicu sa Realom. Da li iko sumnja da nece zaigrati na toj utakmici?
Suarez je 99% uspjeh na terenu osim ako ne bude radio sranja van terena. Za Benka cemo vidjeti vazi otprilike slicno mada naravno nije toliko sigurno. I on je "poznat" po tim stvarima van terena. Mada mozda se je malo u Kini smirio. U svakom slucaju Sarajevo ide prema vrhu :salut: :salut:
Slazem se da gomilanje igraca nije potrebno. Potrebna su jos samo tri igraca samo vrhunska za prvih 11. Golman, Stoper i mozda pravi zadnji vezni - razbijac.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 11 okt 2014, 17:47

Argentina,Brazil,Kolumbija kao Porto sto radi i nikada nije promasio,treba skaute slati da pogledaju i proberu sta valja.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

blizaqFCS
Kontakt:

Post Postao/la blizaqFCS » 11 okt 2014, 22:59

koliko samo kvalitetnih igraca ima u Portugalskoj ligi za *male*pare u timovima npr.Setubal,Maritimo,Guimaraes,Rio Ave itd..takodje pored latinosa jako kvalitetni su Nigerijci ,Alzirci,Senegalci .Na latinose treba vise obracati paznju nego na igrace iz mak,srb itd

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 11 okt 2014, 23:18

Vidjeh maloprije Dinu u stenji sa Tanovim covjekom,mora da su legle kakve pare :kafa:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 11 okt 2014, 23:29

emir18 je napisao/la:Argentina,Brazil,Kolumbija kao Porto sto radi i nikada nije promasio,treba skaute slati da pogledaju i proberu sta valja.
blizaqFCS je napisao/la:koliko samo kvalitetnih igraca ima u Portugalskoj ligi za *male*pare u timovima npr.Setubal,Maritimo,Guimaraes,Rio Ave itd..takodje pored latinosa jako kvalitetni su Nigerijci ,Alzirci,Senegalci .Na latinose treba vise obracati paznju nego na igrace iz mak,srb itd
Majke vam gdje vi živite pa ovo smatrate mogućim?? :rol: :rol: :rol:

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 11 okt 2014, 23:29

visoke ambicije..dovoditi igrace iz J.Amerike. Nije to tako lahko kao na FM 2014 manageru..nemamo nikakav skauting,jos smo daleko da mozemo konkurisati nekoj ozbiljnoj ligi po platama i zbilja ti jeftini igraci ce radije u zadnjeg na tabeli u Portugalu nego u Sarajevo. vise faktora..a jedan od vaznih jezik, zato nasa uprava najvise dovodi igrace naseg govornog podrucja. sad kad je Kodro trener(govori Spanjolski odlicno) mozda se sta i uradi na tom planu..valjda je do sada kroz trenersku karijeru zapazio igrace koji bi mu mogli puno pomoci u igri Sarajeva. al nista do januara i prelaznog roka..ovo su moja vidjenja situacije oko juznoamerikanaca

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 23:59

Za takve igrace najbitnije je imati dobru agenciju za partnera koja ce te igraca nalaziti i slati. Naravno, oni su puno skuplji od ovih igraca koje sad imamo. Ali zelja nam je iskorak, zar ne? P.S. Ako solidni brazilci idu u Kazahstan i Uzbekistan, za dobru platu ce i ovdje doci.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, BeYaZ, Bing [Bot], fks74, HariTz, keli, Lecler, mercurial, NazorUso, nedimmmm1337, Posejdon, Shategabri, skoJaa, Tatamata1946, Vanja8, xinxee, Zagor i 97 gostiju.