FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Batva
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Batva » 10 okt 2014, 19:40

Nije valjda da je Dzafic toliki kloc!?

Hebiga, i Mujic je rasturao prosle sezone pa opet u ovakvoj Slobodi nista ne moze napraviti. Cini mi se da Dzafic ima dobru tehniku i da mu najvise nedostaje fizicka sprema. Uostalom, cijelom trenutnom timu Slobode nedostaje fizicka sprema i dostaa jakih treninga, mada vecina ih ne zasluzuje ni nositi dres svetinje.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 10 okt 2014, 19:40

Realno ja nisam za ovakve stvari kada neko normalan dodje da bodri i navija za svoj klub, dobrodosao uvijek al ovakvi likovi su potrebni kad neko dodje kome je njegov klub na zadnjem mjestu vec napadanje publike, razbijanje kafica...takve treba dobro preparirati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 okt 2014, 19:46

merak je napisao/la:Realno ja nisam za ovakve stvari kada neko normalan dodje da bodri i navija za svoj klub, dobrodosao uvijek al ovakvi likovi su potrebni kad neko dodje kome je njegov klub na zadnjem mjestu vec napadanje publike, razbijanje kafica...takve treba dobro preparirati.

takvi imaju ime...huligani....ne znam sta se cudis i sta ti nije jasno....takvi likovi su prisutni u svim grupama i njih realno boli tuki za klub i navijace...oni su adrenalinski ovisnici i tu su da rade s.r.a.nj.a
sad je samo pitanje koliko ti i takvi imaju uticaja u grupi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 11 okt 2014, 11:09

Husarića pod hitno treba otjerat što dalje od kluba,parazit teški,samo dovodi svoje panjeve,osim Brzog i Moranjkića ni jednog igrača nije doveo a da je nešto pokazao....a doveo ih je bar 10
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 okt 2014, 11:24

intercontinental je napisao/la:Husarića pod hitno treba otjerat što dalje od kluba,parazit teški,samo dovodi svoje panjeve,osim Brzog i Moranjkića ni jednog igrača nije doveo a da je nešto pokazao....a doveo ih je bar 10
ma i to za Husarica je 100 puta ispricana prica..covjek uvaljuje svoje polovnjake u Slobodu i to ima decenija...plus sto Sloboda nema nista od njegovih igraca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 11 okt 2014, 11:27

staragarda je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Husarića pod hitno treba otjerat što dalje od kluba,parazit teški,samo dovodi svoje panjeve,osim Brzog i Moranjkića ni jednog igrača nije doveo a da je nešto pokazao....a doveo ih je bar 10
ma i to za Husarica je 100 puta ispricana prica..covjek uvaljuje svoje polovnjake u Slobodu i to ima decenija...plus sto Sloboda nema nista od njegovih igraca
Al najviše me brine što je krenuo i po mlađim kategorijama,menadžer je malom Smajiću,koji razvaljuje,samoda ga ne odvede iz Slobode bez marke.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 okt 2014, 17:09

slika

Omladinci u dresovima sa "novim" grbom.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 11 okt 2014, 17:12

Beton 8-)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 okt 2014, 17:35

klasik je napisao/la:slika

Daj Azmire ako citas forum otvori taj fan shop znas li koji su to prihodi na godisnjem nivou. Samo kod nas da prvo podmladak dobije nove dresove pa seniori :lol:Hocu taj dres sunce ti :D

samo Sloboda

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 11 okt 2014, 19:29

merak je napisao/la:
klasik je napisao/la:slika

Daj Azmire ako citas forum otvori taj fan shop znas li koji su to prihodi na godisnjem nivou. Samo kod nas da prvo podmladak dobije nove dresove pa seniori :lol:Hocu taj dres sunce ti :D

ove dresove su kadeti morali narucit posebno sebi i platiti ih oko 50 KM

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 11 okt 2014, 20:37

Čuj 50 KM. Odavde se vidi da ne vrijedi te pare (materijal).

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 11 okt 2014, 21:13

Protiv Slatine nastavljeno uigravanje

Crveno - crni prvenstvenu pauzu iskoristili su za odigravanje još jednog prijateljskog susreta.

slika

Nakon gostovanja u Novom Sadu, Crveno - crni su prijateljski meč odigrali na domaćem terenu

Nakon gostovanja u Novom Sadu, ovoga puta su naši prvotimci na Tušnju odigrali "sparing meč" protiv kantonalnog niželigaša Slatine iz Bašigovaca.

slika

Izabranici Alberta Casimira slavili su sa 4:0 (3:0). U prvom ploluvremenu mrežu gostiju pogađali su Mujić (dva puta) i Musić, da bi konačan rezultat postavio Sarić u drugom dijelu susreta.

slika

Uoči samog početka utakmice naš šef struke je istakao da rezultat neće biti u prvom planu, već isključivo uigravanje ekipe i pronalazak idealne postave za premijerligaški meč protiv Zvijezde.

slika

Zbog svega objašnjenog bilo je sasvim jasno zašto su se u toku meča mijenjale postave i pozicije na kojima su pojedini fudbaleri igrali.
Nakon tri gola u prvih 45 minuta, u drugom dijelu Casimiro je isprobao ostale fudbalere. Junior Todorović našao je svoje mjesto na desnom boku, Efendić je pomjeren lijevo, a priliku među stativama dobio je Pirić.

U veznom redu je igrala trojka Pršeš - Bajraktarević - Kiso, a Sarić je ovoga puta igrao kao desno krilo. Šansu da se pokažu dobili su i Selamović, Halilović, te juniori Husić i Derdemez. Mitrović i Kuduzović neće moći igrati protiv Zvijezde, ali im je takođe ustupljena određena minutaža.

http://fksloboda.ba/vijesti/1440-protiv ... uigravanje" onclick="window.open(this.href);return false;

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 11 okt 2014, 21:28

Tuzlak04 je napisao/la:Čuj 50 KM. Odavde se vidi da ne vrijedi te pare (materijal).
ozbiljno jer sam ja junior i treniram sa njima

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 okt 2014, 22:33

tinaslafkr je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Čuj 50 KM. Odavde se vidi da ne vrijedi te pare (materijal).

Jesil igrao danas ?

samo Sloboda

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 11 okt 2014, 22:39

Fukare nek mi neko rekne ko vam je ovaj Owen Howell prvi put za njega čujem.(nisam pratio slobodu godinama pa zato pitam) :wtf:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 okt 2014, 23:05

Buzdovan je napisao/la:Fukare nek mi neko rekne ko vam je ovaj Owen Howell prvi put za njega čujem.(nisam pratio slobodu godinama pa zato pitam) :wtf:
Owen Howell je covjek iz Velike Britanije i veliki navijac Tottenhema, ima neku svoju firmu tamo i trenutno je u upravi kluba, ja ga nisam duze vrijeme vidio tako da ne znam ni sta radi :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 11 okt 2014, 23:28

merak je napisao/la:
tinaslafkr je napisao/la:

Jesil igrao danas ?

jesam pobjedili smo Slaven Zivinice 4-0 sljedecu subotu nam dolazi Gradina Srebrenik

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 okt 2014, 23:03

Šta ste se ušutili ? nije više izborna šutnja :D
jedan Tuzlak tebi sada pjevaaa :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 okt 2014, 23:09

jebt, Kemo rotira igrače momački, traži prave pozicije, pravi strategiju, ovo ono, baš se vidi pravi trener koji zapravo zna nešto o ovoj igri :D kako li su izgledali treninzi kod Denisa :mrgreen: ali ne samo Denisa, kod svih ostalih, osim Ćire :D mogla bi Zvijezda najebat' dobro :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 okt 2014, 23:13

Bitno je da on njima već diže formu da imaju snage za cijeli meč, i još malo tehničke uigranosti, biće bodova do kraja polusezone. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.